Murat denilen adam varya o. Kızın kayboldugu gün kamyonun kasasında beyaz bi çuval var 20 dakika sonra geri dönüyo çuval yok. Muhtemelen neyzen vardı çuvalda yazık ya
size yazmayı çok özledim.
telefondan okuyorum sürekli, 15 sayfa falan geriden takipteyim.
işyerinde fırsatım oldu girdim iki satır karalayayım dedim.
aslında hepinizi takip ediyorum gizliden... hımmmm mesela
geridönüşüm : umarım bebiş kv ile durur. gözün arkada kalmaz
denizkızı : allah yardımcın olsun, bakıcı işi zor. umarım gönlüne göre verir allah
esra : beyazı giy
keep : sanırım yengendi, gözleri körmüş okudum çok üzüldümama düzelmez o ben sana diyim, hiç ümit yok, o biblo gibi bebeği beğenmediğine göre rahatsızlığı kalıcı
merve : git ve elinden geldiğince sömür onları tatil boyunca. böyle dememek lazım ama onlara bu yakışır.
zeyno : evdeki eşyaları kırma size kalsın. bi keresinde ben de trafikte eşim araba kullanırken direksiyonu sağa kırmıştım kavga ederken kaza yapıyorduk
hadi yaaahayır madem katil kendileri niye katılıyorlar oda cok enteresan :44:
belkide onlar degil yakınları katılıyordur onlarda mecburen gelip gitmek zorunda kalıyorlardır..:26:
evet evet bence böyleee
hayırdır cnm siz niye profa gösteriyorsunuz cocugu.. benimkinede kan ilacı verdi doktor günde 2 kere 7 damla dedi ama ben 3-4 günde birkaç damla veriyorum o kadar..
Bende cok merak ediyorum valla bakalim ne olcak. Ben bide ingilizce ogretmeni olan 31 mayis dogum yapmis bir arkadas vardi bugun kontrole gidecekti ne oldu hic gormedim ayni gun dogum yaptigimiz icin merak ediyom kan ilaci onada verdimi bende yarin gitcem. Obur gunde prof oglani gostercegiz bakalim.
Banada günde bi kere 4 damla dedi. Neden herkese farklı acabatahlil bile yapmıyolar sonuçta. Bebekim 6600g ve 64 cm. Ek gıdaya başlamıyoruz dedi doktor. Ama benimki burdaki bebeklere göre minik sayılır neden başlamayalım dedi anlamadım:85:
benımde kızım 31 mayısta oldu ne cok dogum yapan var o gunbanada bu aydan sonra kan damlası verıcez dedı bende kullanmakta kararsızım
hadi yaaahayır madem katil kendileri niye katılıyorlar oda cok enteresan :44:
belkide onlar degil yakınları katılıyordur onlarda mecburen gelip gitmek zorunda kalıyorlardır..:26:
evet evet bence böyleee
hayırdır cnm siz niye profa gösteriyorsunuz cocugu.. benimkinede kan ilacı verdi doktor günde 2 kere 7 damla dedi ama ben 3-4 günde birkaç damla veriyorum o kadar..
Canim banada gunde 2 kere 7 damla verildi
Neden öyle kullanmayı tercih ettin sen?
Sende az degilsin yani gelinini kaptircan diye odun kopuyo :))))Ömere belki uyarda ben çok eşliliğe karşıyıme canım sende geç geldin buralara ama kızçen 4 aylık olacak nerdeyse, bu forumda 5 aydan sonra evde kalıyo kızlar, sana ben hemn münasip bir damat bulayım. Aa benîm dünüre göz kırpan renkli gözlü delikanlı bak bu fıstığı kaçırma derim
yokkk ben kızımı öle heryere gelin veremem ya antalya ya denizli antalya olursa daha iyi olur bahaneyle peşinden bende giderim. anası gurbet ellerde kızım öle olmasın zor oluyo valla.
Sen benim boncuk gozlumu gormedin tabi gorsen hayir diyemezdin burada biz istanbuldayiz ama Antalya yi cok severim ilerde oraya yerlesme gibi bir dusuncem var egrr cocuklar anlasirsa bizede mazeret olur zaten bu yil gidemedim antalyaya cok dertliyim cok
Banada günde bi kere 4 damla dedi. Neden herkese farklı acabatahlil bile yapmıyolar sonuçta. Bebekim 6600g ve 64 cm. Ek gıdaya başlamıyoruz dedi doktor. Ama benimki burdaki bebeklere göre minik sayılır neden başlamayalım dedi anlamadım:85:
bende sanırım ole yapıcam ara sıra verırım devıtını hergun vermeye calısıyorum sız verıyomusunuz
merhaba hanımlar bende burayı hamılelıgımden beri takıp edıyorum ara arada yazıyorum sız benı bılmıyosunuz ama ben hepınızı bılıyorum benım kızım dort aylık oldu 31 mayıs dogumlu ayını hesaplamakta zor oluyo ya her ay 31 cekmıyo bızde esımle dıyoruz seneye 31 mayıs olmıcak kızımızın dogum gununu ıkı senede bır kutlıcaz dıyebende o yuzden ayın bırınden sayıyorum ayını yarın 4 aylık asımız var sımdıye kadar asılarımızda bır sorun yasamadık ınsllah sımdıde yasamayız yarın sımdı saglık ocagından kan damlası verıcekler burada yazılanları duyunca kararsız kaldım verıp vermemekte dememek ıstıyorum ılk bırkac gun verırım bır sıkıntı olmazsa devAm ederım cunku her bebek aynı olmuyo benım kızımla pek bır sorun yasamadım sımdıye kadar ara ara huzursuzlugu oluyo ama genelde uslu bır bebek
acele ettiğimden değilde zayıf sayılır o yüzden merak ettim. Haklısın ne kadarrgeç o kadar iyi. Kızımla cebelleşiyorum zaten çok yemek seçiyo. Bebeişte emsin şimdilikvardır bir bildigi cnm acele etme bence, zaten ek gıda olayı sıkıntııı stres yapıyor bende
hiç geçilmese daha iyiydiii
kabız yapıyormuş dediler, bide günde 2 kere 7 damla fazla gibi geldi bana :44:
arada bir veriyorum o kadarsende 3-4 günde 1 birkaç damla ver gitsinn
saol canım sana bile öyle dediyse boşuna merak etmiyeyim. Ase canım biley sorucam sana okula oğlunu almaya giderken bebeğide götürüyor musun? Bende kendim götürüyorum okula kızımı bebekte geliyo tabi bırakacak biyerde yok sayılır ailem izmirde ben kocaelideyim . Komşular var ama hergün hergün bırakılmaz tabi . Kışın hasta edermiyim diye korkıyorum. Gerçi çok yakın 5 dakika mesafede ama..Canim 4 aylık kontrolde benim bebegimde 7000gr geldi, cok farkımız yok
Kilo alımı iyi anne sütüne devam dendi
Ben 5 aylik kontrolüne kendi dr.unada götüreceğim
Muhtemelen 5, 5aylikken ufaktan başlatır ek gıdaya
(Büyük oglumda oyle başlatmıştı)
oğlum öksürüyor. 2 gün önce ıhlamur verdim. çiçeklerini demleyin demişlerdi ama bu seferde süzmek gerekti. ufak ufak taneler vardı. ben süzemedim kaşıkla zar zor verdim.
eczanede satılan granür şeklinde ıhlamur var mı?
birde ıhlamuru verdikten sonra ishal gibi oldu. daha vermem dedim ama öksürüyor. bu ara çok terliyor eli kolu soğuk ama. hava kötü tam hasta olma havası. bi sıcak bi soğuk.
güya yaz çocuğu ama ben bişi anlamadım. doğru düzgün çıpıl çıpıl dolaştıramadım ya...
Avmler o konuda cok iyi ama ben de serin olur usuturum diye korkuyorum:)) benim kiz ilk 3 ay bana cok cektirdi surekli aglardi hicbir yere cikamazdim... Simdi tam duzeldi derken 9unda asimiz var huy degistirmez insallah korkuyorum:)
bendeeeee...
her sabah uyandığında başladık yine diyorum.geçenlerde evde kendi kendime piş piş dediğimi farkettim.kafayı yiyorum herhalde dedim.nasıl işlediyse beynime artık:26:
Benım tosba bıkac gundur fena aglamaya meraklı kızlar ya esımde yanmda olmasna ragmen ıkı kısı bas edemıyoruz
Karnı tok gazı yok altı temız ama kendını yerden yere vurmak ıstercesıne aglıyorsadece esım yuksek sesle kuran okudugunda susuyor oda her zaman degıl.ne yapsam bılmıyorm esım yanmda olmaynca panık oluyorm cocuk aglıyor ben donup kalıyorum sankı durdugu yerde susacak
Sesı kısık bayadır acaba faranjıte falan cevırmıs olabılır mı?dun saglık ocagna gtmstık doktora sorduk gecstırdı ne yapsam acaba
oğlum öksürüyor. 2 gün önce ıhlamur verdim. çiçeklerini demleyin demişlerdi ama bu seferde süzmek gerekti. ufak ufak taneler vardı. ben süzemedim kaşıkla zar zor verdim.
eczanede satılan granür şeklinde ıhlamur var mı?
birde ıhlamuru verdikten sonra ishal gibi oldu. daha vermem dedim ama öksürüyor. bu ara çok terliyor eli kolu soğuk ama. hava kötü tam hasta olma havası. bi sıcak bi soğuk.
güya yaz çocuğu ama ben bişi anlamadım. doğru düzgün çıpıl çıpıl dolaştıramadım ya...
Benım oglumunda burnu tıkanıyor bıkac gundur burda hava kıs modunda carptı sanırım yavruyu
Ben bulamadm granur seklınde ama burda olmayabılır hersy bulunmuyor cunku
Bırde nedense komık bısey olsada olmasada senın yazıların benı cok gulduruyor sevımlı bır uslupla yazıyorsun :) ben cıbıl dıye bılırdım o ıkılıyı de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?