2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet sorun etme cnm, eni sonu ek gıdaya gecilecek
Vallahi böyle daha rahat

Ayni durumdaymisiz.okula ben götürüp getiriyorum genelde.
Bebegide götürüyorum yanımda,ayni dediğin gibi 5 dklik yer bizimde
Havalar soguyunca sıkı hazirlarsın, yağmurlu havalarda komşuya bırakırsın
Yakinda mesafeymis ,aslinda iyi bi komsun varsa 5 dk bırakırsın ona
Sizin kış da Sert olur çünkü. Buralarda hala yaz:26: kışında hava ılık olur

Son düzenleyen: Moderatör:

çay süzgecim yok. temiz tülbent ağız bezi de yoktu o gün. öyle kaşıkla verdim ama endişelendim taneleri çocuğu rahatsız eder diye. tanesiz vermeye çalıştım ama ne kadar oldu bilmiyorum. şu rezene gibi eczanelerde satılan olsa. netten baktım yok sanki..

pehhh herkeste lisanslarıyla hava atmış..

bende lisanslı tekvadocuydum taamm mı

Son düzenleyen: Moderatör:

ben normal şekilde demledikten sonra klasik çay süzgeci ile direk biberona süzüp veriyorum. çok az da şeker koyuyorum bayılıyor :) ıhlamur bağırsakları rahatlatıyor canım. benimki de hemen o gün kakasını yapıyor gazını çıkarıyor.

benımde kızım 31 mayısta oldu ne cok dogum yapan var o gun banada bu aydan sonra kan damlası verıcez dedı bende kullanmakta kararsızım

18 haziran doğumluyuz ama bz bu hafta başlıcaz. oğlum çok beyaz ondan mı erkn başlatıo dr acaba

Evet teyzesi zayifiz biz:)) bize de talip cikti demek kabul ediyoruz:)) damadimiz da pek tatli masallah:)) pek guleryuzlu

Son düzenleme:
Merhaba kizlar

Yeni arkadaslar gelmis hosgelmisler. Topik hareketlenmis ne guzel. Her annenin her bebegin turlu turlu sikintisi var. Ne zormus annelik

Oglusumu iki gunde bir yikiyorum hava soguk diye ve sudan korkmaya basladi malesef. Aglata aglata yikiyorum. Insallah tez zamnda birakir bu korkuyu

Oglusumla bugun misafir agirladik. Ilk basta yone yabancilayip agladi ama sonra alisti ve mum oldu cocuk, uslu uslu sessiz sessiz durdu. Bu cocugun garezi bana galiba. Son zamanlarda sik sik gaz sancisi krizi geciriyor. Artik idmanli oldugum icin eskisi gibi panik yapmiyorum. Gaz masaji, elme yagi ile masaj, kundak, gezdirme, sarilma, ninni ... Bildigim tum teknikleri uyguluyorum 20 dk sonra ikimiz de mutlu oluyoruz. Tabi b arada yavrumun gozunden akan yaslar sel oluyor

Yarin da misafirimiz var. Daha kalabalik bir grup gelecek. Aksi gibi ayrdim edecek kimsem yok. Aksamdan bir iki sey yapip yarin da yanina kisir yapacagim. Bugun evi temizlemistim zaten. Bebisim de uslu durursa tamamdir. Bugun bebek kucagimda pirinc pilavi pisirdim. Ben bu bebise bayagi alistim galiba kendimi asmaya basladim

Canim bebek tatli tuzlu bilmez su an. Bosuna seker verme minik bunyesine. Kaldi ki ihlamurun tadi tek basina gayet iyi, rahatlikla icer. Kendin gibi dusunme onu

sakinleştirici özelliği de varmış. ama bennmkinin bağırsakları baya çalışıyor normlade de. ıhlamur verince kısa aralıklarla 4-5 kez yaptı

Ben geldim yoklama vereyim dedim atilmadan. Dr gittik asi olduk kan ilaci veediler bizede sekuz damla dedi 8.300kg 65 cm geldik

Canim gittim ben dr a bizede verdiler kan damlasi sekiz damla dedi

Kızz zeynoooccccc 2 gün topiğe giremedik hemen atmış bizi
O değil sırf buraya yazmak için internet kafelere girmelerime yanarımm

bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...

hem de ne heyecan valla.. ama çoookk üzülüyorum tabi kv ye bırakacağım ama yanında olamayacağım için çok üzgünüm. umarım hemen alışır bu duruma oğluşum ama durumumuz daha iyi olsaydı hemen bırakırdım işi ki ben çalışmayı çok severim ama evlat başka bişey ahhh ahh.. allah sağlık versin ne diyim.

Kızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....

Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...

neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....

Evet teyzesi zayifiz biz:)) bize de talip cikti demek kabul ediyoruz:)) damadimiz da pek tatli masallah:)) pek guleryuzlu

o zaman süper.. sık sık gir gelinimden haber ver dünürcüm...

canım sana maaşlalah diyorum gaz sancısı çok zor biz arada yaşıyoruz. inşallah çabucak geçer sen süper bir annesin sakinliğini koruyarak onun için en iyisini yapıyorsun valla takdir ediyorum seni.

Tabi ki dünürüm:)) ben de bekliyorum haberlerinizi:))

Canim hemen kötü düşünme allah korusun

Cnm allah korusun hemen kötü şeyler getirme aklina. Ben inaniyorum tertemiz cikacak sonuclarin. Ne zmn belli olurmus pekii?

Cnm allah korusun hemen kötü şeyler getirme aklina. Ben inaniyorum tertemiz cikacak sonuclarin. Ne zmn belli olurmus pekii?

Yok canım sakin tutmaya çalışıyorum kendimi sanırım geçen seferki gibi birşey yani umarım öyledir...
kötülükler uzak dursun İnşallah...
Ama ne zaman belli olacağını bilmiyorum yarın sorucam onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…