Evet sorun etme cnm, eni sonu ek gıdaya gecilecekacele ettiğimden değilde zayıf sayılır o yüzden merak ettim. Haklısın ne kadarrgeç o kadar iyi. Kızımla cebelleşiyorum zaten çok yemek seçiyo. Bebeişte emsin şimdilik
saol canım sana bile öyle dediyse boşuna merak etmiyeyim. Ase canım biley sorucam sana okula oğlunu almaya giderken bebeğide götürüyor musun? Bende kendim götürüyorum okula kızımı bebekte geliyo tabi bırakacak biyerde yok sayılır ailem izmirde ben kocaelideyim . Komşular var ama hergün hergün bırakılmaz tabi . Kışın hasta edermiyim diye korkıyorum. Gerçi çok yakın 5 dakika mesafede ama..
canım senin kızı çok beğendim hee.. avatardan gördüm tam benim oğluma göre çıtı pıtı maaşallah...
bende kendi kendime sallanıyorum...:26:
canım geçmiş olsun kulak iltihabına çevirmişti bizim grip bi doktora götür kulağına baksınlar bana kalırsa.. inşallah önemli bişey yoktur.
canım ben önce çay süzgecinden süzüp sonrada tülbenten geçiriyorum böylece tırtık kalmıyor sana da tavsiye ederim bir de ıhlamur bazen ishal yapıyor evet.
oğlum öksürüyor. 2 gün önce ıhlamur verdim. çiçeklerini demleyin demişlerdi ama bu seferde süzmek gerekti. ufak ufak taneler vardı. ben süzemedim kaşıkla zar zor verdim.
eczanede satılan granür şeklinde ıhlamur var mı?
birde ıhlamuru verdikten sonra ishal gibi oldu. daha vermem dedim ama öksürüyor. bu ara çok terliyor eli kolu soğuk ama. hava kötü tam hasta olma havası. bi sıcak bi soğuk.
güya yaz çocuğu ama ben bişi anlamadım. doğru düzgün çıpıl çıpıl dolaştıramadım ya...
benımde kızım 31 mayısta oldu ne cok dogum yapan var o gunbanada bu aydan sonra kan damlası verıcez dedı bende kullanmakta kararsızım
canım senin kızı çok beğendim hee.. avatardan gördüm tam benim oğluma göre çıtı pıtı maaşallah...
bende kendi kendime sallanıyorum...:26:
canım geçmiş olsun kulak iltihabına çevirmişti bizim grip bi doktora götür kulağına baksınlar bana kalırsa.. inşallah önemli bişey yoktur.
canım ben önce çay süzgecinden süzüp sonrada tülbenten geçiriyorum böylece tırtık kalmıyor sana da tavsiye ederim bir de ıhlamur bazen ishal yapıyor evet.
Canim bebek tatli tuzlu bilmez su an. Bosuna seker verme minik bunyesine. Kaldi ki ihlamurun tadi tek basina gayet iyi, rahatlikla icer. Kendin gibi dusunme onuben normal şekilde demledikten sonra klasik çay süzgeci ile direk biberona süzüp veriyorum. çok az da şeker koyuyorum bayılıyor :) ıhlamur bağırsakları rahatlatıyor canım. benimki de hemen o gün kakasını yapıyor gazını çıkarıyor.
ben normal şekilde demledikten sonra klasik çay süzgeci ile direk biberona süzüp veriyorum. çok az da şeker koyuyorum bayılıyor :) ıhlamur bağırsakları rahatlatıyor canım. benimki de hemen o gün kakasını yapıyor gazını çıkarıyor.
kan damlasını sağlıkocağı mı veriyor yoksa reçeteye mi yazıyor?
Bende cok merak ediyorum valla bakalim ne olcak. Ben bide ingilizce ogretmeni olan 31 mayis dogum yapmis bir arkadas vardi bugun kontrole gidecekti ne oldu hic gormedim ayni gun dogum yaptigimiz icin merak ediyom kan ilaci onada verdimi bende yarin gitcem. Obur gunde prof oglani gostercegiz bakalim.
canım iiyim sen nasılsın
işlerde nasıl olsun iyi gidiyor,alıştım iyice bu hayat tarzına
en basta kaynatmamış olsaydın daha çabuk adapte olurdun zaman kaybetmezdin
olsun sagabilmene sevindimm
işe başlayacaksın heyecanlımısınn
Evet teyzesi zayifiz biz:)) bize de talip cikti demek kabul ediyoruz:)) damadimiz da pek tatli masallah:)) pek guleryuzlu
Merhaba kizlar
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmisler. Topik hareketlenmis ne guzel. Her annenin her bebegin turlu turlu sikintisi var. Ne zormus annelik
Oglusumu iki gunde bir yikiyorum hava soguk diye ve sudan korkmaya basladi malesef. Aglata aglata yikiyorum. Insallah tez zamnda birakir bu korkuyu
Oglusumla bugun misafir agirladik. Ilk basta yone yabancilayip agladi ama sonra alisti ve mum oldu cocuk, uslu uslu sessiz sessiz durdu. Bu cocugun garezi bana galiba. Son zamanlarda sik sik gaz sancisi krizi geciriyor. Artik idmanli oldugum icin eskisi gibi panik yapmiyorum. Gaz masaji, elme yagi ile masaj, kundak, gezdirme, sarilma, ninni ... Bildigim tum teknikleri uyguluyorum 20 dk sonra ikimiz de mutlu oluyoruz. Tabi b arada yavrumun gozunden akan yaslar sel oluyor
Yarin da misafirimiz var. Daha kalabalik bir grup gelecek. Aksi gibi ayrdim edecek kimsem yok. Aksamdan bir iki sey yapip yarin da yanina kisir yapacagim. Bugun evi temizlemistim zaten. Bebisim de uslu durursa tamamdir. Bugun bebek kucagimda pirinc pilavi pisirdim. Ben bu bebise bayagi alistim galiba kendimi asmaya basladim
o zaman süper..sık sık gir gelinimden haber ver dünürcüm...
canım sana maaşlalah diyorum gaz sancısı çok zor biz arada yaşıyoruz. inşallah çabucak geçer sen süper bir annesin sakinliğini koruyarak onun için en iyisini yapıyorsun valla takdir ediyorum seni.
Canim hemen kötü düşünme allah korusunKızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....
Kızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....
Cnm allah korusun hemen kötü şeyler getirme aklina. Ben inaniyorum tertemiz cikacak sonuclarin. Ne zmn belli olurmus pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?