2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlarrrrr:79:
Bir bebişiniz daha olsa ne koyardınız adını????
yusuf efe yi ben koymadım ikinci olursa ben koycam inş..
ben unisex isimleri seviyorum ..kız erkek farketmez
ya çınar ya göksu ..

kızlar yaa ben birçoğunuzun bebeklerinin adını bilmiyorum..
hadi herkes bebeğinin adını yazsın..
beni aydınlatın Daaaa

bu tarif neymiş ben merak ettim...mamayla karışık çorba gibi bişey anladım ..
öylemi gerçekten.. banada bi anlatın bakim..
benim oğlan salt mamayla beslendiği için 4. aydan itibaren ek gıdaya geçmeliymişim..
dr muz bööle dedi.. geçmelimiyim sizce.. 3 ekimde 4 bitiyor .. ayrıca bu aydaki aşı ne aşısı..
ay ne çok sordum beaa

herkese iyi geceler nasilsiniz, yeni arkadaslar katilmis aramiza hosgeldiniz :)))

merhaba hosgeldin canim aramiza.ayrica hafsanin annesi benim kizlarimiz adas demek cok memnun oldum buna bu arada daha önce bu topige giren HAFZA vardi o senmisin yoksa sen tamamen baska birisimin merak ettim :)) hamilliigimiz baslardinda aktif olarak sohbete katilan bir arkadasimizdi onunda bilgisayari olmadigi icin girememisti :))

annem var genelde ikiz bakıcılar maliyetli çok.. nesini istiyorsun ikizin anlamadm canımız çıkıyor bizim

annen yaninda oldugu icin sansliisin o halde yoksa baya masrafli olcaklardi desene :)) canimya birden 2 cocuk olsun bitsin istedim kalabalik bir aile olalim istemistim malesef olmadi hatta hamileligin baslarinda doktorum 2 kese gözukuyor demisti cok ümitlenmistim ama daha sonra biri kayboldu
evet canim minik kizimiz (ya canim kusura bakma kizinin ismi neydi:26:) canim senin kizinda artik yavs yavas oturmaya baslaya bilri ama birsey olur diye endise ediyorsan bekle o halde biraz daha :)) dedigin gibi birgun o kendi kendine yapmaya basliyacak bebeklerin birgunu birgunu tutmuyor cok dogru :))
ayy ben bu kızı gündüzleri uyutamıyorum yaaa zırtpırt uyanıyooo gıcık oldummm

uyutabilen varmikii gunduzleri uyumamak icin yeminlesmisler sanki birde benim kinin öyle kötu huyu varki uykusu geliyor uyumamak icin direniyor resmen yaa zorla uyutuyorum nasil inatlasiyorr bir gorsen

ben uyabilirim sanki.. 4 eylülden beri diyetteyim..
kilomu yazdım tarihiyle birlikte..
bugüne kadar 6 kilo oldu tam..
hergün tartılıyorum ..=))
ablamda dogumdan sonra çok kilo almıştı benm gibi..
ama toplamda 42 kilo vererek bi mucize gerçekleştirdi..
diyet yemek tariflerini ablamdan alıyorum ..isteyenlerle paylaşabilirim..

Evet kizlarimiz adas ama seninkinin 2 ismi var galiba dimi? Biz sadece hafsayiz yok ben tamamen baska birisiyim, ilk defa bugun uye oldum ve girdim, bilg vardi ama net yoktu bu sebepten onceden uye olmamistim
Senin hafsan ne zaman dogmustu

Ben hic kullanmadim file ama icinin zor temizlendigini duymustum kullananlardan :44: yine de kullanan biri varsa daha iyi bilir tabikii

arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.

Cnm benim diyet yemekleri paylasirsan sevinirim. Bu arada super kilo vermissin benim hamilelikten 4 kilo kizlik hamile kaldigim kilo arasinda 4 kilo yani anliyacagin toplam 8 kilo fazlam senin tarifleri yaparsam iki ayda biter desenee hadi paylas bak heyecanlandim umut oldun bana ben verebilcegime insnmiyordum.

oooooof çok yazmışsınız yaaa gözüm bozulduu (gözü 6 numara miyop sarı kafa)

bugün benim doğumgünümm:118:

Eki Görüntüle 819309

buda kocamın çiçeği
mutlu yıllar canım sağlıklı uzzzuuuuuun bir ömür senin ve sevdiklerinin olsun
merak ettiniz yani sevindim bu aralar ilgiye ihtiyacım varda
noool du canıım anlat bakiim gel saçlarını da okşayalım küçük pisiciikimiz. oldu mu yeterince ilgilenebildim mi
yok yok denozum hiiç kötü düşünme olumsuzlukları çağırma. bişii çıkmıycak bak görürsün.

hanım ağam bizim de elenktirükler kesikti ondan giremedim topiğee
affet ağam kapına pas pas oliim topiğine beğen tuşu oliiim

hulya erdem nerelerdesin kuzumm :125:

topigim bugunlerde fire veriyorrr bundan sonra her sabah yoklama alicammm

ahh canım benimmm.. işte gerçek topic sahibi bööle olur..
heeey millet görün görün..
nasılda yokluğumu farketmiş..
işte geçmişe gömülmemin sebebi tamda buydu..
beni soran olmuş mu diye arandım durdum..:126:
tam ümidimi kaybetmiştimki.. ağam paşam sahibem beni sormuş..
ay gözlerim doldu beaaa
.. bi cigara mı yaksam acep ??

Evet kizlarimiz adas ama seninkinin 2 ismi var galiba dimi? Biz sadece hafsayiz yok ben tamamen baska birisiyim, ilk defa bugun uye oldum ve girdim, bilg vardi ama net yoktu bu sebepten onceden uye olmamistim
Senin hafsan ne zaman dogmustu

evet canim bizim iki isminiz var dilay hafsa aaaaa ozamn siz bu topikteki 3. hafsa oluyorsunuzgerci diger akradas uzun süredir gelemiyorya kismet belkide o da geri gelir :)) Tekrardan hosgeldin aramiza o halde :)) biz sizden büyügüz 20 mayis da dogdu

kafayı sıyırmaya az kaldı yani:)
kızlarr aranızda milupanın gece çayını kullanıp memnun olan var mı ? benim kız uykuya geç dalıyoda en azından içer sakin sakin uyur diye düşünüyorum.
ben kullandım ilk aşlarda çok etkiledi saatlerce uyudu sonrasında bünye onada alıştı maalesef.
nihayet yaşadığım yerde boza buldum. biraz dandik bi markaya benzio. son tüketim tarihi bile yok. ilk kez içicem boza bakalım.

ya bide maltana arayıp duruyorum yok bulamıyorum. hangi marketlerde satılıo?
ülker shoplarda carrefour larda bulabilirsin.

arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.
mesela benim kız biraz önce yani 12 de uyudu sabah 8-9 ayakta.seninli en azından 11 e kadar uyuyormuş.

kızımın adı nehir canım...

eveet bi kısmını söyliyim .. not al bakiyim
en doyurucu ve en sevdiğim lezzetli tarifle başlıyorum..
bir taNE kabak rendeliyosun ..
teflonda bir tatlı kaşığı zeytnyağında sulanana kadar karıştırıyosun..
sonra bir fincandan biraz az ince bulgur koyuyosn ve karıştırıysn..
hemen ardından bi fincan kadarda su azcık tuz olabilir
olmasa daha iyi tabii ama ben yiyemiyorum tuzsuz az koyuyorm..
pişince üzerine maydanoz yada dereotu falan .. hem doyurucu hem lezzetli..

aynı tarifi patlican ve pirinçlede yapabiliyosun oda fena olmuyo yani.. ama suyu biraz fazla olcak
pirinç pişmez yoksa..

sonr1 kabak 1 patlıcan 1 sogan 1 havuç olabilir irice yemeklik doğruyosun
biraz büyük doğruyosun .. soğanlar halka halka ama iri ..
tencerenin üzerini basıncaya su az bi tuz ve azcık limon tuzu limonda olabilir
kaynatıyosun ..
pişince üzeine kuru nane..
bi çeşit turşu gibi oluyo..
bunları dene beğenirsen yi,ne yazarım..

Tamam tatlim notumu aldim denicem bu tarz yemekler sutumu azaltmaz demi.

Tamam tatlim notumu aldim denicem bu tarz yemekler sutumu azaltmaz demi.

onu bilemiyorum.. benim sütüm olmadığı için.. etkisi nedir yorum yapamam..
ama sonuçta sebze yemekleri..
bu arada bide lahana çorbası var .. oda müthiş ödem attırıyo..
maydanoz suyu da öyleymiş ama daha denemedm..
sonra sabahları aç karna bir bardak suya bir yem kaşğ.elma sirkesi içiyrm
ama mideye zarar verir dediler diye her sabah yapmıyorum ..
bigün durup bigün içiyorum..

yaa bu aşağıdaki arkadaşlar neden yazmıyooooo..
bende geçmişe bakıyorum ama burayıda ihmal etmiyorum yaniii

Benimki 10 da uyuyor 8 de uyaniyor gece iki ya da üc kez karnimizi doyuruyoruz... Erken yatmasini istiyorsan uyku saatini her gun 5 dakika 5 dakika one almayi deneyebilirsin...

Simdi anladim esimin ailesindeki butun bayanlar niye zayiflar:)) karadenizloler yatip kalkip lahana corbasi iciyorlar:)) birde begenmezdim bundan sonra tabak tabak yicem sagolasin tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…