yusuf efe yi ben koymadım ikinci olursa ben koycam inş..Kızlarrrrr:79:
Bir bebişiniz daha olsa ne koyardınız adını????
Ellerine sağlık canım. Aslında tadı hiç de fena olmuyor. Oğlumdan kalanı azcık tuzlasam bende yerim.
Mama katmamakla iyi etmişsin canım. Yedirmeden hemen önce eklenmesi sağlıklı.
Mama katınca hem besleyiciliği artıyor hemde birden çok tatsız gelmiyor minnaklara.Git gide azalt mama miktarını içindeki ki sebzenin tadına yavaş yavaş alışsın.
Merhabalar
Ben de araniza yeni katildim hamileyken biraz takip etme imkanim olmustu ama internetimiz olmadigi icin kayit olmamistim nasip bu guneymisBeni de araniza alirsaniz cok sevinirim
Benim de 9 haziranda dogmus bir kizim var simdilik emziriyorum ama bizim de bu aralar burdaki herkeste oldugu gibi biraz emme sorunumuz var biraz aglayarak emiyor hoplaya ziplaya yapiyoruz :)
Bir de ankarada oturuyoruz var mi bizim gibi ankarada yasayan arkadaslar?
annem var genelde ikiz bakıcılar maliyetli çok.. nesini istiyorsun ikizin anlamadm canımız çıkıyor bizim
evet canim minik kizimiz (ya canim kusura bakma kizinin ismi neydi:26:) canim senin kizinda artik yavs yavas oturmaya baslaya bilri ama birsey olur diye endise ediyorsan bekle o halde biraz daha :)) dedigin gibi birgun o kendi kendine yapmaya basliyacak bebeklerin birgunu birgunu tutmuyor cok dogru :))canım benim kız topiğin miniklerinden biliyorsun.daha 3 ayı yeni bitti.yeni kafayı tutmaya başladı.belini tutmasına var daha:)henüz oturtmuyorum ama 1 ay sonra ne olur bilmem.bu bebek milletinin bir günü bir gününü tutmuyor.bugün yapmadığını çat diye yarın yapabiliyor.
benimde 27 haziran 1 hafta var arada demekki benzer şeyleri yaşıyoruz.
ayy ben bu kızı gündüzleri uyutamıyorum yaaa zırtpırt uyanıyooo gıcık oldummm
diete başlayanlar kendine arkaş arayanlar varmış bende katılırım birbirimizi destekleriz iyi olur hani vardı bizim Haziran anneleri olarak topiğimiz Haziran anneleri zayıflıyor ama malesef pek aktif değil ne dersiniz yarın tartılıp yazalım sonra haftada bir fotolarda beraber yazalım kiloları destek işadamda günlük neler yediğimizi yazarız fikir olur kimler uyar
herkese iyi geceler nasilsiniz, yeni arkadaslar katilmis aramiza hosgeldiniz :)))
merhaba hosgeldin canim aramiza.ayrica hafsanin annesi benimkizlarimiz adas demek cok memnun oldum buna bu arada daha önce bu topige giren HAFZA vardi o senmisin yoksa sen tamamen baska birisimin merak ettim :)) hamilliigimiz baslardinda aktif olarak sohbete katilan bir arkadasimizdi onunda bilgisayari olmadigi icin girememisti :))
herkese ıyı akşamlar.Ikı gündür bebeğime şeftali suyu verıyorum.sanırım tadını sevdi.3 gun bunu vermeye devam edeceğim.daha sonra baska bir meyveye baslayacağım.doktorumuz önce meyve sularıyla başlayalım dediği için bununla başladım bu arada.
size birde sorum var.meyve fileleri hakkında düşünceleriniz nedir?
ben uyabilirim sanki.. 4 eylülden beri diyetteyim..
kilomu yazdım tarihiyle birlikte..
bugüne kadar 6 kilo oldu tam..
hergün tartılıyorum ..=))
ablamda dogumdan sonra çok kilo almıştı benm gibi..
ama toplamda 42 kilo vererek bi mucize gerçekleştirdi..
diyet yemek tariflerini ablamdan alıyorum ..isteyenlerle paylaşabilirim..
mutlu yıllar canım sağlıklı uzzzuuuuuun bir ömür senin ve sevdiklerinin olsun
noool du canıım anlat bakiim gel saçlarını da okşayalım küçük pisiciikimiz. oldu mu yeterince ilgilenebildim mimerak ettiniz yanisevindim bu aralar ilgiye ihtiyacım varda
yok yok denozum hiiç kötü düşünme olumsuzlukları çağırma. bişii çıkmıycak bak görürsün.Kızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....
hulya erdem nerelerdesin kuzumm :125:
topigim bugunlerde fire veriyorrrbundan sonra her sabah yoklama alicammm
Evet kizlarimiz adas ama seninkinin 2 ismi var galiba dimi? Biz sadece hafsayizyok ben tamamen baska birisiyim, ilk defa bugun uye oldum ve girdim, bilg vardi ama net yoktu bu sebepten onceden uye olmamistim
Senin hafsan ne zaman dogmustu
kafayı sıyırmaya az kaldı yani:)canım senin kızı çok beğendim hee.. avatardan gördüm tam benim oğluma göre çıtı pıtı maaşallah...
bende kendi kendime sallanıyorum...:26:
canım geçmiş olsun kulak iltihabına çevirmişti bizim grip bi doktora götür kulağına baksınlar bana kalırsa.. inşallah önemli bişey yoktur.
canım ben önce çay süzgecinden süzüp sonrada tülbenten geçiriyorum böylece tırtık kalmıyor sana da tavsiye ederim bir de ıhlamur bazen ishal yapıyor evet.
ben kullandım ilk aşlarda çok etkiledi saatlerce uyudu sonrasında bünye onada alıştı maalesef.kızlarr aranızda milupanın gece çayını kullanıp memnun olan var mı ? benim kız uykuya geç dalıyoda en azından içer sakin sakin uyur diye düşünüyorum.
ülker shoplarda carrefour larda bulabilirsin.nihayet yaşadığım yerde boza buldum. biraz dandik bi markaya benzio. son tüketim tarihi bile yok. ilk kez içicem boza bakalım.
ya bide maltana arayıp duruyorum yok bulamıyorum. hangi marketlerde satılıo?
mesela benim kız biraz önce yani 12 de uyudu sabah 8-9 ayakta.seninli en azından 11 e kadar uyuyormuş.arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.
herkese iyi geceler nasilsiniz, yeni arkadaslar katilmis aramiza hosgeldiniz :)))
evet canim minik kizimiz (ya canim kusura bakma kizinin ismi neydi:26:) canim senin kizinda artik yavs yavas oturmaya baslaya bilri ama birsey olur diye endise ediyorsan bekle o halde biraz daha :)) dedigin gibi birgun o kendi kendine yapmaya basliyacak bebeklerin birgunu birgunu tutmuyor cok dogru :))
uyutabilen varmikiigunduzleri uyumamak icin yeminlesmisler sanki birde benim kinin öyle kötu huyu varki uykusu geliyor uyumamak icin direniyor resmen yaa zorla uyutuyorum nasil inatlasiyorr bir gorsen
Cnm benim diyet yemekleri paylasirsan sevinirim. Bu arada super kilo vermissin benim hamilelikten 4 kilo kizlik hamile kaldigim kilo arasinda 4 kilo yani anliyacagin toplam 8 kilo fazlam senin tarifleri yaparsam iki ayda biter desenee hadi paylas bak heyecanlandim umut oldun bana ben verebilcegime insnmiyordum.
eveet bi kısmını söyliyim .. not al bakiyim
en doyurucu ve en sevdiğim lezzetli tarifle başlıyorum..
bir taNE kabak rendeliyosun ..
teflonda bir tatlı kaşığı zeytnyağında sulanana kadar karıştırıyosun..
sonra bir fincandan biraz az ince bulgur koyuyosn ve karıştırıysn..
hemen ardından bi fincan kadarda su azcık tuz olabilir
olmasa daha iyi tabii ama ben yiyemiyorum tuzsuz az koyuyorm..
pişince üzerine maydanoz yada dereotu falan .. hem doyurucu hem lezzetli..
aynı tarifi patlican ve pirinçlede yapabiliyosun oda fena olmuyo yani.. ama suyu biraz fazla olcak
pirinç pişmez yoksa..
sonr1 kabak 1 patlıcan 1 sogan 1 havuç olabilir irice yemeklik doğruyosun
biraz büyük doğruyosun .. soğanlar halka halka ama iri ..
tencerenin üzerini basıncaya su az bi tuz ve azcık limon tuzu limonda olabilir
kaynatıyosun ..
pişince üzeine kuru nane..
bi çeşit turşu gibi oluyo..
bunları dene beğenirsen yi,ne yazarım..
hülyaaaaa nerdesin kııııııızzzz özledik umarım bir sorun yokturrrr........
Tamam tatlim notumu aldim denicem bu tarz yemekler sutumu azaltmaz demi.
arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.
onu bilemiyorum.. benim sütüm olmadığı için.. etkisi nedir yorum yapamam..
ama sonuçta sebze yemekleri..
bu arada bide lahana çorbası var .. oda müthiş ödem attırıyo..
maydanoz suyu da öyleymiş ama daha denemedm..
sonra sabahları aç karna bir bardak suya bir yem kaşğ.elma sirkesi içiyrm
ama mideye zarar verir dediler diye her sabah yapmıyorum ..
bigün durup bigün içiyorum..
yaa bu aşağıdaki arkadaşlar neden yazmıyooooo..
bende geçmişe bakıyorum ama burayıda ihmal etmiyorum yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?