Yok canım sakin tutmaya çalışıyorum kendimi sanırım geçen seferki gibi birşey yani umarım öyledir...
kötülükler uzak dursun İnşallah...
Ama ne zaman belli olacağını bilmiyorum yarın sorucam onu...
Ayy cok tesekkur ederim.Cok moral oldu sozlerino zaman süper..sık sık gir gelinimden haber ver dünürcüm...
canım sana maaşlalah diyorum gaz sancısı çok zor biz arada yaşıyoruz. inşallah çabucak geçer sen süper bir annesin sakinliğini koruyarak onun için en iyisini yapıyorsun valla takdir ediyorum seni.
hadi yaaahayır madem katil kendileri niye katılıyorlar oda cok enteresan :44:
belkide onlar degil yakınları katılıyordur onlarda mecburen gelip gitmek zorunda kalıyorlardır..:26:
evet evet bence böyleee
hayırdır cnm siz niye profa gösteriyorsunuz cocugu.. benimkinede kan ilacı verdi doktor günde 2 kere 7 damla dedi ama ben 3-4 günde birkaç damla veriyorum o kadar..
Canim gittim ben dr a bizede verdiler kan damlasi sekiz damla dedi
Simdilik uyuyor ama ben panigim cunku onceki asidada ates cikmisti surup iciedim asidan sonra ama gunduz hafif huysuzmus bakici oyle soylediBakalim bize yarin ne dicek.asidan bebisin nasildi. Suan rahat uyudumu?
Daha once oldu dediginde de anormal hücreler görülmüştür mu yazıyor du. O zmn da patolojiye parca yolladilar mi ?
Ay aksam aksam sinir oldum. Bu nerden cikti yaaaaa.
ama icimden bi ses normal bisey diyor..
Dualarım yarin seninle olcak
Waitingforyou geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun canımmm
Bu arada bende 9 sene lisanslı basketbol oynadım...hoş boyum uzun değil ama guard olduğum için pek önemli olmuyordu boyum
Basketbolcular cogaliyor:)) cok gecmis olsun denozcum bir sey cikmaz insallah dualarimiz seninle
Saol canımmmm...
O zaman haziran anneleri takımlarını kuralım her branştan...
Ama geridönüşüm pek bi yalnız kalır gibime geliyor...kız o ne öyle tekvando
Şaka bi yana hep öğrenmek istemişimdir tekvandoyu, geridönüşüm gerçekten biliyor musun????
evet denozccum .. hayatımın en zevkli zamanlarıydı. çok seviyorum tekvandoyu. lisans falanda çıkarmıştık ama ben maçlara çıkamadan sağlık sorunlarından bıraktım. keşke bi kere turnuvalara katılabilseydim. içimde kaldı valla. lisansıda boşa çıkarmış olduk
takipteyim adım adım ama keyfim yok yazamıyorum. başım ağrıyor. midem de kötü. canımda sıkkın. baş ağrısından uyuyamıyorum
aaa valla imrendim canım yaa..öğrenmiş olman bile yeter...güzel bir spor bence...hem beyin hem kaslar çalışıyor..aslında ben sporun her türlüsünü seviyorum futbol hariç...ona bir türlü anlam veremedim:44:
geçmiş olsun cnm..
hayrola çalışma durumları mı??? zor oluyordur eminim bırakıp gitmek ama sen ona biraz daha iyi yaşama şartları sağlamak için bu kadar zorlanıyorsun...keşke kv nin dışında birini bulabilsen???
evet güzel. hem insanın kendine güveni geliyor. adamların çoğunu dövebilirmişim gibime geliyoreşimden hiç korkmam mesela
gerçi abime de hadi dövüşelim dediğimde saçıma bi yapışıyordu, yada başka bişi yapıyordu beni alt ediyordu. bende ama amaa hani teknikkk deyip dayağı yemiş oluyordum
çocuğumu mutlaka bi spor a yazdırcam zaten. artık ne isterse.
futboldan nefret ederim bende ama aslında oynaması güze ve zevkli. ama bir bütün olarak nefret ediyorum. öncelikle babam ardından eşim sayesinde
evt çalışma mevzuları. bugün yapmam gereken dersin yarısını yaptığım halde pert oldum. sonrasını düşününce sıkılıyorum. birde durmadan kafamda daha az dersim olmalıydı düşüncesi var. sesimi de çıkaramıyorum.
eve yakın yere geçtim. 4 kez falan gidip geldim eve. iyi yanı çocuğu emzirdim ve sürekli gördüm. kötü yanı koşturmaca, yorgunluk , stres... ve bu halde zaten süt kalır mı ? yemek bile yiyemedim doğru düzgün. bi çelişki var burda
en süper bişii kendine güveni gelir insanın...ben de çok isterdim tekvando bilmek...
spora yazdırma konusunda da kesinlikle katılıyorum sana..ben ortaokuldayken basketbol, atletizm ve yüzmedeydim...ama derslerim bunları yaparken çok çok daha iyiydi..sonra ünive hazırlancam diye sadece baskete devam ettim..derslerim düştü
Nerde derseegiriyorsun canimevt çalışma mevzuları. bugün yapmam gereken dersin yarısını yaptığım halde pert oldum. sonrasını düşününce sıkılıyorum. birde durmadan kafamda daha az dersim olmalıydı düşüncesi var. sesimi de çıkaramıyorum.
eve yakın yere geçtim. 4 kez falan gidip geldim eve. iyi yanı çocuğu emzirdim ve sürekli gördüm. kötü yanı koşturmaca, yorgunluk , stres... ve bu halde zaten süt kalır mı ? yemek bile yiyemedim doğru düzgün. bi çelişki var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?