2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Daha once oldu dediginde de anormal hücreler görülmüştür mu yazıyor du. O zmn da patolojiye parca yolladilar mi ?

Ay aksam aksam sinir oldum. Bu nerden cikti yaaaaa.
ama icimden bi ses normal bisey diyor..
Dualarım yarin seninle olcak

Ayy cok tesekkur ederim.Cok moral oldu sozlerin

Canim gittim ben dr a bizede verdiler kan damlasi sekiz damla dedi

Bakalim bize yarin ne dicek.asidan bebisin nasildi. Suan rahat uyudumu?

Saol canım benimmmmm...
Evet öyle yazıyordu ama önemli bişey çıkmamıştı...
işte insanın ister istemez canı sıkılıyor..acaba bişey çıkar mı diye..ama pozitif düşüneyim iyi çıksın di mi

Son düzenleme:
Waitingforyou geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun canımmm

Bu arada bende 9 sene lisanslı basketbol oynadım...hoş boyum uzun değil ama guard olduğum için pek önemli olmuyordu boyum

Ayyy güç bela gelebildim buraya onda da kimse yok iyi mi

Zeynocum kız topikten atılmaktan kurtuldum mu pekii
sebepler gayet yeterli bence

Waitingforyou geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun canımmm

Bu arada bende 9 sene lisanslı basketbol oynadım...hoş boyum uzun değil ama guard olduğum için pek önemli olmuyordu boyum

Basketbolcular cogaliyor:)) cok gecmis olsun denozcum bir sey cikmaz insallah dualarimiz seninle

Basketbolcular cogaliyor:)) cok gecmis olsun denozcum bir sey cikmaz insallah dualarimiz seninle

Saol canımmmm...
O zaman haziran anneleri takımlarını kuralım her branştan...
Ama geridönüşüm pek bi yalnız kalır gibime geliyor...kız o ne öyle tekvando
Şaka bi yana hep öğrenmek istemişimdir tekvandoyu, geridönüşüm gerçekten biliyor musun????

evet denozccum .. hayatımın en zevkli zamanlarıydı. çok seviyorum tekvandoyu. lisans falanda çıkarmıştık ama ben maçlara çıkamadan sağlık sorunlarından bıraktım. keşke bi kere turnuvalara katılabilseydim. içimde kaldı valla. lisansıda boşa çıkarmış olduk

takipteyim adım adım ama keyfim yok yazamıyorum. başım ağrıyor. midem de kötü. canımda sıkkın. baş ağrısından uyuyamıyorum

aaa valla imrendim canım yaa..öğrenmiş olman bile yeter...güzel bir spor bence...hem beyin hem kaslar çalışıyor..aslında ben sporun her türlüsünü seviyorum futbol hariç...ona bir türlü anlam veremedim:44:

takipteyim adım adım ama keyfim yok yazamıyorum. başım ağrıyor. midem de kötü. canımda sıkkın. baş ağrısından uyuyamıyorum

geçmiş olsun cnm..
hayrola çalışma durumları mı??? zor oluyordur eminim bırakıp gitmek ama sen ona biraz daha iyi yaşama şartları sağlamak için bu kadar zorlanıyorsun...keşke kv nin dışında birini bulabilsen???

evet güzel. hem insanın kendine güveni geliyor. adamların çoğunu dövebilirmişim gibime geliyor eşimden hiç korkmam mesela

gerçi abime de hadi dövüşelim dediğimde saçıma bi yapışıyordu, yada başka bişi yapıyordu beni alt ediyordu. bende ama amaa hani teknikkk deyip dayağı yemiş oluyordum

çocuğumu mutlaka bi spor a yazdırcam zaten. artık ne isterse.

futboldan nefret ederim bende ama aslında oynaması güze ve zevkli. ama bir bütün olarak nefret ediyorum. öncelikle babam ardından eşim sayesinde

evt çalışma mevzuları. bugün yapmam gereken dersin yarısını yaptığım halde pert oldum. sonrasını düşününce sıkılıyorum. birde durmadan kafamda daha az dersim olmalıydı düşüncesi var. sesimi de çıkaramıyorum.

eve yakın yere geçtim. 4 kez falan gidip geldim eve. iyi yanı çocuğu emzirdim ve sürekli gördüm. kötü yanı koşturmaca, yorgunluk , stres... ve bu halde zaten süt kalır mı ? yemek bile yiyemedim doğru düzgün. bi çelişki var burda

en süper bişii kendine güveni gelir insanın...ben de çok isterdim tekvando bilmek...

spora yazdırma konusunda da kesinlikle katılıyorum sana..ben ortaokuldayken basketbol, atletizm ve yüzmedeydim...ama derslerim bunları yaparken çok çok daha iyiydi..sonra ünive hazırlancam diye sadece baskete devam ettim..derslerim düştü

ben de farklı bir versiyonunu yaşıyorum şu anda senin ama benim feragat ettiğim şeyler fasafiso sizinkilerin yanında...
biraz daha destek lazım sana..

ben üni deyken başlamıştım. aslında geç bi yaş. daha erken başlamayı isterdim. başarıyı artırdığını düşünüyorum bende.

çocuğumu yada çocuklarımı , spora ve bi enstrüman çalmaya yönlendireceğim. ben birde küçük yaşta benim gözetimimde çıraklık gibi bişi yapmasını istiyorum. yaz aylarında. hem çalışmayı öğrenir hem elinde yedek bi meslek olur. ciddi ciddi düşünüyorum. gerçi artık öyle ortamlar kalmadı ama bakcam duruma göre

Nerde derseegiriyorsun canim

Neyse ben kaçar kızlar, hepinize iyi geceler..
benim koca bebeğin gazını almam lazım biraz da...
tısss mısss iki saattir mıkırdanıp duruyor...

Bu arada aklıma gelmişken yazayım..
Esracım kırmızı çok hoşmuş iddialı, beyaz da çok zarif ikisi arasında kaldım ben de..
Mervecim sana iyi yolculuklar, Fransa ne güzell

Zeynoooo dans mı dedinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…