2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de farklı bir versiyonunu yaşıyorum şu anda senin ama benim feragat ettiğim şeyler fasafiso sizinkilerin yanında...
biraz daha destek lazım sana..

kvalidem aslında bakabiliyor gibi ama ben pimpirikliyim biraz. ben yokken hazırlayacağı mamaya bi türlü güvenemiyorum. ve yine ben yokken katıla katıla ağlarsa diye endişeleniyorum.

her durum ve her zaman kendine göre zor aslında. geçen yılda bu kadar dersim vardı ve gene hiçbişi yapamıyordum çok yoruluyordum. ramazanda da böyle olur ya. normalde 3 saatlik açlığa dayanamazken bi bakarız kaç saat durmuşuz. böle bişi sanırım. bişekilde iyi yada kötü ortamımıza uyum sağlıyoruz ve iyisi de olsa onda dayanamadığımız zorlandığımız noktalar var sanki..

bilmiorum ki. iyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü düşüncelerin saldırısına uğruyorum bi taraftanda.

Ben geldim yoklama vereyim dedim atilmadan. Dr gittik asi olduk kan ilaci veediler bizede sekuz damla dedi 8.300kg 65 cm geldik
maşallah oğluna

geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın canım inşallah tertemiz çıksın sonuçların

geridönüşüm sen dersane öğretmeni misin canım ders demişsin?

eda öyle sayılır .. kurs desek daha doğru..

Ayyy güç bela gelebildim buraya onda da kimse yok iyi mi

Zeynocum kız topikten atılmaktan kurtuldum mu pekii
sebepler gayet yeterli bence

Ay cnm ben sizi atarmiyim hiccc
Gözünüzü korkutuyorumm
Ama bak yeni arkadaslar getirdimm sizeeee

inanir misin ben seni hep bankaci saniyordum. Ingilizce mi seninde

bankacı mı. fersah fersah öte bişi bana. hiç ilgim alakan yok. bi bankacı arkadaşın yazısına yorum yapmıştım. benimde öyle durumum var diye. sanırım ordan aklında kaldı.

diğer duruma hıı diyim bari. ayy o kadar çok detay veriyorum birinin okuyupta benim olduğumu anlamaması mümkün değil.

Kızz zeynoooccccc 2 gün topiğe giremedik hemen atmış bizi
O değil sırf buraya yazmak için internet kafelere girmelerime yanarımm

bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...

yaaa denozum bak işte boşuna demiyoruz cadı Zeyno diye hemen gözden çıkarmış bizi

canım benim inşallah yine öncekinde olduğu gibi sorunsuz gelir sonuçlar( ki ben öyle olacağına inanıyorum )senin için dua edeceğim

Ay cnm ben sizi atarmiyim hiccc
Gözünüzü korkutuyorumm
Ama bak yeni arkadaslar getirdimm sizeeee

cadı zeynoo kız hemen gözden çıkardın mı bizi hemde benim fıstık gibi kızıma ramen peki linayı da alıp gidiyorum o zaman sen emire anlat derdini bakalım

denoz geçmiş olsun sana. başağrımdan yazamadım. bişi çıkmayacağına eminim. için rahat olsun

herkese ıyı akşamlar.Ikı gündür bebeğime şeftali suyu verıyorum.sanırım tadını sevdi.3 gun bunu vermeye devam edeceğim.daha sonra baska bir meyveye baslayacağım.doktorumuz önce meyve sularıyla başlayalım dediği için bununla başladım bu arada.
size birde sorum var.meyve fileleri hakkında düşünceleriniz nedir?

Hem suclusunuz hem güçlü
nerdesiniz yoksunuz ortaliklarda.. sonrada bole zeytinyağı gibi uste cikmaya çalışıyorsunuzz
cabuk mazeret bildir sende
eger geçerli bi sebebin yoksa linayi birak cik disariii

amma kaynatmışsınız gene yaaa.. ben yetişcem diye uğraşıyorum siz sayfaları çoğaltıyonuz..
iki gün kimse girmese diyorum hani.. zeynoooo 2 günlüğüne kapatcam topiği kaç para istiyonn bakim...

Sen beni zaten görmüştün canım yorum yazmıştın hatta unuttun mu yoksa

onu buralardan çekip giderken düşünecektinn bu kadar zaman olma sonra ben geçmişi nasıl bitiricem dee
sana ceza ilk 50 sayfayıda okuyup öle geleceksinn

okuycamda hem geçmiş hem bugün yoruyo beni yaa
.. bugün ammada yoğundu yaaa..:122::122:
oğlum çok huysuzdu..
dünde sürekli ağlıyordu..:2:
kalktım dr a gittim öğleden sonra hiçbişeyi yok dedi..:26:
ama sürekli ağlıyor.. hep kucağımda olmak istiyor..
hatta ben oturmayayım sürekli gezdireym istiyor..
hem gezmeye gittim hem dr a gittim hemde misafir ağırladım ..
totomu ısırıyım yada dilimi kaşıyım .. bu kadar marifet bünyeme fazla geldi galiba..:18:

burayada gelsin artık lütfeeeennnn..
bugün benim doğumgünümm:118:
mutlu yıllaR canım..

eda1299 eda1299
canım senin resmini gördüm tabi yorum da yaptım hatrlıyorum..
bu başka eda .. edddaaaaa gibi bi nicki var .. o albüm yapmş ama göremedim onu dedm tatlım

Son düzenleme:
He ya dansss Zamaninda oynak bisiydimmmm bennn

çok aktiftim gençken bir orada bir burada

zaten bizim kızlardan sıkıldım

yazmazmıyımmmm yazdım gittiiii

1-asesulfam
2-hkn2013
3-waitin
4-eddaaaa
5-may 07
6-efsun
7-istanbulizmir
8-emotion0687

kadro çoğalsınn digerlerinin totosuna basıcam tekmeyiiii

ase yle hkn en başta.. onlarda eski ..onlardan niye vazgeçmiyon bakimm..

ya geçerli bir mazeret bildirin yada tek taraflı olarak (tarafımca ) topigimden fesh ediilinnn :126:
bizim suyumuz kesildi ondan gelemedim ..:122::122::122:

ay bende merak ediyorum onu.. bi haftadır falan izlemiyorum en son arıyolardı işte..
ama ben komşusuyla anasından şüpheleniyorum.. bak gör onlardan çıkacak..

bak işte bunu okuyunca geçmişi daha çok merak ettim..
esranın giyeceği ne ???:26:
keep in yengesine noolmuş ??
merve nereye gidiyor:26:
zeyno niye eşyaları kırıyo ??
puff yaaa .. neden gittimki mersineeeeeee

inşallah iyi çıkar canım.. dua edicem senin için..
hem daha öncede böyle olduysa korkmana gerek yok ..
önceki gibi temiz çıkar umarım..

bu arada Hafsanın annesi kim??? talia değil dimi

Son düzenleme:
Hem suclusunuz hem güçlü
nerdesiniz yoksunuz ortaliklarda.. sonrada bole zeytinyağı gibi uste cikmaya çalışıyorsunuzz
cabuk mazeret bildir sende
eger geçerli bi sebebin yoksa linayi birak cik disariii

yaaaaa olduuu kızım olmadan asla bırakırmıyım ben onu ben nereye o oraya
ben cumadan beri misafir ağırlamakla meşgulüm şekerim öldüm kaç gündür malum lina nın kırkı çıkınca anneme gitmiştim birçok arkadaş bebek görmeye gelemedi şimdi onlar geliyorlar tek tek kaç gündür börek yap pasta yap temizlik yap bittim lina da çok huysuz bu günlerde bugün en son bir elimde toz bezi kucağımda lina toz aldığımı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…