ben de farklı bir versiyonunu yaşıyorum şu anda senin ama benim feragat ettiğim şeyler fasafiso sizinkilerin yanında...
biraz daha destek lazım sana..
Nerde derseegiriyorsun canim
maşallah oğlunaBen geldim yoklama vereyim dedim atilmadan. Dr gittik asi olduk kan ilaci veediler bizede sekuz damla dedi 8.300kg 65 cm geldik
geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın canım inşallah tertemiz çıksın sonuçlarınKızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....
geridönüşüm sen dersane öğretmeni misin canım ders demişsin?evt çalışma mevzuları. bugün yapmam gereken dersin yarısını yaptığım halde pert oldum. sonrasını düşününce sıkılıyorum. birde durmadan kafamda daha az dersim olmalıydı düşüncesi var. sesimi de çıkaramıyorum.
eve yakın yere geçtim. 4 kez falan gidip geldim eve. iyi yanı çocuğu emzirdim ve sürekli gördüm. kötü yanı koşturmaca, yorgunluk , stres... ve bu halde zaten süt kalır mı ? yemek bile yiyemedim doğru düzgün. bi çelişki var burda
inanir misin ben seni hep bankaci saniyordum. Ingilizce mi senindesennkinden. ama mebde değilim. herhangi bi kadromda yok. sürünenler kadrosundayım
Ayyy güç bela gelebildim buraya onda da kimse yok iyi mi
Zeynocum kız topikten atılmaktan kurtuldum mu pekii
sebepler gayet yeterli bence
eda öyle sayılır .. kurs desek daha doğru..
takipteyim adım adım ama keyfim yok yazamıyorum. başım ağrıyor. midem de kötü. canımda sıkkın. baş ağrısından uyuyamıyorum
inanir misin ben seni hep bankaci saniyordum. Ingilizce mi seninde
Agah i nasıl birakicam diye düşünüyorsun dimiii
Kızz zeynoooccccc 2 gün topiğe giremedik hemen atmış bizi
O değil sırf buraya yazmak için internet kafelere girmelerime yanarımm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...
Kızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
Ay cnm ben sizi atarmiyim hiccc
Gözünüzü korkutuyorumm
Ama bak yeni arkadaslar getirdimm sizeeee
Sen beni zaten görmüştün canım yorum yazmıştın hatta unuttun mu yoksa
okuycamda hem geçmiş hem bugün yoruyo beni yaaonu buralardan çekip giderken düşünecektinnbu kadar zaman olma sonra ben geçmişi nasıl bitiricem dee
sana ceza ilk 50 sayfayıda okuyup öle geleceksinn
burayada gelsin artık lütfeeeennnn..canım ben kışlıkları cıkardım derken gardıropdaki yerlerini ayarlamak için, hani biz 4 gün k.v dede kalıyoruz bide işe başlamama az kalmıştı ya, sonradan onlarla ugraşmamak için
son 1 haftaya kadar havalar iyiydi ama bugun sonbahar kendisini hissettirdiii
ince trikoları giymeye başladım ben
mutlu yıllaR canım..bugün benim doğumgünümm:118:
Simdilik uyuyor ama ben panigim cunku onceki asidada ates cikmisti surup iciedim asidan sonra ama gunduz hafif huysuzmus bakici oyle soyledi
Bisey olmaz ins ya bizimki simdilik iyi bakalımAy ateskenmesinden korkuyorum uff ya yarin bir olsa.
çok aktiftim gençkenbir orada bir burada
zaten bizim kızlardan sıkıldım
yazmazmıyımmmm yazdım gittiiii
1-asesulfam
2-hkn2013
3-waitin
4-eddaaaa
5-may 07
6-efsun
7-istanbulizmir
8-emotion0687
kadro çoğalsınn digerlerinin totosuna basıcam tekmeyiiii
bizim suyumuz kesildi ondan gelemedim ..:122::122::122:ya geçerli bir mazeret bildirin yada tek taraflı olarak (tarafımca) topigimden fesh ediilinnn :126:
şimdi çok alakasız olacak ama bişi sorcam
izindeyken müge anlıyı izliyordum, aranızda izleyen var mıı :44:
nezen diye bir kız vardııı katili bulundu muu :26:
durup dururken aklıma geldi noldu acaba diye merak ettiimmm
bak işte bunu okuyunca geçmişi daha çok merak ettim..size yazmayı çok özledim.
telefondan okuyorum sürekli, 15 sayfa falan geriden takipteyim.
işyerinde fırsatım oldu girdim iki satır karalayayım dedim.
aslında hepinizi takip ediyorum gizliden... hımmmm mesela
geridönüşüm : umarım bebiş kv ile durur. gözün arkada kalmaz
denizkızı : allah yardımcın olsun, bakıcı işi zor. umarım gönlüne göre verir allah
esra : beyazı giy
keep : sanırım yengendi, gözleri körmüş okudum çok üzüldümama düzelmez o ben sana diyim, hiç ümit yok, o biblo gibi bebeği beğenmediğine göre rahatsızlığı kalıcı
merve : git ve elinden geldiğince sömür onları tatil boyunca. böyle dememek lazım ama onlara bu yakışır.
zeyno : evdeki eşyaları kırma size kalsın. bi keresinde ben de trafikte eşim araba kullanırken direksiyonu sağa kırmıştım kavga ederken kaza yapıyorduk
Hem suclusunuz hem güçlü
nerdesiniz yoksunuz ortaliklarda.. sonrada bole zeytinyağı gibi uste cikmaya çalışıyorsunuzz
cabuk mazeret bildir sende
eger geçerli bi sebebin yoksa linayi birak cik disariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?