2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
seyzen ve hülyaerdem bayadır görünmüyo
ee tabi taliaa da
taliaa noldu kız sana topikte geceliyodun
ay yoksa ben mi görmüyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz

forvette niran .. veeee goooLLL...
tenkyüü beybi.. seni de vefalılar korosuna yazdım ..
bu arada bende seni göremiyorum .. özledim haaa( haa da ki H cim ha hı var yaa ordaki hı dan ) ne yazdım ben lan
kendi kendime konuşunca oluyo ööleee

aaayyy çok güldümm..
benmkide yapıyoo kıızzz... hatta arada beni emzir diye tutturuyo..
bu dialoğun sonunda .

Son düzenleme:

Gece gece canim istedi( ben bu istahla zor kilo veririm 17 kilo almistim hamilelikte 12 kilosunu verdim o 5 kilo da yapisti sanki 2 aydir mutlu mesut yasayip gidiyoruz:)) bulgur dere otu sogan sutu artirirmis, maydanoz ise pek tavsiye edilmiyor haberiniz olsun kizlar

aklımı aldın niran .. ben bunu kesin yaparım şahane bi tarif.. çok göz doldurur..

ama ciddi ciddi çocuktan sonra benim hafızama bişi oldu ya. normalde hafızamda çok iyidir.

aynen benimde hafızam iyidir unutmam kolay kolay
ama doğumdan sona siliniyo bazı şeyler..
sanırım narkozla bi alakası var..

Son düzenleme:
sana katılıyorum canım.. geçenlerde bitartışma oldu bizde de..
baktım beyfendi üste çıkmaya çalışıyo..
bastım yaygarayı .. çeker giderim dedim..kimseye minnet etmem..
çocuğumada bakarım arkamda kapı gibi ailem var dedm..
biraz daha bağırdı falan sonra gelmiş sarılıyo diyoki sen gidersen ben naaparım..
sensiz yapamam ben falan..
oysaki çok büyük bi kavgada deildi ama canım burnumda onun tafrasını çekesim yoktu..
çektim resti kıvama geldi =))

capodimonteler :44:

merak edip bende googledan baktım
..şştt çaktırma
biblo gibim porselen gibim bişeemiş

........

sütyenimin baleni deli etti beni.. memişlerim harap olmuş.. geçmişten kopupta çıkarmak aklıma bile gelmemiş..

Son düzenleme:
allahim cok sükür sana 2 saatir gecmisi okumaya calsiyordum sonunda bittiiiiiiii ohh beeee anacimmmmmm ne kaynatmisiniz kizlar böyle oku oku bitmedi :111::111::111::99::99::99:
alinti yaparken haklisin kimse yok diyecektim ama zeynoo biz topikten atmaya kalkimis kötü degil ama cadi zeyno cadiiii valla cadi madi ama cok seviyim keratayi ne yapim

kizz söyle bi bildiginmi var beni sevmeyenmi varmis kimmis söyle cabuk ciksin ortaya hemenn:18::18:
kız allah senii ne etmesinnn niye ifşa ediyorsun beniiii
olamaz mııı bende insan degilmiyimm bende yorgun olamazmıyım
bende küçük pembe beyaz yalanlar söyleyemezmiyimm

ay haklisin canimya ben niye ifsa ediyorsam seni ,:26:sen nasilsa bugun kendini belli etmisin cado zeynooo
seni9n pembe yalanlarini severim canim benim haklisin sende ee okadar yorgunluktan sonra kolay degil alinti yapmak tek tek

kız taliaaa senin benim totomla olan derdin ne hee
kiz ben senin totisinle niye ugrasim ilk hulya yazmisti zaten okumadinmi
hhem masallah totonun havalarda oldugunu soyleemyen kalamis bugunsen bir ancak bana kiz dimi

cnm o yalanı ben dün gece söyledim ama taliaaa yemediiiii

başka bişi bulalım artıkk :97::97::97::97:
yemem ben yememmm baska pembe yalanlar bulun artik

bazen arkama dönüp baktığımda geldiğim yerden memnunmuyum bilmiyorumm bunca zamanda elime kar kalan tek şeyy çocuklarımm ahh hayattt

bendeeeeee seninle ayni fikirdeyimm :26: yinede iyiki evlatlarimiz olmus cok sükür hamdolsun rabbime
sende hosgeldin canimmm ben seni daha önceleride görmustum tanidik gelyior nikin bana :26:

zeynoooooooooo zeynoooookizzzzzzzzzzzz ben gece vardiyasindayim unutuyorsun dimiiask olsun ya hemen satmis bizi suna bakk kadrolu isci gibiyim gelmedigim gün var sankide

hehe dünür hediyene bak iiyse bosama kötü bise aldiysa bosa

bugün benim doğumgünümm:118:

Eki Görüntüle 819309

buda kocamın çiçeği

ooooo dünüürum birazcik gec oldu ama dogum günün kutlu olsun oglusunla ve tüm sevdiklerinle mutlu saglikli huzur ve sevgi dolu nice yillar gecirmen dilegiyle mutlu yillar :119::119::119::119:

Son düzenleme:

gördüm bende yok engelleme bol bol resim at baktıkça çatlasın..
bu arada geçmiş bitmedi yaa .. ben yatıyorum ..kimsede kalmadı zaten..yarın devam ederim artık..
uyanabilirsem tabii..

kk simdi sen bana gevezemi demeye calisiyorsun haaa söyle bakim gevezemi diyorsun sen bana
anam okadar alnti yaptim yorum yazdim ohh mis gibi tm gönderecem pat kk dan mesaj cok fazla grafikten olusmu yorumlarim silmem gerekiyormus bende ikyie böldum yarisini kopyalayip gönderdim yok yine kabul etmedi bende bir couk iletiyi sldim artik
tek zeynoya yazcaktim kesin kk yla anlasti bana yorum yaptirmamak icin dimi

zeynooooo seni sevdigim icin takiliyorum kiz alinma lütfen bana gücenme sakin haa
haa hadi bize kiydinda dünürüne nasil kiydin kiz vermez emirie guzel kzini sonra hee

gördüm bende yok engelleme bol bol resim at baktıkça çatlasın..
bu arada geçmiş bitmedi yaa .. ben yatıyorum ..kimsede kalmadı zaten..yarın devam ederim artık..
uyanabilirsem tabii..

ben varimdaa bende senin gibi yorum yapmayla gcirdim tum geceyi ee simdide kizim uyandi hemde cok gec oldu bende cikim kizima bakim sonrada cup yataga iiyi gceler canim cok yorma kendini gecmisi oku oku bitmezz

gün aydınlanmadan uyandık gene. bi süre babası ilgilendi, işe geç kaldı hatta. emzirmeye çalıştm almadı. ayağımda huysuzluk ediyordu. bende sıkıldım pc yi açtım. bi arkadaş face de yamaç paraşütü videosunu paylaşmış. onu izleyeyim dedim. fondaki hava ve rüzgar sesiyle sakinleşti oğlum. şimdi de uyuya daldı

5. ay(mama ile beslenen veya anne sütüyle yeterli kilo alamayan bebeklerde 4. Aydan sonra az miktarda başlanıp yavaş yavaş artırılarak ek gıdalar verilebilir
Sabah8-9: anne sütü
Öğle 12-13 :sebze çorbası (1-2 tatlı kaşığından başlanarak yavaş yavaş artırılarak verilmeli)+anne sütü
İkindi 15-16: yoğurt(1-2 tatlı kaşığı başlanır ve giderek artırılır.Pastorize süttün mayalanması tercih edilmelidir)
Akşam 18-19: anne sütü
Gece yatmadan önce 20-21: anne sütü ve veya muhallebi
Gece: anne sütü(isteğe göre, alamayan bebeklerde formül süt(mama))

6. ay
Sabah: 8-9 anne sütü+ kahvaltı
Sabah öğle arası: meyve püresi +anne sütü
Öğle 12-13 :sebze çorbası (öğünler ortalama 6 silme yemek kaşığı) + anne sütü
İkindi :15-16 yoğurt
Akşam :18-19 anne sütü
Gece yatmadan önce 20-21: anne sütü ve- veya muhallebi (formül sütle beslenen bebeklerde sütlü pirinçli mamalar verilebilir)
Gece :anne sütü (veya formül süt(mama))

Son düzenleme:
kızım aynı ağabisine benziyor arkası erkek öyle derler ya tekirdağ da dünden beri inanılmaz yağmur var ve çok soğuk geçmişi okudum birazda bende voleybol ynadım senelerce ve tutkum olan halk oyunları. ben kaçar yanlızlıktan deli gibi oldum burda işimde kaç gündür dip bucak temizlik yaptım 2. sayfayı izliyim bari

Katı besinlere geçiş:
En uygun zaman 4-6 ay arasındaki dönemdir. Anne sütüyle iyi kilo alan bebekte 6. Ayda, formül mamayla beslenen bebekte 4-6 ay arası başlanabilir.6. aydan sonraya bırakılmamalıdır.
Ek gıdalara günde 1 öğün olarak başlanmalı, öğün sayısı giderek artırılmalıdır.
Anne sütünün en az olduğu akşam saatleri seçilmelidir (18-19)
Bebek yeni gıdaya başlarken aç olmalıdır. Beslendikten sonra hala isteği varsa anne sütü verilmelidir
Besinler kaşık veya bardakla verilmelidir.
Ek gıdalara birkaç çay kaşığı ile başlanıp her gün miktar artırılmalıdır.
Bebek yemek istemiyorsa zorlanmamalı, emzirmeye veya biberonla beslemeye 3-4 gün daha devam ettikten sonra tekrar denenmelidir.
İlk başlanan gıda mutlaka 4-5 gün üst üste verilmeli, alerjik döküntü, ishal,kusma gibi gıdaya karşı oluşabilecek yan etkiler izlenmelidir. Bu tür yan etki gözlenen gıdaya 3 hafta ara verilir. 3 hafta sonraki ikinci denemede benzer yan etkiler gözlenirse 6 ay boyunca diyetten çıkarılır
Yeni ve farklı gıdalara teker teker ve en az 3-5 gün ara ile başlanmalıdır. Aynı anda birden fazla gıdaya başlanmamalıdır.
Bebeğe verilecek bütün yiyecekler taze ve katkısız olmalıdır. Kimyasal koruyucu içeren konserve ve katkı maddeli hazır yiyecekler kullanılmamalıdır.
Bebeğe şekere veya reçele batırılmış yalancı meme verilmemelidir.
Ek gıdalara başlandıktan sonra öğün aralarında bebeğe su verilebilir…18. Ayın sonuna kadar kaynatılmış soğutulmuş su verilmelidir.
Bebek inatla belli bir besini red ediyorsa ısrarcı olunmamalı, 1 hafta ara verilmeli, 1 hafta sonraki denemede yine yemiyorsa sevdiği besinlere karıştırılarak vermeye çalışılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…