seyzen ve hülyaerdem bayadır görünmüyo
ee tabi taliaa da
taliaa noldu kız sana topikte geceliyodun
ay yoksa ben mi görmüyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz
Bugun eşim bebek taklidi yapıyor
Bir baktım ervanin hareketlerini yapmaya başladı
Parmagini emiyor agucuk.sesler cikartiyor
Hadi benimlede ilgilen bende. Senin.bebegin sayılırim diyor
Sonra. Pijamasini getirdi hadi giydir bana bunu dedi
Bende giydirdim
Galiba ervayi kiskaniyor
eveet bi kısmını söyliyim .. not al bakiyim
en doyurucu ve en sevdiğim lezzetli tarifle başlıyorum..
bir taNE kabak rendeliyosun ..
teflonda bir tatlı kaşığı zeytnyağında sulanana kadar karıştırıyosun..
sonra bir fincandan biraz az ince bulgur koyuyosn ve karıştırıysn..
hemen ardından bi fincan kadarda su azcık tuz olabilir
olmasa daha iyi tabii ama ben yiyemiyorum tuzsuz az koyuyorm..
pişince üzerine maydanoz yada dereotu falan .. hem doyurucu hem lezzetli..
aynı tarifi patlican ve pirinçlede yapabiliyosun oda fena olmuyo yani.. ama suyu biraz fazla olcak
pirinç pişmez yoksa..
sonr1 kabak 1 patlıcan 1 sogan 1 havuç olabilir irice yemeklik doğruyosun
biraz büyük doğruyosun .. soğanlar halka halka ama iri ..
tencerenin üzerini basıncaya su az bi tuz ve azcık limon tuzu limonda olabilir
kaynatıyosun ..
pişince üzeine kuru nane..
bi çeşit turşu gibi oluyo..
bunları dene beğenirsen yi,ne yazarım..
gece gece ne buldum tabikide ben zayıflama
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/654025-sadrazam-lokumu.html#post32054123
ama ciddi ciddi çocuktan sonra benim hafızama bişi oldu ya. normalde hafızamda çok iyidir.
sana katılıyorum canım.. geçenlerde bitartışma oldu bizde de..elinizi korkak alıştırmayın çıkarmayın tepenize allah aşkınaaa
korkmayın yaaa çekin resti kovun evden yada kendiniz birkaç gün gidin yakınlarınızaa...
çok afedersiniz ama en fazla 1 hafta tavır koyabilirler sonrasında eşşek gibi gelip kendilerine çeki düzen verecekler
çünkü öz annelerinn evi de dahil olmak üzere kimsede rahat edemezler bu böyledir
ben hep diyorum önce kendinize deger verin sonra onların size deger vermesini bekleyin
bakıyorum herkes yok boşar yok seviyorum yok anlamaz yok şöyle yok böylee.. öyleyse öyle defolup gitsinler o zaman
sizde ailenizin bi tanecik evladısınız, başkasının gelip hırpalamasına ezmesine niye müsade ediyosunuz kiii..
ve ayrıca inanın sandıgınız gibi gidecekleri falan yok, boşa sallıyorlar hepsi buuu
capodimonteler :44:
alinti yaparken haklisin kimse yok diyecektim ama zeynoo biz topikten atmaya kalkimis kötü degil ama cadi zeyno cadiiikız bu topikte kötü olan varmı herkes iyi,sevecen,neşeli. bu topikte kötü olan tek şey kayganalardimi ama bende kızı sonunda güç bela uyuttum bizimki uykuya biraz geç yatıyo. annem de diyo hamileyken oturursan ikilere kadar sonunda çocukta size çeker.
ama senle merve de hep oturdunuz bak ne güzel uyuyo sizinkiler maşşallah :))
günaydınn kızlarr yaptığımm alıntıların hepsi uçtu gittii çok sinirlendimm çookkkkkneyse
talıaa şekerim seni sevmeyen ölsünnnnaman yinede sevmeyen falan çıkar şimdi lafın gelişi diyimdeee
seyzenn valla bacım sabah sabah pek güldüm bence zeynodan topiği sen all yakışırrrr
zeynoo canım ben dün gezmedeydim o yüzden bakamadımm
may canım sende hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun takip ediyomuşsun zaten az çok bilirsin 2013 haziran anneleri topiğinin geveze anneler ve cazgır kaynanalar yeri olduğunu ayrıca oğlan annelerimizde cadıı onlarda geleceğin kaynanaları işteee
keep ya varya bu kaynanalar aynı fabrika çıkışlı dicen olmıcakk bence bunlara oğulları evlendikten sonra bi çip takıp program falan yüklüyolarr olabilirmiki:26:amann takma canım yaa konuşsun dursunnn morelini bozma boşverr
kız allah senii ne etmesinnnniye ifşa ediyorsun beniiii
olamaz mııı bende insan degilmiyimmbende yorgun olamazmıyım
bende küçük pembe beyaz yalanlar söyleyemezmiyimm
kiz ben senin totisinle niye ugrasim ilk hulya yazmisti zaten okumadinmikız taliaaa senin benim totomla olan derdin ne hee
yemem ben yememmm baska pembe yalanlar bulun artikcnm o yalanı ben dün gece söyledim ama taliaaa yemediiiii
başka bişi bulalım artıkk :97::97::97::97:
bazen arkama dönüp baktığımda geldiğim yerden memnunmuyum bilmiyorumm bunca zamanda elime kar kalan tek şeyy çocuklarımm ahh hayattt
sende hosgeldin canimmm ben seni daha önceleride görmustum tanidik gelyior nikin banamerhaba hanımlar bende sızlere katılmaya karar verdım sonunda uzun basından berı takıp edıyorum burasını ama muhabbetlere katılamıyodum konunun neresınden dahıl olacagımı bılemedım bende pat dıye gelıverdım
bende seni hep görüyorum ama bakıyorum hiç yazıcı degilsin
zaten bizim kızlardan sıkıldım (denoz,melinnaz,esra,seyzen,keep,power,hulya,talia,lover,niran,merve,geridönüşüm,minikus,eslem,denizayrılıktır,denizkızı57, retbull,pdnk v.s v.s ) geldikleride yokyeni arkadaslar arıyorum topigim için kovucam hepsiniii
yeni kadroma senide yazdım tamam mıııı
zeynoooooooooo zeynooooodenoz,melinnaz,esra,seyzen,keep,power,hulya,talia ,lover,niran,merve,geridönüşüm,minikus,eslem,deniz ayrılıktır,denizkızı57, retbull,pdnk,spring,burcu,eda1299,nurgü,ranana,rezene,tugok,desy...
kızlar suyunuz ısınıyor ona göreee :82:
ya geçerli bir mazeret bildirin yada tek taraflı olarak (tarafımca) topigimden fesh ediilinnn :126:
Aa kızlar bende lise ve üniversite boyunca lisanslı basketbol oynadım. Hain koca formaları açık bulduğundan kariyerime son verdiay düşününce ben neçok şey feda etmişim bu uyuz için neyse doğumgünü hediyemide alayımda sonra belki boşarım
teşekkür ederim canım, hemde eşim denizlili, nasıl
yoksa biz aynı kişimiyiz çocuklarımızda ikizler[/QUO
suss kimse duymasın çaktırmasenin oğlanıda kaptırdık taliaya sözünüz olmasaydı tam olurdu yani uzak dur damadimdan zor buldum zaten kaptirmam kimseciklere
Ömere belki uyarda ben çok eşliliğe karşıyıme canım sende geç geldin buralara ama kızçen 4 aylık olacak nerdeyse, bu forumda 5 aydan sonra evde kalıyo kızlar, sana ben hemn münasip bir damat bulayım. Aa benîm dünüre göz kırpan renkli gözlü delikanlı bak bu fıstığı kaçırma derim
bencedee bencedee o katiliyorum sanaKesinlikle daha uzgun duruyor bende katillerden birinin o oldugunu dusunuyom bakalim nw olcak oglum izin verir izlersem anlatirim.
canim cok gecmis olsun insallah sonuclar temiz ckar bu hamileligimden önce benimde basima gelmisti ayni sey ben dede 2- 3 kez ttahlile bakildi cok sükpr temiz cikti sende kafana takma olumsuz dusunme hemen insallah bundan sonra hersey cok daha guzel olur senin icin :))Kızlar alıntı yapamadım ama umarım herkes iyidir mümkün olduğunca telefondan takip etmeye çalıştım ama yazamadım..
Okuldaki bilgisayarıma virüs girmişti kaç gündür format yenileme falan onlarla uğraşıyordum okuldan giremedim...
Ayrıca yoğunluğumdan psikoloğumu ve sporu bırakmak zorunda kaldım...işler o kadar fena bir hal aldı ki..şimdi eve geldiğim gibi seriliyorum..ve bu duruma canım çok sıkılıyor....
Bunun dışında asıl canımı sağlık durumum sıkıyor...
Smear testi sonucum kötü çıktı..
Smear alınan yerde anormal hücreler gözlendi...doktor operasyonla patolojiye parça göndermemiz lazım diyor...
yanii allahım korusun rahim ağzı kanseri bile olabiliyormuş..
daha önce yine böyle bişey olmuştu ve sonuç temiz çıkmıştı...
yarın eşimle birlikte gidip yaptırıcaz operasyonu...
içim acaip sıkıldı bu duruma moralim bozuktu anlayacağınız kaç gündür...
umarım yine temiz çıkar...tabii bu durumu benim kızıma çok üzülmem de tetikliyor anladığım kadarıyla...
neyse işte böyle canlar noolur dua edin patoloji sonucu iyi çıksın....
ase yle hkn en başta.. onlarda eski ..onlardan niye vazgeçmiyon bakimm..
bizim suyumuz kesildi ondan gelemedim ..:122::122::122:
bak işte bunu okuyunca geçmişi daha çok merak ettim..
esranın giyeceği ne ???:26:
keep in yengesine noolmuş ??
merve nereye gidiyor:26:
zeyno niye eşyaları kırıyo ??
puff yaaa .. neden gittimki mersineeeeeee
inşallah iyi çıkar canım.. dua edicem senin için..
hem daha öncede böyle olduysa korkmana gerek yok ..
önceki gibi temiz çıkar umarım..[/SIZE][/B]
bu arada Hafsanın annesi kim??? talia değil dimi
evet aseyle hknde eski onlar neden atilmiyorlar hee sorariz sana zeyno hem onlarda kac gundur yoktuu noluyorr bakim süyle hemen:
hulyaa sana anlatim ben o sorularin cevabi gecmiste canim gecmse bakmaya devam yani :13:
bu arada hafsanin annesi benim yani hafsanin annesi ben deglim ama hafsanin anneside benim o ben degilim ama hafsanin annesi benim bilmem anlatabildimmiay ben en diyorum öyle bir anlatamadim kim odlugumu
evet ya bende cok kisininkini bilmiyorum yada artik hatirlayamiyorum tekrar olmayincayusuf efe yi ben koymadım ikinci olursa ben koycam inş..
ben unisex isimleri seviyorum ..kız erkek farketmez
ya çınar ya göksu ..
kızlar yaa ben birçoğunuzun bebeklerinin adını bilmiyorum..
hadi herkes bebeğinin adını yazsın..
beni aydınlatın Daaaa(
kiz ben sana ne guzel seyler yazmistim ama kk nin zulmune ugradim yazdigim yorumlari cok buldu sildim cogunu
ahh canım benimmm.. işte gerçek topic sahibi bööle olur..
heeey millet görün görün..
nasılda yokluğumu farketmiş..
işte geçmişe gömülmemin sebebi tamda buydu..
beni soran olmuş mu diye arandım durdum..:126:
tam ümidimi kaybetmiştimki.. ağam paşam sahibem beni sormuş..
ay gözlerim doldu beaaa
.. bi cigara mı yaksam acep ??
valla canim bende cok merak ettim senii gecmiste sorup sormadigimi hatirlamiyorum ama yoklugun cok belli oluyordu . ayrica ben de yoktum bir kac gundur .. bi arada diger topikte gelmeyenlerin listesini cikartmistim senide yazmis olmam lazim mutlakayazmadiysam eger canim arkadasim cok özür diliyorum seni hatirlamamak cok ayip :26::26::26:
al bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh)napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
gördüm bendeyok engelleme bol bol resim at baktıkça çatlasın..
bu arada geçmiş bitmedi yaa .. ben yatıyorum ..kimsede kalmadı zaten..yarın devam ederim artık..
uyanabilirsem tabii..
canım benzer şeyler yaşamışız allah evlatlarımıza sağlık versin bizlere bağışlasın inşallah 2.ci çocuklarımızda doya doya besleriz aynı hatalara düşmeyiz
sana zahmet olmazsa müsait zamanında yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?