Kızz zeynoooccccc 2 gün topiğe giremedik hemen atmış bizi
O değil sırf buraya yazmak için internet kafelere girmelerime yanarımm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...
Ayyy güç bela gelebildim buraya onda da kimse yok iyi mi
Zeynocum kız topikten atılmaktan kurtuldum mu pekii
sebepler gayet yeterli bence
kvalidem aslında bakabiliyor gibi ama ben pimpirikliyim biraz. ben yokken hazırlayacağı mamaya bi türlü güvenemiyorum. ve yine ben yokken katıla katıla ağlarsa diye endişeleniyorum.
her durum ve her zaman kendine göre zor aslında. geçen yılda bu kadar dersim vardı ve gene hiçbişi yapamıyordum çok yoruluyordum. ramazanda da böyle olur ya. normalde 3 saatlik açlığa dayanamazken bi bakarız kaç saat durmuşuz. böle bişi sanırım. bişekilde iyi yada kötü ortamımıza uyum sağlıyoruz ve iyisi de olsa onda dayanamadığımız zorlandığımız noktalar var sanki..
bilmiorum ki. iyi düşünmeye çalışıyorum ama kötü düşüncelerin saldırısına uğruyorum bi taraftanda.
ase yle hkn en başta.. onlarda eski ..onlardan niye vazgeçmiyon bakimm..
bizim suyumuz kesildi ondan gelemedim ..:122::122::122:
ay bende merak ediyorum onu.. bi haftadır falan izlemiyorum en son arıyolardı işte..
ama ben komşusuyla anasından şüpheleniyorum.. bak gör onlardan çıkacak..[/SIZE][/B]
bak işte bunu okuyunca geçmişi daha çok merak ettim..
puff yaaa .. neden gittimki mersineeeeeee
[/SIZE][/B]
canım sakin ol bence, başa gelince herşey yapılabiliyor.. k.v de sen yokken eminim birşekilde çaresine bakıyordur..
bizim gibi bakmasını zaten beklememiz hata olurbiz varken onlarda tam olarak adapte olamıyorlar ve karışmak istemiyorlar yada aglayınca hemen getirip veriyorlar ama yokken onlar bir yolunu buluyor.. böyle düşün..
bakasana benim k.v kendini aşmış tek başına yıkamalara başlamışben yıkarken nasıl yıkıyorsun ben korkuyorum derdiii
akşamları yıkıyorduk biz babasıyla.. baktım gündüz yıkıyor artık kendisi, havalar soguk akşam üşür diye
bide bende hazırladıgı mamaya ısıttıgı süte pek güvenmiyordum, hatta yazmıştım burda sütü yanlış ısıtmış diye..
şimdi profesyonel bakıcıya dönüşmüşşyani demem o kii isteyince seni beni cebinden çıkarıyorlar
yaaaaa olduuu kızım olmadan asla bırakırmıyım ben onuben nereye o oraya
ben cumadan beri misafir ağırlamakla meşgulüm şekerim öldüm kaç gündür malum lina nın kırkı çıkınca anneme gitmiştim birçok arkadaş bebek görmeye gelemedi şimdi onlar geliyorlar tek tek kaç gündür börek yap pasta yap temizlik yap bittim lina da çok huysuz bu günlerde bugün en son bir elimde toz bezi kucağımda lina toz aldığımı hatırlıyorum
bu tarif neymiş ben merak ettim...mamayla karışık çorba gibi bişey anladım ..
öylemi gerçekten.. banada bi anlatın bakim..
benim oğlan salt mamayla beslendiği için 4. aydan itibaren ek gıdaya geçmeliymişim..
dr muz bööle dedi.. geçmelimiyim sizce.. 3 ekimde 4 bitiyor .. ayrıca bu aydaki aşı ne aşısı..
ay ne çok sordum beaa
hanım ağam bizim de elenktirükler kesikti ondan giremedim topiğee
affet ağam kapına pas pas oliim topiğine beğen tuşu oliiim
ahh canım benimmm.. işte gerçek topic sahibi bööle olur..
heeey millet görün görün..
nasılda yokluğumu farketmiş..
işte geçmişe gömülmemin sebebi tamda buydu..
beni soran olmuş mu diye arandım durdum..:126:
tam ümidimi kaybetmiştimki.. ağam paşam sahibem beni sormuş..
ay gözlerim doldu beaaa
.. bi cigara mı yaksam acep ??
özledim haaa( haa da ki H cim ha hı var yaa ordaki hı dan ) ne yazdım ben lan
kendi kendime konuşunca oluyo ööleee
allahim cok sükür sana 2 saatir gecmisi okumaya calsiyordum sonunda bittiiiiiiii ohh beeeeanacimmmmmm ne kaynatmisiniz kizlar böyle oku oku bitmedi :111::111::111::99::99::99:
alinti yaparken haklisin kimse yok diyecektim ama zeynoo biz topikten atmaya kalkimis kötü degil ama cadi zeyno cadiiii valla cadi madi ama cok seviyim keratayi ne yapim
ay haklisin canimya ben niye ifsa ediyorsam seni ,:26:sen nasilsa bugun kendini belli etmisin cado zeynooo
seni9n pembe yalanlarini severim canim benimhaklisin sende ee okadar yorgunluktan sonra kolay degil alinti yapmak tek tek
kiz ben senin totisinle niye ugrasim ilk hulya yazmisti zaten okumadinmi
hhem masallah totonun havalarda oldugunu soyleemyen kalamis bugunsen bir ancak bana kiz dimi
yemem ben yememmm baska pembe yalanlar bulun artik
zeynoooooooooo zeynoooookizzzzzzzzzzzz ben gece vardiyasindayim unutuyorsun dimii ask olsun ya hemen satmis bizi suna bakk kadrolu isci gibiyim gelmedigim gün var sankide
5. ay(mama ile beslenen veya anne sütüyle yeterli kilo alamayan bebeklerde 4. Aydan sonra az miktarda başlanıp yavaş yavaş artırılarak ek gıdalar verilebilir
Sabah8-9: anne sütü
Öğle 12-13 :sebze çorbası (1-2 tatlı kaşığından başlanarak yavaş yavaş artırılarak verilmeli)+anne sütü
İkindi 15-16: yoğurt(1-2 tatlı kaşığı başlanır ve giderek artırılır.Pastorize süttün mayalanması tercih edilmelidir)
Akşam 18-19: anne sütü
Gece yatmadan önce 20-21: anne sütü ve veya muhallebi
Gece: anne sütü(isteğe göre, alamayan bebeklerde formül süt(mama))
6. ay
Sabah: 8-9 anne sütü+ kahvaltı
Sabah öğle arası: meyve püresi +anne sütü
Öğle 12-13 :sebze çorbası (öğünler ortalama 6 silme yemek kaşığı) + anne sütü
İkindi :15-16 yoğurt
Akşam :18-19 anne sütü
Gece yatmadan önce 20-21: anne sütü ve- veya muhallebi (formül sütle beslenen bebeklerde sütlü pirinçli mamalar verilebilir)
Gece :anne sütü (veya formül süt(mama))
kk simdi sen bana gevezemi demeye calisiyorsun haaa söyle bakim gevezemi diyorsun sen bana
anam okadar alnti yaptim yorum yazdim ohh mis gibi tm gönderecem pat kk dan mesaj cok fazla grafikten olusmu yorumlarim silmem gerekiyormus bende ikyie böldum yarisini kopyalayip gönderdim yok yine kabul etmedibende bir couk iletiyi sldim artik
tek zeynoya yazcaktim kesin kk yla anlasti bana yorum yaptirmamak icin dimi
zeynooooo seni sevdigim icin takiliyorum kiz alinma lütfen bana gücenme sakin haa
haa hadi bize kiydinda dünürüne nasil kiydin kiz vermez emirie guzel kzini sonra hee
günaydıııın nerdesiniz canım sıkıldı
zeynooooooo yoklamaya katılıyım dedim nerdesin sen bari gel topiğine sahip çık
Günaydınnnnn
Miss gibi hava.. yağmur yağıyor
Zeynoomm yoklamaya katilayim dedim, geldim bak:)
Burdayım burdayım.
Biraz işlerim var, çocuklarla ilgilenecegim.ilk fırsatta gelecegim ins
orası öyle. annemde benim kadar bakamıyor çocuğa. ama 1-2 günde öğrenir onu biliyorum. kvalidem genç değil ya. ondan birazda güvenemiyorum sanki
günaydınn fıstık anneler
ben diyorumki şöyle becerikli biri bir liste yapsa, hepimizin yaş, meslek, foto, bebişin fotosu, bebiş ismi, doğum tarihi ve kilosu boyu olaraktan, ben baya merak ediyorum bunları zaten kimsecikleride göremedim,hanımağam destur verirse tabii:124::124:
Günaydın kızçeler Bende burdayım sabah yoklamamı vereyimde arada kaçarım kızımı okula götürücem bugun.şimdi gidip müheyi îzliyim bakalım bi gelişme varmı zeynoocum senin yerinede izlicem
günaydın kızlar. aylar sonra gelebildim tekrar
uzun zaman oldu arada girip takip etmeye çalıştım ama bişeyler yazmaya fırsat bulamadım.
biraz nazlı bir bebeğim var çünkü yapışık ikiz gibi gezioruz
bebişlerimiz büyümüş maşallahek gıdalara geçilmiş. bu ek gıdalarda çok bilinmeyen denklemler gibi gelio bana
biz 3ay+5günlüğüz henüz. 2 aydır memeden ayrılmak istemeyen, sütü bitirip gelmio die kızan bebeişim bu ay emmek istemior resmen savaşıyoruz. neyapacağımı şaşırdım pompa aldım sağıp biberonla vereyim bari diye ama aylarca bunu yapmak zorunda kalırsam diyede korkuyorum. günde en az 7 saat ayağımda sallıyorum uyusun diye zaten, süt sağmak içinde ekstra vakit harcayacağım bu durumda böylece benim tuvalete gitmeye bile vaktim olmayacak. memeyi reddeden bebişi olan var mı aranızda? neler yapılması gerek tekrar memyi sevmesi için
ayyy korkumdaan bi elimle oğlumu emziriyorum bi elimle yoklamamı veriyoruum:18::18::18::18:
mazeretim de kabul edilmemiş :26::26::26:
ama ssöz hergün giricem iki satırda olsa yazıcam zeynoo affet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?