2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızz zeynoooccccc 2 gün topiğe giremedik hemen atmış bizi
O değil sırf buraya yazmak için internet kafelere girmelerime yanarımm

bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...

Ayyy güç bela gelebildim buraya onda da kimse yok iyi mi

Zeynocum kız topikten atılmaktan kurtuldum mu pekii
sebepler gayet yeterli bence

tamam tamam sende yırttınnn sağlık söz konusu ise akan sular duruyorr iyi ol yeter

Günaydınnnnn
Miss gibi hava.. yağmur yağıyor
Zeynoomm yoklamaya katilayim dedim, geldim bak:)
Burdayım burdayım.
Biraz işlerim var, çocuklarla ilgilenecegim.ilk fırsatta gelecegim ins

canım sakin ol bence, başa gelince herşey yapılabiliyor.. k.v de sen yokken eminim birşekilde çaresine bakıyordur..
bizim gibi bakmasını zaten beklememiz hata olur biz varken onlarda tam olarak adapte olamıyorlar ve karışmak istemiyorlar yada aglayınca hemen getirip veriyorlar ama yokken onlar bir yolunu buluyor.. böyle düşün..

bakasana benim k.v kendini aşmış tek başına yıkamalara başlamış ben yıkarken nasıl yıkıyorsun ben korkuyorum derdiii
akşamları yıkıyorduk biz babasıyla.. baktım gündüz yıkıyor artık kendisi, havalar soguk akşam üşür diye

bide bende hazırladıgı mamaya ısıttıgı süte pek güvenmiyordum, hatta yazmıştım burda sütü yanlış ısıtmış diye..
şimdi profesyonel bakıcıya dönüşmüşş yani demem o kii isteyince seni beni cebinden çıkarıyorlar

günaydın kızlar. aylar sonra gelebildim tekrar
uzun zaman oldu arada girip takip etmeye çalıştım ama bişeyler yazmaya fırsat bulamadım.
biraz nazlı bir bebeğim var çünkü yapışık ikiz gibi gezioruz
bebişlerimiz büyümüş maşallah ek gıdalara geçilmiş. bu ek gıdalarda çok bilinmeyen denklemler gibi gelio bana
biz 3ay+5günlüğüz henüz. 2 aydır memeden ayrılmak istemeyen, sütü bitirip gelmio die kızan bebeişim bu ay emmek istemior resmen savaşıyoruz. neyapacağımı şaşırdım pompa aldım sağıp biberonla vereyim bari diye ama aylarca bunu yapmak zorunda kalırsam diyede korkuyorum. günde en az 7 saat ayağımda sallıyorum uyusun diye zaten, süt sağmak içinde ekstra vakit harcayacağım bu durumda böylece benim tuvalete gitmeye bile vaktim olmayacak. memeyi reddeden bebişi olan var mı aranızda? neler yapılması gerek tekrar memyi sevmesi için

İLK BAŞLANACAK BESİNLER
MEYVELER: elma veya şeftali suyu ve püresi(meyveler iyice yıkanır, kabukları soyulur,cam rendeyle rendelenir, temiz bir tülbentle veya ince çelik tel süzgeçle suyu süzülür.) bebek alıştıktan sonra püre halinde verilmeye başlanır.bunlara alıştıktan sonra üzüm,muz,kayısı,armut gibi meyveler verilebilir.
SEBZELER:Sebze çorbasına havuç ve patates ile başlanır.3-5 gün arayla içine pirinç, kabak, taze fasulye,ıspanak, maydanoz,enginar, brokoli,karnabahar gibi mevsim sebzeleri eklenerek gittikçe zenginleştirilir.
Hazırlanışı: 1 küçük boy patates, 1 havuç ince ince doğranır, 2 su bardağı su ile ağzı kapalı bir kapta 45dk haşlanır. Ilındıktan sonra tel süzgeçten geçirilir,içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenir.
MUHALLEBİ:100 ml (1 çay bardağı) su ile bir tatlı kaşığı pirinç unu ile pişirilir. Ocaktan indirdikten sve hafif ılındıktan sonra içine 3 ölçek devam maması ilave edilir. Akşam öğünü olarak verilir. Alternatif olarak kaşık mamalarından sütlü pirinçli mamalarla başlanabilir.6.ayın sonunda diğer tahıllarda kullanılabilir
YOĞURT:100ml hazırlanmış devam maması veya günlük pastorize süt (5-10dk kaynatılıp)içine ılık ilen(elin dayanabileceği sıcaklıkta)1 tatlı kaşığı yoğurt konularak mayalanmaya bırakılır(4-6 saat) Daha sonra buzdolabında dinlendirilmelidir.bebeğin alabileceği sıcaklığa getirilip bebeğe verilir.
KAHVALTI:6. Aydan itibaren başlanabilir.

ase ile hkn bir yere kayboldukları yok ondan ilk sıradalar
onları kadroya aldımm artık devlet memuru gibi bile takılabilirler ömür boyu topik güvencesii

aynen bende onlardan şüpheleniyorum bakalım ama kesin onlar emin gibiyim

orası öyle. annemde benim kadar bakamıyor çocuğa. ama 1-2 günde öğrenir onu biliyorum. kvalidem genç değil ya. ondan birazda güvenemiyorum sanki

çocuğu ilk bıraktığımda ağladım. 2. geliş gidişlerde mutluydum. dışarı çıkmak yürümek iyi gelmişti. akşam yorgunluktan öldüğüm için gene üzgündüm

bir dahaki sefere lütfen lina kucagındayken toz falan almaa
hasta ediceksin gelinimiiii

tamam senin mazeretinide kabul ettim ama bir dahaki sefere haber ver olur muu canımm

cnm ek gıdaya başlamak için tokayay verdi tarifi,

sende başlayacaksan hazırla ilk gün 3 kaşık 2. gün 6 kaşık, 3. gün 9 kaşık şeklinde azar azar veriyorsun sonrada çoğaltıyorsun

hanım ağam bizim de elenktirükler kesikti ondan giremedim topiğee
affet ağam kapına pas pas oliim topiğine beğen tuşu oliiim

senin mazareti begenmedimm başka bişi bulll hemenn

:78::78::78::78::78:

özledim haaa( haa da ki H cim ha hı var yaa ordaki hı dan ) ne yazdım ben lan
kendi kendime konuşunca oluyo ööleee

ay canım haklısın sennn arada kaynamışsınn
gece vardiyasındaydın sen dimiiii sen üzerine alınmaaa böyle şeyleriii

günaydınn fıstık anneler
ıslak kedi gibi oldum metrodan işe gelene kadar, şemsiyeyi unutunca
dün 30. yaş günümü kolu alçılı annem, zombi oğlum, atarlı kayınvalidem ve şaşkın eşimle birlikte kutladım. sanırım en unutulmaz yaşgünümdü neyseki hediyemi almış koca onu bu yılda boşamıycam
ben diyorumki şöyle becerikli biri bir liste yapsa, hepimizin yaş, meslek, foto, bebişin fotosu, bebiş ismi, doğum tarihi ve kilosu boyu olaraktan, ben baya merak ediyorum bunları zaten kimsecikleride göremedim,

hanımağam destur verirse tabii:124::124:

Günaydın kızçeler Bende burdayım sabah yoklamamı vereyimde arada kaçarım kızımı okula götürücem bugun.şimdi gidip müheyi îzliyim bakalım bi gelişme varmı zeynoocum senin yerinede izlicem

ellerine sağlık çok teşekkür ederim

hadi hadiiii bırak bu ayaklarıııı alıntı yapmışta yazamamışta yemiyoruz bizzz bunlarıı
yok cnm ya niye alınım aşk olsun, takılıyoruz burda birbirimize

günaydıııın nerdesiniz canım sıkıldı

zeynooooooo yoklamaya katılıyım dedim nerdesin sen bari gel topiğine sahip çık

oooo sen gelme buralara sonra bana topigine sahip çık dee
bikere sen önce mazeret bildir bakalımmm nerelerdeydin diyee

Günaydınnnnn
Miss gibi hava.. yağmur yağıyor
Zeynoomm yoklamaya katilayim dedim, geldim bak:)
Burdayım burdayım.
Biraz işlerim var, çocuklarla ilgilenecegim.ilk fırsatta gelecegim ins

günaydın canımmm
evet bugun bende işe gelene kadar sucuk gibi oldumm evden servise kadar 5 dakika yürüdüm halbukii :44:

acayip yagmurluu dün akşamdan berii.
hadi git gel ben burdayım zatenn

orası öyle. annemde benim kadar bakamıyor çocuğa. ama 1-2 günde öğrenir onu biliyorum. kvalidem genç değil ya. ondan birazda güvenemiyorum sanki

canım benim k.v dede 60 yaşında enerjisi maşallah yerinde

ama tabiki o yaşlarda olan hastalıklarıda var, ilaç falan kullanır süreklii..
bide biz nişanlıyken trafik kazası geçirdiler k.p ile, 3 ay hastanede yattııı, sol omzunda sıkıntısı var
yani bunlara ragmen benim k.v gül gibi bakıyorsa seninki hayli hayli bakar

günaydın canımm

tamam izin verdim güzel düşünmüşsün, diger topikteki gibi ilk sayfada olsun
yanlız o liste nasıl yapılıyor acaba, bilsem ben yapardımm

Günaydın kızçeler Bende burdayım sabah yoklamamı vereyimde arada kaçarım kızımı okula götürücem bugun.şimdi gidip müheyi îzliyim bakalım bi gelişme varmı zeynoocum senin yerinede izlicem

ay canımmm evet izle bir gelişme olursa yaz burdan banadaa

ayyy korkumdaan bi elimle oğlumu emziriyorum bi elimle yoklamamı veriyoruum:18::18::18::18:
mazeretim de kabul edilmemiş :26::26::26:
ama ssöz hergün giricem iki satırda olsa yazıcam zeynoo affet

Gunaydin:))
O haftalarda biz de ayni seyi yasadik hem emmiyordu hem de acliktan ciglik cigliga agliyordu... Ben ayakta kucagimda dolastirarak ve sallayarak emzirdim burda bazi arkadaslar da 3- 3,5 saatte bir iyice acikinca emzirmis. Doktorlar bu donemde olabilecegini soyluyorlar. Tavsiyem biberona alistirmaman... Bu reddetme gecici bir surec bizim ki 5-6 gun sonra duzeldi...sallanmayi seviyorsa da ben hamak besik aldim ayakta sallamaktan belim kopmaya baslamisti kizim cok sevdi tavsiye ederim:))

ayyy korkumdaan bi elimle oğlumu emziriyorum bi elimle yoklamamı veriyoruum:18::18::18::18:
mazeretim de kabul edilmemiş :26::26::26:
ama ssöz hergün giricem iki satırda olsa yazıcam zeynoo affet

tamam mazeretsiz oldugun için senin hakkında takip kararı aldım
belli bir süre tarafımca izleneceksin

Gunaydin ben de burdayim yeni geldim yerimi saglamlastiriyim dedim:)) bizim kiz gec kalkti bugun ben de uykumu aldim calisanlara kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…