2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gunaydin ben de burdayim yeni geldim yerimi saglamlastiriyim dedim:)) bizim kiz gec kalkti bugun ben de uykumu aldim calisanlara kolay gelsin

günaydın emoş
merak etme senin yerin sağlam artık siz yeniler kanatlarımın altındasınız
ezdirmem sizi bu eski zillilere

topiğe giremedim çünkü yazmıştım buraya bilgisayarım bozktu sonra 2 gündür kızıma rağmen temizlik yaptım oğlum sabahçı öğleden sonra bilgisayar onda hem t.dağ da yağmur da yağoyor o yüzden affettin mi:26::26::26::26::26::18::18::18::18::18::18::18:

Günaydın Günaydın Günaydın hanimlar guzel bir gunden herkese selamlar

tamam tamam mazeretini kabul ettimm
sende bir daha uzun süre gelemezsen haber ver

Günaydın Günaydın Günaydın hanimlar guzel bir gunden herkese selamlar

günaydın cnmm

Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada

Mesaj tekrarı.............

Son düzenleme:
Kızlar sizlere bir şey soracağım
Benim hemşire kızımın boyunu omuzlarindan ölçüyor
Bana tuhaf geldi:26:
Sizinkiler nasıl ölçüm yapıyor?

Ben ek gıdaya geçmeye karar verdim
Kızım 4. Ayini geçti 6.200 kg ve 60 cm
HEmsire öbür ay gecersin dedi ama ben bu ay yavaş yavaş baslamak istiyorum
Sizce yogurtla mi başlayayım meyve püresi ile mi

Günaydın canlar nasılsınız iyi misiniz beni sorarsanız ben eh işteyim. Hava soğudu burada kızımı artık iki kat giydiriyorum. Örme yeleklerimiz de çıktı artık ortaya. Ben de çok kötü besleniyorum vitaminsizlikten ağzımın içi hep yara. Şu laktamilden aldırayım bari kocama. Hoş onun içindekiler elevitte de var eleviti düzenli mi içsem. He bir de bizim ev mevzusu uzadı da uzadı. Kp güya peşinatımızı ödicekmiş tabi ben inandım mı hayır. Bakalım hayırlısı. Geçmişe bir bakayım ben.

Merhabalar,

bizlere bir konuda danışmak istiyorum derdim var bölümü var ama beni sizlerin daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum aynı ayda anne olduk anlatacağım olayda sizin başınıza gelse nasıl davranırdınız merak ediyorum

39.haftada 16 haziran anne oldum hamileliğimin son dönemine kadar çalıştım iznim bitince tekrar çalışmaya başlayacaktım kayın validem bebeğime bakacaktı karşı apt. oturuyor buna karşılık bizde eşimle anlaştık 10 de bir temizlikçi gelecekti kayın valideme
hastanede doğum sonrası bebeğimi aldı kucağına bu benim kurtarıcım artık temizlik yapmayacak yemek yapmayacak dedi bir tek bununla ilgilenecek dedi ses etmedim bir değil iki değil sürekli ağzında sezaryan oldum 2 gün sonra eve geldik eşim beni bebeğimizi eve bıraktı gitti işe evde yapayalnızım bana telefon açtı çok rahatsızmış gelemedi k.vde ablam öğleden sonra geldi kalmaya o ilgilendi doğumdan son elini ayağını çekti bizden k.v. zaten eskidende öğle ilgi değilmiş sonra anladım bunu bana hiç acımamış işten gelirdim evlerine giderdim yemek ısıt salata yap sofra kur servis yap masayı topla mutfağı topla çay yap bunları da yapardım hep hasta olduğunu söylerdi inanırdım şeker hastası ve geçmişte çok yorulmuş hiç sorun etmedim kendimi resmen adadım onlara çok sevdim ailesini meğer karşılıksızmış hamileliğimde çok korkuyordum nasıl yıkarım diye bebeğimi göbek bağından çok korkuyordum k.v beraber yıkarız diyordu ama doğumdan sonra hiç teklif etmedi ablam arada gelip bir kaç gün kalıp evine giderdi gelmediği zaman k.v.yemek getircek eşimin eve geliş saatinde getirirdi bebek görme yede o saatlerde gelirdi neyse 1 haftada sütüm gelmedi çok yıprandım denemediğim şeyler kalmadı ablam masaj yapıyordu göğüslerime süt yapan yemekler yapardı ablam iyiki bizimle oldu sonra k.v. hiç benle ilgilenmiyor tep torunu gelir gelmez kucağımdan alır bu zamana kadar ağzından duymadım üzülme gelinim diye beni çok şaşırttı biz halbuki gelin kaynana değilde kız anne gibiydik meğer bu benim görüşümmüş eşime söyledim tepkisi çok ağır oldu beni çok üzdü annesini savundu sonra bana hak vermeye başkadı neyse karar aldık 6 aya kadar ben bakacaktım sonra k.v. aslında sağlıklı biri ama geçmiş çok yıpratmış namaz kılarken secdeye vardığında uyuyor yemeği yakar ilaç almayı unutur alır aldığını unutur tekrar alır kendine önem vermez aç olmaması lazım ama öğleye kadar yemez

eşimle konuştuk defalarca annesini anlattım ben bakıcı istiyorm dedim ama bakıcının yanında kalsın sonuçta gelen kişiyede güvenemem eşim kabul etti evin işinide yapacak fırsat buldukça bende kızımla daha çok vakit geçircem işten geldikten sonra bunu k.v. söyledik hayır dedi ben bakacam olmaz başkasına emanet ettirmem hep anlattım sağlığınız el vermiyor yok ben şifa bulcam ondan baktırmam kimseye 20-30 kere anlatmışımdır anlamıyor en sonunda dün dedimki ben burdaykende bizle olabilirdin ben var kende şifa bulabilirdin elini ayağını çektin bizden o zaman ben hastaydım dedi çekildi söylüyorum anlamıyor anlamak istemiyor ben bu şekilde çalışamam aklım sizde kalır diyorum beni önemsemiyor beni çok ucuz görüyor düşüncelerime değer vermiyor kızımı görünce aklı çıkıyor çok seviyor ama bakabilecek güçte göremiyorum nedense eşimde bu konuda anlaşamıyorum annesine inanıyor şifa bulacağını düşünüyor

kızlar kızım kucağımda anca bu kadar yazabiliyorum umarım derdimi anlatmışımdır siz olsanız ne yaparsınız yalvarırım fikirlerinizi çok ihtiyacım var

benmki 70 yaşında

Bu tariflere bayıldım çalıyorum hemen

günaydın emoş
merak etme senin yerin sağlam artık siz yeniler kanatlarımın altındasınız
ezdirmem sizi bu eski zillilere

Bemde yeni üyelik açarım kendime
Yeni nick alırım
Madem fişledin bizi
Nerden taniyacaksin beni

Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada

Bemde yeni üyelik açarım kendime
Yeni nick alırım
Madem fişledin bizi
Nerden taniyacaksin beni

tamam sen bilgi vermiştin hatırladım şimdiii onun için bu basit mazeretini kabul ediyorum

istersen 10 kere yeni nickle gel şıp diye tanırımmm seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…