2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yada şöyle yapabiliriz,

ben normal excelde bir tablo yaparım hatta resimde koyarız, bunu sadece albümüme koyarım resim şeklinde,
albümde arkadas listem dısındakiler göremiyor yaa

herkes oradan takip edebilir sayfaya koysak herkese acık olacak, herkes kimin ne iş yaptıgını nerden oldugunu görecek

ama benim dedigim gibi yaparsak albüm şeklinde sadece arkadas olarak kabul ettiklerim görebilecek nasıl amaaaa

Merhaba benimde oğlumun burnu tıkalı öksürüyor dün doktora götürdük ıhlamur içirmemizi söyledi.ist.birden soğudu ben kombiyi kısık ayarda çalıştırmaya başladım .malum havayı kurutuyor radyatötler su kapları var kenarlarında fakat yeterli değil sanki şunu sormak istiyorum buhar makinası kullanmalımıyım kullanan varsa hanhi markayı tavsiye edersiniz.

ay dünürümü gördüm sankii
gelin kızımın fotosunu koyda gözüm gönlüm açılsın
bende delikanlımın banyo öncesi pozunu koyucam

Eklentiler

• $25baacd93cfd44a9a8bd7a9520963a0b-Orjinal.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $56e5a9d5ce9941cb98d59762a37ec930-Orjinal.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 55
Eki Görüntüle 820208 benim minik prensesim valla yapıyorım galiba kazayla karıştırıken oldu

oyyyy masallahh kizinaa cok tatliiiiallah bagislasin
ay canım haklısın sennn arada kaynamışsınn
gece vardiyasındaydın sen dimiiii sen üzerine alınmaaa böyle şeyleriii
heee söyle bir daha olmasinnn sakinaffedildinizz tamamdir

hadi hadiiii bırak bu ayaklarıııı alıntı yapmışta yazamamışta yemiyoruz bizzz bunlarıı
yok cnm ya niye alınım aşk olsun, takılıyoruz burda birbirimize
kiz gercektan inanki gece yorum yapana kadar ne cektim bir daha okadar cok alinti yapmiyacamcanimsinnnnn

Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada

ohh ohh mis gibi yaptin evi gule gule otur icinde misler gibi
banada gel kiz yardima evi b. göturuyor:26:
yok haksizlik etmeyim ya okadarda degil
Bemde yeni üyelik açarım kendime
Yeni nick alırım
Madem fişledin bizi
Nerden taniyacaksin beni
bak sen uyanigaaabende acarim bendee nolmus hihhh
pazarda jartiyer bakmasından belli oldu o canımmm

canım seni gayet iyi anlıyorum. dün gece rüzgarı emzirmeye kakltığımda acaip başım döndü. ve hala geçmedi baş dönmem sabah bende eşime dedim başım dönüor felan die oda hemen annesini aramış gelde bizimkilerin başında dur die zaten 3 aydır bizde zor bela geçen hafta gönderdim daha. aradı ben geliorum die bende eşimi aradım fırçaladım bi güzel şimdi aradı annesini gelme gerek kalmadı die nası söyledi bilmiorum ama gelmiyecek.
sen de eşinle konuş güzelce eğer güzellikten anlamıyorsa daha sert tavır takın kararlı olduğunu anlasın bence.

Bugun istanbul hava cok kotu ve bu havada saglik ocagina gittik anali ogullu okadar yorgunduk ki gelir gelmez ikimizde uyuyakalduk. Kilomuz 7.5 kg boyumuz 65 cm ve iki asiyida vurulduk aglsya aglaya geldik eve bu arada 9 damla kan damlasi verdi. Bu ay 900 gram aldigi icin anne sutune devam dedi. Bizden bu kadar yarin doktor maceramiz nasil geccek bakalim yanimizda babamizda olcak asil yarinki onemli.

wait saol ama kızlar tüketmiş uyku tulumlarını

[TABLE="width: 569"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 114"]ADI[/TD]
[TD="class: xl64, width: 43"]YAŞ[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"]YAŞADIGI İL[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"] MESLEK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 118"]ÇOCUK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 128"]FOTOĞRAF

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu kadar bilgi yeterli mi :26:

şimdi herkes bu sorulara cevap versin, isteyen fotolarını yollasın bana, merak etmeyin sadece içimizdekiler görebilecek
bilgileri alayımm

arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.

ben akşam 8 9 gibi uykusu olursa ışık açık uyutursam biraz kestirip uyanıyo geri saat 12yi buluyo yatması.ama odaya götürüp gece lambasında uyutursam acıkırsa yada gazdan uyanıyo sadece.gece yedirirkende ışık açmıyorm belki ondan alıştı.sende dene istersen belki işine yarar

mehaba kizlar nasilsiniz biz kötuyuz ya dunden beri kizim cok huysuz surekli miz mizlaniyor.
kizlar disari cikmak istiyorum alisveris fln yalniz tek basima gitmeyi gözum yemiyor benle gelmek isteyen varmi

çocukların doğumtarihide olsunmu:26:

burdanmı cevaplıycaz bide ben anlayamadım

canım çok geçmiş olsun

evet bende yakında öğle konuşacam şimdilik sakinliğimi bozmuyorum ama gerekirse sette olcam iyiki buraya yazdım az biraz rahatladım

canım sen çocugun dogum tarihinide yazsana bana yeni eklendiii

ayy aşk olsun canım başkaları bizim yerimizi dolduramaz ama

ben malum annemdeydim geldim evi b.. götürüyo temizlik yaptım dün oğlum susmadı bugunde sol tarafım resmen uyuştu ve tutuldu yaa

31.05.2013 dogum tarihi dogun tarihini sorunca istanbulda gezi parki olaylari 31 mayis sabah karsi 4 te basladi bizim bu tarafta bende osira suyum gelmis doguma gitmek icin ugrasiyorduk:))) okuldaki ogretmen arkadaslar gezi bebisi diyorlar ogluma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…