canım tşk ederim bilgi verdigin için sen yazınca ben bi bakim dedimm
ogluma bir tane daha uyku tulumu aldım yedek olsun diye
bide külotlu çorap almak istiyordum baktım hercan çorap kampanyası var ordan da 3-5 tane külotlu çorap alıverdimm[/Q
bende tulum ve çorap aldımmaynı tulummu acaba çok merak ettim ben mavi 6-18 ay olanını aldım
külotlu çorap düz krem rengi
bide külotlu çorap almak istiyordum baktım hercan çorap kampanyası var ordan da 3-5 tane külotlu çorap alıverdimm[/Q
bende tulum ve çorap aldımmaynı tulummu acaba çok merak ettim ben mavi 6-18 ay olanını aldım
külotlu çorap düz krem rengi
galiba aynılarını aldıkkbende mavi olanı 6-18 ay aldımm
çorap olarak da bu siyahı, beyazını ve mavisini aldımmm
Eki Görüntüle 820208 benim minik prensesim valla yapıyorım galiba kazayla karıştırıken oldu
heee söyle bir daha olmasinnn sakinay canım haklısın sennn arada kaynamışsınn
gece vardiyasındaydın sen dimiiiisen üzerine alınmaaa böyle şeyleriii
kiz gercektan inanki gece yorum yapana kadar ne cektim bir daha okadar cok alinti yapmiyacamhadi hadiiii bırak bu ayaklarııııalıntı yapmışta yazamamışta yemiyoruz bizzz bunlarıı
yok cnm ya niye alınım aşk olsun, takılıyoruz burda birbirimize
Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada
bak sen uyanigaaaBemde yeni üyelik açarım kendime
Yeni nick alırım
Madem fişledin bizi
Nerden taniyacaksin beni
pazarda jartiyer bakmasından belli oldu o canımmm
yüreğimi ikisi öğle tüketiyorlar ki beni anlamamak için savaşıyor resmen eşim biraz olsa anlasa kayınvalidem bu kadar üstüme gelemez sanki kızımı o düşünüyor ben düşünemiyorum başkasına baktırmazmış kız benim kızım onun için en iyisi bu çalışmak zorundayım ve bakıcı olsun istiyorum k.v.de gözetmen olsun yine yannda olsun istiyorum onunda gönlü olsun ama yanaşmıyor
o istedi ki ben işten gelim eski sistem k.vde baksın çocuğa o bakıyor diye yemeğini de yapa cam akşam k.pedere kendi kocama yemek hazırlıyacam mutfağı topla sofra kur çay yap servis yap oda çocuğa bakıyor diye oturcak benim kızım zaten 8,3-9 gibi uyuyor akşam ne ara zaman geçircem beni hizmetçi gibi sürekli etrafta dolaşan birisi olarak görmesini istemiyorum ben kızımla hiç bir paylaşımım olmayacak bunları öğle güzel anlatıyorum kırılmasın gücenmesin diye direniyor anlamamak için
allah yardımcım olsun
bide külotlu çorap almak istiyordum baktım hercan çorap kampanyası var ordan da 3-5 tane külotlu çorap alıverdimm
wait saol ama kızlar tüketmiş uyku tulumlarını
arkadaslar gece uyku düzenini oturtturamadım çok geç yatıyor,bazen 12 bazen 2 de gece uykusuna geçiyor sonra arada süt veriyorum 11 e kadar yuyor,sizinkiler nasıl,acaba böylemi devam eder.
galiba aynılarını aldıkkbende mavi olanı 6-18 ay aldımm
çorap olarak da bu siyahı, beyazını ve mavisini aldımmm
ay aynı cidden:) gelince giydirip fotolarını paylaşalım ikiz gibiçorap düz aldım ben, atarlı babası desenli şeyleri feminen buluyo
çocukların doğumtarihide olsunmu:26:[TABLE="width: 569"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 114"]ADI[/TD]
[TD="class: xl64, width: 43"]YAŞ[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"]YAŞADIGI İL[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"] MESLEK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 118"]ÇOCUK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 128"]FOTOĞRAF
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu kadar bilgi yeterli mi :26:
şimdi herkes bu sorulara cevap versin, isteyen fotolarını yollasın bana, merak etmeyin sadece içimizdekiler görebilecek
bilgileri alayımm
canım seni gayet iyi anlıyorum. dün gece rüzgarı emzirmeye kakltığımda acaip başım döndü. ve hala geçmedi baş dönmem sabah bende eşime dedim başım dönüor felan die oda hemen annesini aramış gelde bizimkilerin başında dur die zaten 3 aydır bizde zor bela geçen hafta gönderdim daha. aradı ben geliorum die bende eşimi aradım fırçaladım bi güzel şimdi aradı annesini gelme gerek kalmadı die nası söyledi bilmiorum ama gelmiyecek.
sen de eşinle konuş güzelce eğer güzellikten anlamıyorsa daha sert tavır takın kararlı olduğunu anlasın bence.
çocukların doğumtarihide olsunmu:26:
burdanmı cevaplıycaz bide ben anlayamadım
ayy aşk olsun canım başkaları bizim yerimizi dolduramaz amayazmazmıyımmmm yazdım gittiiii
1-asesulfam
2-hkn2013
3-waitin
4-eddaaaa
5-may 07
6-efsun
7-istanbulizmir
8-emotion0687
kadro çoğalsınn digerlerinin totosuna basıcam tekmeyiiii
nasıl olsa zeynonun sesi çıkmıyor diye iyice yaydılar bi yerleriniiii
başka topiklere de ilan mı versem aceppp :26::26:
ben malum annemdeydim geldim evi b.. götürüyo temizlik yaptım dün oğlum susmadı bugunde sol tarafım resmen uyuştu ve tutuldu yaadenoz,melinnaz,esra,seyzen,keep,power,hulya,talia ,lover,niran,merve,geridönüşüm,minikus,eslem,deniz ayrılıktır,denizkızı57, retbull,pdnk,spring,burcu,eda1299,nurgü,ranana,rezene,tugok,desy...
kızlar suyunuz ısınıyor ona göreee :82:
ya geçerli bir mazeret bildirin yada tek taraflı olarak (tarafımca) topigimden fesh ediilinnn :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?