2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy aşk olsun canım başkaları bizim yerimizi dolduramaz ama

ben malum annemdeydim geldim evi b.. götürüyo temizlik yaptım dün oğlum susmadı bugunde sol tarafım resmen uyuştu ve tutuldu yaa

AY ŞEKERİM ARADA MAZERET BİLDİRENLERDE KAYNAMIŞŞ demekki çok pis sinirlenmişimm

Slm kızlar geçmişi bitirdim çok şükür.zeynooo cadısın kızım sen
ne atıyorsun bizi topikten durup dururken yeniler (bu arada hepinizde bölgeleriniz sefalar getirdiniz)değil biz büyüttük bugünlere getirdik bu topiği bikerem tazminatınız hiç bi yere atanazsın
Benim mazeretine gelince kızım grip olmuştu ınsanda oluşuma geçti onlarla uğraşmalarında bana oluşla yapışık ikiz olduk ne yerde ne gökte sadece benim kucakta dyruyor sopam tükendim resmen ama napim sabr arada girdim bi sayfa bile okutmadı sıpa şimdi uyuyo bakalım.
Denoz canım Allah'ın izni ile temiz gelecek sonuçların hiç merak etme
Esracım bence beyaz cok hoş olur sana
Taliacım hafızanın gazete okuyan resmine bayıldım
Nirancım çok geçmiş olsun nasıldınız şimdi tez zamanda geri gel
zeynocum emirin ek gıdaya geçişi nasıl oldu canım alıştımı neyi nasıl yediriyorsun merak ettim
calışmaya başlayanlar kolay gelsin canlar Allah'a emanet olsun kuzular içinde Allah korkusu olan insanlarla muhatap etsin mevlam sizi
Mervecim hiç takılma Allah ıslah etsin onları oh git gez dolaş ailecek çıkar tatilin keyfini gerekirse sonra bakarsın icabına
üç Dilek ben hepsini bi kerede dünya ve ahiret saadeti için kullanıyorum
vede bende okul yıllarımda koşucuydum madalyalarım hala okulunbaş köşesindeler istiyorum onları
Evet zeyno hazırla listeyi pekiniz seni busefetgörebilecekmiyiz

evet cnm görebileceksinizz
sende bilgileri bi tane kendi bi tane oğluun resmini yolla bakim bekliyorum hemenn

diger sorularına cvp veremicem çok meşgulüm şu anda liste hazırlıyorum

Ozel mesaj atamiyorum 50 sinirini gecmedigim icin... En iyisi ben biraz calisiyim:))

Bende yaşadım 1 hafta kadar bu durumu.ben biberona alıştığı için böyle yaptığını düşünmüştüm.o yüzden biberonu kestim ağlasada sızlasada vermedim.sık sık emzirmeye çalıştım almayınca zorlamadım.aç kalınca mecbur söylene söylene emmeye başladı.zaten son kontrolde doktorumuzda bu aylarda bu durumun normal ve geçici olduğunu söyledi.
Ben ek gıdaya geçmeye karar verdim
Kızım 4. Ayini geçti 6.200 kg ve 60 cm
HEmsire öbür ay gecersin dedi ama ben bu ay yavaş yavaş baslamak istiyorum
Sizce yogurtla mi başlayayım meyve püresi ile mi
omuzdan 60 cm ise kafayla birlikte en az 65-66 vardır boyu.ama benim bildiğim boy kafadan topuğa kadar ölçülür belki sen yanlış görmüşsündür.

hosgeldin seni cok özledik bizlerde ,canim cokkk cok gecmis olsun simdi nasil cocuklarin insallah iyilesmislerdir ( biri hasta oldumu hemen digerine geciyor zaten benim kizimda brunu fln tikali yine insallah ilerlemez ya (
bu arada cok tsk ederiz teyzesi

canlar demir damlası konuşulmuş bende bu konu hakkında nacizhane bildiklerimi paylaşmak istedim bebekler 4 aylık olduklarında kandaki demir oranında ani düşüşler olurmuş bu aylarda hızlı büyüdükleri için ve özellikle zeka gelişimleri hızlandığı için demir onlar için çok önemli mutlaka demir takviyesi yapılması gerekiyormuş zeka gelişimlerinde demir eksikliği çok önemliymiş kullanılacak miktar da bebeğin kilosuna göre hesaplanıyor kg başına 1 damla olacak şekilde günde iki kez kullanılması gerekiyor doktorumuz bize sütüne katıp vermeyi tavsiye etti o şekilde daha kolay olur dedi ben öyle yapıyorum sabah akşam sütüne katıyorum

ay canım benim ne oldu:2:

canimya bilmiyorumki cok huysuz dünden beri derdi ne anlamadim neyseki briza önce uyudu insallah bir kac saat uyurda dinlenirim bende uykusuzum ( ne emmek istiyor ne emzigi aliyor surekli belllemis kafasni cekerek nein nein nein diyor bu yasta daha

O benim yeni katildim araniza

ya kızlar sol kolum omuuzm fena tutuldu. ağrı kesici kas kevşetici içtim banamısın demedi ne yapcam ben şimdi ya çocuğu kucağıma alamıyorum. yavrum sanki malum olmuş gibi sesi çıkmıyo bugün kendi kendine takılıyo beşiğinde

nazarmı ettik fıstığıma:26:
ben bir okuyum onu burdanda rahatlar annesi

Canim benim kvde de dogumdan sonra bir gun bana bakti sonra 2 hafta ortadan kayboldu bakmak zor geldi anlasilan bi de benim dogumum cok uzun surdu 10 saat filan beklerken annem bana bisey oldu diye korkmus kalkmis demis ki "haklisin herkesin kendi cocugu"... Anladim ki ben ne kadar annemden ayirmasam da o beni yabanci gibi goruyor...
Cocuguna bisey olsa vicdan azabi cekersin hic kimseyi onemseme icin nasil rahat ediyorsa oyle davran
esine de kizma annesi sonucta niyetini farkedemiyordur

zeyno ben anlamdım bu albüm işi senin profilden mi gözükecek sadece arkadaş listesi dime

evt canım sadece benim albümde görünecek liste.
Yani benim arkadas listemde olmayanlar göremeyecek

Biz bize olcaz merak etmeyin

Diş cikariyor da huysuzlugu ondan mi acaba?

Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada

31.05.2013 dogum tarihi dogun tarihini sorunca istanbulda gezi parki olaylari 31 mayis sabah karsi 4 te basladi bizim bu tarafta bende osira suyum gelmis doguma gitmek icin ugrasiyorduk:))) okuldaki ogretmen arkadaslar gezi bebisi diyorlar ogluma:)))

Aynen ya dogum falan derken dogumdan gekdik bi baktik ki ortalik karismiz gezi olaylari falan dedik neler olmus haberimiz yok

Gecmis olsun(
Benim de sol bilegim cok fena... Simdiden boyle olursa 8 kilodan sonra cocugu kucagimda bile tasiyamam sanirim

nazarmı ettik fıstığıma:26:
ben bir okuyum onu burdanda rahatlar annesi
cok tsk edderiz teyzesi agzina saglik insallah faydasi olur , gerci sizlerin nazari degmemistir

Diş cikariyor da huysuzlugu ondan mi acaba?

evet cnm dis sorunumuz var zaten uzun zamandir belkide dunku huysuzlukta daha cok agrisi olmustur yavrumun

uyandi simdi yarim ssat bile olmadi daha uyuyali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…