valla ben mavisinden aldım ondan hala vardigerlerini kim aldı hiçbir fikrim yok
mehaba kizlar nasilsiniz biz kötuyuz ya dunden beri kizim cok huysuz surekli miz mizlaniyor.
kizlar disari cikmak istiyorum alisveris fln yalniz tek basima gitmeyi gözum yemiyor benle gelmek isteyen varmi
ayy aşk olsun canım başkaları bizim yerimizi dolduramaz ama
ben malum annemdeydim geldim evi b.. götürüyo temizlik yaptım dün oğlum susmadı bugunde sol tarafım resmen uyuştu ve tutuldu yaa
Slm kızlar geçmişi bitirdim çok şükür.zeynooo cadısın kızım sen
ne atıyorsun bizi topikten durup dururken yeniler (bu arada hepinizde bölgeleriniz sefalar getirdiniz)değil biz büyüttük bugünlere getirdik bu topiği bikerem tazminatınız hiç bi yere atanazsın
Benim mazeretine gelince kızım grip olmuştu ınsanda oluşuma geçti onlarla uğraşmalarında bana oluşla yapışık ikiz olduk ne yerde ne gökte sadece benim kucakta dyruyor sopam tükendim resmenama napim sabr arada girdim bi sayfa bile okutmadı sıpa şimdi uyuyo bakalım.
zeynocum emirin ek gıdaya geçişi nasıl oldu canım alıştımı neyi nasıl yediriyorsun merak ettim
calışmaya başlayanlar kolay gelsin canlar Allah'a emanet olsun kuzular içinde Allah korkusu olan insanlarla muhatap etsin mevlam sizi
vede bende okul yıllarımda koşucuydum madalyalarım hala okulunbaş köşesindeler istiyorum onları
Evet zeyno hazırla listeyi pekiniz seni busefetgörebilecekmiyiz
[TABLE="width: 569"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 114"]ADI[/TD]
[TD="class: xl64, width: 43"]YAŞ[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"]YAŞADIGI İL[/TD]
[TD="class: xl64, width: 83"] MESLEK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 118"]ÇOCUK [/TD]
[TD="class: xl64, width: 128"]FOTOĞRAF
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bu kadar bilgi yeterli mi :26:
şimdi herkes bu sorulara cevap versin, isteyen fotolarını yollasın bana, merak etmeyin sadece içimizdekiler görebilecek
bilgileri alayımm
Bende yaşadım 1 hafta kadar bu durumu.ben biberona alıştığı için böyle yaptığını düşünmüştüm.o yüzden biberonu kestim ağlasada sızlasada vermedim.sık sık emzirmeye çalıştım almayınca zorlamadım.aç kalınca mecbur söylene söylene emmeye başladı.zaten son kontrolde doktorumuzda bu aylarda bu durumun normal ve geçici olduğunu söyledi.günaydın kızlar. aylar sonra gelebildim tekrar
uzun zaman oldu arada girip takip etmeye çalıştım ama bişeyler yazmaya fırsat bulamadım.
biraz nazlı bir bebeğim var çünkü yapışık ikiz gibi gezioruz
bebişlerimiz büyümüş maşallahek gıdalara geçilmiş. bu ek gıdalarda çok bilinmeyen denklemler gibi gelio bana
biz 3ay+5günlüğüz henüz. 2 aydır memeden ayrılmak istemeyen, sütü bitirip gelmio die kızan bebeişim bu ay emmek istemior resmen savaşıyoruz. neyapacağımı şaşırdım pompa aldım sağıp biberonla vereyim bari diye ama aylarca bunu yapmak zorunda kalırsam diyede korkuyorum. günde en az 7 saat ayağımda sallıyorum uyusun diye zaten, süt sağmak içinde ekstra vakit harcayacağım bu durumda böylece benim tuvalete gitmeye bile vaktim olmayacak. memeyi reddeden bebişi olan var mı aranızda? neler yapılması gerek tekrar memyi sevmesi için
omuzdan 60 cm ise kafayla birlikte en az 65-66 vardır boyu.ama benim bildiğim boy kafadan topuğa kadar ölçülür belki sen yanlış görmüşsündür.Ben ek gıdaya geçmeye karar verdim
Kızım 4. Ayini geçti 6.200 kg ve 60 cm
HEmsire öbür ay gecersin dedi ama ben bu ay yavaş yavaş baslamak istiyorum
Sizce yogurtla mi başlayayım meyve püresi ile mi
Slm kızlar geçmişi bitirdim çok şükür.zeynooo cadısın kızım sen
ne atıyorsun bizi topikten durup dururken yeniler (bu arada hepinizde bölgeleriniz sefalar getirdiniz)değil biz büyüttük bugünlere getirdik bu topiği bikerem tazminatınız hiç bi yere atanazsın
Benim mazeretine gelince kızım grip olmuştu ınsanda oluşuma geçti onlarla uğraşmalarında bana oluşla yapışık ikiz olduk ne yerde ne gökte sadece benim kucakta dyruyor sopam tükendim resmenama napim sabr arada girdim bi sayfa bile okutmadı sıpa şimdi uyuyo bakalım.
Denoz canım Allah'ın izni ile temiz gelecek sonuçların hiç merak etme
Esracım bence beyaz cok hoş olur sana
Taliacım hafızanın gazete okuyan resmine bayıldım
Nirancım çok geçmiş olsun nasıldınız şimdi tez zamanda geri gel
zeynocum emirin ek gıdaya geçişi nasıl oldu canım alıştımı neyi nasıl yediriyorsun merak ettim
calışmaya başlayanlar kolay gelsin canlar Allah'a emanet olsun kuzular içinde Allah korkusu olan insanlarla muhatap etsin mevlam sizi
Mervecim hiç takılma Allah ıslah etsin onları oh git gez dolaş ailecek çıkar tatilin keyfini gerekirse sonra bakarsın icabına
üç Dilek ben hepsini bi kerede dünya ve ahiret saadeti için kullanıyorum
vede bende okul yıllarımda koşucuydum madalyalarım hala okulunbaş köşesindeler istiyorum onları
Evet zeyno hazırla listeyi pekiniz seni busefetgörebilecekmiyiz
ay canım benim ne oldu:2:
ase yle hkn en başta.. onlarda eski ..onlardan niye vazgeçmiyon bakimm..
bizim suyumuz kesildi ondan gelemedim ..:122::122::122:
ay bende merak ediyorum onu.. bi haftadır falan izlemiyorum en son arıyolardı işte..
ama ben komşusuyla anasından şüpheleniyorum.. bak gör onlardan çıkacak..[/SIZE][/B]
bak işte bunu okuyunca geçmişi daha çok merak ettim..
esranın giyeceği ne ???:26:
keep in yengesine noolmuş ??
merve nereye gidiyor:26:
zeyno niye eşyaları kırıyo ??
puff yaaa .. neden gittimki mersineeeeeee
inşallah iyi çıkar canım.. dua edicem senin için..
hem daha öncede böyle olduysa korkmana gerek yok ..
önceki gibi temiz çıkar umarım..[/SIZE][/B]
bu arada Hafsanın annesi kim??? talia değil dimi
canimya bilmiyorumki cok huysuz dünden beri derdi ne anlamadim neyseki briza önce uyudu insallah bir kac saat uyurda dinlenirim bende uykusuzum( ne emmek istiyor ne emzigi aliyor surekli belllemis kafasni cekerek nein nein nein diyor bu yasta daha
inan bende öğle soğudum ki ilk dönem bizimle olmadı şimdi kızım ağulanmaya sesler çıkarmaya başladı tam sevilecek zamanı şimdi hep beraber olmak istiyor şimdide ben istemiyorum çünkü zor dönemimde olmadı bakıcı olmazsa çalışmam artık buna karar verdim bugün
beni zor süreç bekliyor eşim çünkü hep annesinden yana
aslında eşim baksa annesine kötü söz söylediğim de yok kızımı emanet edecek güven vermiyor onun için bırakmıyorum ama
zeyno ben anlamdım bu albüm işi senin profilden mi gözükecek sadece arkadaş listesi dime
canimya bilmiyorumki cok huysuz dünden beri derdi ne anlamadim neyseki briza önce uyudu insallah bir kac saat uyurda dinlenirim bende uykusuzum( ne emmek istiyor ne emzigi aliyor surekli belllemis kafasni cekerek nein nein nein diyor bu yasta daha
Bende mazeretimi bildireyim
Güz temizliği yapıyorum çiçek gibi oldu evim
Az kaldı oturma odam kaldi sadece
Ama bende hasta oldum bademciklerim fena
Yoksa aklım hep burada
31.05.2013 dogum tarihi dogun tarihini sorunca istanbulda gezi parki olaylari 31 mayis sabah karsi 4 te basladi bizim bu tarafta bende osira suyum gelmis doguma gitmek icin ugrasiyorduk:))) okuldaki ogretmen arkadaslar gezi bebisi diyorlar ogluma:)))
ya kızlar sol kolum omuuzm fena tutuldu. ağrı kesici kas kevşetici içtim banamısın demedi ne yapcam ben şimdi ya çocuğu kucağıma alamıyorum. yavrum sanki malum olmuş gibi sesi çıkmıyo bugün kendi kendine takılıyo beşiğinde
cok tsk edderiz teyzesi agzina saglik insallah faydasi olur , gerci sizlerin nazari degmemistirnazarmı ettik fıstığıma:26:
ben bir okuyum onu burdanda rahatlar annesi
Diş cikariyor da huysuzlugu ondan mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?