2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hoşbuldum canım kızım iyileşti şükür oğlumda burnu tıkalı ama bu eziyet neyin nesi anlamış değilim :44:
Oy annesi kıyamam ben fıstığıma inş hemencik acılıverir burnu rica ederim annesi hayırlı uğurlu olsun pek yakışıklı damatta annesinde cok güzel canım maşallah aslında önce bayrak silip sonra nazar yapacaktım ama niran yok tadı yok nirannnn nerdesin özledim senide herşey yolunda olsunda :26:

kızlaar ben çıkıyorum omuzum çok ağrıyo dayanamıcam yaa eşimi aradım geliyo en iyisi bi doktorta gidim iğne yaptırıyım

bizde yaşadık benzer şeyleri.. eşim bana sormaya bile gerek görmğyodu annemler baksın mı diye kesin gelecekler gözüyle bakıyodu.. sıkıntı yaptığım konuları anlatsamda bi şekilde bastırıyodu beni yada yanlış anlıyordu hep.. ben hep dua ettim ' Allahım nolur beni yüzgöz etmeden bu işi sen çöz' diye şimdi başka bir sebepten kv ler gelmiyolar bizde mecburen bakıcı bulduk.

Eşin tarafından anlaşılmadığını hissetmek helede böyle hassas zamanlarda çok can acıtıcı ama sabret ve dua et herşey yoluna girecektir.

ek gıdadan konuştuk annemle. anne sütünden yada mamadan hazırlanıyormus yoğurt dedim.

ay kadın nasıl bi khkaha attı görseniz. öyle şey mi olur diyo. o güldükçe bende güldüm. herşeyi internetten yapıyorsunuz diyo. kocayı netten bulun yoğurtu netten yapın baya şen kahkahalar attı sayemde

Cevaplarıniz iiçin çooook Teşekkürler arkadaşlar
Ben biliyordum zaten bir anormallik olduğunu
Öyle ölçümmu yapılır ya
Kıyafetlerinden anlıyorum ben uzayıp uzamadigini

Yaaa Kiskaniyorum ama benide ozleyin yaaa benide benideeeee. Bende ilgi istiyorum kuserim bak haaaa not:burdan hic cikmiyorum ki nasil ozleteceksem kendimi

kız zeynooo .. harika fikir bak..
anam seni çoğaltmalı haee ..
her eve lazım ..tü tü tü maşşşşşalahhh:128:
hemen en güzellerinden resim bulayım da çatlayın hıııh

Ozel mesaj atamiyorum 50 sinirini gecmedigim icin... En iyisi ben biraz calisiyim:))
ozaman tatlım alt alta yazı yazıver bişiler..
bana da ilk msj yazamassın dediğinde çok bozulmuştum kk ya..
ama belli etmedim

Benim annem de yadirgadi:)) aliriz sutu kaynatip mayalariz sacmalama dedi:))

Hulyacim sorma o kadar aktifim ki topikte 1 senedir uzaktan okumanin acisi cikiyor su an:))

ayy bu huysuz oğlumu neşelendirmek için yapmadığım şey kalmadı ya. karşısında çengi oldum dans ediyorum şarkı söylüyorum, fransızca konuşuyorum neler neler. hiç yapmadığım şeyleri sayesinde yapmış oldum

Ozel mesaj atamiyorum 50 sinirini gecmedigim icin... En iyisi ben biraz calisiyim:))
Biraz daha gayret bacim 3 tane kalmış
tamam sen bilgi vermiştin hatırladım şimdiii onun için bu basit mazeretini kabul ediyorum

istersen 10 kere yeni nickle gel şıp diye tanırımmm seniii
Basit mi:26: canım çıktı nee yapana kadar
Ay tanirsin demi
pazarda jartiyer bakmasından belli oldu o canımmm

Doğru dedin asem helede esimle iki yabancı olacağım
Biliyorsun erkekler palazlanirlar ya ailelerini gorunce
Ervoşum da iyi yaramaz işte hr zamanki gibi
Sanada geleyimmi temizliğe
Sizin okul maceraniz nasıl
Hey maşallahhh..
Ogullari kac yaşında ki anacım:26:
Ne zaman evlenmiş ne zaman dogurmus
66 doğumlu ama büyük yazdirmislar diyor
Aslında 69 doğumluyum diyor Külliyen yalaaaaan
En büyüğü benim eşim oda 27 yasinda sen hesap et artık

Taliaa ben gelirim anacım senle alışverişe

Ay ben gecen alışverişe gittim ya 42-44 beden olmuşum
Kendimle gurur duydum
Bnce kalıplar daralmis

canım benimki de kucakta gezinmeye alıştı maalesef ama bu aralar onu da istemiyor biraz biraz arada uykusu gelince yatağa yatırıp yanına yatıyorum 5 dk sonra çıldırıyor ağlayınca dayanamayıp alıyorum 2 gündür son çare pusette uyuyor ama bayılıyor resmen ve maalesef uykuları da çok kısa.. memeye gelince verme canım biberon unutur zaten daha çşok küçükler unutabiliyorlar.

benim de bugünlerde öksürük var ya off o kadar da dikkat ediyorum pimpirik böyle yapıyor benim oğlanı.. ben weewell aldım canım geçen kışta kendim kullandım memnunum..

Fırında köfte patates tarifi arıyorum
Bilen var.mi şöyle güzel bir tarif

1. sen 2. benim galiba. yazık arkadaşların çoğu binleri görememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…