2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
off yaa muhabbete bi türlü dahil olamıyuorumm siftinik kocam yüzünden net olayını çözemedikk gıcık oluyorum okadar yavaşkii sayfa açılsa cevap yazamıyorum ağlıcam yaaa

Zilli anneler bir taneniz de çıkıp dememiş ki kaç gündür bu pdnk nerede öldü mü kaldı mı hasta mı çok pis küstüm hee. Zeyno şekercim akşama yazarım ben de bilgilerimi telden uğraşamıyorum. Bu arada benim de acilen uyku tulumu almam gerek ama kartı fullediğimiz için netten alamıyorum gidip almam gerek o da Allah bilir ne zaman olur

Ay her mevsim aynı terane yiyerek zayıflayınmış benim 30 beden olmam lazımdı o zaman. Söyleyeceklerim taksit taksit aklıma geliyor ondan daldan dala atlıyorum canlar kusuruma bakmayın. Benim kız huysuzdu zaten biraz ama bir kaç gündür master yapıyor iyice coştu sürekli kucakta gezmek istiyor iki dk bırakıp çişe gitsem nasıl cırlıyor nasıl anlatamam. Ağırlaştıkça taşıyamaz oluyorum kollarım kopuyor. Yüzü de karşıya bakacak hanımın.. uykuları hala yarım saati geçmiyor

valla ben farkettim ama bende uzun zamandır olmadıgım içi,n bi geçmiş bi gelecek kafam bulandı..
kaç kere soracak oldum .. alıntıları yazaRKen dalmış unutmuşum ..
yokluğun çok belliydi cicim ..
niran da ööle görünmüyo bu aralar ..

Kızlar nasılsınız ben sizin gibi olamadım yaa hem buraya hem eve hem bebeğe yetemiyorum. kızım gündüzleri hep ilgi istiyo sabah 7-8 arası bir kalkıyo bidaha yatmıyo öğlene kadar sonra öğlen uyutuyorum arkamı dönüp kahvaltı yapmaya evi toplamaya girişiyorum bir bakıyorum 15-30dk içinde uyanmış sonra 2buçuk 3 gibi yoruluyo ve uyumak istiyo 2 yada 3 saat uyuyo gündüz tek uzun uykusu o , e ben de hemen ev işlerine girişiyorum , mutfaktı çamaşır yıka as toplaydı yemek yapmaya girişemeden uyanıyo buraya hiç vaktim kalmıyo kızım gece uyuyunca gece 11den sonra girebiliyorum ve hep cepten giriyorum cepten alıntı yapıp yorum yazmak o kadar zorki yine de yapmaya çalışıyorum sonra da pes ediyorum ve uykum geliyo yatıyorum ama gün içinde elimde tel okuyorum sizden ayrı kalamam sanki görmediğim en yakın arkadaşlarım oldunuz

Ha bu arada bakıcı buldummmmm dün 2 komşum o turmaya geldi 3 yıldır ilk defa komşum geldi oturmaya ama ben pert bi şekilde çekyatı açmış uzanıyodum ve oda azcık dağınıktı bebek bezi alt açma örtüsü ana kucağı, oyuncaklar emzik ıslak mendil kızımın yastıkları puffff hangi birini toplayım sürekli lazım şeyler neyse sadede gelim utandım bu halimizden komşularım iyi birileri sanki görgülü ve düzgün kadınlardı biri yaşlı biride 33 yaşında 2 çocuk annesi, bana çekinme ufak bebekle herşey çok zor biliyoruz dediler . ben site güvenliğine haber bırakmıştım bu sitede güvenilir bebek bakacak birisini bulabilirmiyim diye çünkü güvenlik amca herkesi az çok tanıyo ve o yollamış komşucuklarımı da eve gelen komşularım üst katımdaki diğer komşumu tavsiye ettiler bebek bakmak istiyo ve güvenilir temiz bir kadındır 3 tane kızı var kendi kızlarını da güzelce büyüttü dediler ve ben olumlu yaklaşınca hep birlikte üst kata çıktık komşumla konuştuk tanıştık (3 yıldır oturuyorum bu apartmanda ama işim yüzünden nezaman evde olduğum belli olmadığından bi komşuluk ilişkisi geliştirememiştim) kadın gerçekten temiz titiz birisi, en ufak kızı ilkokul 1e başlamış busene , kendime güveniyorum sonuçta 3 kız evlat büyüttüm dedi ve evimde baksam olurmu dedi ben de üst kat olduğu için ve benim evde erkek kardeşim olduğu için ( kadın çekiniyo kardeşimden) tamam dedim. Kızlar ne bileyim ya gözüm tuttu kadını yani içime sindi inşallah gerçekten güzelce bakar da kızıma başka bakıcı aramak zorunda kalmam hem üst kat olması büyük şans, şimdi para konuşmadık ,ben 600e kadar bakıyorum demiştim diğer komşulara ama şimdi bu kadının yol parası derdi yok ve kendi evinde bakacak ayrıca 1 yıl boyunca süt iznim var öğleden sonraları kullancam erken gelcem eve o yüzden ben kadına 500 tl diycem sizce nasıl bi rakam?

Cnm yaa baya benzer şeyler yaşıyoruz bende doğumdan sonra k.vdeye güvenim kalmadı çok değişti kadın yani bizle uzun süre kalınca gerçek yüzünü gördüm diyelim, yine de kötü bir insan demiyorumda çok işime karışıyo ve sinir sınırlarımı zorluyo diyelim ayrıca çocuk bakma şeklinde hiç hoşumöa gitmedi sürekli ağlasın boşver diyen bir kadın! ben nasıl güvenim çocuğu başka odada bırakıyo mesela uyanıkken dursun orda kendi kendine diyo! y abu daha minicik diyorum kusup boğulabilir ki tükürüğü bile bazen takılıyo da yavrum nasıl tıkanıyo nefessiz kalıyo yüzüstü çevirip sırtına vurmadan geçmiyo diyeceğim o ki boğulsa Allah korusun farkında olmaz !!!! amaaa gel görki eşim bana sormadan etmeden annesiyle konuşmuş sen bakıcan demiş o da bişey diyememiş aslında bakmak istemiyomuş ben anladım! ama eşim inat ediyo yabancıya emanet edmem annem baksın diye ay delirecektim yaaa vazgeçiremiyorum biyandan annesidir diye kötü bi söz edemiyorum ama en son doğum öncesinden sonrasına beni nasıl delirttiğini kustum eşime çünkü annesine laf söyletmiyodu, bu seferde yine ben hayırsız oldum okadar annesi bakmış bana ben ne kötü insanmışım iyilikten bile anlamamışım minnet bile duymamışım yazıklar olsunmuş falan filan..... çok tartıştık ama en son annesigile gittik ve annesi hasta miğdesinde yaralar çıktı o yüzden hiçbişey yıyemıyo düzgün kadının pek halide yok gerçekten de ve birde öbür torununa bakıyo hemde kendi çocuğu gibi sahiplenmiş durumda onu bırakamayacağını söyledi bana kaç kez laf arasında . ben de eşime dedimki bak annen hem hasta hem de bakmak istemiyo dedim sonunda mankafa kocam yola geldi evet annem hasta dedi ben de bir ohhhhhhhhhhhhhhh çektim.

canım sende vazgeçme çocuğun için en iyisini sen bilirsin güzellikle anlamıyolarsa artık zorla zor yoldan anlat cnm bunlara güzel dil yaramıyo bu oğulların gözündeki annelerinin üstünlüğü olayı beni deli ediyo doğruları göremiyolar....

off yaa kizimi geri uyutmustum tmm buraya gelim biraz sohbet edelim dedim tmm kizim geri uyandi ya neyse ablasi geldi de aldi birazcik simdi esimde bana kahve yapmis simdi ohh mis gibi icerken sizlede sohbet ederim birazcik insallah

kizlar bu arada cok egvezelik ettiginizi nereye bvakipta abnliyorsunuz dun kk banaada cok gevezesin dedide

sağol canım cevap verdiğin için bide onu deneyelim bari.benim kızda seninki gibi gerçi aralarında 3 gün var benim kız 24 haziran doğumlu gece 12-1 de uyuyo sabah 7-8 dedinmi ayakta bugün nasıl olduysa 10a kadar uyudu.sonra 4 te anca uyutabildim.

şimdi biliyosunuz ben kk konusunda cahilim kızımın fotosunu bile bu sabah kazayla attım zeynonun şu yeni tabloyu nasıl hallederim arkadaş listem boş ordan mı oluyor yine yardımistiyorum

Canim bence 500 cok iyi hem yol parasi yok hem evinde bakicak hem de yarim gun..

bencede 500 lira çok yol yok yarım gün hem evinde bakmıyo hadi evinde baksa neyse çünkü evde baktıklarında bazıları insaflı olup çocuk uyuduğunda ev işi yemek falan yapıyo o para çok ama kadın o paradan aşağısını kabul etmezse ver sonuçta bi güven hissetmişsin

nasılsın taliacım valla bu bebişler anlıyo onları bırakıp sohbete dalacağımızı ya uyumuyolar yada hemen kalkıyolar dün akşam bende kızımın yüzünden giremedim.oh nihayet uyudu derken tekrar uyandı uyutmamda 1i buldu. valla sana allah kolaylık versin 3 çocukla. tebrik ediyorum seni

merhabalar hepinizeeeee ; ben kızıma bakıcı buldum , üst komşum , dün 2 komşum bebek görmeye geldiler ve bana üst kattaki komşumu önerdiler birlikte çıktık evine tanıştık , temiz tertipli düzgün ve genç bir kadın 32 yaşındaymış, kadının 3 kızı var en ufağı ilokul 1e başlamış bu sene ve çalışmak istiyomuş ama kocası ancak evinde çocuk bakmasına izin vermiş, ben kendime güveniyorum 3 kız çocuğu büyüttü dedi ek görevim olduğunda hafta sonu da bakarım dedi,sen naasıl istersen o şekilde yedirip içiririm de dedi gözüm tuttu inşallah kızıma çok iyi bakarda gözüm hiç arkada kalmaz nasıl bakacak bunu kasım ayında göricizzz artıkım. hızlı hızlı yazıyorum şuan çünkü kızım uyanıyo..Ücreti konuşmadık ama ben 500 tl ücret diycem çünkü yol parası yok, kendi evinde bakacak e bide bir yıl boyunca süt iznim var ben bunu öğleden sonraları kullancam eve erken gelicem o yüzden bence 500 yeter diye düşünüyorum sizce nasıl bir rakam az mı sizce ? bide sıkışığız bu aralar biz maddi açıdan
Fırında köfte patates tarifi arıyorum
Bilen var.mi şöyle güzel bir tarif
CNM ayrı ayrı yazmıycam ama lezzetli olmasını istiyosan
1.herşeyi kızart öyle koy içine yani köfte ve patatesleri bu önemli!
2.köfteleri una bulayıp öyle kızartki dağılmasın yemeğin içinde
3.Kızarttığın patates ve köfteyi fırın tepsisine koy , içine çiğden söğüş yapılmış şekide soğan doğa bolca ve biber domates dilimleri döşe ondan sonrada salçalı suyunu koy ve fırına verrr bukadar :))) çok güzel oluyo ben hep böyle yapıyorum...

Ah cnm ben farkettim ama ben de doğru düzgün giremiyom kızım sayesinde sadece okuyorum günde bir yorum yazabilirsem yazıyorum, anlat bakalım nerelerdeydin sen?

Canim bence 500 cok iyi hem yol parasi yok hem evinde bakicak hem de yarim gun..

Demi kızlar 500 Tl çok iyi bir rakam bu şartlarda hatta aslında çok bile ama ben bi güven hissettim para için kalp kırmayayım düzgün ortalama bir rakam olsun dedim ...

cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin sanirim doktora gidiyorsun:)))

ayyy tsk ederiz teyzesi devet damadim cokk yakisikli cok tatli ya masallahh evet niransiz tadi cikmiyor sari kafalarin neden gelmyiorsa cok merak ediyorum onu ya

Yaaa Kiskaniyorum ama benide ozleyin yaaa benide benideeeee. Bende ilgi istiyorum kuserim bak haaaa not:burdan hic cikmiyorum ki nasil ozleteceksem kendimi

ben özleyim senide bennnaman canim sakin kaybolum fln deme sende bir yerlere kimse gitmesin kimse kimseyide özlek durumunda kalmasin bence
Taliaa ben gelirim anacım senle alışverişe

Ay ben gecen alışverişe gittim ya 42-44 beden olmuşum
Kendimle gurur duydum
Bnce kalıplar daralmis
canimm benim yaa sende olmasan kimse benle takilmiyacak baksana ya gel canim cikalim gezelim tozalim havamizi atalimm aman bosver salla gitsin bedenleri bencede kaliplari dar yapmislar kilo fln almadik biz

off yaa muhabbete bi türlü dahil olamıyuorumm siftinik kocam yüzünden net olayını çözemedikk gıcık oluyorum okadar yavaşkii sayfa açılsa cevap yazamıyorum ağlıcam yaaa
ahhh canimya senin sohbetini özledik valla bizde keske bir an evvel hallolsa su nett isi sen nasilsin canim cocuklar nasil oldu

canim ya sen farkedilmiyecek birisimin bende fark ettim ama sen arada böyle girmedigin icin öyle oldugunu dusundum msal suan esrada yok uzun zamandir rananada yok onlarda bir ara veriyorlar girmiyorlar bir kac gun senin icinde aynisini dusunmustum ben:) ZAazten bende bir kac gun girmemistim:))
şimdi biliyosunuz ben kk konusunda cahilim kızımın fotosunu bile bu sabah kazayla attım zeynonun şu yeni tabloyu nasıl hallederim arkadaş listem boş ordan mı oluyor yine yardımistiyorum

canim sen zeynonun ismine tikla o rdan arkadaslik istegi gönder yapamazsan zeyno zaten sana gönderri kesin :))
daha sonra bilgilerini mesaj olarak zeynoya göndereceksin baska yapcagin birsey yok

Son düzenleme:

tsk ederim canim bildigin gibi iste ugras dur bebislerle uyut altini degis gazini ckart simdi de huysuzlugumuz son deminde sanirim disden dolayi yada grip baslangici var allah korusun sen nasilsin canim kizin nasil :) evet canimya benimkide öyle uyutuyorum bes dk sonra cat uyaniyor geri ( en cok gec eve sabahlari uyuyor ögleden sonra uykumuz yok bizim hic nerdeyse :)

tsk ederim canim bazen en cok buyukler yorsada beni yardimlarida cok oluyor haklarini yemeyim simdi

DENIZKIZI gözun aydin canim bakici bulmusun kizina cok sükür :)) özelikle yakin komsun olmasian cok sevindim INSALLAH KIZINA COK IYI BAKAR GÖZUN ARKADA KALMAZ:)) fiyatina gelince be trdeki fiyatlarin ne oldugunu bilmiyorum ama bana iyi gibi geldi hatta biraz da cok gibi sonucta yakin yer ve tek cocuga bakcak bilemedim yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…