2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hiç üzülmeyin kızlar emzirende eşiyle ve eviyle ilgilenemiyor karşınızda ben oglum yaklaşık yarım saatte bir emmek istiyor uyku zaten yok sürekli oyun emzirme aglama alt degiştrme durum bu yani eşler anlayış göstersin azıcık napalım yani ben kendime bakamıyorum kendimi geçtim ev işi bile yapamıyorum bakalım ne olacak derdimiz bu olsun ama dimi

oglum diyorki kardesi pipi yaptiysa eger totosu makarna gibi kokuyormusneyse ben kacar canlar sonra grs byee

Gözün aydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur. Allah iyilerle karşılastırsın çocugunu bırakmak zorunda kalan herkesi

kk ya yazdığım ilk mesajı buldum .. çok duygulandım yaaa..
15 ekimde öğrenmiştim 19 ekimde buraya yazmışım..
geçmiş geçmiş derken çokmu geriye gittim ben yahuuuu:76:

...
bu arada bi resim daha paylaştım kızlar..
düğünümden bi, kare.. arkadaşım çekmiş ..
bi hafta önce elime geçti..
hiç görmemiştim..
fotoğrafçıda bööle güzel pozu niye değerlendirmemiş anlamadım..
ben çok beğendm sizde beğencekmisiniz bakiyim..

Son düzenleme:
kızlar çok sahane bir liste yapıyorummm

yanlız bebek bilgilerini eklemekten vazgectim, çünkü burası free bir platform

bebek topigi diger yer ve oranın bir listesi var onun için yaptıgım liste kişisel bilgiler şeklinde olacak

şimdi kimse bilgi falan yazmasın bana, alt yapıyı hazırladım ben tek tek gerekli bilgileri isticem sizdenn okişşş

istediginiz bilgiyi verirsiniz istedignizi vermezseniz ama ben çok istediklerimi bir şekilde alırım ona göreee

neyse şimdi çıkmam lazım oğluşum beni beklerrr hadi seee youu babyy lerrrr

Ben de bu akşam köfte patates kızartayım üzerine de sarımsaklı yoğurt ooh mis bir de çorba yeter de artar bile. Yarın da mısır unlu patlıcan kızartırım ooh yandan.. böyle kızartmaları yersem veremem tabi löpürdeklerimi

Acıktım ben ya bugun öğle yemeği yemedim kahvaltıyla duruyorum neyse eşimin gelmesine az kaldı. Buarada en çok isteğim 3 şeyi bende yazayım
1-müstakil bahçeli bi ev istiyorum kendi sebzemizi yetiştirebilecek bi bahçesi olsun çocuklar toprakla oynasın bahçemizde köpeğimiz olsun falan:119::119:
2-ailecek umreye gitmeyi çok isterim ama bunun için çocuklarımın biraz daha büyümesi gerek
3- çocuklarımın iyi birer meslek sahibi olup mutlu yuvalar kurduklarını görmeyi isterim ve torunlarımı sevebilecek kadar sağlıklı huzurlu bi hayat sonrasında kimseye muhtaç olmadan mutlu son.:123:

ben çok mu hastayım bilmiyorumki:18: kayınvalidem bile bakacak olsa eve gizli kamera koyarım valla öyle şeyler gördümki çünkü güvenemem insanların dış görünüşü hareketleri çok aldatıcı olabiliyo yada bana hep öyleleri denk geldi koysan mı acaba kuzularımız çok kıymetli kılına zarar gelsin istemeyiz elbette benim bakıcı derdim yok evdeyim çocuguma bakabiliyorum ama bakıcıya bırakılacak çocuklar için bile çok endişeleniyorum bi yolunu bul lütfen güvenme içim sıkıldı aklıma geldikçe bakıcı vakaları:26:

sırf bundan korktugum için şu haddini aşma sınırını koruyamama olayından korktugumdan kayınvlideme hiç yüz vermedim sınırı amaya çalıştıkça iteledim ona ragmen bazen boşbogazlık ediyo acaba sınır koymasaydım nasıl olurdu kendinizi üzmeyin kızlar bebeklerimizde üzülüyo ne kadar anlayışsızlar şu kv yaaaavv

bakıcıda tut kayınvalidende yanlarında kalsın olmaz mı öyle

baktımda şu son sayfa hep benim yorumlarım ancak girebiliyorum girincede okuyup cvp verebilecegim konulara cvp veriyorum oglumun uyudugu çok belli olmuyordur umarım uyuttum ama süreklii uyanıyor emip yatıyor bunada şükür ya hiç uyumasaydı

Sen cok iyi sınır koymussun canim. Ben hep iyi bi insan oldugunu dusundugum icin cok taviz verdim... Simdi yuzum pek gulmez ona karsi saygili ve mesafeliyim artik kendi boyle istedi

ya benimki 1 dakka felan emio sonra bırakıor yani öyle çook acıkma gibi bi durumuda olmuyo bu yüzden napcamı şaşırdım valla ağlamya başladık yine saatimiz geldi ben kaçar

ya benimki 1 dakka felan emio sonra bırakıor yani öyle çook acıkma gibi bi durumuda olmuyo bu yüzden napcamı şaşırdım valla ağlamya başladık yine saatimiz geldi ben kaçar

Biz de bu aralar oyleyiz maalesef onden gelen sutu alip birakiyor sonra da karni doymuyor tabi ac ac geziyo ama ben tam uyucakken emzirdigimde emiyor belki sende de ise yarar

Kızlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamadım o yüzden ama güzel dilekleriniz için çooooook teşekkürler. Fakat bugün operasyon olmadı, doktorumun acil kanamalı doğumu çıktı ameliyata girdi ve sanırım 5 saat falan sürecekti. Anneyi kurtarmaya çalışıyorlardı, inşallah durumları iyidir annenin ve bebeğin. Ben de sabah bi de 3. Tetanoz aşımı oldum ateşler içinde halsiz bi şekilde yatıyorum, burayı takip ediyorum ama yorum yazamıyorum...
Bi de topiğin sahibesi zeynoma burdan teşekkür ederim. Gerçekten sahip çıkıyor topiğinin kızlarına, beni sanal da olsa hastanenin kapısında bekledi...canım çoooook öpüyorum seni ve hepinizi canlarım... Desteğiniz benim için çok değerli....
hepinizi seviyooooreeeeee (ayyyy telden sarı kafa yapamıyorum ve hiç zevkli olmuyor böleeee (()

Sen cok iyi sınır koymussun canim. Ben hep iyi bi insan oldugunu dusundugum icin cok taviz verdim... Simdi yuzum pek gulmez ona karsi saygili ve mesafeliyim artik kendi boyle istedi

kesinlikle saygılı olunmalı katılıyorum ama yüz göz olunmamalı her canı istediginde her şeyi yapamamalı ayrı bi birey bi aile oldugunuzu bilmeli.. evime habersiz geldi diye slm deyip öpmeye yanaştıgında arkamı çevirip gitmişligim vardır(o gece eşim üzüntüden hasta oldu hastaneye gittik apandisit patlamak üzereymiş ameliyat oldu ay üzüntüden apandisit mi olur ilk defa duydum bunuda) hoş bi hareket degildi ama ondan sonra ben cagrmadan gelmedi biliyorumki öyle yapmasam her gün cümbür cemaat bana geliceklerdi Allah ım affetsin mecburdum hem insanın evine izinsiz hurra girilir mi :26:

Buarada ben hic spor yapmadim desem yeei ve hic bi spor dalini da sevmem ama belki yapsam severim deee bilemedim yani okurken herkes beden dersi var diye deli olurdu bense gelmesin diye dua ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…