dualarim seninle canimYok canım operasyona giremedim ki( ama sanırım belli olması da uzun sürecek gibi ... Neyse bakalım hayırlısı inşallah
Çok Saol canımmmmdualarim seninle canim
kesinlikle saygılı olunmalı katılıyorum ama yüz göz olunmamalı her canı istediginde her şeyi yapamamalı ayrı bi birey bi aile oldugunuzu bilmeli.. evime habersiz geldi diye slm deyip öpmeye yanaştıgında arkamı çevirip gitmişligim vardır(o gece eşim üzüntüden hasta oldu hastaneye gittik apandisit patlamak üzereymiş ameliyat oldu ay üzüntüden apandisit mi olur ilk defa duydum bunuda) hoş bi hareket degildi ama ondan sonra ben cagrmadan gelmedi biliyorumki öyle yapmasam her gün cümbür cemaat bana geliceklerdi Allah ım affetsin mecburdumhem insanın evine izinsiz hurra girilir mi :26:
Kızlar telden yazıyorum tek tek alıntı yapamadım o yüzden ama güzel dilekleriniz için çooooook teşekkürler. Fakat bugün operasyon olmadı, doktorumun acil kanamalı doğumu çıktı ameliyata girdi ve sanırım 5 saat falan sürecekti. Anneyi kurtarmaya çalışıyorlardı, inşallah durumları iyidir annenin ve bebeğin. Ben de sabah bi de 3. Tetanoz aşımı oldum ateşler içinde halsiz bi şekilde yatıyorum, burayı takip ediyorum ama yorum yazamıyorum...
Bi de topiğin sahibesi zeynoma burdan teşekkür ederim. Gerçekten sahip çıkıyor topiğinin kızlarına, beni sanal da olsa hastanenin kapısında bekledi...canım çoooook öpüyorum seni ve hepinizi canlarım... Desteğiniz benim için çok değerli....
hepinizi seviyooooreeeeee (ayyyy telden sarı kafa yapamıyorum ve hiç zevkli olmuyor böleeee(()
İnşallah iyilerdir canım...ahhh evet olsaydım iyiydi ama vardır bir hayır dediğin gibi canımİnsalla durumlari iyidir Allah yardimcilari olsun... Keske senin operasyon olsaydi canim icin rahatlardi neyse vardir bunda da bir hayir
Valla canim bazen insan dogru olmasa da bazi seylere mecbur kalabiliyor eger kv den bu dilden anliyorsa ona gore davranmissindir en iyi sen tanirsin sonucta... Ben artik beni sevmedigini ve ne yapsam da sevmiycegini anladigim icin onu kafama takmadan yasiyorum. Gerci simdi cok kiymetli oldum arayip arayip agliyo duygu somurusu yapiyormaalesef iyi niyetim gecmiste kaldi... Esimle tartistigimizda ben aglarken acimasizca konusmayi biliyordu ama ben onun kadar kotu degilim olamam da kayitsiz kalmaya karar verdim:)) ayy cok doluymusum ya icinizi sisirdim ama herkese de anlatilmiyor ki:)) kisacasi esimizle aramizi bozmayalim o zaman cok mutlu oluyorlar:))
Valla canim bazen insan dogru olmasa da bazi seylere mecbur kalabiliyor eger kv den bu dilden anliyorsa ona gore davranmissindir en iyi sen tanirsin sonucta... Ben artik beni sevmedigini ve ne yapsam da sevmiycegini anladigim icin onu kafama takmadan yasiyorum. Gerci simdi cok kiymetli oldum arayip arayip agliyo duygu somurusu yapiyormaalesef iyi niyetim gecmiste kaldi... Esimle tartistigimizda ben aglarken acimasizca konusmayi biliyordu ama ben onun kadar kotu degilim olamam da kayitsiz kalmaya karar verdim:)) ayy cok doluymusum ya icinizi sisirdim ama herkese de anlatilmiyor ki:)) kisacasi esimizle aramizi bozmayalim o zaman cok mutlu oluyorlar:))
Canim benim kvde de dogumdan sonra bir gun bana bakti sonra 2 hafta ortadan kayboldu bakmak zor geldi anlasilan bi de benim dogumum cok uzun surdu 10 saat filan beklerken annem bana bisey oldu diye korkmus kalkmis demis ki "haklisin herkesin kendi cocugu"... Anladim ki ben ne kadar annemden ayirmasam da o beni yabanci gibi goruyor...
Cocuguna bisey olsa vicdan azabi cekersin hic kimseyi onemseme icin nasil rahat ediyorsa oyle davran
esine de kizma annesi sonucta niyetini farkedemiyordur
bizde yaşadık benzer şeyleri.. eşim bana sormaya bile gerek görmğyodu annemler baksın mı diye kesin gelecekler gözüyle bakıyodu.. sıkıntı yaptığım konuları anlatsamda bi şekilde bastırıyodu beni yada yanlış anlıyordu hep.. ben hep dua ettim ' Allahım nolur beni yüzgöz etmeden bu işi sen çöz' diye şimdi başka bir sebepten kv ler gelmiyolar bizde mecburen bakıcı bulduk.
Eşin tarafından anlaşılmadığını hissetmek helede böyle hassas zamanlarda çok can acıtıcı ama sabret ve dua et herşey yoluna girecektir.
bakıcıda tut kayınvalidende yanlarında kalsın olmaz mı öyle
Evet gercekten bu konular kimseyle paylasilmiyor. Insanin en yakini esi oluyor ama tabi onlar ayni gozle bakamiyorlarBiz de yazin 3 ay birlikte kaldik artik insanin sabrinin sinirlari zorlaniyor en iyisi uzakta olcaksin fazlasamimiyete gerek yok oyle olunca hersey iyi oluyor
aynen öyle biz keyfimize bakalımanlat tabi anlatıcaz sıkıntılarımızı çözüm arıcaz napalım bi şekilde geçiyo hayat iyisiyle kötüsüyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
canım 10 saat çok uzunmuş ya allah evlatlarımızı bizlere başlasın
rızam yok zaten asla güvenip bırakmam
Ben de uzak olma taraftariyim bu sefer de gelip 1-2 hafta kalirlar ben de cildiririm diye korkuyorum:)
Amin canim biz aramizi bozmayalim eslerimizle
Cok zor oldu dogumum maalesef( sen annesisin canim bebegin hakkinda en dogru karari sen verirsin
Kızlar nasılsınız ben sizin gibi olamadım yaahem buraya hem eve hem bebeğe yetemiyorum. kızım gündüzleri hep ilgi istiyo sabah 7-8 arası bir kalkıyo bidaha yatmıyo öğlene kadar sonra öğlen uyutuyorum arkamı dönüp kahvaltı yapmaya evi toplamaya girişiyorum bir bakıyorum 15-30dk içinde uyanmış sonra 2buçuk 3 gibi yoruluyo ve uyumak istiyo 2 yada 3 saat uyuyo gündüz tek uzun uykusu o , e ben de hemen ev işlerine girişiyorum , mutfaktı çamaşır yıka as toplaydı yemek yapmaya girişemeden uyanıyo buraya hiç vaktim kalmıyo kızım gece uyuyunca gece 11den sonra girebiliyorum ve hep cepten giriyorum cepten alıntı yapıp yorum yazmak o kadar zorki yine de yapmaya çalışıyorum sonra da pes ediyorum ve uykum geliyo yatıyorum ama gün içinde elimde tel okuyorum sizden ayrı kalamam sanki görmediğim en yakın arkadaşlarım oldunuz
Ha bu arada bakıcı buldummmmmdün 2 komşum o turmaya geldi 3 yıldır ilk defa komşum geldi oturmaya ama ben pert bi şekilde çekyatı açmış uzanıyodum ve oda azcık dağınıktı bebek bezi alt açma örtüsü ana kucağı, oyuncaklar emzik ıslak mendil kızımın yastıkları puffff hangi birini toplayım sürekli lazım şeyler neyse sadede gelim utandım bu halimizden komşularım iyi birileri sanki görgülü ve düzgün kadınlardı biri yaşlı biride 33 yaşında 2 çocuk annesi, bana çekinme ufak bebekle herşey çok zor biliyoruz dediler . ben site güvenliğine haber bırakmıştım bu sitede güvenilir bebek bakacak birisini bulabilirmiyim diye çünkü güvenlik amca herkesi az çok tanıyo ve o yollamış komşucuklarımı da eve gelen komşularım üst katımdaki diğer komşumu tavsiye ettiler bebek bakmak istiyo ve güvenilir temiz bir kadındır 3 tane kızı var kendi kızlarını da güzelce büyüttü dediler ve ben olumlu yaklaşınca hep birlikte üst kata çıktık komşumla konuştuk tanıştık (3 yıldır oturuyorum bu apartmanda ama işim yüzünden nezaman evde olduğum belli olmadığından bi komşuluk ilişkisi geliştirememiştim) kadın gerçekten temiz titiz birisi, en ufak kızı ilkokul 1e başlamış busene , kendime güveniyorum sonuçta 3 kız evlat büyüttüm dedi ve evimde baksam olurmu dedi ben de üst kat olduğu için ve benim evde erkek kardeşim olduğu için ( kadın çekiniyo kardeşimden) tamam dedim. Kızlar ne bileyim ya gözüm tuttu kadını yani içime sindi inşallah gerçekten güzelce bakar da kızıma başka bakıcı aramak zorunda kalmam hem üst kat olması büyük şans, şimdi para konuşmadık ,ben 600e kadar bakıyorum demiştim diğer komşulara ama şimdi bu kadının yol parası derdi yok ve kendi evinde bakacak ayrıca 1 yıl boyunca süt iznim var öğleden sonraları kullancam erken gelcem eve o yüzden ben kadına 500 tl diycem sizce nasıl bi rakam?
çok sevindim senin adına çok uyguna bulmuşsun inşallah hiç sorun yaşamazsın
darısı başıma inşallah bende bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?