2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Valla canim bazen insan dogru olmasa da bazi seylere mecbur kalabiliyor eger kv den bu dilden anliyorsa ona gore davranmissindir en iyi sen tanirsin sonucta... Ben artik beni sevmedigini ve ne yapsam da sevmiycegini anladigim icin onu kafama takmadan yasiyorum. Gerci simdi cok kiymetli oldum arayip arayip agliyo duygu somurusu yapiyor maalesef iyi niyetim gecmiste kaldi... Esimle tartistigimizda ben aglarken acimasizca konusmayi biliyordu ama ben onun kadar kotu degilim olamam da kayitsiz kalmaya karar verdim:)) ayy cok doluymusum ya icinizi sisirdim ama herkese de anlatilmiyor ki:)) kisacasi esimizle aramizi bozmayalim o zaman cok mutlu oluyorlar:))

İnsalla durumlari iyidir Allah yardimcilari olsun... Keske senin operasyon olsaydi canim icin rahatlardi neyse vardir bunda da bir hayir

Arada geçmişi okuyorum aklımda....
hülyacım seni hiç özlemez olurmuşuz canım yokluğunu direk farkettim tatlım ama ben de arada girdiğimden yazamadım...
aynı şekilde pdnkcim sen de öyle özlettin kendini..
ayrıca esracım ve nirancım da gelmiyorlar kızlar topik sizsiz olmuyorrrrrr....
denizkızı çok sevindim bakıcı bulmana:)))
Seyzenim seni de özledim kuzum..
taliaaa gece vardiyası sana çok şey borçlu kuzummmm:))))
ayyyy bu otomatik düzeltmeyi varyaaaaaa...Offff şuncacık satırları 2 saatte yazdım onu da ne kadar doğru yazdım bilmiyorum...
asescim ve melinnazım ve hkncım sizle de sohbet etmeyi özledim yaaa denk gelemiyoz benim yüzümden (

Bu arada keepi de görmüyorum ne zamandır...
keepcim halloldumu okul işleri ve Eskişehir neden??? Merak ettim canım seni de

Evet gercekten bu konular kimseyle paylasilmiyor. Insanin en yakini esi oluyor ama tabi onlar ayni gozle bakamiyorlar Biz de yazin 3 ay birlikte kaldik artik insanin sabrinin sinirlari zorlaniyor en iyisi uzakta olcaksin fazlasamimiyete gerek yok oyle olunca hersey iyi oluyor

aynen öyle biz keyfimize bakalım anlat tabi anlatıcaz sıkıntılarımızı çözüm arıcaz napalım bi şekilde geçiyo hayat iyisiyle kötüsüyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

canım 10 saat çok uzunmuş ya allah evlatlarımızı bizlere başlasın
rızam yok zaten asla güvenip bırakmam

eskiden eşim çok anlayışlıydı yada ben öğle anladım oda beni çok üzdü çok doluyum çokkkkk eşime dedim ilk isim senin olsun 2ciside benim ok anlaştık o ne yaptı kimliği çıkarırkenn hop tek isim benim seçtiğim isim yok içim çok yaralı bende dua ediyorum allahım ayarlasın dediğin gibi benide yüzgöz etmeden rabbim engellesin inşallah

Arada okuduklarımdan devam :)))
Lovercım aferin görevini ihmal etmemiştin canım...
Retbulum sen de yoksun, nerdesiiiiin????

bakıcıda tut kayınvalidende yanlarında kalsın olmaz mı öyle

ben bunu istiyorum anne göz kulak olursun diyorum ama nedense kabul etmiyor herhalde etraf taraftan çekiniyor ben varım laf söz olur diye birde k.pederin istekleri bitecek şunu yap bunu yap diyemeyecek bebekle ilgileniyor diye
yeteri kadar açık değil ama kararlıyım bakıcı konusunda

Ben de uzak olma taraftariyim bu sefer de gelip 1-2 hafta kalirlar ben de cildiririm diye korkuyorum:)

aynen öyle biz keyfimize bakalım anlat tabi anlatıcaz sıkıntılarımızı çözüm arıcaz napalım bi şekilde geçiyo hayat iyisiyle kötüsüyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Amin canim biz aramizi bozmayalim eslerimizle

canım 10 saat çok uzunmuş ya allah evlatlarımızı bizlere başlasın
rızam yok zaten asla güvenip bırakmam

Cok zor oldu dogumum maalesef( sen annesisin canim bebegin hakkinda en dogru karari sen verirsin

Bayram için kiyafet siparis ettim ama zamaninda gelmeyecek çünkü haftaya memleke te gidecegiz

canım allah başka sıkıntı vermesin sana
evet öğle buraya yazarak çok rahatladım asla kararımdan dönmem

Gelinim napiyo canimmm biz hastayiz halsiz mizmiz huzursuzuz. Sanırım ev isinde gelisme var kp odeme yapacak galiba

Neyse ben kendi kendime konusmaya devam edeyim en iyisi canim sıkılıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…