2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar oğlumu bugün doktora götürdük grip olmuş yavrum
meğer ben olduğumda oda gripmiş
sol gözü çapaklanıyordu özellikle sabahları burnu tıkanıyordu nefes alımında sıkıntı yaşıyordu
doktor parol artı aferin şurup verdi
birde tonimer kullanıyoruz
bu tonimer tüplerinden kullanan var mı
günde kaç damla veriyoruz üzerinde yazan sadece çocuğu yan çevirin damlatın.harici şu kadar verin falan bişy yazmamışlar

canııım senin o kooocaman kalbini yerim beeen
herkesleride hatırlamış bir ibr yazmış kıyamam ateşli ateşli
inşallah bu aksaklık iyiye işarettir tatlım. sakın olumsuz şeyler getirme aklına. bak bu kadar kişi dua ediyor senin için çıtır çerezimiz biziiim

bızde bugun asılarımızı olduk cok agladı yavrum ıcım parcalandı :2:kızım 7 kılo olmus ıyı dedı ebe ben kafama takıyodum azmı alıyo dıye bu aralar sankı sutum yetmıyomus hıssıne kapılıyorum kızım cok sık emmek ıstıyo

spring geçmiş olsun canıım. oğluşuun hastaymış
benimki de çok huysuzdu bugün :44:

Gecmis olsun ben bebegimin hastalanmasindan korkuyorum huyu degisiyor ilaclar hakkinda bi fikrim yok sadece calpolü biliyorum

Size de gecmis olsun bence kilosu cok iyi... Sutun yetmese surekli aglar canim icin rahat olsun buyume atagindadir

Ayyyy canım benim çooook saol
Çoooook öperim ve Severimmmmm seni

arkadaşlar meraba arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor ama sanırım herkes iyi:)ben sunu sormak istiyorum aranızda bebek beresi oren varmı bayram için istiyorum bitane de çünkü eşimin köyüne gidicez ve cok soğuk olucak. internette aradım ama satan biyer bulamadım hep bir yas üstü için var yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim

Geçmiş olsun canim aferin hakkında iyi şeyler duymadim sanki saglij Bakanlığı kaldirmis diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir bi arastir istersen

Gelinim napiyo canimmm biz hastayiz halsiz mizmiz huzursuzuz. Sanırım ev isinde gelisme var kp odeme yapacak galiba
oyy kıyamam oğluşuma çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin damadım inşallah

bizim kızın da bu ara huysuzluğu tavan yaptı
aslında güleç bir bebek genelde ama bir süredir yüzünde sürekli memnuniyetsiz bir ifade var
öyle bile çok tatlı zilli kızım
ev işi de muallakta kaldı hayatım ya tam alacak oluyoruz kp bekleyin diyor
dükkanları var da bunların orayı satacakmış herhalde bizim peşinatı ödicekmiş güya
böyle çook palavraları oldu zamanında onun için çok ciddiye almıyorum
senin kocayla aran nasıl canım düzeldiniz mi

Tatlıdır benim gelinim masallah ona. Ins biran once verir de parayi sizde rahat edersiniz canim ya bu sefer dogru cikar ins. Biz bi dargin bi barisik eski tadimiz yok bu da beni uzuyo baya

canım çook geçmiş olsun
operasyon ne zaman olacak bizi haberdar et
sonuçların da tertemiz çıkacak inşallah için ferah olsun
bu arada doktorunun acil gittiği hastayı da merak ettim ya iyi olsalar bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…