2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Benim midem sürekli yanıyo yaa :105: :105:
en sevdiğim şey çeri domates, sürekli tüketiyorum onun kabukları mı yapıyo napıyo.? :26:

mehsel hamilelik takvimini okudunmu?

'İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.' yazıyo vay beee helal olsun isveçe valla

beeeeeeenn genellikle 2-3 arası acıkıyorum zaten gecede 7-8 kez tuvalete kalkıyorum.hata bi gece sucuklu yumurta yapmıştm sucuğun kokusundan eşim uyanmış ciğer görmüş kedi gibi oturdu benle yedi

sen çok kalıyomuşsun canım yaa, ben 2 defa kalkıyorum ona bile gıcık oluyorum

annişler şu resme bakarmısınızz bayıldımm doğar doğmaz nasılda poz vermiş annesiylee
Eki Görüntüle 548201
ayy Allahım yaaa
kıss nerde vardı ne annesi ne bebeği ay allahım aklıma mukayet ol
bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün :) gerçi benim alıntımda da çıkar

Son düzenleme:

ayy Allahım yaaa

bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün :) gerçi benim alıntımda da çıkar

a tamam anladım benim gözümden kaçmış şimdi gördüm ama canım ya bu resim bence gerçek değil esprili ama doğduğunda bebekler bu şekilde bilinçli bakıp gülemez ki

a tamam anladım benim gözümden kaçmış şimdi gördüm ama canım ya bu resim bence gerçek değil esprili ama doğduğunda bebekler bu şekilde bilinçli bakıp gülemez ki
ben de düşündüm onu, bir kaç hafta görmüyolar hatta dimmi?
bilemedim, gerçek gibi de duruyo

evet okudum cnm bizim burda da nerdeyse kasaplar doğurtturcaklar

evet çok sinir bozucu ya işte o yüzden sabaha kadar uyuyamadığım için dün vücudum artık pes etti öğlen 12 de bi uyumuşum ama uyku değil resmen bayılmışım eeee sonra akşam 7 de eşim aradı da sesin çıkmadı diye o zaman uyandım çiş miş hakgetire uyannca tuvalete koşarken yolda bacaklarımdan aktı zaten sonunda donuma işedim yani 52:akşam eşim gelince ben işiyorum ayrı mı yatsak bile dedimay nolcaz biz böyle ya

ya hadi anneler cinsiyet tahmini yapalım.mesela ben %100 bir yöntem buldum netten ama kim yapar bilemiyorum tabi :)))) anlatıyorum hemen:
eski mısırda yapılan bir yöntemmiş bu,sonradan bilim adamları araştırmış ve doğruluğunu ispatlamışlar.
bir avuç arpa ve bir avuç buğdayı ayrı kaplara ekiyorsunuz sonra onu suluyorsunuz(neyle olduğunu sormayın :)))))))))
arpalar erken uzarsa kız,buğdaylar erken uzarsa erkek oluyormuş bebek.

şu adresten okuyabilirsiniz: ESKİ mısırda gebelik testi (çok ilginç)

kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi

mehsel canım ne çürümesi,bebek emmede zorlanmasın diye rengi koyulaşıyor ve üzülme uzun bir zaman geçsede rengi eski haline geliyor,tecrübeyle sabittir:) bu kadar erken olması erkek olabilme ihtimalini getirdi aklıma,tabi Allah bilir

cinsiyet öğrencez diye çarpılmayalım kız nimete işenir mi hiç

ahahahah yaptın yani o işi
ben de ilerleyen haftalarda başıma gelir diye korkmuyo değilim

ayy yok, nimete işenir mi azcık sabredelim öğrenicez nasılsa

kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
ay arkadaşımın da öyle olmuştu, çikolata renginde. Seninkisi birazcııık erken olmuş
ama geçiyo doğumdan sonraa
cinsiyet öğrencez diye çarpılmayalım kız nimete işenir mi hiç
aynen

uçtaki genişleyen halka ve büyüyen ucun bebeğin memeyi tutmasına yardım ettiğini biliyorum, uçların koyulaştığını da biliyorum ama sebebini amacını çözemedim onun bide dediğin gibi çok erken oldu.benim göğüslerimin ucu dilim gibi pespembeydi gördükçe garip geliyo bide çok fena kaşınıyo o halka.zaten bana herkes erkek diyo bitek bana kız gibi geliyo iyice merak ediyorum artık miniğimin cinsiyetini

size cınsıyet ogrenmenız ıcın bı yontem
koltugun bır kenarına makas bır kenarına bıcak koyuyor bır yakınınız tabı anne adyı gormeden
sonra anne adayına ıkı koseden bırıe oturması solenıyor
makasa oturur ıse kız bıcaga oturur ıse erkek oluomus
benım her sefernde ısrarla kız oldu

sebebini amacını ilk hamileliğimde araştırmıştım.bebekler doğduklarında çok iyi göremezlermiş,açık fon üstüne koyu renkleri daha iyi seçerlermiş.uçların koyulaşması memeyi bulma tutma ve görünce iştahlarının açılması ve emme refleksinin başlamasına yardımcı olurmuş.ayrıca anne içinde belirleyici bir durum,çünkü anne bebeğin ağzına ne kadarının girmesi gerektiğini genelde bilemiyor,o kahverengi kısmın tamamı girmeliymiş bebeğin rahat emebilmesi için.daha dur sen ilerde pütürcüklerde olacak,onlardanda bebeğin algılayabildiği bir koku salınıyormuş,buda emme refleksini uyarıyormuş,hatta bir bebeğin doğduktan sonra annenin göğsüne yakın bir yere konunca kendisi bu koku ve renkten memeyi bulabildiği ve emebildiğinide okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…