hangi resme şeker:26:
''''''bdamlagozbebegm'''''' annesiyle bebeğin resmi vardı ya ona diyorum bayıldım diye :)
beeeeeeenn genellikle 2-3 arası acıkıyorum zaten gecede 7-8 kez tuvalete kalkıyorum.hata bi gece sucuklu yumurta yapmıştm sucuğun kokusundan eşim uyanmış ciğer görmüş kedi gibi oturdu benle yedi
ayy Allahım yaaaannişler şu resme bakarmısınızz bayıldımm doğar doğmaz nasılda poz vermiş annesiylee
Eki Görüntüle 548201
bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün :) gerçi benim alıntımda da çıkarkıss nerde vardı ne annesi ne bebeği ay allahım aklıma mukayet ol
sen çok kalıyomuşsun canım yaa, ben 2 defa kalkıyorum ona bile gıcık oluyorum
ayy Allahım yaaa
bir kaç sayfa geriye bakarsan görürsün :) gerçi benim alıntımda da çıkar
ankardaki arkadaşlar kimler
ben de düşündüm onu, bir kaç hafta görmüyolar hatta dimmi?a tamam anladım benim gözümden kaçmış şimdi gördüm ama canım ya bu resim bence gerçek değil esprili ama doğduğunda bebekler bu şekilde bilinçli bakıp gülemez ki
evet okudum cnm bizim burda da nerdeyse kasaplar doğurtturcaklarmehsel hamilelik takvimini okudunmu?
'İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir.' yazıyo vay beee helal olsun isveçe valla
sen çok kalıyomuşsun canım yaa, ben 2 defa kalkıyorum ona bile gıcık oluyorum
ben de düşündüm onu, bir kaç hafta görmüyolar hatta dimmi?
bilemedim, gerçek gibi de duruyo
ya hadi anneler cinsiyet tahmini yapalım.mesela ben %100 bir yöntem buldum netten ama kim yapar bilemiyorum tabi :)))) anlatıyorum hemen:
eski mısırda yapılan bir yöntemmiş bu,sonradan bilim adamları araştırmış ve doğruluğunu ispatlamışlar.
bir avuç arpa ve bir avuç buğdayı ayrı kaplara ekiyorsunuz sonra onu suluyorsunuz(neyle olduğunu sormayın :)))))))))
arpalar erken uzarsa kız,buğdaylar erken uzarsa erkek oluyormuş bebek.
şu adresten okuyabilirsiniz: ESKİ mısırda gebelik testi (çok ilginç)
ahahahahevet okudum cnm bizim burda da nerdeyse kasaplar doğurtturcaklar
evet çok sinir bozucu ya işte o yüzden sabaha kadar uyuyamadığım için dün vücudum artık pes etti öğlen 12 de bi uyumuşum ama uyku değil resmen bayılmışım eeee sonra akşam 7 de eşim aradı da sesin çıkmadı diye o zaman uyandım çiş miş hakgetire uyannca tuvalete koşarken yolda bacaklarımdan aktı zatensonunda donuma işedim yani 52: akşam eşim gelince ben işiyorum ayrı mı yatsak bile dedim ay nolcaz biz böyle ya
ayy yok, nimete işenir miya hadi anneler cinsiyet tahmini yapalım.mesela ben %100 bir yöntem buldum netten ama kim yapar bilemiyorum tabi :)))) anlatıyorum hemen:
eski mısırda yapılan bir yöntemmiş bu,sonradan bilim adamları araştırmış ve doğruluğunu ispatlamışlar.
bir avuç arpa ve bir avuç buğdayı ayrı kaplara ekiyorsunuz sonra onu suluyorsunuz(neyle olduğunu sormayın :)))))))))
arpalar erken uzarsa kız,buğdaylar erken uzarsa erkek oluyormuş bebek.
şu adresten okuyabilirsiniz: ESKİ mısırda gebelik testi (çok ilginç)
ay arkadaşımın da öyle olmuştu, çikolata renginde. Seninkisi birazcııık erken olmuşkızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
aynencinsiyet öğrencez diye çarpılmayalım kız nimete işenir mi hiç
mehsel canım ne çürümesi,bebek emmede zorlanmasın diye rengi koyulaşıyor ve üzülme uzun bir zaman geçsede rengi eski haline geliyor,tecrübeyle sabittir:) bu kadar erken olması erkek olabilme ihtimalini getirdi aklıma,tabi Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?