2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

12 den 7 ye kadar uyanmayınca nolcak ama bak senin de başına gelirse sıkma boşver sal:128: hayatım boyunca işemek hiç bu kadar tatlı gelmemişti:111: yaptım rahatladım oooohhh sefam olsun
geçiyosa sorun yok geçmiyosa önlemini alalım dicektim:44:

ilahi ya:))) canlarım nimete işeyin diye yazmadım,ilginç geldiği için yazdım :))))ayrıca midenizi bulandırmıyım ama yediğiniz tüm sebze meyve hayvan gübresinden geçiyor :)))))

Kızlar mayıs topiğine bakıyorum arada birisine 9. haftada erkeğe benziyor demiş doktor..diğeride 11+4 te öğrenmiş..siz hiç sordunuzmu doktora..Çoğusu öğrenmiş oradakilerin..

canım bunlar çok güzel bilgiler çok teşekkür ederim felaket merak ediyodum o koyulaşma sebebini harika açıklamışsın evet gayet mantıklı.bebeklerin ilk 2 ay neredeyse hiç görmediklerini biliyordum parlak ışık ve fosforlu renklere tepki veriyorlar ilk aylarda.

hamile kalmadan önce normal doğum en sağlıklısı ben hamile kalsam normal yaparım diyodum ama şimdi korkmaya başladım kendimi telkin etmeye çalışıyorum çünkü doğumu normal yaparsam kistlerim vücuttan atlacakmş.bide öyle ele dikiş gelmiyo cnm normal doğumda.artık eriyen, vücuda karışan ip kullanıyorlar ve vücudun en hzlı iyleşen yeri genital bölge sezeryan çok geç iyleşiyomuş bide doğumdan sonra sıkıntlı oluyomuş.normalde o an acı çekiyosun sonra geçiyo ama sezeryan hem çok geç iyileşiyo hem dikiş izi kötü gözüküyo ve bazen yıllar geçse bile kesik yeri sızlayanlar duydum.:26:[/QUOTE]

normal doğum tecrübesi edinmiş birisi olarak ve çevresinde de bir sürü sezeryanlıya bakmış biri olarak artıı bir de kist ameliyatı olup karnında kocaman bir kesiği olan biri de olarak :) birde üstüne üstlük o kist karpuz büyüklüğünde idi.. kesinlikle herkeze normal doğum diyorum arkadaşlar... bende çok korktuğum halde normal doğumu tercih ettim çünkü olduğum kist ameliyatında yaşadığım o korkunç müthiş ızdırap verici acıyı hiç unutmadım.. çevremde de bir sürü sezeryanlıya baktığım için bebeklerin zavallı bi çare halde anne karnından uyurken çıkarılmasının ve yediği narkozun etksiyle ne emmeye ne hayataa takati olmadıığına tanıklık ettiğim memeyi ağzına günlerce uğraşarak verdiğimizi de bildiğim annenin haftalar süren eziyetine tanık olduğum için :) kesinlikle normal doğum.. bebek kendi çabasıyla dünyaya gelince azmi çok daha fazla dünyaya gelişinin şuuru çok daha net oluyo.. çıkar çıkmaz emiyo :) ve o dooğum anında bebish çıkar çıkmaz kucağıma verildiğindee yaşadığım duyguyu onun o sıcacık bedeninin bana verdiği hazzııı anlatamam :)
dikişliydim ama dikiş acısı yaşamadım..

umut hastanesine erkek dr. da geldi.. tavsiye ediyolar..

kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
evet canım merak etme :) geçiyo.. emzirmeyi bıraktıktan bir süre sonra eski renklerine dönüyolar.. benim de pembe olan göğüs uçlarım siyahiii bir renk almıştı.. ama düzeldi tecrübeyle sabit :)

kızlar işinizi gücünüzü bırakıp yazıyosunuzz oku oku bitmiyo sayfalar..

kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi

canım ya benimde öyle.göğüsümün koyu renk olan kısmı simsiyah oldu eşime gösterdim diyo ki hayatım beni memeden soğutucan kapat allah aşkına uçları da çok büyüdü bi fındıktan daha büyük oldular. valla bebişimin ağzına sığmıycak diye korkuyorum. minnak ağzı olur onun

hanımlar merhaba,

ben de 8 haftalık hamileyim haziran sonu kısmet olursa doğumum.
bu 2. hamileliğim. 2 yaşında bir oğlum var.
İlk hamileliğimde ilk 3 ay mide bulantısından kilo kaybetmiştim , şimdi yine bulantılarım başladı ama midem de ve karnımda acayip bir şişlik var. doktorum bunun hazımsızlıktan olduğunu ve normal bir durum olduğunu söyledi ama ben çok rahatsız hissediyorum. azıcık bir şey yesem tıkanıp şişiyorum.
birde 4 gündür faranjit oldum , ilaç kullanamıyorum. bu öksürük nasıl geçecek bilemiyorum ıhlamur , zencefil , karanfil denedim ama fayda etmedi. artık öksürmekten karın kaslarım ağrıyor. çok yordu ve halsiz bıraktı beni bu öksürük (

Canım çok geçmiş olsun benim öksürüğüm sırtıma ve göğsüme saf zeytin yağı sürmüştük ve sıcak havlu koymuştuk bi kaç gün böyle geziceksin ama hiç bişeyciğin kalmıyor inşallah

Bugün aile hekimine kaydımı yaptırdım. 30 mayıs dediler doğum tarihime. Büyük ihtimalle mayıs ennesi olacağım zaten, bebekler daha önce doğuyormuş çünkü.

Bebeğim neler yapıyordur şimdi, iyi midir çok merak ediyorum. Daha 2,5 hafta var kontrole. İnşallah sağlıklıdır

canlar ben çıkıyorum kaynvaldem yolda geliyomuş aynen böyle süpürgesine atlamışyine bütün gece eşimi kenara çekip yada ulu orta "oğlum sen hiç iyi gözükmüyosun senin psikolojin bozuk mutlu değilsin" diyip bana saçımı başımı yoldurtcak:95: korkuyorum bi gün onunkini de yoluvercem:95::95::95:geçen gelişinde kalktı bide bana çocuğu dövmezsin dimi dedi yahem de benim gibi birisine anaokulu öğretmeniyim çocuklara aşığım ve acayip sabırlıyım ama bu kadın sabrımı çok zorluyo ya hadi bakalım hayırlısı

o çatlaklardan herkesn başında bi örnek var canım müsterih ol. ben anlatsam sana bırak saçını başını üstünü başını yırtarsın.neyse hadi sen git kaynanacığına börekler falan aç

ahahaha mehselcim ya ne güldüm evet valla süpürgelerine binip geliyorlar zaten aaa laflara bak sen benimkine bi cvplar veriyorum saygımı bozmadan ama hakkından geliyorum bir şekilde

Dayan canım duymazdan gel. Annedir, yaşlıdır. Çok canın sıkılırsa uygun bir dille rahatsızlığını dile getirirsin.

Canım o hiç belli olmuyor benim kızım 41 haftada doğdu 38 den itibaren her an beklemek gerekiyor tabii..senin ilkmi? Benim sezeryan olduğu için zaten yüksek ihtimal mayısta doğacak..yengeç bi kızım var bakalım bu da inşallah ikizler olacak..umarım iyi anlaşırlar

vall kayınvaleleri hepsi öyle canımsım benimkine gçrede eşim hep mutsuz

Benim ilk bebeğim. İkizler burcunu sevmiyorum ben, özellikle erkeklerini. İkizler olması hiç içime sinmiyor. Nisanda doğsa süper olurdu ama çok küçük olacak o zaman da.

son aylarda kendimizi bezleyip yatarız bu gidişle

aa ilk kez okuyorum, teşekkürler canım :))

ay çok güldümm

ahahaha mehselcim ya ne güldüm evet valla süpürgelerine binip geliyorlar zaten aaa laflara bak sen benimkine bi cvplar veriyorum saygımı bozmadan ama hakkından geliyorum bir şekilde

vall kayınvaleleri hepsi öyle canımsım benimkine gçrede eşim hep mutsuz

canım bende de var bitane aynısından..ya sabır de geç :)
herkes ne kadar dertliymiş kaynanadan yana
demekki bütün kaynanalr aynı hep ogullarını üzgün sanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…