ahahahahyaptın yani o işi
ben de ilerleyen haftalarda başıma gelir diye korkmuyo değilim
ay arkadaşımın da öyle olmuştu, çikolata renginde. Seninkisi birazcııık erken olmuş
ama geçiyo doğumdan sonraa
sebebini amacını ilk hamileliğimde araştırmıştım.bebekler doğduklarında çok iyi göremezlermiş,açık fon üstüne koyu renkleri daha iyi seçerlermiş.uçların koyulaşması memeyi bulma tutma ve görünce iştahlarının açılması ve emme refleksinin başlamasına yardımcı olurmuş.ayrıca anne içinde belirleyici bir durum,çünkü anne bebeğin ağzına ne kadarının girmesi gerektiğini genelde bilemiyor,o kahverengi kısmın tamamı girmeliymiş bebeğin rahat emebilmesi için.daha dur sen ilerde pütürcüklerde olacak,onlardanda bebeğin algılayabildiği bir koku salınıyormuş,buda emme refleksini uyarıyormuş,hatta bir bebeğin doğduktan sonra annenin göğsüne yakın bir yere konunca kendisi bu koku ve renkten memeyi bulabildiği ve emebildiğinide okumuştum.
eğer bi sorun çıkmazsa son anda bende normal doğum istiyorum çıkar çıkmaz ordan görebilicem inşallah bebişimi. zaten doğum videolarını izlerken kadınlar o kadar bağırıyo çağırıyo ama bebeğide görür görmez bütün acıları diniyo başlıyolar gülmeye bence yaşamaya değer :)
canım o hastaneyi biliyorum benim oğlumun doktoruda orda. beğeniyorum o hastaneyi aslında hatta orda birsen hanım var kadın doğum oda çok iyiymiş ama benim kadın doktorlara karşı bi olumsuzluğum var.nedense erkek doktorlara daha çok güveniyorum. ama tavsiye ettiğin için teşekkür ederim canım hiç belli olmaz yol çok uzak her an fikrimi değiştirip tavsiyene uyabilirim.
evet canım merak etme :) geçiyo.. emzirmeyi bıraktıktan bir süre sonra eski renklerine dönüyolar.. benim de pembe olan göğüs uçlarım siyahiii bir renk almıştı.. ama düzeldi tecrübeyle sabit :)kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
kızlar göğüslerimin ucu resmen kahverengi oldu bunlar hep böyle mi kalcak yoksa geçiyo mu ya yok mu memesi çürüyen benim gibi
canlar ben çıkıyorum kaynvaldem yolda geliyomuşaynen böyle süpürgesine atlamış yine bütün gece eşimi kenara çekip yada ulu orta "oğlum sen hiç iyi gözükmüyosun senin psikolojin bozuk mutlu değilsin" diyip bana saçımı başımı yoldurtcak:95: korkuyorum bi gün onunkini de yoluvercem:95::95::95:geçen gelişinde kalktı bide bana çocuğu dövmezsin dimi dedi ya hem de benim gibi birisine anaokulu öğretmeniyim çocuklara aşığım ve acayip sabırlıyım ama bu kadın sabrımı çok zorluyo ya hadi bakalım hayırlısı
canlar ben çıkıyorum kaynvaldem yolda geliyomuşaynen böyle süpürgesine atlamış yine bütün gece eşimi kenara çekip yada ulu orta "oğlum sen hiç iyi gözükmüyosun senin psikolojin bozuk mutlu değilsin" diyip bana saçımı başımı yoldurtcak:95: korkuyorum bi gün onunkini de yoluvercem:95::95::95:geçen gelişinde kalktı bide bana çocuğu dövmezsin dimi dedi ya hem de benim gibi birisine anaokulu öğretmeniyim çocuklara aşığım ve acayip sabırlıyım ama bu kadın sabrımı çok zorluyo ya hadi bakalım hayırlısı
Dayan canım duymazdan gel. Annedir, yaşlıdır. Çok canın sıkılırsa uygun bir dille rahatsızlığını dile getirirsin.canlar ben çıkıyorum kaynvaldem yolda geliyomuşaynen böyle süpürgesine atlamış yine bütün gece eşimi kenara çekip yada ulu orta "oğlum sen hiç iyi gözükmüyosun senin psikolojin bozuk mutlu değilsin" diyip bana saçımı başımı yoldurtcak:95: korkuyorum bi gün onunkini de yoluvercem:95::95::95:geçen gelişinde kalktı bide bana çocuğu dövmezsin dimi dedi ya hem de benim gibi birisine anaokulu öğretmeniyim çocuklara aşığım ve acayip sabırlıyım ama bu kadın sabrımı çok zorluyo ya hadi bakalım hayırlısı
Bugün aile hekimine kaydımı yaptırdım. 30 mayıs dediler doğum tarihime. Büyük ihtimalle mayıs ennesi olacağım zaten, bebekler daha önce doğuyormuş çünkü.
Bebeğim neler yapıyordur şimdi, iyi midir çok merak ediyorum. Daha 2,5 hafta var kontrole. İnşallah sağlıklıdır
günaydınlar herkeseeee nasılsınız bebişler nasılgene uyuyamadım gece 4 den beri ayaktayım (( eskisi gibi geç kalkmayı özledim yaaaa...
Canım o hiç belli olmuyor benim kızım 41 haftada doğdu38 den itibaren her an beklemek gerekiyor tabii..senin ilkmi? Benim sezeryan olduğu için zaten yüksek ihtimal mayısta doğacak..yengeç bi kızım var bakalım bu da inşallah ikizler olacak..umarım iyi anlaşırlar
son aylarda kendimizi bezleyip yatarız bu gidişle12 den 7 ye kadar uyanmayınca nolcakama bak senin de başına gelirse sıkma boşver sal:128: hayatım boyunca işemek hiç bu kadar tatlı gelmemişti:111: yaptım rahatladım oooohhh sefam olsun
geçiyosa sorun yok geçmiyosa önlemini alalım dicektim:44:
aa ilk kez okuyorum, teşekkürler canım :))sebebini amacını ilk hamileliğimde araştırmıştım.bebekler doğduklarında çok iyi göremezlermiş,açık fon üstüne koyu renkleri daha iyi seçerlermiş.uçların koyulaşması memeyi bulma tutma ve görünce iştahlarının açılması ve emme refleksinin başlamasına yardımcı olurmuş.ayrıca anne içinde belirleyici bir durum,çünkü anne bebeğin ağzına ne kadarının girmesi gerektiğini genelde bilemiyor,o kahverengi kısmın tamamı girmeliymiş bebeğin rahat emebilmesi için.daha dur sen ilerde pütürcüklerde olacak,onlardanda bebeğin algılayabildiği bir koku salınıyormuş,buda emme refleksini uyarıyormuş,hatta bir bebeğin doğduktan sonra annenin göğsüne yakın bir yere konunca kendisi bu koku ve renkten memeyi bulabildiği ve emebildiğinide okumuştum.
canım ya benimde öyle.göğüsümün koyu renk olan kısmı simsiyah oldu eşime gösterdim diyo ki hayatım beni memeden soğutucan kapat allah aşkınauçları da çok büyüdü bi fındıktan daha büyük oldular. valla bebişimin ağzına sığmıycak diye korkuyorum. minnak ağzı olur onun
o çatlaklardan herkesn başında bi örnek var canım müsterih ol. ben anlatsam sana bırak saçını başını üstünü başını yırtarsın.neyse hadi sen git kaynanacığına börekler falan aç
ahahaha mehselcim ya ne güldüm evet valla süpürgelerine binip geliyorlar zaten aaa laflara bak sen benimkine bi cvplar veriyorum saygımı bozmadan ama hakkından geliyorum bir şekilde
vall kayınvaleleri hepsi öyle canımsım benimkine gçrede eşim hep mutsuz
herkes ne kadar dertliymiş kaynanadan yanacanım bende de var bitane aynısından..ya sabır de geç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?