İzmir'de zaten sadece damacana içiliyor canımoyy canım benim senin işin çok zor
hazır damacana suyunuda mı içemiyorsun??
Allah kolaylık versin tatlııım...
minikkuş gitme başka topiğe burda kal sen
canım çok çok geçmiş olsun hemen biyere ufak da olsa bir sadaka ver. allah babasını sağlıkla bebeğinize bağışlamış.allahım çocuklarımızıda eşlerimizide korusun.
eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
İzmir'de zaten sadece damacana içiliyor canım, sağolasın. Bir ara buzlu su içebiliyordum sonra onu da içemez oldum. Öyle çorba meyve bir şeylerden almaya çalışıyordum işte
Cok geçmiş olsun cnm yaa, çok şükür birşey olmamış. Dediğin gibi nazar çıkmış. Allah korusun tüm sevdiklerimizi ve bebişlerimizi.eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
İzmir'de zaten sadece damacana içiliyor canım, sağolasın. Bir ara buzlu su içebiliyordum sonra onu da içemez oldum. Öyle çorba meyve bir şeylerden almaya çalışıyordum işte
Gidermiyim şekerim kovsalar gitmem
eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.Oyle dogrudan bir zarar veriyor mu bilmiyorum Gorumcezede. Ama hamilelere bagirsak duzenleyici olarak Duphalac diye bir surup var, kabizlik olmasin diye ondan veriliyor.
Günaydın herkese
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.
kızlar makyaj yapıyor musunuz
Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.
Kuzular üdoktora gittik..
Kolları bacakları oynayıp duran bir bebiş gördük ekranda.
28 mm olmuş. 10+2 dedi doktor ama ben 9+4 deyim.
Belki yanlış ölçmüştür, bilemedim.
Ama o kıpır kıpır melekle aynı bedende olmak, ne güzel, ne mutlu..
İnşallah sağlıkla kavuşalım hep birlikte kuzularımıza..
Bu arada annelikle ilgili Yonca Tokbaş ın bu yazısını cok begendim, mutlaka okuyun bence, güzel öğütleri var annelere....
ocuklar iin endielenmek... - Yonca TOKBA - Hrriyet
uzun süredir pc ye giremedim yeni gelen anne adayları gözünüz aydın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah bayramın 1. günü yoğun bir kanamayla uyandım bayramı hastanede yatrak geçirdim arkadaşlar eve çıktığımdan beri yatıyorum wc ye bile gitmiyorum çok büyük iki parça düşürdüm ama şükürler olsun bebişim iyi bugün kontrolüm vardı kanama alanlarım azalmış rapor hakkım bittiği için dr 1 aylık heyet raporu verdi ve doğuma kadar çalışamayacağımı söyledibugün ilk defa kalktım ve geldiğimden beri yine ağrılarım var ama bebişim hayata sıkı tutunmuş geleceğim diyor:) nede çok yazmışım...
Cok geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış. Allah korusun seni ve ailenieşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
Canım özelden msg attım ama görmedin sanırım burdan da yaziim dedim..faceden ekle ordan konuşur buluşuruz..
herşeyimiz aynı seninle aynı gün doğurcaz:)))
bende kayınvalidemle iyi anlaşırım arada atışırız ama tatlı atışmalar..biz şanslı olanlardanız herhalde..gerçi erken kaybetmişsiniz çok üzüldüm.başınız saolsun canım
çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?