2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın şeker hamişler. Nasılsınız bakalım? Ben kendimi çoook daha iyi hissediyorum. Bulantılarım biraz azaldı. Gerci hala kokulara hassasiyet hat safhada. Darısı sizlerin başına olsun:) dün sabah çıkartmayınca o kadar mutlu oldumki, bu herşeye yansıdı tabiiki. Öğlen telefonla konuşurken kocam, bugün sesin cok iyi geliyor dedi. Kendimi daha canlı hissediyorum. Dün akşama doğru olan bulantılar ve çıkarmama rağmen hala kendimi iyi hissediyorum. İnşallah böyle devam eder. :) temizlik yaptıran ve yaptıracak arkadaşlar, keşke hergün temizlik olsa diyorum ben. Kolaylar gelsin hepinize...

eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadece Nazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun

oyy canım benim senin işin çok zor
hazır damacana suyunuda mı içemiyorsun??
Allah kolaylık versin tatlııım...
İzmir'de zaten sadece damacana içiliyor canım, sağolasın. Bir ara buzlu su içebiliyordum sonra onu da içemez oldum. Öyle çorba meyve bir şeylerden almaya çalışıyordum işte

canım çok çok geçmiş olsun hemen biyere ufak da olsa bir sadaka ver. allah babasını sağlıkla bebeğinize bağışlamış.allahım çocuklarımızıda eşlerimizide korusun.

canım benim Allah beterindesn sakların geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun cnm yaa, çok şükür birşey olmamış. Dediğin gibi nazar çıkmış. Allah korusun tüm sevdiklerimizi ve bebişlerimizi.
Gidermiyim şekerim kovsalar gitmem

19 ekimde son doktor kontrolüne gittiğimizde, doktorum mayıs gibi kucağında olur bebeğin dedi ama haziranda kalıcam bende. Bu topiği çok sevdim. Bende haziran çocuğuyum bu arada, belki ondandır. :) ay yaa bir sonraki doktor kontrolüm 22 kasımda. Meraktan çatlıyorum.

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun...

Günaydın herkese

Oyle dogrudan bir zarar veriyor mu bilmiyorum Gorumcezede. Ama hamilelere bagirsak duzenleyici olarak Duphalac diye bir surup var, kabizlik olmasin diye ondan veriliyor.
Kabızlıktan dertliyim ben de. İlacı sorarım doktoruma. Bir arkadaş da kayısı demiş önce onu uygulayacağım.

ben çıkıyoruum
hepinize güzel haberler alacağınız süüüper bir gün dileriiiiim
:119::119::119::119::119:

Canım burda haziran 7-8 e kadar doğuracak görünen çoğu kişi -bende dahil- mayıs sonunda alacak bebişlerini kucaklarına büyük ihtimalle Allah kısmet ederse. Ama ben de bu topikten başka yere gitmem.

Ben de Mayıs doğumluyum ama ben Boğa burcuyum eşim Temmuz o da Yengeç bebişimiz Haziran ikizler olsa çeşit olur :86:
Severim ben farklılıklarıSıkıcam kendimi doğurmuycam:84:

gözün aydın Arzu endişelerin biraz olsun dinmiştir umarım, artık bebişlerimiz hareketlenmeye başladı. Gözümüzün önünde oldukları günlerde gelecek inşallah

Cok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatmışsın sen umudunu kaybetmediğin sürece bebeğin sana tutunacaktır, kucağınada alacaksın insallah

eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadece Nazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
Cok geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış. Allah korusun seni ve aileni

olur ne guzel olur bende bugun kontrole gıdıcem ,
sonunda teyzelerı bende gorcem bebeısımı kalp atıslarını
o kadar cok merak edıorm kı onu hıc sormayınn
bu arada sabah tartıldım 62 olmusum :

Uyku tutmadı beni normalde öğlene kadar uyumam lazımdı

Ben de makyaj yapmıyorum sadece bayramda yapmıstım hiç tazelemedim bile eve gelir gelmez cıkardım.
Oje manyajı olarak evde koleksiyonum var ama süremiyorum bebişim için.
Dip boyam geldi boyatamıyorum

Boya için doktoruma sormustum;
Sacınızı boyatmayın derim en azından ilk üç ay ama ben boyatma diyorum bayanlar burdan cıkıp kuaföre gidiyorlar, o da doğuracak sen de doğuracaksın kararı sen ver dedi

Boyamayı düşünenlere söylüyorum dikkat edin sacı boyatırken deriye geçmesinden çok boyanın kokusunu solumak çok daha zararlı.
Normalde ve özellikle hamilelikte acık havadar bir yerde boyatmak ve solumamak gerekliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…