2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay benimki süpriz bebek ya haberim yoktu boyattım ben bayramdan önce saçımı üstelik açık renk kullanıyorum şimdi boyatmayacağım ama nasıl olacak öyle hat haline uzayacak

ya kızlarr
ben cok kasınıorm her yerım nası kasınıo anlatamam
benım gıbı olan var mı bole kasınan

kızlar makyaj yapıyor musunuz
nemlendirici üzeri transparan fondöten ve allık kullanıyorum ben..
öyle özel makyaj markaları da araştırmadım.. zaten çok makyaj yapan biri de değilim..
ojelerimi çok özledim ama sürmiycem..
okadar takıntı yapmiycam ben, takıntılı bir hamilelik süreci bence bebişe daha zararlı..

canım benim Allah beterindesn sakların geçmiş olsun

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun...

çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş

Aaaa geçmiş olsun. İyi bişey olmmış ya şükür.

Keep, çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun :26:
sağ olun kızlar

ya kızlarr
alerji olmasın canım o? yediğin içtiğin sürdüğün şeyleri bir düşün bakalım

kızlar makyaj yapıyor musunuz
ben şu sıra evden çıkamadığımdan yapmıyorum ama işe giderken hafif hafif yapıyordum (sadece fondoten ve ruj). Ürünlerin içeriklerini araştırıp öyle kullanmakta fayda var tabi. Bir sürü malzememi kenara koydum o yüzden. Bu arada şimdi düşündüm de, biz onları kullanıncaya kadar bozulur onların çoğu di mi, çünkü emzirirken de aynı ürünleri kullanmamak gerek. Neredeyse 1,5-2 yıl ediyor..

günaydın kızlar bayramdan beri o kadar yoğunuz ki ağlicam artık çok sıkıldım geçen gün oturdum ağladım ev o kadar dağınıkki bir türlü vakit ve enerji bulup toparlayamadım eşim teselli etti biraz ama akşam eve gidesim gelmiyor artık temizlikçi almaya bile vakit bulamıyorum o derece.gerçi hiç almadım nasıl oluyor onun da bilmiyorum ama bu durum çook canımı sıkıyor

bende çok takıntı yapmak istemiyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

ya kızlarr
benimde karnım ve bacaklarım kasınıyor sanırım çatlıcam:2:

Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık
:18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki
:26:

seni o kadar iyi anlıyorum ki:) aynı durumdaydım,hafta ilerledikçe enerjin artacak merak etme..ama esine büyük rol düsüyor,sana yardımcı olsun.biz beraber dağınıklıkları topladık,sonra o süpürdü ben sildim,ev tertemiz oldu:))

valla aynen bende senin gibi tedirginim..çok sükür bulantım hiç olmadı,göğüslerimde sismedi ama napalım..bizimde böyle demek ki benim annem ve ablamında olmamıs..ablam ilk 6 ay hiç hamile gibi değildim karnım buyuyünce hissettim tam olarak dıyo:)
kabızlık için kuru dut ve erik bana kayısıdan daha çok faydalı oluyor..bide kayısının sarı olanından değil kahverengi doğal kurutulanından alın derim..diğerleri kükürtle sarartılıyor çünkü..

sağolsun yardımcı oluyor ama şööle adamakıllı temizlik yapacak vakit olmuyor bir türlü ona canım sıkılıyor temizliği hep beraber yaparız zaten ama işlerin yoğunluğundan eve geç gidiyoruz

Kabızlık bende de var bol bol su içmek gerekiyor, ben o kadar zorlanıyorum ki kanamam oluyor
Aynen ben de akıntıdan muzdaribim doktor olur öyle dedi

Günlük ped kullanıyorum ve günde 5 kez felan değiştiriyorum bunların dışında bende de pek belirti yok zaten

günaydın kızlarr kabızlık sorunu 3 gündür bende de var..afedersiniz zor çıkarıyorum:) kuru kuru yiye yiye böyle olduk valla

eşin yardım edemiyorsa alın canım birini, günlük gelenler dağınıklık vs. toplamıyor daha dip köşe temizlik yapıyorlar, düzenli alırsanız evin düzenini öğretirsin toparlar da. Bizim çok iyi bir ablamız vardı, haftada bir geliyordu hamilelik başlayınca haftada üç yarım gün yaptık. Geliyor, evi toparlıyor yemek yapıyor kalan zamanlarda da parça parça temizlik yapıyor (misal bir gün camları siliyor bir gün ütü, bir gün dolaplar gibi). O olmasa tek başıma mümkün değil idare edemezdim. Bayramda köye gitmişti, benim bulantılar yüzünden zor ayağa kalkıyordum ve perperişan olmuştuk da sağ olsun k.annem yardıma gelmişti. Sor etrafına, birinin bildiği iyi birisi vardır kesin,üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…