kızlar makyaj yapıyor musunuz
ya kızlarr
ben cok kasınıorm her yerım nası kasınıo anlatamam
benım gıbı olan var mı bole kasınan
nemlendirici üzeri transparan fondöten ve allık kullanıyorum ben..kızlar makyaj yapıyor musunuz
canım benim Allah beterindesn sakların geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun cnm yaa, çok şükür birşey olmamış. Dediğin gibi nazar çıkmış. Allah korusun tüm sevdiklerimizi ve bebişlerimizi.
19 ekimde son doktor kontrolüne gittiğimizde, doktorum mayıs gibi kucağında olur bebeğin dedi ama haziranda kalıcam bende. Bu topiği çok sevdim. Bende haziran çocuğuyum bu arada, belki ondandır. :) ay yaa bir sonraki doktor kontrolüm 22 kasımda. Meraktan çatlıyorum.
geçmiş olsun canımAllah beterinden korusun...
çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş
Aaaa geçmiş olsun. İyi bişey olmmış ya şükür.
Ben de Mayıs doğumluyum ama ben Boğa burcuyum eşim Temmuz o da Yengeç bebişimiz Haziran ikizler olsa çeşit olur :86:
Severim ben farklılıklarıSıkıcam kendimi doğurmuycam:84:
gözün aydın Arzu endişelerin biraz olsun dinmiştir umarım, artık bebişlerimiz hareketlenmeye başladı. Gözümüzün önünde oldukları günlerde gelecek inşallah
Cok geçmiş olsun, hayırlısıyla atlatmışsın sen umudunu kaybetmediğin sürece bebeğin sana tutunacaktır, kucağınada alacaksın insallah
Cok geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış. Allah korusun seni ve aileni
sağ olun kızlarKeep, çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun :26:
2-3 defa oldu bana da, gece kaşınarak uyandım.ya kızlarr
2-3 defa oldu bana da, gece kaşınarak uyandım.
1 haftadır yok ama öyle bişi.
alerji olmasın canım o? yediğin içtiğin sürdüğün şeyleri bir düşün bakalımya kızlarr
ben şu sıra evden çıkamadığımdan yapmıyorum ama işe giderken hafif hafif yapıyordum (sadece fondoten ve ruj). Ürünlerin içeriklerini araştırıp öyle kullanmakta fayda var tabi. Bir sürü malzememi kenara koydum o yüzden. Bu arada şimdi düşündüm de, biz onları kullanıncaya kadar bozulur onların çoğu di mi, çünkü emzirirken de aynı ürünleri kullanmamak gerek. Neredeyse 1,5-2 yıl ediyor..kızlar makyaj yapıyor musunuz
eşim kaza yapmış kızlar, az önce aradı neyse ki ona bir şey olmamış,canı sıkılmış sadeceNazar çıktı herhalde di mi, Allah hepimizin ailelerini, bebişlerini korusun
bende çok takıntı yapmak istemiyorum..Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..nemlendirici üzeri transparan fondöten ve allık kullanıyorum ben..
öyle özel makyaj markaları da araştırmadım.. zaten çok makyaj yapan biri de değilim..
ojelerimi çok özledim ama sürmiycem..
okadar takıntı yapmiycam ben, takıntılı bir hamilelik süreci bence bebişe daha zararlı..
benimde karnım ve bacaklarım kasınıyor sanırım çatlıcam:2:ya kızlarr
günaydın kızlarbayramdan beri o kadar yoğunuz ki ağlicam artık çok sıkıldım geçen gün oturdum ağladım ev o kadar dağınıkki bir türlü vakit ve enerji bulup toparlayamadım eşim teselli etti biraz ama akşam eve gidesim gelmiyor artık temizlikçi almaya bile vakit bulamıyorum o derece.gerçi hiç almadım nasıl oluyor onun da bilmiyorum ama bu durum çook canımı sıkıyor
Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık :18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki:26:
seni o kadar iyi anlıyorum ki:) aynı durumdaydım,hafta ilerledikçe enerjin artacak merak etme..ama esine büyük rol düsüyor,sana yardımcı olsun.biz beraber dağınıklıkları topladık,sonra o süpürdü ben sildim,ev tertemiz oldu:))
Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık :18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki:26:
eşin yardım edemiyorsa alın canım birini, günlük gelenler dağınıklık vs. toplamıyor daha dip köşe temizlik yapıyorlar, düzenli alırsanız evin düzenini öğretirsin toparlar da. Bizim çok iyi bir ablamız vardıgünaydın kızlarbayramdan beri o kadar yoğunuz ki ağlicam artık çok sıkıldım geçen gün oturdum ağladım ev o kadar dağınıkki bir türlü vakit ve enerji bulup toparlayamadım eşim teselli etti biraz ama akşam eve gidesim gelmiyor artık temizlikçi almaya bile vakit bulamıyorum o derece.gerçi hiç almadım nasıl oluyor onun da bilmiyorum ama bu durum çook canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?