valla aynen bende senin gibi tedirginim..çok sükür bulantım hiç olmadı,göğüslerimde sismedi ama napalım..bizimde böyle demek kibenim annem ve ablamında olmamıs..ablam ilk 6 ay hiç hamile gibi değildim karnım buyuyünce hissettim tam olarak dıyo:)
kabızlık için kuru dut ve erik bana kayısıdan daha çok faydalı oluyor..bide kayısının sarı olanından değil kahverengi doğal kurutulanından alın derim..diğerleri kükürtle sarartılıyor çünkü..
sağolsun yardımcı oluyor ama şööle adamakıllı temizlik yapacak vakit olmuyor bir türlü ona canım sıkılıyortemizliği hep beraber yaparız zaten ama işlerin yoğunluğundan eve geç gidiyoruz
Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık :18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki:26:
Kendime benzer hamileleri görünce duyunca rahatlıyorum vallaSizde olmasanız napardım Kayısı benimde aklımdaydı ama kara dutu bilmiyodum. Kurusu falan varsa kaynatıp içsek faydası olurmuki?
Canım hiç kafanı takma. 2 göz odamız var ama 1 haftayı geçti temizlik yüzü görmeyeli. Çünkü hiçbişey yapasım yok. Bulaşık yıkamaya bile eriniyorum. Biz lojmanda kalıyoruz. Evimizi değiştirme gibi bi imkanımız da yok. İlerde bebek odası yapabileceğim bi odam bile yok. Bebeğimin beşiğini nereye sığdırıcam onu bile bilmiyorumOdalar çok küçük. Ömrümüz 1 odada geçiyo zaten. Çünkü diğeri rutubetli. O Odada kalamıyoruz. İnşallah tayinimiz çıkarda doğuma kadar gideriz burdan. Çünkü çok bunalıyorum Yani sen evini sevde, boşver dağınık olsun, pis olsun. Toparlar temizlersin. Onun çaresi var. Ama benim gibilerin yok :'( Bunları aklına getir ve hiiiiiç kafanı takma olurmu?
Kabızlık bende de var bol bol su içmek gerekiyor, ben o kadar zorlanıyorum ki kanamam oluyor
Aynen ben de akıntıdan muzdaribim doktor olur öyle dedi
Günlük ped kullanıyorum ve günde 5 kez felan değiştiriyorum bunların dışında bende de pek belirti yok zaten
günaydın kızlarr kabızlık sorunu 3 gündür bende de var..afedersiniz zor çıkarıyorum:) kuru kuru yiye yiye böyle olduk valla
bende kabızlık yok, ama göğüslerim benim de öyle çok değişmedi.Günaydın güzel anne adayları,
Beklemek çok zor, her geçen günüm tedirginlikle geçiyo. Sebebide kendimi hiç hamile gibi hissetmemem
Hiiiiç mi belirtisi olmaz bi hamilenin, ne kadar rahatım. Buna şükretmeliyim ama kuşkularımdan sıyrılamıyorum bir türlü :106:
Tek derdim kabızlık :18: 3 günü geçiyo, korkuyorum yara olacak diye, hıı birde akıntım çok :S
Sizde durumlar ne? Birde benim göğüslerim hiç dolgun vede hassas değil. Buda normal bi durummu ki:26:
uzun süredir pc ye giremedim yeni gelen anne adayları gözünüz aydın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah bayramın 1. günü yoğun bir kanamayla uyandım bayramı hastanede yatrak geçirdim arkadaşlar eve çıktığımdan beri yatıyorum wc ye bile gitmiyorum çok büyük iki parça düşürdüm ama şükürler olsun bebişim iyi bugün kontrolüm vardı kanama alanlarım azalmış rapor hakkım bittiği için dr 1 aylık heyet raporu verdi ve doğuma kadar çalışamayacağımı söyledibugün ilk defa kalktım ve geldiğimden beri yine ağrılarım var ama bebişim hayata sıkı tutunmuş geleceğim diyor:) nede çok yazmışım...
yengem yapmayı biliyooo bu hafta sonu etsiz ona yaptırayım bari nefsim körelsin :)
tatlım benim tabiki çok norma ben oktorma sordum şanlı hamilelerdenseniz dedi acayip mide yanıyor benimde bugün
bende kabızlık yok, ama göğüslerim benim de öyle çok değişmedi.
Hafif bi dolgunluk var onun dışında eski çamaşırlarım rahat rahat oluyo.
Akıntım da normal, göbek desen 2 ay önceki kadar, eski dar kotlarımı bile rahat giyorum..yanii ben de çok belirti yaşamıyorum..
Sadece hafif hafif mide bulantısı var hep, ve gece wc kalkıyorum.. :106:
hıı birde uyku haliii
Hayırlı Cumalar Güzel Hamişler ben çok kötüyüm dün gece kusmalarım başladı kuru bulantı ve öğürtüyü mumla arıyorum şuan kendimi kusmuk gibi hissediyorum ve kusmaktan nefret ediyoruuuuum ben hayatımda hiç kusmadım yaaaaaaBugün kendimi iyi hissedersem gireceğim tekrar sizsiz gün geçmiyor yoksa ama yok duramıyorum ki pc başında wc ye koşuyorum sürekli Allaha emanet olun ooof offff
ah canım kıyamam ya çok üzülüyorum hamileliği böle zor geçenleri duyunca .. Ama neyseki bebişin hala seninle.. Geçmiş olsun cnm..
eee yaptırınca kargoyla gönder bari teyzesi bizede canımızı istettin
bide bu arada doktorumu aradım saçımı bitkisel boyayla boyatabilirmiyim diye ilk 3 ay önermiyoruz sonra boyatabilirsin dedi.. benim saçımda kendi saç rengimden 3-4 ton açık boya var bi kereliğine yani açık renk kapansın diye boyatmayı düşüyorum 4. ay da falan
geçmiş olsun canım pc başında fazla oturma mide bulantın artabilir.. balkona falan çık temiz hava al biraz istersen.. yada çıkabilirsen biraz yürü dışarda(
Sağol canımöyle yapmaya çalışcam napayım öpüyorum hepinizi ilksevcim saat 4 de az kaldı aklım sende bilesin hayırlı günde hayırlı haberlerle dön inşallah çok öptüm
Hayırlı Cumalar Güzel Hamişler ben çok kötüyüm dün gece kusmalarım başladı kuru bulantı ve öğürtüyü mumla arıyorum şuan kendimi kusmuk gibi hissediyorum ve kusmaktan nefret ediyoruuuuum ben hayatımda hiç kusmadım yaaaaaaBugün kendimi iyi hissedersem gireceğim tekrar sizsiz gün geçmiyor yoksa ama yok duramıyorum ki pc başında wc ye koşuyorum sürekli Allaha emanet olun ooof offff
bence boyatma boşver
kızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ölüyorum işyerindede yemek kurufasülye var yersem daha körü olurmuyumki
Sağol canımöyle yapmaya çalışcam napayım öpüyorum hepinizi ilksevcim saat 4 de az kaldı aklım sende bilesin hayırlı günde hayırlı haberlerle dön inşallah çok öptüm
kızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ölüyorum işyerindede yemek kurufasülye var yersem daha körü olurmuyumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?