2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Kendime benzer hamileleri görünce duyunca rahatlıyorum valla Sizde olmasanız napardım Kayısı benimde aklımdaydı ama kara dutu bilmiyodum. Kurusu falan varsa kaynatıp içsek faydası olurmuki?

sağolsun yardımcı oluyor ama şööle adamakıllı temizlik yapacak vakit olmuyor bir türlü ona canım sıkılıyor temizliği hep beraber yaparız zaten ama işlerin yoğunluğundan eve geç gidiyoruz

Canım hiç kafanı takma. 2 göz odamız var ama 1 haftayı geçti temizlik yüzü görmeyeli. Çünkü hiçbişey yapasım yok. Bulaşık yıkamaya bile eriniyorum. Biz lojmanda kalıyoruz. Evimizi değiştirme gibi bi imkanımız da yok. İlerde bebek odası yapabileceğim bi odam bile yok. Bebeğimin beşiğini nereye sığdırıcam onu bile bilmiyorum Odalar çok küçük. Ömrümüz 1 odada geçiyo zaten. Çünkü diğeri rutubetli. O Odada kalamıyoruz. İnşallah tayinimiz çıkarda doğuma kadar gideriz burdan. Çünkü çok bunalıyorum Yani sen evini sevde, boşver dağınık olsun, pis olsun. Toparlar temizlersin. Onun çaresi var. Ama benim gibilerin yok :'( Bunları aklına getir ve hiiiiiç kafanı takma olurmu?

tatlım benim tabiki çok norma ben oktorma sordum şanlı hamilelerdenseniz dedi acayip mide yanıyor benimde bugün

kızlar beni arkadaşı kaysyı hafif ılık suda yumşatıp öle yedi hemende fayasını görfü tasiye ederim

Ben suyu çok ihmal ediyorum. Bol bol içsem iyi olacak Kanama çok zor olur, yaşadım biliyorum Evlenmeden önce olmuştu bende. Fitille falan atlatmıştım o durumu. Ama şimdi eminimki yeniden başlayacak :26: Bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum. Bak seninlede aynıymışız

günaydın kızlarr kabızlık sorunu 3 gündür bende de var..afedersiniz zor çıkarıyorum:) kuru kuru yiye yiye böyle olduk valla

Hakkaten öyle valla, salataya çorbaya düşmek lazım

bende kabızlık yok, ama göğüslerim benim de öyle çok değişmedi.
Hafif bi dolgunluk var onun dışında eski çamaşırlarım rahat rahat oluyo.
Akıntım da normal, göbek desen 2 ay önceki kadar, eski dar kotlarımı bile rahat giyorum..yanii ben de çok belirti yaşamıyorum..
Sadece hafif hafif mide bulantısı var hep, ve gece wc kalkıyorum.. :106:
hıı birde uyku haliii

ah canım kıyamam ya çok üzülüyorum hamileliği böle zor geçenleri duyunca .. ama neyseki bebişin hala seninle.. geçmiş olsun cnm..

yengem yapmayı biliyooo bu hafta sonu etsiz ona yaptırayım bari nefsim körelsin :)

eee yaptırınca kargoyla gönder bari teyzesi bizede canımızı istettin

tatlım benim tabiki çok norma ben oktorma sordum şanlı hamilelerdenseniz dedi acayip mide yanıyor benimde bugün

Hımm iyi o zaman :) Mide yanmasına ne iyi gelir bilmiyorum canım :26:

Gece tuvalete kalkmak çok kötü, uykum bölünüyo benimde Acaba biz haziran annelerindemi var bişey
Ben mandalinayı çok yiyorum, o yüzden kalkıyorum sanırım geceleri, çünkü su tüketemiyorum =)
Bu arada teşekkür ederim, o bizim hepimizin şirinliği Hepimiz 4 gözle bekliyoruz <3

günaydın kızlar

Allahım şu günlerde bende bir iştah bir iştah fil koysan önüme yicem benim miniş kazıyo resmen midemi

Kesin kararlı obez yapcak annesini kurtçuk

Hayırlı Cumalar Güzel Hamişler ben çok kötüyüm dün gece kusmalarım başladı kuru bulantı ve öğürtüyü mumla arıyorum şuan kendimi kusmuk gibi hissediyorum ve kusmaktan nefret ediyoruuuuum ben hayatımda hiç kusmadım yaaaaaa Bugün kendimi iyi hissedersem gireceğim tekrar sizsiz gün geçmiyor yoksa ama yok duramıyorum ki pc başında wc ye koşuyorum sürekli Allaha emanet olun ooof offff

bide bu arada doktorumu aradım saçımı bitkisel boyayla boyatabilirmiyim diye ilk 3 ay önermiyoruz sonra boyatabilirsin dedi.. benim saçımda kendi saç rengimden 3-4 ton açık boya var bi kereliğine yani açık renk kapansın diye boyatmayı düşüyorum 4. ay da falan

geçmiş olsun canım pc başında fazla oturma mide bulantın artabilir.. balkona falan çık temiz hava al biraz istersen.. yada çıkabilirsen biraz yürü dışarda (

kızlar dün siz çiğ köfteden bahsedince benimde canım çekti ama nasıl bir tesadüftür bilmem öğlen iş yerinde yemekte tatlı yerine çiğ köfte vardı çok sevindim resmen görmemişler gibi tabağımı doldurdum ama çok kötü tadı vardı çamur gibiydi birden nefsim soğudu

bence boyatma boşver

geçmiş olsun canım pc başında fazla oturma mide bulantın artabilir.. balkona falan çık temiz hava al biraz istersen.. yada çıkabilirsen biraz yürü dışarda (

Sağol canım öyle yapmaya çalışcam napayım öpüyorum hepinizi ilksevcim saat 4 de az kaldı aklım sende bilesin hayırlı günde hayırlı haberlerle dön inşallah çok öptüm

Sağol canım öyle yapmaya çalışcam napayım öpüyorum hepinizi ilksevcim saat 4 de az kaldı aklım sende bilesin hayırlı günde hayırlı haberlerle dön inşallah çok öptüm

kızlar mide yanmasına ne iyi geliyor ölüyorum işyerindede yemek kurufasülye var yersem daha körü olurmuyumki

ahh cnm benm
bebiş ben burdayım diyor annesi geçer geçer
ya ben napimm çalışıyorum ve heryer kokuyo
yat dinlen kuzucum
bir zaman sonrada alışıyosun kusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…