Merhaba tekrardan arkadaşlar doktordan geliyorum hamdu senalar olsun ki kalp atışlarını gördük bebeğimizin ama 12 haftalık olana kadar tehlike devam dedi doktor ablamız.. 8 kasım kalp atışını gördüğümüz gün listeye yazabilirsin canım.. Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla saglıklı sihhatli elimize aldıgımız günleride göstersin inşaAllah.....
Kuzular üdoktora gittik..
Kolları bacakları oynayıp duran bir bebiş gördük ekranda.
28 mm olmuş. 10+2 dedi doktor ama ben 9+4 deyim.
Belki yanlış ölçmüştür, bilemedim.
Ama o kıpır kıpır melekle aynı bedende olmak, ne güzel, ne mutlu..
İnşallah sağlıkla kavuşalım hep birlikte kuzularımıza..
Bu arada annelikle ilgili Yonca Tokbaş ın bu yazısını cok begendim, mutlaka okuyun bence, güzel öğütleri var annelere....
ocuklar iin endielenmek... - Yonca TOKBA - Hrriyet
günaydın...keşke bende uyuyamasam da belki evde iş falan yaparım :) ama yok ben yemek yaparken bile uyuyorum üstelik uykuyu hiç sevmezdim gereğinden fazla hiç uyumam ama şimdi korkuyorum tuvalette uyuya kalıcam diye
bulantısı olan hamişler Allah yardımcınız olsun valla sadece yazdıklarınızı okurken bile ne kadar zor bişey olduğunu anladım.. benim 1 kere bile olmadı şaşırıyorum herkesin bünyesi bebişlerinin etkileri ne kadar farklı ya.. Bir an önce geçsin inşallah bulantılarınız kıyamam sizeeeeee
daha cok özlicen kuzusummmmo yüzden doguma kadar bol bol uyumaya bak sennn
inş kesilir bu bulantılar cnm..bende emin olamıyorum düne kadar çok kötüydüm,bugün birden düzeldi...her an yine bulanacak diye tırsıyorum..bakalım geçtimi yoksa git-gel mi bulantılar görecez:44:
Kızlar bende kalp çarpıntısı oluyo sizde de varmı aynı problem ??
kızlar bende çok bulantı çekiyorum. herşey kokuyor yaa öğyykk
Kızlar bende kalp çarpıntısı oluyo sizde de varmı aynı problem ??
ayyy cnm inşallah benim de o kadardır:)
herkes nekadar dertliymişbenim eşimde kilo aldı ama kaynanama göre benden dolayı değil o küçükkende böyleymişte özüne dönmüş:)
kızlar ya 10 kişi ankete cevap vermiş...anket silinmiyo dakızlar lütfen gercekçi olmayan şeyleri işaretlemeyelim...değiştirme şansımız yok büyük ihtimallllllll.
Bayanlar gercekten hepinizin yardimina ihtiyacim var19 yasina daha gectigimiz ay girdim fransada yasiyorum ailem yanimda degil ve akil alip konusacagim kimsem yok bi arkadasimin tavsiyesiyle buldum bu sayfayi kasik sancilarim ve sol yanimda uyusmalar var bunlar cokmu kotu korkuyorum bebegime bisy olsun isemiyorum
bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........
hanımlar merhaba,
ben de 8 haftalık hamileyim haziran sonu kısmet olursa doğumum.
bu 2. hamileliğim. 2 yaşında bir oğlum var.
İlk hamileliğimde ilk 3 ay mide bulantısından kilo kaybetmiştim , şimdi yine bulantılarım başladı ama midem de ve karnımda acayip bir şişlik var. doktorum bunun hazımsızlıktan olduğunu ve normal bir durum olduğunu söyledi ama ben çok rahatsız hissediyorum. azıcık bir şey yesem tıkanıp şişiyorum.
birde 4 gündür faranjit oldum , ilaç kullanamıyorum. bu öksürük nasıl geçecek bilemiyorum ıhlamur , zencefil , karanfil denedim ama fayda etmedi. artık öksürmekten karın kaslarım ağrıyor. çok yordu ve halsiz bıraktı beni bu öksürük(
Valla canım ya görüşelim süper olur :)) aaa çok iyiymiş yakup bey sadece tüp bebek tedavilerine bakıyor sanıyodum aslında ben de orayı düşünebilirim. ben geçen hafta gittim ilk kontrolüme daha çok küçük dedi bir de geç döllenme olmuş benim ki onun için sadece keseyi görebildik. 2 hafta sonra gelin dedi hem bebeği hem de kalp atışlarını görürüz dedi. işte haftaya gidecez onlar için inşallah bir sorun yoktur rıza bey de ilk kontrolde gayet ilgili bir dr. gibi geldi ama yakup bey daha başka tabii onun için herkes çok iyi diyor. sen gördün mü kalp atışlarını? eşin nerde çalışıyor senin benim eşim polis okulunda hatta onları da tanıştırırız :))
he he he he bende yaptımmmm
herkes nekadar dertliymişben çok şanslıydım kayınvalidem tarafından ama çabuk kaybettim.5 kasımda iki yıl oldu.3 yıl gelini olabildim ama doyamadık annemize.eşimde çok sarsıldı genç yaşta kaybettik onu.mekanı cennet olsun...
canım acaba iptal edip tekrar başlatsan olmuyo mu?
bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........
hanımlar merhaba,
ben de 8 haftalık hamileyim haziran sonu kısmet olursa doğumum.
bu 2. hamileliğim. 2 yaşında bir oğlum var.
İlk hamileliğimde ilk 3 ay mide bulantısından kilo kaybetmiştim , şimdi yine bulantılarım başladı ama midem de ve karnımda acayip bir şişlik var. doktorum bunun hazımsızlıktan olduğunu ve normal bir durum olduğunu söyledi ama ben çok rahatsız hissediyorum. azıcık bir şey yesem tıkanıp şişiyorum.
birde 4 gündür faranjit oldum , ilaç kullanamıyorum. bu öksürük nasıl geçecek bilemiyorum ıhlamur , zencefil , karanfil denedim ama fayda etmedi. artık öksürmekten karın kaslarım ağrıyor. çok yordu ve halsiz bıraktı beni bu öksürük(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?