2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...llanip-hamile-kalan-var-244.html#post26285748

geçmiş olsun. kendine dikkat et canım şuraya baksana ne yazmışım soğan kürü sayfası

ayyy cnm inşallah benim de o kadardır:)

günaydın...keşke bende uyuyamasam da belki evde iş falan yaparım :) ama yok ben yemek yaparken bile uyuyorum üstelik uykuyu hiç sevmezdim gereğinden fazla hiç uyumam ama şimdi korkuyorum tuvalette uyuya kalıcam diye

aman nerdeeee bendeeee uyku 11 oldumu saat uyuyorum ara ara kalkıyorum en son dört de uyanıyoyorum sonrası uyanıkkkkk işteeee

bizde mi tuhaflık var acaba ya :))))) bende de bulantı yok hiç bişe yok anlamadım gitti valla .... Mide bulantıları geçer de inşallah rahat bir hamilelik geçirirler :)))

daha cok özlicen kuzusummmm o yüzden doguma kadar bol bol uyumaya bak sennn

amannnnn canımmmmm uyuyamıyom uyuyom sonra sabah 3 dedi mi acıkıyom acıktığımdan dolayı miğdem bulanır gibi oluyor ama sonra yemek yiyom geçiyor geri yatıyom güya 4 de geri ayaktayım sonra uyku yokkkk... evimi özledim sanırım orda olsam uyurum belkiii :))))))))))

bugün şükür benim de bulantım yoktu..hatta kocişime mercimek köftesi yaptım az önce de irmik helvasıı...ama irmik helvasında çok az yedim..yaaa benim canım hiç tatlı istemiyor hemde hiç..iki aydır böyleyim

kızlar ya 10 kişi ankete cevap vermiş...anket silinmiyo da kızlar lütfen gercekçi olmayan şeyleri işaretlemeyelim...değiştirme şansımız yok büyük ihtimallllllll.

Kızlar bende kalp çarpıntısı oluyo sizde de varmı aynı problem ??

Bazen gunde 2kere bazende 1 kere oluyor ama hergun yani. doktoruma sordum. aldigimiz nefes hem bize hemde cocuga gittigi icin oluyrmus kalp zorlaniyormus yani korkacak hic birsey yokmus :)

kızlar bende çok bulantı çekiyorum. herşey kokuyor yaa öğyykk

banada aynen cnm,eşimin parfümünden bile kötü kokuyor burnuma...ki çok severdim ben kokusunu.ama allahtan bugün iyiydim.nazarlar değmesin her bişiciklerden yedim homili gırtlaak ÇD

Kızlar bende kalp çarpıntısı oluyo sizde de varmı aynı problem ??

benimde oluyor gün içinde birkaç kere...ama uzun sürmüyor,hemen geçiyor.bebekle alakalıdır muhtemelen...

benim eşimde kilo aldı ama kaynanama göre benden dolayı değil o küçükkende böyleymişte özüne dönmüş:)
herkes nekadar dertliymişben çok şanslıydım kayınvalidem tarafından ama çabuk kaybettim.5 kasımda iki yıl oldu.3 yıl gelini olabildim ama doyamadık annemize.eşimde çok sarsıldı genç yaşta kaybettik onu.mekanı cennet olsun...

kızlar ya 10 kişi ankete cevap vermiş...anket silinmiyo da kızlar lütfen gercekçi olmayan şeyleri işaretlemeyelim...değiştirme şansımız yok büyük ihtimallllllll.

canım acaba iptal edip tekrar başlatsan olmuyo mu?

Bayanlar gercekten hepinizin yardimina ihtiyacim var 19 yasina daha gectigimiz ay girdim fransada yasiyorum ailem yanimda degil ve akil alip konusacagim kimsem yok bi arkadasimin tavsiyesiyle buldum bu sayfayi kasik sancilarim ve sol yanimda uyusmalar var bunlar cokmu kotu korkuyorum bebegime bisy olsun isemiyorum

kasık sancılarımız hepimizde oluyor canım ama sol yanım uyuşuyor derken nereyi kastediyorsun bacaklarını mı?

bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........

kullanıcı kontrol paneline
git
sol taraftan hesabım başlığı altından seçenekleri düzenleyi tıkla
sayfanın alt tafa doğru çeşitli seçeneklerden mesaj editörü var
3 seçenekten gelişmiş düzenleyiciyi seç
bu kadar

ayaklarına vicks sür. tabi hamilelik için uygun mu onu da araştır önce
bir yerde duydum ayağa sürdüğün zaman bir zaman sonra öksürüğe iyi geliyormuş

Canım özelden msg attım ama görmedin sanırım burdan da yaziim dedim..faceden ekle ordan konuşur buluşuruz..

he he he he bende yaptımmmm

herşeyimiz aynı seninle aynı gün doğurcaz:)))

bende kayınvalidemle iyi anlaşırım arada atışırız ama tatlı atışmalar..biz şanslı olanlardanız herhalde..gerçi erken kaybetmişsiniz çok üzüldüm.başınız saolsun canım

bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........

kullanıcı kontrol paneline
git
sol taraftan hesabım başlığı altından seçenekleri düzenleyi tıkla
sayfanın alt tafa doğru çeşitli seçeneklerden mesaj editörü var
3 seçenekten gelişmiş düzenleyiciyi seç
bu kadar

ayaklarına vicks sür. tabi hamilelik için uygun mu onu da araştır önce
bir yerde duydum ayağa sürdüğün zaman bir zaman sonra öksürüğe iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…