2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bende Allah nasıp ederse normal doğum yapmak istiyorum. En büyük hayalim. İnşallah gerçekleşir.

uzun süredir pc ye giremedim yeni gelen anne adayları gözünüz aydın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah bayramın 1. günü yoğun bir kanamayla uyandım bayramı hastanede yatrak geçirdim arkadaşlar eve çıktığımdan beri yatıyorum wc ye bile gitmiyorum çok büyük iki parça düşürdüm ama şükürler olsun bebişim iyi bugün kontrolüm vardı kanama alanlarım azalmış rapor hakkım bittiği için dr 1 aylık heyet raporu verdi ve doğuma kadar çalışamayacağımı söyledi bugün ilk defa kalktım ve geldiğimden beri yine ağrılarım var ama bebişim hayata sıkı tutunmuş geleceğim diyor:) nede çok yazmışım...

arkadaşlar, kabızlık yaşayanların ıkınması bebeğe zarar veriyor mu ya da düşük tehdidi oluşturuyor mu? bilgisi olan varsa lütfen cevap versiiiiinnnnn....

arkadaşlar, kabızlık yaşayanların ıkınması bebeğe zarar veriyor mu ya da düşük tehdidi oluşturuyor mu? bilgisi olan varsa lütfen cevap versiiiiinnnnn....

Oyle dogrudan bir zarar veriyor mu bilmiyorum Gorumcezede. Ama hamilelere bagirsak duzenleyici olarak Duphalac diye bir surup var, kabizlik olmasin diye ondan veriliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...llanip-hamile-kalan-var-244.html#post26285748

geçmiş olsun. kendine dikkat et canım şuraya baksana ne yazmışım soğan kürü sayfası

ewt canım daha yeni gördüm o ara hep adet olucam diye bekliyorum hiç hamilelik belirtisi yoktu dedim sabah aksam gelir dedim ama yok..nete de girmedim moralim bozuluyordu ama 5 gün sonra test yapım dedim gelen giden yok çift cizgiyi gordum sukurler olsun.. senle evet aynıyız sogan kurunde de aynıydık nerden nereye :)) sanada cok sevindim canım inş hepimizde elimize saglıklı bir sekilde almak nasip olur.. canım ozelden cvp msj yazamadım 100 msj yazmadıgım için miş demek daha cok yazmmam gerekmiş kendine iyi bak sende

çok geçmiş olsun canım

kasık ağrısı vb. gibi normal canım, arada uyuşma gibi de olabilir ama çok artarsa bir doktora görünmekte yarar var.

evet, Ben bir araştırmada okumuştum yeni ultrasonların eski yıllardakiler kadar zararı yok çünkü ses dalgaları ile çalışıyorlar. Ama sürekli ultrasona girmek doktorların zamanını alıyor ve tıbbi olarak bir getirisi yok diye tavsiye edilmiyormuş. Ama bazı durumlarda tavsiye ediliyor, misal düşük geçmişi olan kadınlar için haftada ya da on günde bir öneriliyor ultrason

ah bana neyin kokusunun geleceği hiç belli olmuyor ki, şunun bir testerını bulsam ne güzel olurdu..galiba yine de ondan alacağım, kullanamazsam da dursun sonra kullanırım.Diğerlerini şu an kullanamayacağıma %100 eminim çünkü

Günaydın kızlar iki gündür süper bir şey keşfettim, bulantısı olup benim gibi su içemeyen arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim. Şimdi şöyle oluyor, bir kere suyun tadı berbat geldiği için içilmiyor. Bunun için bir şişe suya azıcık meyve kabuğu atıyorum ya da meyve suyu ekliyorum. Çok hafif bir koku oluyor ve içilebiliyor. Ama bir de su içince anında çıkarma durumu var. Geçen gün fark ettim, hemen uyumadan önce su içince çıkarmıyorum. İki gündür şöyle yaptım; yatağımın yanına su koydum, gece 3-4 defa saati kurdum ve biraz biraz su içip geri uyudum. Böylece neredeyse bir litreye yakın su içtim İnşallah tez zamanda hepimizin bulantıları hayırlısıyla geçer

çok geçmiş olsun canım maşşalah bebişin tutunmuş sana allah göstermesin bidaha

hayırlı cumalar herkese :118:
bebişlerinize de selamlaaar

Son düzenleme:

yengem yapmayı biliyooo bu hafta sonu etsiz ona yaptırayım bari nefsim körelsin :)

geçmiş olsun canım bol bol yat bir ay daha geçsin bişeyin kalmaz inşallah kritik dönemleri atlatıyoruz. bak bebişinin birsürü arkadaşı olacak nereee gidicek tutunur tabiii sen içini ferah tut.

fazla ıkınmak iyi olmaz canım. sen akşamdan bir bardak suya 5-6 tane günkurusu kayısıyı koy sabak aç karına önce kayısıları ye sonra içebildiğin kadar kalan suyu iç bi saate hiç bir sıkıntın kalmaz. aslında her sabah aç karına bir bardak ılık su içsen kabızlık diye bi derdin kalmıyor. ben hiç sorun yaşamıyorum bu yöntem sayesinde tavsiye ederim

hakikaten ne günlerdi hep umut vermeye çalışıyorduk birbirimize yok şu gün içelim bu kadar içelim limon sıkalım. ama hep ne dedik inanalım olacak işe yarayacak diyelim bu pozitif düşünce bizim mutluluğumuz oldu bak... sağlıkla huzurla geçer inşallah gebeliğin tatlım

oyy canım benim senin işin çok zor
hazır damacana suyunuda mı içemiyorsun??
Allah kolaylık versin tatlııım...

--Kız çocuğu doğduğu zaman, ALLAH onun üzerine bereketi yağdıran
bir melek gönderir.
Ve o melek şöyle der:
"Aciz bir kul zaiften doğdu. Ona yardım edenler,
kıyamete kadar yardım görücüdürler.

--Erkek çocuk doğduğunda ALLAH Telalâ ona da
semadan bir melek gönderir ki, o çocuğun iki gözü arasından öper
ve der ki "ALLAH sana selam gönderdi."

Hz. Enes (r.a)

Günaydınn. Acaip bi hava.. Kapalı,karanlık... Şööölee yatıp mışıl mışıl uyuyasım var.

bizim doğum tarihlerimiz aynıymış cnm benimki pazartesi günü 2.37 cm di acaba benimkide o kadar büyümüşmüdür 3 günde :)

valla tatlım cok hızlı büyüyormış bende görünce çok sasırdım koca kafalı olmuş benim minnak :) sabaha karşı uyandım saat 04.00 gibi ultrasaondaki hali gözümün önünden gitmiyooo artık , eşim kel benim , resmi görünce bu bana mı benziyoo demez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…