1 haftadır falan böyle. hatta 2 sayılır. ilk başlar dedğin gibi üstüne abanıp biberon gibi veriyordum. denemediğim yöntem kalmadı. hatta babası ayaktaymış gibi tutup öyle bile denedik.
pompadan mı bilmiyorum. göğüs yapısındandır diye düşündüm ben. zeynoda da aynısı var onda öyle olmuyor. neden akıyor bende anlamıyorum
niran
kız, gelinime sen nasıl emine beder dersin
oy baktıkça daha bi beğeniyorum
böyle kara kaç kara göz bebekleri çok seviyorum nedense
bu arada kızın kuzenimin çocuklarına benziyor
power
geçmiş olsun
bi gitsin şu hastalıklar miniklerden ya
lover
sana da çok geçmiş olsun
gerçekten şaşırdım yavruma nasıl bulaşmış pis mikrop hain mikrop
he ya seviyorumSende bebisinin avatardaki fotosuna bakip seviyon mu uyuyo suan nasil ozledim koca yanak kizim.Allahim sen bize bagisladermensiz dert verme hasta olmasinlar
Kizlar ya ben halen mevlut okutmadim benim kiz oldu 5 aylik birde zatrn masallahi var goren 6 yada 7 aylik mi diyo 74 tam oluyo bazisi kucuk bile geliyo mevlut kiyafeti bulunur mu cok mu gec kaldim ya eminonunde falan bulabilir miyim?
evet ilk foto benziyor
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
yaa niran yukarda talia ya msjı zor yazdım gülmekten ..
allah iyiliğini versin emi..
şaka maka benziyoda haaa
ama ilk fotoda benziyoooo
kıs ne hoşgelmesi çocukla daha fazla ilgileneceem dedimaa nisan gelmis hosgeldin canim nasilsin emine beder kim kiz ben tanimiyorum onu :44:ama kizin ayni sana benziyor bencemasallahh tatlim benim yaa cokk tatlii lokum gibii yiyesim geldi
kız allah seni neetmesin
yerim ben onun bandalarını...ahhh kuzum çok tatlı annesiiiii
niran allah seni davul etmeye emiiemine beder kim diye bakim dedim bir baktim pastalar börekler cörekler tatlilar cikti karsima senin yüzünden aciktim simdi nolcek
ayrica senin tontos yanakli lokum kizini benzetecek baska kimse bulamadinmi ayol
teyzesi çok teşekkürleroyyyy çoookkkk datluuuuu
seni yarın sevecem taammı..
ağalar pdnk hatunu hazırlayın yarın halvet varrrrrrr
geçmiş olsun canım çok şaşşırdım vallaKızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
canım yaa çok çok geçmiş olsunya biliyorum ki çok şeyler kaçırdım içim içimi yiyo ama oğlum çok kötü oldu ya sesi çıkmıyo sürekli ağlıyo nefes alamıyo uyuyamıyo yarın tekrar doktora gitcez bakalım ne diyecek. gitgide kötülüşüyo çocuk ya iştiği ilaçlar boşunamıdır nedir :2::2::2: gece o ağlıyo ben ağlıyorum. tamam çocuk hasta olacak fln ama baya ağır atlatıyo ve o daha çok küçük yaaa
neysebiraz geçmişi okuyımda azıcık keyfim yerine gelsin
evet subliminal mesajlar hakkında bende baya bi nette araştırma yaptım elimden geldiğince bende izletmeyi düşünmüyorum ama daha şimdiden nasıl izlemek için çabalıyorKız Allah seni neetmesin emi bi an Emine beder okuyunca manken foto model düşündüm sonra kulağımda bi ses şunları Emine berin yemek tarif ler kitabı die (televizyondan duyulma bi Ses ve dün bir yazı okumuştum 25.kare die Google amcaya sorun bu günde okuduğum yazıyla bilinç altımda canlanması aman allahım doğru ve çok tehlikeli yaa bundan sonra televizyon melevizyon yok sıpalara) kız ballı lokma tatlış çok güzelilk resim benzemiş oda sanırım ikisinde kafasındaki benziyor ondan galiba
Bu arada cocuğu kaynanana(3 muz gibi oldu Buda 3 na) bırakmıyon artık dimi
ay çok geçmiş olsun canımKızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
valla bizim damatta çook yakışıklı şekerimniran
kız, gelinime sen nasıl emine beder dersin
oy baktıkça daha bi beğeniyorum
böyle kara kaç kara göz bebekleri çok seviyorum nedense
bu arada kızın kuzenimin çocuklarına benziyor
p
Kv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh
kızlar ek gıdaya geçince ihtiyaç olan şeyler varmı.mesela mama kaşığı gibi.kullanmıycağım şeyler almayım.bide dikkat etmem gereken şeyler alırken?su ne kadar vermek gerekiyo?bu tür bilgilerinizi paylaşırmısınız.
cnm bana da 5 çorba kaşığı fazla gelmişti ben de dün ilk defa kaşık maması verdim ama o ölçünün yarısını verdim yani 150ml suya 5 yemek kaşığı diyo ya ben yarısını yaptım ve bir kasenin yarısı doldu ama o bile gözüme fazla gözüktü ve onunda yarısını verdimben işe gideceğim için hergün 120cc süt sağıp buzluğa atıyorum ve süt sagdığımda göğsüm çabuk süt dolmuyo o yüzden günde bir öğün mama vermek zorunda kalıyorum iki haftadır , bide kızım sanki göğsümle savaşır gibi emmeye başladı biçok kişi memeyi bırakacak dikkat et biberon istiyo dediler o yüzden dün kaşık maması yaptım sizce bu yarım kase - benim kaseler büyük- nin yarısı doyurmuşmudur peşine ne kadar çıktıysa azcık da olsa emzirdim 1 saat uyudu acaba doymuşmudur öyle açlıktan ağlamadı da anlayamadım.
Kv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?