2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
S
Canim hani gecen bi arkadasa demistin ya bunun muhabbetini yapmayi sevmiyom aynen bende ayni duygulari paylasiyorum senle soylerkende cekiniyom bende deneedim faydasi oldu ama cok az olmayinca olmuyor amma velakin bu sut olayi konusunu o kadar arastirdimki ihtisas yaptim keske dogumdan once ogrenseydim.
hastane tipi pompa kiraladim emzirme danismanligi aldim vs.
Pompa basligi meme ucuna uygun degil yada kucuk oldugundan akiyo olabilir.
Gogusler bosaldikca sut yapimi cogalirmis dogumdan sonraki 40 gun cok onemliymis.Bebegin sana kusmuyor normal sartlarda senin 3 saatde 1 defa gogsunu bosaltman lazim bosaltmadigin vakit sutun azalir calistigin icin duzenli goguslerin bosalmiyor ve dogaal olarak sutun azaliyor zaten gun icinde bebek biberondan mama aliyo orda bi akiskanlik var senin sut azalinca ayni tazikle sut gelmiyo, e buda pasanin isine gelmiyo biberondan yorulmadan iciyo.
Sut uzuntuden,diyetden,hormonlardan(troit vs.) yada gogsun bosalmamasindan dolayi geri gider.
Calismasan duzenli sagarsan en azindan sagarak biberonla ver dicem ama cok zorlu ve yorucu bi surec elinden geldigince sag ama kendini yipratma bak ben 20 gun emzirebildim sen 5 aya kadar emzirdin ne guzel.Sen ona gunde 1 biberon versen bile onun bagisikligini korursun sikma canini

Kizlar ya ben halen mevlut okutmadim benim kiz oldu 5 aylik birde zatrn masallahi var goren 6 yada 7 aylik mi diyo 74 tam oluyo bazisi kucuk bile geliyo mevlut kiyafeti bulunur mu cok mu gec kaldim ya eminonunde falan bulabilir miyim?

niran
kız, gelinime sen nasıl emine beder dersin
oy baktıkça daha bi beğeniyorum
böyle kara kaç kara göz bebekleri çok seviyorum nedense
bu arada kızın kuzenimin çocuklarına benziyor

power

geçmiş olsun
bi gitsin şu hastalıklar miniklerden ya

lover
sana da çok geçmiş olsun
gerçekten şaşırdım yavruma nasıl bulaşmış pis mikrop hain mikrop

seyzen
yaz kızım 30 dk
az ağlamalısından güzel uyumalısından

zeynomm kayıpları kulağından çekip iyi getiriyorsun agam

gerdönüşüm oğluşunun kulağını çekeyim mi
umarım tekrar eski aşkına döner:26:

Sende bebisinin avatardaki fotosuna bakip seviyon mu uyuyo suan nasil ozledim koca yanak kizim.Allahim sen bize bagisladermensiz dert verme hasta olmasinlar

kereviz yaptım adam evden kaçtı
iki tabak götürdüm ben de
taş yesin o
şaka bi yana görmedi bile ne yaptığımı
iş icabı dışarı çıktı

Kizlar ya ben halen mevlut okutmadim benim kiz oldu 5 aylik birde zatrn masallahi var goren 6 yada 7 aylik mi diyo 74 tam oluyo bazisi kucuk bile geliyo mevlut kiyafeti bulunur mu cok mu gec kaldim ya eminonunde falan bulabilir miyim?

canım mevlüt kıyafetlerinin bedenleri 0-3 ay oluyor bulamazsın sanırım ama alman şart değil ben 2.5 aylıkken yaptım mevlütü ama almadım o kıyafetlerden sevemedim nedense onları bunun yerine bebek mağazalarında çok cici elbiseler oluyor onlardan alabilirsin birde ayakkabı tamamdır

bugün mecburen dışarı çıktım işitme testini sağlık ocağındaki ebeye faksladım
neyse geçerken avm ye uğradım oradaki beyaz eşye mağazasında ne göreyim
dysonnnnnnnnn
elledim bu sefer:76:
ne kadan da güzel bi o kadar hafif(işler güçlere gönderme)
bu kırılacak gibi dedim
bebek olmasa yere atacaktım ama korkar dedi
doğru muydu dalga mı geçiyordu anlamadım:26:
oğluma dua etsin dışarı çıkarıp at hadi demek de vardı ya neyse
kırılmayan çay bardağı misali vardır onunda püf noktası

Ervayı Uyandırma Projesi sekteye uğradı
kv pek bi suratı asık bugün
öle kızımı bana ver sadece ben ilgilenecem modunda da değildim
sadece yatmadım diğer günlere oranla biraz daha ilgilendim
ama ilgilenme dikkat çekecek şekilde değildi
üstelik ben kadına veriyordum çocuğu sevmesi için bakması için
bir kere mama yapıp istedim mamayı ben yedireyim diye (normal bişekilde)
ondan sonraki mama yapışlarımda resmen bana çocuğu atarcasına verdi ya
bide çocuk beşikte ağlıyor ben içeride mama yapıyorum sesi geliyor kv tamam erva anne geliyor diye
bende kucağına lamış diye düşündüm bi geldim içeri oturmuş kanepede hiç çocuğa bile bakmadan öylece teselli veriyor
normalde yapmaz
ay anlamadım yasordum bişimi oldu maoralin bozuk yoo dedi
suratı bi görseniz içimi daraltıyor

evet ilk foto benziyor
farkedince hemen çekip yükledim
aa nisan gelmis hosgeldin canim nasilsin emine beder kim kiz ben tanimiyorum onu :44:ama kizin ayni sana benziyor bence masallahh tatlim benim yaa cokk tatlii lokum gibii yiyesim geldi

kıs ne hoşgelmesi çocukla daha fazla ilgileneceem dedim
kv bi hallere girdi hissetti zannımca bu kezde hiç bakmıyo çocuğa
geçmiş diğer odaya saatlerce kitap okudu

ay Erva adına ben tişkür edeyim teyzesi
kızı genelde kv benzetiyorlar hatta benide kv benzetiyorlar
oysaki kv baya baya esmerdir
kız allah seni neetmesin
yerim ben onun bandalarını...ahhh kuzum çok tatlı annesiiiii
tişkürler teyzesi..
kuzum ne oldu test yaptınmı giremediğim için bilmiyorum

kafasına o bereyi takınca çok benzedi ama
oyyyy çoookkkk datluuuuu
teyzesi çok teşekkürler

seni yarın sevecem taammı..
ağalar pdnk hatunu hazırlayın yarın halvet varrrrrrr

kız bozuk moralimi düzeltir gibi oluyorsun
sonra yine karşımda oturan kv nin varlığını hissediyorum
kopmuşsun bugün

geridöüşüm kuzuum
sütün gitmiycek sürekli bunu düşün sakın olumsuz cümle kurma gerçekten gitmiycek çünkü.
ben 20 gün emziremedim. tutmuyordu oğlum memeyi biberon istiyordu. ben de memeyi biberona dönüştürdüm 4aydır silikon göğüs ucuyla emiyor sıpa. kilosuda iyi bi sorun yok yanii gazınıda patır patır çıkartıyor. yarın git al hemen standart boyundan. aventinkini al 20 tl bişey ne kaybedersin bakarsın kolayca tutar ve uğraştırmadan emer.
agah ıda seni de öpüyoruum.
herşey yoluna girecek sabret canım.

canım yaa çok çok geçmiş olsun
hemencecik iyileşir inş. kuzucuk

evet subliminal mesajlar hakkında bende baya bi nette araştırma yaptım elimden geldiğince bende izletmeyi düşünmüyorum ama daha şimdiden nasıl izlemek için çabalıyor
teşekkürler teyzesi bu aradaa iltifatın için
Kızlar oğlum su çiçeği olmuş Dua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
ay çok geçmiş olsun canım
kuzum ya inş. hiç bişcik olmadan atlatır
niran
kız, gelinime sen nasıl emine beder dersin
oy baktıkça daha bi beğeniyorum
böyle kara kaç kara göz bebekleri çok seviyorum nedense
bu arada kızın kuzenimin çocuklarına benziyor
p
valla bizim damatta çook yakışıklı şekerim
bende onun o tontiş yanaklarını yeriim

nese ben yatayım yarın çok iş var
cuma mevlüt var çünki
ertelene ertelene bi hal oldu zaten
herkeşlere iyigeceler

Benim kardesim de 5 aylikken cikarmisti su cicegi. Cok sukur birsey olmadi, atlativerdi sizin de olmaz insallah bir an once gecerrr giderrrr

ben de wee baby nin ikili silikon mama kaşıklarından aldım,çok rahatlar,bebeklerim çok rahat yiyorlar.e-bebek ten cam rende aldım,fakat ancak 1 hafta kullanabildim,çok uzun sürüyor işi,akabinde tülbentten geçirme işlemi felan,bebeklerim basıyorlar çıglıgı.ben bir de cam limon sıkacagı da almıştım.şimdi katı meyve sıkacagında yapıyorum. hele havuç,mümkün degil rendelenmiyor cam rendede.

bebedor un ikili mama kaplarından da aldım,kapaklı ve kaşıklı.bir paketine 15 tl vermiştim.bir yere giderken yogurdumu felan koyuyorum çok pratik oluyor,öneririm.

başka birşey de almadım henüz. hee bir de 15 20 adet önlük aldım :)

ya o sorun bizde de var.koskoca kaseyi yedikten sonra bile aranıyorlar.biberon emmeye alışkınlar,sanırım doyduklarını anlamıyorlar.

Canım çok çok geçmiş olsun kolayca atlatır inşallah bol bol emzirmeye çalış ya da su veriyorsan birazcık arttır

geridönüşüm ben de çok yıprandım emme sorunundan dolayı silikon meme ucunu seyzen de önermiş zaten bi kullan dene derim.
Bi de oğlum balık yediğim günler emmek istemiyordu bi de badem bu aralar özellikle fazla yediğin birşeyler var mı peynir bile olabilir bi dene belki kokusunu alıyordur oluyormuş öyle bebeklerde.
biz de bugünlerde tekrar emmeme diyetine girdik gibi dediğin gibi saatlerce emmiyor ve emmek istemiyor sabır nolcK bakalım halimiz biberon da almıyor seninki yine onu kabul ediyormuş inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…