2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
parmağımı rendeye kaptırdım
şimdi parmağım zonkluyor
aklıma sezeryan sonrası dikiş ağrılarım geldi
onlar gibi zonkluyor
ağrı kesici iç der gibi
evde kremler var aslında anestol felan sürsem mi

kizlar show tv acarsaniz sabah izleyemeyenler varsa tabi hersey dahilde bebek bakimi hakkinda bilgi veriyor ayse öner :))

canimyaa bugun benim kizimda emmemek icin cok inat etti aksama kadar hci emmedi bütün gün gögüslerim süt dolu vaziyette gezdim benimde cok canim SIKILIYORDU o yüzden bugun aksama dogru ac ac uyudu yarimsaat sonra uyandi tabi ac oldugu icin ve uykulu vaziyette oldugu icin emdi sanirim hasta olcak kizim o yuzden tadi yok keyifsiz ondan emmek istemiyor agahta öyle olabilirmi :)) Insallah emer canim tekrar :))
Kızlar oğlum su çiçeği olmuş Dua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
Canim ya cok cok gecmis olsunn insallah cok cabuk atlatir canim ya daha cokkkk kücük tatlim benimya rabbim acil sifalar versin insallah :)))

parmağımı rendeye kaptırdım
şimdi parmağım zonkluyor
aklıma sezeryan sonrası dikiş ağrılarım geldi
onlar gibi zonkluyor
ağrı kesici iç der gibi
evde kremler var aslında anestol felan sürsem mi

cok gecmiss olsun canimm insalalh cok derin degildir

akşam eşim dışarı çıktı demiştim ya bakın ne oldu anlatayım
eşim çıktı oğlumu uyuturken (o sırada telefonumda kayıtlı olmayan bir numara beni arıyor tabi ben açamıyorum. ben de eşim beni aradı tanıdık birileriyle karşılaştılar eve döndü zannettim)
bi ara bi sesler geldi kapı açıldı içeri 2-3 kişi girdi. tabi ben oğlanı bırakıp içeri bakmaya gidemiyorum. sonra sesler kesildi
eşime de seslenemiyorum
beni bi merak ayrıyrtten korku saldı:18:
eşim gelse bana bi görünür. şu şu geldi felan der
yok gelen giden yok..deli olacağım saçma bir korku saldı içimi gaipten sesler duyuyormuş gibi
sonra sanki bunlar çıkar gibi oldular. ama işte kuşku var neden kimse yanıma gelmedi diye
eee odadan bırak dışarı çıkmayı yerimden kıpırdayamıyorum
eşime mesaj attım
sen eve gelip gittin mi diye
o da yooo demesin mi. ne oldu diye aradı. sanki eve birileri girdi çıktı dedim. çık kapıyı sesli bir şekilde aç kapa dedi. ben de çocuk var nasıl yapyım diyorum(allahım ne komedi)
hemen geliyorum dedi. gittiği yer yakındı. geldi odaları gezdi. bişey yok
galiba evde yanlız olmanın odanın loş olup beni korkutmasıyla yukarıdan gelen sesler bileşti bana oyun oynadılar. offf ya paranoyak gibiydim

rezeneeeeee saka yapiyorsun dimi kizz yazini okuyamadim bilee sadece göz gezdirdim ne oldugunu bile tmm anlamadim ama hic iyi birsey olmamiss anlasilan yaa bende cok tirstim simdi muutfaga gitcektim ben nasil gitcem ya:18::18::18:

canım bebişin nasıl oldu ya yazdın mı göremedim

canm saol düşündüğün için doktor takip edicez dedi
hala geliyo iltihap 6. aya kadar beklicez o zamana kadar geçmezse ameliyat diyo doktor başka çözüm yok
dünden beri iyi gibiydi akşam üzeri baktım yine gelmiş biraz
onu öyle görünce resmen ömrümden ömür gidiyo
inşşlh geçer biran önce
hiç birşey yapamıyorum, aklım onda hep, altını korka korka açıyorum
Rabbim cümlemizin evladına sağlık versin çok zormuş çok

cokk cokk gecmis olsun canim insallah cok cabuk atlatir (( Insallah ameliyata falan gerek kalmazzz
rabbim tüm evlatlarimizi korusun saglik versin insallah

çok geçmiş olsun canm
biran önce geçsin bitsin inşşlhh

herkes ek gıdaya gecmıs bır ben kalmısım..
pek karar veremıyorum gecme konusunda 4 bucuk aylık oldu oglum sutum az dıye gunde ıkı kez mama verıyorum kalan zamanlarda emısıyoruz oglumla
8 kılo 70 cm boyu masallah gelısımınde bır problem yok ama ek gıdaya baslayınca sankı memeyı bırakacak gıbı hıssedıyorum cunku zor emıyor cekıyor sınırlenıyor memeyle kavga edıyor elıyle vuruyor neler yapmıyorkı..
bıberona alıstı dıye sanırım az gelınce kızıyor sıpa
ben ılk oglandan kalanları kullanıyorum detaya gırmedım sadece philipsn kasıgını kullanıyorum sılıcon ısıya duyarlı yıyıcegı seyın sıcaklıgına gore renk degıstırıyor.
bilgilerınıze..

Ya gece biraz iyiydi ama yine kotu ayagimda salliyorum.az once yedigi butun mamayi hemde butun mamayi kustu bisey yemek istemiyo suan oksuruk krizi tutuyo

Aa sitedenmidir teldenmidir her msj yazmamdan sonra uyelik girisi yapiyorum alintida yapamiyorum.
Lover hayatim cok gecmis olsun benim kardesimde 7 aylikken cikarmisti bisey olmadi allahtan korkma atesine fln dikkat et.
Geridonusum tatlim sut olayini unut artik takma kafana ne yapalim nasipleri okadarmis ben ancak 1 kere emziriyorum nerdeyse ege hasta ememiyo dolu olan gogsum resmen geri gidiyo birazda genetik bence benim annem 4 cocugundan en cok beni emzirebilmis oda 4 ay
rezene kiiiz geldilermi sana :))

rezeneeeeee saka yapiyorsun dimi kizz yazini okuyamadim bilee sadece göz gezdirdim ne oldugunu bile tmm anlamadim ama hic iyi birsey olmamiss anlasilan yaa bende cok tirstim simdi muutfaga gitcektim ben nasil gitcem ya:18::18::18:

Ben yukaridan gelen sesleri evden geliyor zannetmisim

Ysmc canım ben geçenlerde yaptım kızımın mevlüdünü. Bir çok mevlüt takımı 0 3 ay dediğin gibi. Ama az da olsa 3 6 ay var. Ben mini damlanın bir takımını buldum kızıma çok da güzel bir şey çok yakıştı tostosuma. Ben burada bulabildiysem sen orada hayli hayli bulursun. Niran hayatım boşver surat yapsın sallama böyle böyle yakında gider hem. Zilli kadın insan torununu annesinden kıskanır mı. Benimki de bir ara böyle yaptı hiç oralı olmadım o da kendiliğinden düzelmek zorunda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…