canimyaa bugun benim kizimda emmemek icin cok inat etti aksama kadar hci emmediaslında bişiler yazcam anlatcam ama uygusuzluğun yorgunluğun dibiyim. başım ağrıyor uykusuzluktan. düşüncelerimi toparlayamıyorum.
şimdilik az fragman yayınlayayım.
oğlum emmeyi bıraktı. mama veriyorum. biberonu içerken bana ve göğsüme bakıyor. biberonun keyfini sürerken bana bakıp emme güdüsü ve annesini düşlüyor. fantezi yapıyor uyuss
bide önceden açıktığında bana bakar ağzını şaplatırdı. şimdi acıktığında babasına bakıyor. bilio mamayı onun getirdiğini
Canim ya cok cok gecmis olsunn insallah cok cabuk atlatir canim ya daha cokkkk kücük tatlim benimyaKızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
parmağımı rendeye kaptırdım
şimdi parmağım zonkluyor
aklıma sezeryan sonrası dikiş ağrılarım geldi
onlar gibi zonkluyor
ağrı kesici iç der gibi
evde kremler var aslında anestol felan sürsem mi
derin değilcok gecmiss olsun canimm insalalh cok derin degildir
canım bebişin nasıl oldu ya yazdın mı göremedim
canm saol düşündüğün için doktor takip edicez dedi
hala geliyo iltihap 6. aya kadar beklicez o zamana kadar geçmezse ameliyat diyo doktor başka çözüm yok
dünden beri iyi gibiydi akşam üzeri baktım yine gelmiş biraz
onu öyle görünce resmen ömrümden ömür gidiyo
inşşlh geçer biran önce
hiç birşey yapamıyorum, aklım onda hep, altını korka korka açıyorum
Rabbim cümlemizin evladına sağlık versin çok zormuş çok
Kv gösterdi sivilce dökmüş bu dedi. Ben acaba verdiğim kayısı suyuna alerji mi oldu dedim. aklımdan bide yoğurt geçti allah'ım inşlh inek sütüne alerjisi yoktur diyorum içimden. Bi açtım baktım içi dolmuş kırmızı kırmızı benekler. Su çiçeği mi oldu dedim yok yok daha küçücük dedim. doktora gittik doktorda şaşırdı çok küçük dedi. Dikkat etmemiz lazım. Su çiçeği önemli bir hastalıkmış. Ciğerde, kalpte bile çıkabilir dikkat edin çocuk kaşımasın iz kalır dedi. Gül yüzlümün yüzünde leke yapmaz inşlh
cokk cokk gecmis olsun canim insallah cok cabuk atlatir(( Insallah ameliyata falan gerek kalmazzz
rabbim tüm evlatlarimizi korusun saglik versin insallah
Kızlar oğlum su çiçeği olmuşDua edin inşlh kolayca atlatır bebeğim. Daha aşısı bile yok o kadar küçük yani
rezeneeeeee saka yapiyorsun dimi kizz yazini okuyamadim bilee sadece göz gezdirdim ne oldugunu bile tmm anlamadim ama hic iyi birsey olmamiss anlasilan yaa bende cok tirstim simdi muutfaga gitcektim ben nasil gitcem ya:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?