2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

3 saatte bir sağmayı yapayım bari. işteyken sağım yapamıyorum. 15 dk aram oluyor çünkü. bide en önemlisi üstüm ıslandığı için iştede ıslanır diye işte sağmıyordum. 6 saat sağmamış oluyorum. ama sağmaya çalışayım bundan sonra.

Herkesciklere gunaydinnnn. ay sanirim ilk kez ilk once ben dedim :)

Canim bebise sicak bir dus aldir sonra dizine yatir gogsunun ortasindan yukari dogru pat pat diye vuruslar yap.Birde elma kabugu ve ihlamur koy cay yap ihlamutun tomurcugu olsun mutlaka onu icir.Birde banyoyu biraz saunaya cevirirebilirsen buhar icinde kalirsa iyi olur ayaginin altinada vikis sur burnuda tikaliysa 1 tane serum fizyolojigi iki burun deligine paylastir korkma sik sik bunu yapabilirsin.Cok gecmis olsun kuzucuga

Kizlar ya ben halen mevlut okutmadim benim kiz oldu 5 aylik birde zatrn masallahi var goren 6 yada 7 aylik mi diyo 74 tam oluyo bazisi kucuk bile geliyo mevlut kiyafeti bulunur mu cok mu gec kaldim ya eminonunde falan bulabilir miyim?

kızlar için seçenek çok. beyaz bi süslü elbise al daha iyi bence. beyaz olmak zorunda değilde mevlüt kıyafetlerine benzesin dersen diye diyorum. ben mevlüt kıyafeti almadım oğluma. şortlu papyonlu bişi aldım.gerçi o günde hava soğuktu. altına kilotku çorap giydirdim. bide ayakkabı. baya güzel olmuştu.

çek çek. hakediyor. bu ara çok yaramaz. hayır diş falan çıkarsa anlıyacağım. daha bunun dişi var ya. diş zamanı kimbilir bana neler yapacak.:18::18: oysa ben ne uslu bebekmişim. acıktığımda bile ağlamaz sadece azıcık ıkk diye bi ses çıkarırmışım

Canım güzel yazmışsın ama naçizane düzeltmek istedim vikisin 2 yaşın altı çocuklarda kullanımı önerilmiyo;
bronşlarda iltihaba yol açarak, mukus yapımını artırarak ve mukusun küçük bronşlardan temizlenmesini azaltarak çok ciddi solunum yetersizliğine yol açabileceği ve bu yüzden küçük çocuklarda kullanılmaması öğütleniyor.

iyiyken herkes iyi olur. marifet kötüyken iyi olabilmekte. ki sen ona şu an kötülük bile yapmadın. bu kadarcık şeyde afra tarfa yapan kvalide iyi değildir. hiç sallama boşver.

bi an kendi kayınvalidemi gördüm sanki ya. evlenmeden önce annemden çok severdim onu. gezerdik, omzunda ağlardım. evlendik sudan sebeplere burun kıvırmalar surat asmalar. oğluna acındırmalar vs. iyi niyetli olmadığını anlayınca verdim odunu verdim odunu

canım çok saol ya. geçmişteki yazdıkların için ayrıca cevap yazcam. ajandama not almıştım onları
evde bi silikon ucum var. wee nin. pek iyi değil. göğüs yaralarım varken dr kullan demmişti. bi onla emzireyim. alırsa avent alayım. gerçi bizimki daha kucağıma aldığım anda atıyor kendini geri. değişik emzirme pozisyonlarından belim kopuyu şuan.

geçicek mi diosun. hiç inanmıyorum ya. daha bunu diş çıkarması var ergenliği var ayy erkek çocukları bide yaramaz oluyor ya. yıkar ortalığı artık. kız olaydı evde evcilik oynardık ne güzel.

peki seninki bi süre sonra tekrar emdi mi. yoksa hala göğüs ucuyla mı emiyor. bu ara gecede çok uyanıyor ve çığlık ata ata uyanıyor. gündüzde sürekli bi çığlık halinde. işteykende sağolsun öğrenciler gürültü yapıyor. kafam kazan şu an. başım ağrıyor ve geçmiyor. bide gözümün altı çok ağrıyor. uyuyunca geçicek sanıyorum ama gecede beyimiz çığlık attığı için geçmiyor.

değişik bişiler yemedim aslında. hep aynı şeyler. biberon doğduğundan beri kullanıyor benimki. ondan alışkın.

1 haftadır böyle ama. hatta iki sayılır. önce kucağımda emmek istemedi. sonra hiç emmek istemedi. bu gece mesela ben kucağıma alana kadar uykusu açıldı. ayık olduğu an emmiyor. emmedi. bende kalkıp mama hazırlayamadım çünkü gözümü açamıodum. gitti eşim mama yaptı getirdi uyuttu. emmemeside ayrı zor ya. diğer türlü ağladıkça emzirip sakinleştiriyordum. bu şekilde mama yapana kadar yıkıyor ortalığı. bide termosda almadım daha. buzlukta sıcak mamayı soğutup gelene kadar canıma okuyor

canm ben bi 500 tefriciye daha alayım
kalırsa takrar alırım olurmu

hepinize çook teşekkur ederim kızlar

bende kayınvalidenin olmadığı bi hafta böyle korktum. kapı açılma sesi duydum. eşime mesaj attım geldin mi diye. çok yorgundum yataktan kalkmak istememiştim. o da hayır deyince :18::18: odanın kiliti de yoktu. askılık gibi bişi vardı odada. onu kapıya dayadım. elimede sert bi cisim aldım :18::18::18:

eşimede korkuyorum gel dedim. ama o gelene kadar yarım saatlik mesafe var. :18::18::18:

bi taraftanda net açık. faceden bi arkadaşıma anlattım. onunla korkumu yenmeye çalışıyorum.

korku dolu saatler geçirdikten sonra eşim geldi. bütün odaları balkonları kontrol ettirdim. bişi yoktu.

ben biraz paranoyağımdır. çocukkende eve gelince ilk kapının arkasına bakardım birileri var mı diye

üzülme canım tek dertli sen degilsin benim oglanada raşitizm teşhisi koydu doktor yazık yavruma huysuzluk uyku sorunu yapar dedi doktor şükürki tedavi var ve erken teşhis edildi hiç dönemeyen ayaklarını kaldırmaya mecali olmayan bi bebekti dün akşam baktım bacagı kaldırmış tutöaya çalışıyo inşallah daha iyi olur hasta oldugunu ögrenince bendede yelkenler suya indi emerek uyumasına izin verdim keyfi ne istiyorsa izin verdim napıyım seviyorum onu düzelir inşallah büyüyünce saglıklı olsunlarda çekelim bi kaç gün huysuzdu yine ama dün gece çok şükür bi defa kalktı o da normal acıktı yavrum. dayanamıyoruz hasta olunca sende sıkma canını düzelicek inşallah bu arada sütüm kesildi benim yaaaa bitmk üzere napıcammm:2:

canm bbenm oglumda bi ara hiç emmedi dıyebilirim,
resmen memeyle savaşıyodu kan ter içinde bir dk bile durmuyodu düşün
doktor normal bu aylarda oluyo ama gecer dışarıya karşı ilgileri arttıgı için emmiyorlar dedi
sen vazgecme tut yinede gögsüne

benim oğlumuda abime benzetiyorlar. o 1 ay anca emmiş. biz kardeşimle 2 yaşımıza kadar emmişiz. bende hep 2 yaşına kadar emziririm sanıyordum.

ya gerçekten eskisi gibi süt mevzusunu takmıyorum. ama emmediği için daha çok yoruyor beni. ondan bi mutsuzluk kaplıyor içimi. mutsuzluk gibde değilde bi durgunluk bi isteksizlik oluyor. sanırım zombilik bu

süt konusunda farklı şekillerde inandırmış durumdayım kendimi zaten. annem benim sütüm yaramazdı dior. bende ordan yola çıkarak belki her anne sütü faydalı değildir oğlumun mama alması daha hayırlıdır falan diye inanıyorum kendimce. ama hazır varkende tamamen vermemezlik yapamıyorum. mücadeleye devam yani

power ahaha ve lover yavrularınıza geçmiş olsun hepsi en kısa zamanda iyileşir insallah lover canım su çiçeğimi çıkarıyorsunuz oğlumda da ilk önce kulağının arkasında iki tane çıkmış ben isilik falan sandım duş aldırmıştım su görünce coştu resmen ve zor geçti atlatana kadar yıkama canım

Ama solunum yaptirmicak sadece ayaginin altina surecek buda ayni etkiyi yaratir mi

Ya alinti yapamiyorum ben neyse herkese tesekkur ederim
ysmc cnm maalesef hicbir sprey fayda etmedi bize vicks yasak onun yerine organic lavanta ve okaliptus ozlu bir kremimiz var onu suruyorum ama oda surdugum yerde kabarciklar cikardi ben bu cocugun vucuduna hicbisey suremiyorum hemen dokunuyo tam anasi kilikli oldu bu cocuk ya hem sumuklu hemde ileti derece alerji vakasi :)

Vucuduna degil canim ayaginin altina suruceksin sadece, okaliptuslu olani sursen ayagina yine alerji yapar mi acaba bol bol emzir normalden daha fazla emzir birde senin sutunde korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…