ben burdayımm şekerimm geldimHülya totosunu kaldıramamıştırrr
Denoz cugumude rahatsız etmeyin gece yoruluyorsaa işde uyukluyor olabilirrr
Yogun o yoğunnn
google dan buldum kopyalayıp yapıştırıyorum canım
he yaa bencede öyle bir duruma dönüştü benim işş
benim k.v geçmiş 2 yee
bi baktım 2 yazıyor, niye 2 aldın diyorum e 6 aylık oldu nerdeyse digeri doyurmuyor dediii
Biz 170 günlük olduğumuza göre Emir 177 günlük. Tam 1 hafta var yanlış hatırlamıyorsam aralarında. 3 gününüz kalmış çok erken değil iyi yapmış kv.
Akşam sor bakem kv ye hazımda sıkıntı olmuş mu direk 2 ye geçince.
Birde her mama her bebeğe yaramaz derlerdi cidden öyleymiş kızlar. Yiğit Ali nerdeyse 3 aylık olduğundan beri sma yiyordu. 20-25 gün önce iştahsızdı ve tüm mamaları denememe rağmen yalnızca bebelac ı yemişti. Baya baya sevmişti hemde. 10 gün kadar yedi ve gram kilo almadı. Evde bebek tartım var kontrol ediyorum.
Sonra yeniden sma ya döndük ve maşallah yine normale döndü kilo alımımız. Eltim bebeğini bebelacla büyüttü maşallah tosun gibiydi.
dikkat ettim oğluşum kaç akşamdır uyurken yastıga falan sarılmaya çalışıyor
uyku arkadasına ihtiyacı oldugunu farkettimhemen kuzuma arkadas olsun diye bir kuzu aldımm e-bebektenn
bide bana gelecek o mama sandalyesini hiç begenmedimburdan başkası aldı yiğeni için onuda kendim aldım yinee
kızlar ya bide benm kızım ilk 30-45 dk sınra uyanıyır derin uykuya geçmekte problem yaşıyo
bi fikri olan var mı bu konuda?
kızlar ya bide benm kızım ilk 30-45 dk sınra uyanıyır derin uykuya geçmekte problem yaşıyo
kuzuuu çok güzeldikkat ettim oğluşum kaç akşamdır uyurken yastıga falan sarılmaya çalışıyor
uyku arkadasına ihtiyacı oldugunu farkettimhemen kuzuma arkadas olsun diye bir kuzu aldımm e-bebektenn
bide bana gelecek o mama sandalyesini hiç begenmedimburdan başkası aldı yiğeni için onuda kendim aldım yinee
canım bebeklerin uyku döngüsü en fazla 45 dk zatenkızlar ya bide benm kızım ilk 30-45 dk sınra uyanıyır derin uykuya geçmekte problem yaşıyo
Ben bitirmiştim cnm..Allah kabul etsinniyet: AHAHA'nın oğlunun ameliyata gerek kalmadan bir an önce iyileşmesi.
ahaha.................................500..............................okudu
.. +500
geridonusumkutusu................255...........................okudu
asesulfam............................250
tokoyay..............................250..........................okudu
eda1299..............................250........................okudu
hkn.....................................150........................okudu
melinnaz..............................100
mikailesra..............................100......................okudu
zeyyno.................................180........................okudu
benimszr..............................100..............................okudu
seyzen.................................250................................okudu
merve..................................250
talia ....................................100.................................okudu
niran....................................250
ahsen...................................250
hülyaerdem...........................250
power...................................245..............................okudu
denoz...................................114
hayat.............................................100
DAĞITILAN .............4444
tefriciyelerimizin hepsi dağıtışmıştır :)
Hayırlı olsun zeyno..polly değilmibuda aldıgım mama sandalyesii
chicco di miiibuda aldıgım mama sandalyesii
buda aldıgım mama sandalyesii
Ya bu cocuk 6 gün oldu hala israrla direniyor sinirler harap olduu bel sirt heryerim agriyor yatak basin da beklemekten sirt üstü yatiyor elleru hic durmuyor emzigi cikarip atip agliyor yan ceviriyor yüz üstü dönüp 1-2 dk kafa hava da etrafi inceleyip yorgunluktan tekrar agliyor artik uyku arkadasini da istemiyor emzigi hic vermesem yada biraz gec versem gözlerinden yaslar akitarak agliyor ben aglatarak degil aglaadan ögrensin istiyorum okadar aglamasina kiyamam suan da agliyor tabi ama ben aci cekerek aglamasindan bahsediyorum.. Dün tam 2,5 saat bugün 2 saat ugrastirdi sadece aksam 15-20 dk icin de uyuyor okadar bunaldim ki biraz önce duscha girdim hem dusch aldim hemde agladim sinirden bu gündüz uykusu resmen ömrden 10 yil alip götürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?