2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Hepinize mutlu günler canlar. Bugün kızımı sağlık ocağına götürücem 5. Ayımız doldu artık tartılıcaz bakalım kaç kilo olmuş benim meleğim pamuk şekerim. Artık ek gıda zamanı geldi bence. Uzun zamandır tattırıyordum zaten ama hiç doyumluk bir şey vermedim. Kendim de tartılayım bakayım kaç çekiyorum bu ay ona göre yeterli kilo almadıysam ek çikolara geçeyim diyorum ne dersiniz. Ay hiç kıyamam kendime biraz daha besleneyim de rahat rahat patlayayım artık. Öptüm hepinizi. Hülya özellikle de seni. Halvet varıdı bugün ne oldu zilli? Çok şey kaçırdın bebeim çoook..

içim gidiyor
çok üzülüuorum
kızımı öpemiyorum cenesini çok severim oysaki
emziriken havaya bakıyorum maske gelmedi hiç aklıma
bi eşarp gibi bişey bağlaym bari
o şimdlk iyi ama ben halsizim
ayrıca çok kötü bişey oldu
ben parol içiyorum diye yanlışlıkla soğuk algınlığı hapı içmişim
kv koymuş parol kutusuna ne işi var bilmiyorum orda
bişey olur mu kızlar ya

Biz 170 günlük olduğumuza göre Emir 177 günlük. Tam 1 hafta var yanlış hatırlamıyorsam aralarında. 3 gününüz kalmış çok erken değil iyi yapmış kv.

Akşam sor bakem kv ye hazımda sıkıntı olmuş mu direk 2 ye geçince.

Birde her mama her bebeğe yaramaz derlerdi cidden öyleymiş kızlar. Yiğit Ali nerdeyse 3 aylık olduğundan beri sma yiyordu. 20-25 gün önce iştahsızdı ve tüm mamaları denememe rağmen yalnızca bebelac ı yemişti. Baya baya sevmişti hemde. 10 gün kadar yedi ve gram kilo almadı. Evde bebek tartım var kontrol ediyorum.

Sonra yeniden sma ya döndük ve maşallah yine normale döndü kilo alımımız. Eltim bebeğini bebelacla büyüttü maşallah tosun gibiydi.

dikkat ettim oğluşum kaç akşamdır uyurken yastıga falan sarılmaya çalışıyor
uyku arkadasına ihtiyacı oldugunu farkettim hemen kuzuma arkadas olsun diye bir kuzu aldımm e-bebektenn

bide bana gelecek o mama sandalyesini hiç begenmedim burdan başkası aldı yiğeni için onuda kendim aldım yinee

Eklentiler

• $lCLO-86496_1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 77

canım hazımsızlık oldu birazz ama öyle çok degil, zaten k.v de 3 ölçek atması gerekirken
2 atmış agır gelmesin diye.. sanırım ondan :44:

bide bizde aptamil çok gaz yapıyordu onun için ben hipp alıyordum ama yememeye başlayınca sma aldım begenmedi
bebelac aldım onuda begenmedii mecburen yine gittim aptamil aldım, başkasını içmiyorr

ben de bi tane arkadaş veriyorum ama çok beğenmedi
büyüklğğü nasıl olmalı acaba

kızlar ya bide benm kızım ilk 30-45 dk sınra uyanıyır derin uykuya geçmekte problem yaşıyo
bi fikri olan var mı bu konuda?

kızlar ya bide benm kızım ilk 30-45 dk sınra uyanıyır derin uykuya geçmekte problem yaşıyo

Dilca benim oglanin gunduz uykusu azaldiginda gece uykusunada gec dalmaya basladiginda 15 gun sonra disimiz cikti gece uykusuna dalarken inildiyor gibi sesler cikarirdi.

canım emirde uyuyor dedigin gibi yarım saat yada 45 dak. sonra uyanıyor ben hiç bişi yokmuş gibi

hiç konuşmadan alıyorum omzuma pışpış yapıyorum tekrar dalıyor hemen..

5 dakika sonra yatırıyorum yatagına bir dahada uyanmıyor. sende böyle yapıyormusun yoksa gözlerini açar açmaz uykusunu mu

dagıtıyorsun?

buda aldıgım mama sandalyesii

Eklentiler

• $lCHI-607906539_1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 34
bir yerde okumuştum bebegin 45 dk dan önce uyanmasınz müsade etmeyip uykusunu uzatırsanız 4 6 hfta sonra uzun uyumaya alışır diyordu ben yarım saat sonra ayagıma alıp bi yarım saat pış pışlıyorum öylelikle 1 buçuk saatlik uykular uyuyo 2 aydır böyle ama malesef durum degişmedi bıraksam yarım saatte uyanır..

kuzuuu çok güzel
zeynoom mama sandalyesi ne aldın
ben karar veremedim dahaaa:26:

canım bebeklerin uyku döngüsü en fazla 45 dk zaten
45 dk da bir uykuları hafifler ya da uyanırlar. kendi kendisine uyuyamadığı için sıkıntı yaşıyordur. uykusu fazla açılmadan tekrar dalmasına yardımcı olmalısın

ya da biraz riskli ama uyuduktan 20-25 dk sonra gidip biraz kıpırdat ne biliyim ayağını çek elini düzelt hafifçe döndür. bu şekilde de uykusu uzarmış ama uyanma riski var tabii

Son düzenleme:
Ya bu cocuk 6 gün oldu hala israrla direniyor sinirler harap olduu bel sirt heryerim agriyor yatak basin da beklemekten sirt üstü yatiyor elleru hic durmuyor emzigi cikarip atip agliyor yan ceviriyor yüz üstü dönüp 1-2 dk kafa hava da etrafi inceleyip yorgunluktan tekrar agliyor artik uyku arkadasini da istemiyor emzigi hic vermesem yada biraz gec versem gözlerinden yaslar akitarak agliyor ben aglatarak degil aglaadan ögrensin istiyorum okadar aglamasina kiyamam suan da agliyor tabi ama ben aci cekerek aglamasindan bahsediyorum.. Dün tam 2,5 saat bugün 2 saat ugrastirdi sadece aksam 15-20 dk icin de uyuyor okadar bunaldim ki biraz önce duscha girdim hem dusch aldim hemde agladim sinirden bu gündüz uykusu resmen ömrden 10 yil alip götürdü

Ben bitirmiştim cnm..Allah kabul etsin
buda aldıgım mama sandalyesii
Hayırlı olsun zeyno..polly değilmi
Gule Güle kullansın canım oglusunn..akilli uslu otursun,afiyetle yesinn annesinin zengin mönüsündekileri

bu kadar yüklenme kendine canım, bence her bebek farklı birbirinden. bende annemle sorun yaşıyorum gündüzleri o baktığı için uyku eğitimine yanaşmıyor. az bişey sallıyorum uyuyor, zaten birsüre sonra istesende sallanmıycak diyor, ben gece uykusuna emzirdiğim sırada yatırıyorum. kucağımda uyuyor bırakıyorum yatağına.
tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…