tatlım gündüz uykusu kolay kolay düzene girmiyormuş kısa döngülerden oluştuğu için. bizim 2 hafta oldu gündüz uykularında halaa problemler var. ağlamıyor ama çok dönüyor kıpırdıyor kayıyor mızmızlanıyor ellerini emiyor çarşafı çekiştiriyor miyavlıyor. 40 dk 1 sa bende beşik başında bekliyorum bazen. ama gece dediğin gibi 10 dk hatta dün gece 3 dk da uyuduYa bu cocuk 6 gün oldu hala israrla direniyor sinirler harap olduu bel sirt heryerim agriyor yatak basin da beklemekten sirt üstü yatiyor elleru hic durmuyor emzigi cikarip atip agliyor yan ceviriyor yüz üstü dönüp 1-2 dk kafa hava da etrafi inceleyip yorgunluktan tekrar agliyor artik uyku arkadasini da istemiyor emzigi hic vermesem yada biraz gec versem gözlerinden yaslar akitarak agliyor ben aglatarak degil aglaadan ögrensin istiyorum okadar aglamasina kiyamam suan da agliyor tabi ama ben aci cekerek aglamasindan bahsediyorum.. Dün tam 2,5 saat bugün 2 saat ugrastirdi sadece aksam 15-20 dk icin de uyuyor okadar bunaldim ki biraz önce duscha girdim hem dusch aldim hemde agladim sinirden bu gündüz uykusu resmen ömrden 10 yil alip götürdü
canım emirde uyuyor dedigin gibi yarım saat yada 45 dak. sonra uyanıyor ben hiç bişi yokmuş gibi
hiç konuşmadan alıyorum omzuma pışpış yapıyorum tekrar dalıyor hemen..
5 dakika sonra yatırıyorum yatagına bir dahada uyanmıyor. sende böyle yapıyormusun yoksa gözlerini açar açmaz uykusunu mu
dagıtıyorsun?
bir yerde okumuştum bebegin 45 dk dan önce uyanmasınz müsade etmeyip uykusunu uzatırsanız 4 6 hfta sonra uzun uyumaya alışır diyordu ben yarım saat sonra ayagıma alıp bi yarım saat pış pışlıyorum öylelikle 1 buçuk saatlik uykular uyuyo 2 aydır böyle ama malesef durum degişmedi bıraksam yarım saatte uyanır..
canım bebeklerin uyku döngüsü en fazla 45 dk zaten
45 dk da bir uykuları hafifler ya da uyanırlar. kendi kendisine uyuyamadığı için sıkıntı yaşıyordur. uykusu fazla açılmadan tekrar dalmasına yardımcı olmalısın
ya da biraz riskli ama uyuduktan 20-25 dk sonra gidip biraz kıpırdat ne biliyim ayağını çek elini düzelt hafifçe döndür. bu şekilde de uykusu uzarmış ama uyanma riski var tabii
Canlarım
Kızıma sebze tattırmak ıstıyorum
20 hazşran doğumluyuz
Bugune kadar sadece meyve suyu ve yogurt yedı
Anne sütü alıyor sadece
Bi tarif verinde yapayım
Acil amaaa..
kuzuuu çok güzel
zeynoom mama sandalyesi ne aldın
ben karar veremedim dahaaa:26:
canım tşklerchicco di miii
işte ben bununla peg prego arasında kaldım:44:
Ben bitirmiştim cnm..Allah kabul etsin
Hayırlı olsun zeyno..polly değilmi
Gule Güle kullansın canım oglusunn..akilli uslu otursun,afiyetle yesinn annesinin zengin mönüsündekileri
ana mam sandalyelerimizin deseni bile aynı, uyku tulumlarımızdan sonrazevklerimiz benzeşiyor sanırım
Valla bende isyanlara geçiyordum az kalsın zeynoo,denöz,Hülya bugün nerdeler diyeeee:))hoşgeldin hayatım(zeynoo)
ben burdayımm şekerimm geldimHülya totosunu kaldıramamıştırrr
Denoz cugumude rahatsız etmeyin gece yoruluyorsaa işde uyukluyor olabilirrr
Yogun o yoğunnn
Hepinize mutlu günler canlar. Bugün kızımı sağlık ocağına götürücem 5. Ayımız doldu artık tartılıcaz bakalım kaç kilo olmuş benim meleğim pamuk şekerim. Artık ek gıda zamanı geldi bence. Uzun zamandır tattırıyordum zaten ama hiç doyumluk bir şey vermedim. Kendim de tartılayım bakayım kaç çekiyorum bu ay ona göre yeterli kilo almadıysam ek çikolara geçeyim diyorum ne dersiniz. Ay hiç kıyamam kendime biraz daha besleneyim de rahat rahat patlayayım artık. Öptüm hepinizi. Hülya özellikle de seni. Halvet varıdı bugün ne oldu zilli? Çok şey kaçırdın bebeim çoook..
sen benim totomu yene istiyon minnnaaacık totomdan :86:
tamam fotoları çekelim elinede sofiyi verhatıra olur bizede ne güzel.
bizimkinede fb forması almış babası 80 tl ye. başka bişey desen burun kıvırırlarmama sandalyemiz dayıdan hoopp hediye geldi
Canlarım
Kızıma sebze tattırmak ıstıyorum
20 hazşran doğumluyuz
Bugune kadar sadece meyve suyu ve yogurt yedı
Anne sütü alıyor sadece
Bi tarif verinde yapayım
Acil amaaa..
Ya bu cocuk 6 gün oldu hala israrla direniyor sinirler harap olduu bel sirt heryerim agriyor yatak basin da beklemekten sirt üstü yatiyor elleru hic durmuyor emzigi cikarip atip agliyor yan ceviriyor yüz üstü dönüp 1-2 dk kafa hava da etrafi inceleyip yorgunluktan tekrar agliyor artik uyku arkadasini da istemiyor emzigi hic vermesem yada biraz gec versem gözlerinden yaslar akitarak agliyor ben aglatarak degil aglaadan ögrensin istiyorum okadar aglamasina kiyamam suan da agliyor tabi ama ben aci cekerek aglamasindan bahsediyorum.. Dün tam 2,5 saat bugün 2 saat ugrastirdi sadece aksam 15-20 dk icin de uyuyor okadar bunaldim ki biraz önce duscha girdim hem dusch aldim hemde agladim sinirden bu gündüz uykusu resmen ömrden 10 yil alip götürdü
Kızlar übana bır sebze corbası tarifi verırmısunuz kızıma yedırebılecgım
Meyve suyu ve yogurtdan bıktı cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?