2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben kv için hiç o kelimeyi kullanmadım dimi
eğer kullandıysam o demek olduğunu bilmiyordum anacım
uyuz demektir diye düşünmüştüm
ay bide denizkızının kv sine dedim 1-2 saat önce
canım ya oda yazmış ki 'tırıspı değil de' diya
DENİZKIZI ben kelimenin meanasını bilmiyodum şekerim özür dilerim

bizim kide gece kalktığınında ancak 60cc yiyor
ay bide benimki hala dönmüyor ya taktım ben bu dönmeye

daha vakti var takma. sözünün eri demekki bizimki haraketlerini artırdı iyice. çok tehlikeli olmaya başladı. tadını çıkar. geç dönen bi sürü çocuk var.

zilloşlar benim koca travmamı arada kaynattınız

ee beeen

kız senin içinde de ne yalaka sarı kafa varmış be ya
yada daha doğrusu senin içindende bi hülya çıkıverdi
bu kezde bizi harcamışın
bende bir ara girdim o an dönüşümün lafını gördüm hemen atladım ne uyuyorsam o deliye (pis satan sarı kafa)

zeyyynoooom :18::18::18:
geçmişi okudukça taliaa gibi yorum yapmaya tırstım
ne bu ya SAKSI DEĞİLİM BEN
BEN BU OYUNU BOZARIM (masayı deviren sarı kafa)
uuyyy burdada rahat konuşamayacaksam kv ile sohbet ederim daha iyi

Son düzenleme:
sende saol canim evet suan icin hazir degilim daha ve dedigi gibi birileride öncu olmadan olmuyor malesef artik hazir oldugum bir zaman 6 ayi bitmeden yapmam lazim benimde :)) bu arada yarin misafirlerin gelcekmis baya kalabalik sana kolay geslin canim allah yardimcin olsun insallah :)))

ayy canim benim yaa cok tsk ederim cok iyi moral oldu bguun bana valla cok mutlu oldum kiz saol ayni sekilde hislerimiz karsilikli canim benim bende seni hic görmeden cok sevdim tatlim benim sende cokkkkk tatlii vee cok guzel bir arkadasin hayatim kv den senin güzeligini kiskanmis doga sana cok benziyor kesinlikle annesin kizi

Ben tatlı değil miyim beni sevmiyor musun?
Hihii saka şaka♥♥♡♡
hayatim sende cokk tatlisin canim benim balli lokumum

ay merveee ne cok guldum yaa sana sen cok yasa emii 2 grm vermisin ya hadi gözun aydin hayatimm insallahh 2 kilolaraa kadar ilerler esimde soruyor neye guluyonn diye bende dedimmerve 2 gr vermis de ona guldum dedim haa iyi diyor anladimi anlamadimi biliyorum artik:44:bu arada ne sütünü etkilermi anlamadim canim yürüyüsmü etkiliyormus:44::44:sanmiyorum etkiliyecegini eger onu soruyorsan canim bebislerin de bizlerinde temiz havaya ihtiyaci var yurumek herzaman icin iyidirne guzel ervos mis gibi hava almsi gezmis bende bundan sonra sabahlari disari cikmaya karar verdim uyumak yerine disariya cikip gezcem neresi olursa olsun :)))
cok cok tsk ederimm canimm yaaa masallahh herkese birseyler yazmisin seni o yuzden tebrik etmek istedim

ROKOKO PASTASI (adı buymmuş)
4 kutu krem şanti (tek tek 8 paket ediyor)
yarım paket pudra şekeri
2 paket kakaolu bisküvi (petibör)
2 yemek kaşığı kakao
damla çikolata
1 paket çikolata sos
3 su bardağı süt

YAPILIŞI
krem şantilerin hepsini 3 su bardağı sütle çırpıp içine pudra şekeri, kakao yu koyup tekara çırpıyorsun.
sonra bisküvileri 4e bölüp kremşantini içine koyuyorsun..damla çikolatada ekleyip karıştırıp borcama diziyorsun..buzdolabına koyuyorsun..sonra üzeri için çikolata sos yapıp (çikolata sosun içine isteğe bağlı olarak pudra şekeride koyabilirsiniz) soğuduktan sonra pastanın üzerine yayıyorsun

çok lezzetli kizlar tavsiye ederim

Ayyy niran gece gece öldüm gülmekten kocişkom da kıs kıs gulme sesime uyanmiş sen iyice kafayı bozdun diyo
Pdnk , , geridönüşümkutusu ve de niran siz çok yaşayın emi gulme krizine girdim az kaldı Kızımda uyanacakti.
Bu arada benim kız da çok tirispi babasıyla yaramazlık yapacaktık 10 dakika aralıklarla uyandı ağladı izin vermedi bize bi türlü adamcagiz uyuys kaldı annem derdi ki kızım olalı kizanciğa hasret gittim diye çok haklıymış baya baya kociş le asker arkadaşı gibi olduk

Talia cnm sen moralin bozulduğunda söyle ben sana hemen bir ayar çekerim bu arada iltifatin için çok teşekkür ederim havalara giren sarı kafa
Kızlar hepinize iyi geceler beni çok yoruyo zilli kızım şuan cepten yazıyorum gözlerim ağrıyo artık öpüldünüz

evet yaa benim icimden bir hülya cikiveridi nolduysa anlamadim bende
ama kiz cidden cok dogru seyler yazmis napim hakliya hakli simdi sende hemen satmisim bakiyomda bacim
kiz nasil yani ben ne yorum yapmisim da anlayamadim ay bende bugun hic birsey anlayamaz odlum sanirimm:44: niye tirstin sen simdi:44:

tamam canim haber veririm cok iyi moral veriyorsun valla kiz ben iltifat etmedim gercekleri soyledim canim benimm gercek dusuncelerim kesinlikle

ay bu arada o durum bizde de oluyor ne zaman niyetlense adam cagiz kizim uyaniyor hemendün yine niyetlendi kocis
ben bekle dedim durdurdum adama 5 dk gecmeden uyandi dilay esim diyor yine hisetti anasina eziyet edecegim icin istemiyor diyorinsallah kizcancikla hasret gidermeye izin veriri kizcen

Iyi geceler canim allah rahatlik versin dogayi ve seni kocaman öpüyorummm

Son düzenleme:
biz asker arkadaşlığını geçtik ahretlik olduk
cınım bu uyku şeyisinde bişiler olmuş ya alınganlık flan ona yazmışın yorum yapmaktan korkar oldum diye ona şeyetmiştim hakvermiştim
kız taliaa özlemişim kız seni

ahiretlikmii allah senin iyiligini versin emi kizz
hee tmm simdi anladim aslinda tahmin etmistimde yinede emin olmak icin sorum dedim evet canim bundan sonra üstüme vazife olmayan seylere yorum yazmiyacam malesef bu 3. oldu ya ben yanlis anlasiyorum yada yanlis anlatiyorum yada tamamiyle ben yanlisimm
kiz valla bende özlemisim seni ya cok belli oluyor senin olmadin sayfalar ilerlemiyor baksana

bugun sen pdnk ve geridönüsümün tirispi hakindaki yorumlarinizada gulmekten kirildim esim yanima bana ters ter bakiyor ne guluyon diye merve icin guldugum acikladimda bunu aciklayamam diye hiccccccccccc deyim gecistiridm

springwithflowers kullanıcısından alıntı
Dun kitap okuma konusu konusulmustu bugun yine deneyeyim dedim sonuç kitabi aldi yiyor

bugun bende yeni bir kitap aldim kizima alisverise gitmistik aksam üstü oraya gelmis hemde heidenin kitabini aldim
eve geldik abisi okudu kizima bende aa bak dilay bu agac bu keci bur dag diyee resimleri aciklamaya calsiyordum cok komik bir sekilde o da bakiyor eliyle tutup almaya calsiyor resimdekiler hele birde hepimizin keci sesi cikarmaya calismamiz tamm bir olay yani cok komiktikk

arkadaslar birsey danışmak istiyorum bebegim bugün bes ayını doldurdu ve hep mamayla beslenen bir bebek doktor bu gidişimde 3 tatlı kasıgı elma püresi ile baslayabilirsin dedi baska neler yapabilirim bi fikir verirmisiniz bu ek gıda meselesine

Canim bizim doktor kivi verme demisti bir de okudugum kadariyla yumurta da 8. Aydan sonra veriliyordu galiba

taliaacım sen kendine bi reset çek yada bi format at öle gel şekerim
bak o zaman program tıkır tıkır işleyecek herkeşler seni anlayacak

tabi tabi hiç ilerlememiş sayfalarbu arada
ay bide dönüşümde bende pek bi safız
pdnk in o lafını pekte masum bişi sanıyoruz

garibim Diloş kimlerin arasına düştüm böle demiştir

HafsaninAnnesi,rezene+,TALIAA+,ysmc, Retbul+ hayat200719+,ahaha

kızlaar ben artıkın yatayım
yarında çok işim var erkenciyim yine
çook sizi

bu arada benim kocanın hey heyleri geldi yine
dün kkya girme sınırı koydu 1 saat gireceemişim artık
bugün işte diye böle girdim
zaten dedim sen yokken girerim diye gözleri büyüdü olmaz dedi
bir buçuk saatte anlaştık
çok vakit harcıyormuşum kendilerine zaman harcamıyormuşum
antropoza girdi sanırım
yoksa oda mı tırıspı

Son düzenleme:

Hic takma canim bir gunde yapiveriyolar. Kizim da donmuyordu bi gun bi basladi gidis o gidis simdi de surekli donuyor cok tatlii

Bir de donmesi icin tesvik edebilirsin mesela hafifce yana donunce poposundan ittiriver donuversin belki oyle de ogrenmis olur

Iyi geceleeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…