bizim kide gece kalktığınında ancak 60cc yiyoroğlum bu ara gözüme kocaman görünüo.
bide uykudayken fazla bişi yemiyor. 150 cc mama yaptım. iyice doyurayım bu gece kalkmasın sık sık diye. ama 50 cc anca yedi. sonra kitledi dudaklarını. mümkün değil biberonu sokamadım
beni akrep soktu galibaa
(zeyno ya gönderme yapan sarı kafa)
(halaa şansını zorlayan sarı kafa)
(evrene pozitif enerji gönderen sarı kafa)
benide opsenizeO zaman öpüşek.
Zeyyyno esra nerdeler gelsin de güzel bi öpüşün
bi de beni öpün hatta eşim öpmüyor pek bu aralar ihtiyacım var
ben kv için hiç o kelimeyi kullanmadım dimi
eğer kullandıysam o demek olduğunu bilmiyordum anacım
uyuz demektir diye düşünmüştüm
ay bide denizkızının kv sine dedim 1-2 saat önce
canım ya oda yazmış ki 'tırıspı değil de' diya
DENİZKIZI ben kelimenin meanasını bilmiyodum şekerim özür dilerim
bizim kide gece kalktığınında ancak 60cc yiyor
ay bide benimki hala dönmüyor ya taktım ben bu dönmeye
zilloşlar benim koca travmamı arada kaynattınız
ee beeenoy ne konuymuş bu uyku eğitimi ya, germiş burda kızlarınacizane fikrimi belirtiyim ki emin herkesin niyeti bu, başkasını kınamak değil fikrini belirtip, belki tavsiyede bulunmak. kaldıki o kadar hukukumuz var burda diye düşünüyorum, birbirimize emeğimiz geçiyor.
tracy hog kitabını seyzenden aldığım gazla sipariş ettim, kargoda sorun çıktı 6 gündür gelmedi kitapbende vazgeçtim eğitim meğitim yok zaten çok meyilli değilmişim, annemin tavrıda tuz biber oldu. ama her bebek farklı aynı bizler gibi. eminim herkes çocuğu için en iyisini ister ve yapar. gereksiz kırgınlıklar olmasın lütfen dediğim gibi o kadar dert paylaşmışlığımız var burda.
Herkess Bana Odaklansın Şimdi
zeyno oğluşun sebze çorbasına neler katabilirim artık hepten reddeder oldu, sen sevdirdim dedin bşeyler katıp sanki:26::26:
esra eliasa bulaşmasını nasıl önleyebildin grip olduğunda, burnum akıyor gözlerim yanıyor bugün:2:
seyzenn, benim bu tracynin kitap nolucak şimdi he nolcak:27
geridönüşüm kocan ne süpriz yaptı kız merak ettim?
pdnk, tırıspı kaynana benden selam söyle çokmu mutlu oluyo siz evde böyle olunca,Allah kocana akıl fikir versin
taliaam canım dünürüm maşallah dilayım kocaman olmuş, gelişimi süperr
denizkızı söylemeden geçemiycem maşallah sana daçocukla ev temizliği+habersiz yemekli misafir bide çaya ayrı misafir totonu kaşı
denozz nerdesin yagel bi ablalık yap hepimize
hülya oğluşunun uyku düzenine de maşallah canım, inşallah bozulmaz
cevap vermeyeni yakarımmüzülürüm yani
canim benim tabiki bir cogumuz özel hayatinda herkese gülücükler sacan durmadan siritan tipler degilizdir dimi
suan yazini okuyunca ben bile tirstim kiz senden :18::18: saka saka canim benimkayinvaliden de amma uyanikmis hee nasilda kvirmiss aslinda iyi etmis hee taktirde etmek gerek aslinda degismesi gerektiginin farkinda bir kadin:44:
kesinlikli katiiyorum sana agam hemen harcamaya kaltilar senii ( Yalacaki sari kafa )Ay aslinda yazdiklarini okuyunca cok duygulandim kiz yasadiiklarimiz aklima geldii sen cok yasa emii
canim sen yazdiklarima alindinmiiaslinda alinacak birseyde yazmamistim yaa kimsede yazmamisti sanirim senin sinirlerin cok gerilmis ben zaten tamamen birak ugrasma da demedim cünkü arabada yatiriyor dediginde cok üzülmüstüm arbayi birakmasi sarti onun icin ugrasman gerekiyordu ve ugrastin iyide ettin sonunda yataginda ytamaya basladi oglusun. benim demek istedigim sey uyku egitimi vermeye calsirken oglusunun uykusu olmadigi halde uyutmaya calismandii canim onun icin cok zorluyorsun demistim sanirim ben anlatamadim sana ya uykusu yoksa birak ugrasma o yukusu gelince uyur demistim illaki ayni saate yatip kalkacak diye bir sart kural yok
dün doktora gittimde bir bayan vardi yeni dogmus bir bebek kucaginda bir haftalik yok daha sanirim yeni cikmis hastaneden kucaginda kücücük duruyor birde benim kizima baktim kucagimda oturuyor kocaman olmuskendi adima cok üzüldüm ve cokta kizdim ne cabuk bebeklik dönemleri gecti ve biz gaziydi caziyid cuzuydu derken o anini rahat rahat yasiyamadik kendi adima ise biliyorsun turkiyede gitcem kv de ne olcak tatilim burnumdan gelcek diye kafana takarak ve turkiyede ayni sekilde yasiyarak kiziminn ilk aylarini kacirdigimin farkinda vardim bundan sonrada hic birseyi kafama takmamaya calisacagim kizim ne istiyorsa o olcak onun artik hic bi anini kacirmak istemiyorum . lütfen sende uyku egitimi vercem diye oglunun bu dönemlerini kacirmaa canim benim kimseyede kizma herkes kendi fikrini yazdi bunu yazamiyacak kadar hukukumuz yokmu ya:44::44: ben burda sizlrden baska kimseye birseylerimi paylasmiyorum kendime cok yakin buluiyorum sizleri bilmiyorum sizlerde ayni seyi dunuyormusunuz benim icin ne kadar benimiszyorsunuz bilemiyecem ama böyle olunca benim yazdiklarima bazilar cikip alinca ben cok uzuluyorum ya
bundan sonrada kim bana ne yaziyorsa ona cevap yazsam daha iyi olcak sanirimdüsüncelerimi fikrimi yazmaya cekinir oldum iyice
sende saol canim evet suan icin hazir degilim daha ve dedigi gibi birileride öncu olmadan olmuyor malesefsağol tatlım
sende moralini bozma kuzum olursa olur olmazsada canını sıkma
bizimkide ertelendikçe ertelendi..dediğin gibi birinin öncü olması lazım
insanın gözünde büyüyor
benim kvninde totosundan gelmiyordu biraz o yüzden biraz benimkinden gelmeyince
şeker falanda daha yoktu falan filan derken
ama bir gün belirkeyip herkese haber verirsen mecbur hazırlanıyorsun o güne
senin ona ihtiyacın var sanırım şekerim
yoksada boşver ne zaman kendini hazır hissedersen
ayy canim benim yaa cok tsk ederim cok iyi moral oldu bguun bana valla cok mutlu oldum kiz saolTalıaaaa yazdıklarını hep okuyorum ama bazen alıntı yapıp bişeyler yazmaya üşeniyorum çoook tatlısııııııııııııııııııııııııın seni görmeden çok sevdim bennnbirden içimden geldi yazasım geldiii, diğer arkadaşlar sizleri de çok seviyorum hee kimse alınmasın
hayatim sende cokk tatlisin canim benim balli lokumumBen tatlı değil miyim beni sevmiyor musun?
Hihii saka şaka♥♥♡♡
ay merveee ne cok guldum yaa sana sen cok yasa emiiKızlar bugün yürüyüşe başladım bebeği koydum arabaya tam 2 saat dışarıda vakit geçirdk kızımla. Hiç ağlamadi maşallah
Ama eve gelince acısını çıkardı
Sorum şu sizce sütümü etkiler mi?
Zaten ahım sahım sütüm yok
Ama yürüyüş iyi geldi
Eve gelince Tartildim 2 gr vermişim
cok cok tsk ederimm canimmtamam canım öyle olsun
vuuuuvvvvvvvvvvvvvv
burçlar değişmiş yeni bir burç gelmiş, yılan burcu
ben artık ikizlermişim, oğlum boğa
bana bişey yazmamışsın ama neyse
ne yazacaksın ki zaten
güzel şeyler yazmışsınbu da yorumum sana
buyur geldim
ooooooo çok vermişin
hemen o zaman gönderdim.:44:hayır almadım ya
o zaman mı yolladın şmdi mi
Ayyy niran gece gece öldüm gülmekten kocişkom da kıs kıs gulme sesime uyanmiş sen iyice kafayı bozdun diyoben kv için hiç o kelimeyi kullanmadım dimi
evet yaa benim icimden bir hülya cikiveridi nolduysa anlamadim bende
ee beeen
kız senin içinde de ne yalaka sarı kafa varmış be ya
yada daha doğrusu senin içindende bi hülya çıkıverdi
bu kezde bizi harcamışın
bende bir ara girdim o an dönüşümün lafını gördüm hemen atladım ne uyuyorsam o deliye(pis satan sarı kafa)
zeyyynoooom :18::18::18:
geçmişi okudukça taliaa gibi yorum yapmaya tırstım
ne bu ya SAKSI DEĞİLİM BEN
BEN BU OYUNU BOZARIM (masayı deviren sarı kafa)
uuyyy burdada rahat konuşamayacaksam kv ile sohbet ederim daha iyi
Ayyy niran gece gece öldüm gülmekten kocişkom da kıs kıs gulme sesime uyanmiş sen iyice kafayı bozdun diyo
Pdnk , , geridönüşümkutusu ve de niran siz çok yaşayın emi gulme krizine girdim az kaldı Kızımda uyanacakti.
Bu arada benim kız da çok tirispi babasıyla yaramazlık yapacaktık 10 dakika aralıklarla uyandı ağladı izin vermedi bize bi türlü adamcagiz uyuys kaldıannem derdi ki kızım olalı kizanciğa hasret gittim diye çok haklıymış baya baya kociş le asker arkadaşı gibi olduk
Talia cnm sen moralin bozulduğunda söyle ben sana hemen bir ayar çekerimbu arada iltifatin için çok teşekkür ederim havalara giren sarı kafa
Kızlar hepinize iyi geceler beni çok yoruyo zilli kızım şuan cepten yazıyorum gözlerim ağrıyo artık öpüldünüz
biz asker arkadaşlığını geçtik ahretlik oldukAyyy niran gece gece öldüm gülmekten kocişkom da kıs kıs gulme sesime uyanmiş sen iyice kafayı bozdun diyo
Pdnk , , geridönüşümkutusu ve de niran siz çok yaşayın emi gulme krizine girdim az kaldı Kızımda uyanacakti.
Bu arada benim kız da çok tirispi babasıyla yaramazlık yapacaktık 10 dakika aralıklarla uyandı ağladı izin vermedi bize bi türlü adamcagiz uyuys kaldıannem derdi ki kızım olalı kizanciğa hasret gittim diye çok haklıymış baya baya kociş le asker arkadaşı gibi olduk
Talia cnm sen moralin bozulduğunda söyle ben sana hemen bir ayar çekerimbu arada iltifatin için çok teşekkür ederim havalara giren sarı kafa
Kızlar hepinize iyi geceler beni çok yoruyo zilli kızım şuan cepten yazıyorum gözlerim ağrıyo artık öpüldünüz
cınım bu uyku şeyisinde bişiler olmuş ya alınganlık flan ona yazmışın yorum yapmaktan korkar oldum diye ona şeyetmiştim hakvermiştimevet yaa benim icimden bir hülya cikiveridi nolduysa anlamadim bende
ama kiz cidden cok dogru seyler yazmis napim hakliya hakli simdisende hemen satmisim bakiyomda bacim
kiz nasil yani ben ne yorum yapmisim da anlayamadim ay bende bugun hic birsey anlayamaz odlum sanirimm:44:niye tirstin sen simdi:44:
tamam canim haber veririm cok iyi moral veriyorsun vallakiz ben iltifat etmedim gercekleri soyledim canim benimm gercek dusuncelerim kesinlikle
ay bu arada o durum bizde de oluyor ne zaman niyetlense adam cagiz kizim uyaniyor hemendün yine niyetlendi kocis
ben bekle dedim durdurdum adama 5 dk gecmeden uyandi dilayesim diyor yine hisetti anasina eziyet edecegim icin istemiyor diyor insallah kizcancikla hasret gidermeye izin veriri kizcen
Iyi geceler canim allah rahatlik versin dogayi ve seni kocaman öpüyorummm
biz asker arkadaşlığını geçtik ahretlik olduk
cınım bu uyku şeyisinde bişiler olmuş ya alınganlık flan ona yazmışın yorum yapmaktan korkar oldum diye ona şeyetmiştim hakvermiştim
kız taliaa özlemişim kız seni
springwithflowers kullanıcısından alıntıDun kitap okuma konusu konusulmustu bugun yine deneyeyim dedim sonuç kitabi aldi yiyor
slm tetelerrrrrr ne habersinizzz kıııııııııııızzz
çok özledlm sizi yawwwww
kocişin başının etini yiyorum pc al diye
ara sıra girip yazdıklarınızı okuyorum ama yazmaıyorum
az çok gördüğüm kadarıyla bakıyorumda herkesler ek gıdaya geçmiş
bizde başladık maşallah paşam herşeyii hüpletiyor
yedirdiklerimi yazayım sizede yardımcı olur belki yada yanlışsa uyarııın beniii
günlük 1çaybardağı yoğurt yediriyorum
yarısını sade yarısınıda 1 yemek kaşığı pekmez karıştırıyorum
meyve püreleri elma.kivi.incir.armut.nar suyu vs... çok sewiyoruz
yumurta,çökelek,çorbalardan hemen hemen her yediğimizden ,yemek sularından falan pişmannn...
alerjimiz olmadı hiç birine çok şükür
bide oğluşum bir haftadır sırt üztü yatarken yüz üstü dönüyo yuvarlanıyo yakında emekleriz gibime geliyor
çok güzel ya nasılda zamanı gelince hepsi oluveriyo
dişimiz hala yok ama çok ağrı ve sancımız var herşeyi kemirmeye çalışıyo
öpüyoruz hepinizi ve yavruşlarınızı
taliaacım sen kendine bi reset çek yada bi format at öle gel şekerimahiretlikmii allah senin iyiligini versin emi kizz
hee tmm simdi anladim aslinda tahmin etmistimde yinede emin olmak icin sorum dedimevet canim bundan sonra üstüme vazife olmayan seylere yorum yazmiyacam malesef bu 3. oldu ya ben yanlis anlasiyorum yada yanlis anlatiyorum yada tamamiyle ben yanlisimm
kiz valla bende özlemisim seni ya cok belli oluyor senin olmadin sayfalar ilerlemiyor baksana
bugun sen pdnk ve geridönüsümün tirispi hakindaki yorumlarinizada gulmekten kirildim esim yanima bana ters ter bakiyor ne guluyon diye merve icin guldugum acikladimda bunu aciklayamam diye hiccccccccccc deyim gecistiridm
bugun bende yeni bir kitap aldim kizima alisverise gitmistik aksam üstü oraya gelmis hemde heidenin kitabini aldim
eve geldik abisi okudu kizima bende aa bak dilay bu agac bu keci bur dag diyee resimleri aciklamaya calsiyordum cok komik bir sekilde o da bakiyor eliyle tutup almaya calsiyor resimdekilerhele birde hepimizin keci sesi cikarmaya calismamiz tamm bir olay yani cok komiktikk
ben kv için hiç o kelimeyi kullanmadım dimi
HafsaninAnnesi,rezene+,TALIAA+,ysmc, Retbul+
kızlaar ben artıkın yatayım
yarında çok işim var erkenciyim yine
çooksizi
bu arada benim kocanın hey heyleri geldi yine
dün kkya girme sınırı koydu 1 saat gireceemişim artık
bugün işte diye böle girdim
zaten dedim sen yokken girerim diye gözleri büyüdü olmaz dedi
bir buçuk saatte anlaştık
çok vakit harcıyormuşum kendilerine zaman harcamıyormuşum
antropoza girdi sanırım
yoksa oda mı tırıspı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?