2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Pulibet mi benim üstüme gül kokluyorsun demek

Annenden ne haber tabi annenin yanında girsen kızardı sana eminim
Ben annemin yanindayken buraya girdiğimde
Annem bana senin kiskaniyorum bu kadınlar kulübunden diyo bana
aaa hic öyle sey olurmu askitoomm senin üzerine gül koklarmiyim hic sen benim ilk göz agrimsinn
o sadece bir gunluk kacamakti canim benim
hehehh kiskaniyormuymus senin annen yine iyimis kuzum ya benim ki söyleniyorda söyleniyorr tlfndan bakim bir ara dedim hihh simdide eli bos kalan hemen tlfna sarilyior ne varsa orda anlamiyorumki isleri gucleri yok baska coluk cocuklari yok da vir vir vir hemen biraktim tfln yoksa devam edecek daha
Kuzum pulibetle aynı anda geldiniz topiğe hayırdır

Zaten tek seni begeniyo

Hee bide DeGeT i biz çekecez size siz değil sazalıgınızı unutmadık unutturmayacağız
sana DEGETTTT bikerem o bizim isimlerimizin basharfleri biz diyoruz size voltrani yani DGT yi olusturarak

Öhömm Öhömm bana yyokmiiiiiiiiiiii
Bekliyorum bekliyorum yazmiyorsun

kuzumm ya senide herseyde unutmaya basladi bi zillilerr sen son zamanlarda aktif olamiyorsun ya canim o yuzden oluyordur

bunlarr çok tatlı. azıcık oynasınlar da neşelenelim

Retbul canım bekliyorum hadi bakalım ne çıkacak şansıma hee kilo tahminim 65-67idi

GDK; BACIM Sen birdaha göster bana
Ben gece uyuyamam meraktan durterler beni

Retbul canım bekliyorum hadi bakalım ne çıkacak şansıma hee kilo tahminim 65-67idi

GDK; BACIM Sen birdaha göster bana
Ben gece uyuyamam meraktan durterler beni

82kiloyum ve hala 82kiloyum işin gari tartıya çıkıyorum hee iyi 82kiloyum diyorum çoktan alışmış ve sindirmişim

kız kim sana ne göstersin anlayamadım

Tek gecelik bir iliskiydi diyorsun yani neyse bu seferlik göz yumayim
Annenin dediğine koptum
Yemin Yemin ederim gülme krizine girdim

Mervecim sorunu cevaplayacağım bi saniye

Talia sazankitoşum DeGeT oğlum bak gitin sazangilcesi

Son düzenleme:
anammm o nasil emmis öylee yakim benim kiz bile bu oburlukla öyle emmiyoranacim sen cok aciktirmisin galiba agahimizi
talia kızının videosunu izledim
izlerken ben yoruldum
sen yediriken bi de çekmişsin sen yorulmadın mı kız
anam benim oğlum gibi çıldırmış diloş
ay sorma canimyaa bir elimle mama yediyorum bir elimde kameraya cekiyorum hatta inanmazsin arada birde burayi gözetliyorum televizyonu takip ettgiimi hic saymayimay ne cok marifetliyim bende ya

ne diye bulucaaam
youtube tan bulmak daha kolay olur
burda araki bulasıın
hülyanın aşuresindende yiyemediim

bulamadiysan ben yollayim diyecektim saolsun rezene yollamis retbulda ismini yazmissizledinmi kiz yorum yapmamisin henuzz:44:
deli değil ki oo
ne peki o neebunun gibi yapiyor iste
Tek gecelik bir iliskiydi diyorsun yani neyse bu seferlik göz yumayim
Annenin dediğine koptum
Yemin Yemin ederim gülme krizine girdim

evet askim tek gecelik iliski o nefsime yenilmisimm beni affetigin icin cok tsekkür ederim

heee annem konusurken hic komik gelmiyordu bana ya

Anaamm bben diloşumun mama videosunu izlemedim
Bende bu facede isim var işim var diyordum
Yarın izlerim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…