aaa hic öyle sey olurmu askitoomm senin üzerine gül koklarmiyim hicPulibet mi benim üstüme gül kokluyorsun demek
Annenden ne haber tabi annenin yanında girsen kızardı sana eminim
Ben annemin yanindayken buraya girdiğimde
Annem bana senin kiskaniyorum bu kadınlar kulübunden diyo bana
sana DEGETTTT bikerem o bizim isimlerimizin basharfleri biz diyoruz size voltrani yani DGT yi olusturarakKuzum pulibetle aynı anda geldiniz topiğe hayırdır
Zaten tek seni begeniyo
Hee bide DeGeT i biz çekecez size siz değil sazalıgınızı unutmadık unutturmayacağız
Öhömm Öhömm bana yyokmiiiiiiiiiiii
Bekliyorum bekliyorum yazmiyorsun
Retbul canım bekliyorum hadi bakalım ne çıkacak şansıma hee kilo tahminim 65-67idi
GDK; BACIM Sen birdaha göster bana
Ben gece uyuyamam meraktan durterler beni
herkess cukkk diye oturmus sadece bennnnn ve rezene olmamiss kizz yine beni deli yapmisin
rezene kuzum sen degilsin deli benim bennnn
Retbul canım bekliyorum hadi bakalım ne çıkacak şansıma hee kilo tahminim 65-67idi
GDK; BACIM Sen birdaha göster bana
Ben gece uyuyamam meraktan durterler beni
Eki Görüntüle 862635 Buda Merve 02 bebek
Canım kapalı olanlarda zorlanıyorum biraz
lütfen yanlış anlaşılmasın bebek aynı bebek tek fark saç ve ten rengi ondan:13:
Tutturabildimmi beğendinmi
bunlarr çok tatlı. azıcık oynasınlar da neşelenelim
esmer, seksi, fit ysmc
Tek gecelik bir iliskiydi diyorsun yani neyse bu seferlik göz yumayimaaa hic öyle sey olurmu askitoomm senin üzerine gül koklarmiyim hicsen benim ilk göz agrimsinn
o sadece bir gunluk kacamakti canim benim
hehehh kiskaniyormuymussenin annen yine iyimis kuzum ya benim ki söyleniyorda söyleniyorr tlfndan bakim bir ara dedim hihh simdide eli bos kalan hemen tlfna sarilyior ne varsa orda anlamiyorumki isleri gucleri yok baska coluk cocuklari yok da vir vir vir hemen biraktim tfln yoksa devam edecek daha
sana DEGETTTT bikerem o bizim isimlerimizin basharfleri biz diyoruz size voltrani yani DGT yi olusturarak
kuzumm ya senide herseyde unutmaya basladi bi zillilerrsen son zamanlarda aktif olamiyorsun ya canim o yuzden oluyordur
wowwww çok iddialı sevdim bunu
Hadi ama göster lütfen bak gidip yatacam yatamiyorum
Whaaatttttttttt ciddi misin82kiloyum ve hala 82kiloyum işin gari tartıya çıkıyorum hee iyi 82kiloyum diyorum çoktan alışmış ve sindirmişim
kız kim sana ne göstersin anlayamadım
wowwww çok iddialı sevdim bunusaçımı böyle topladığım bir resmim vardı oradan benzettin sanırım canıkom
Hadi ama göster lütfen bak gidip yatacam yatamiyorum
Whaaatttttttttt ciddi misin
anammm o nasil emmis öylee yakızlar
misafirlikte yanımda mama yoktu. agu beni emmedi. bi ara çeneme yapıştı. bende izin verdim kemirmesine, nefsi körelsin diye
neyse eşim eve gelince yüzüne ne oldu, millet yanlış anlıyacak. böyle çıkma dışarı yada bişiler sür falan dedi.
tabi ben o ara sarı kafalarla uğraştığımdan he hı dedim geçiştirdim.
demin aynaya bi baktım.kocaman bi morluk. hatta mor değil mosmor
ay sorma canimyaa bir elimle mama yediyorum bir elimde kameraya cekiyorum hatta inanmazsin arada birde burayi gözetliyorumtalia kızının videosunu izledim
izlerken ben yoruldum
sen yediriken bi de çekmişsin sen yorulmadın mı kız
anam benim oğlum gibi çıldırmış diloş
ne diye bulucaaam
youtube tan bulmak daha kolay olur
burda araki bulasıın
hülyanın aşuresindende yiyemediim
bulamadiysan ben yollayim diyecektim saolsun rezene yollamis retbulda ismini yazmiss
ne peki o needeli değil ki oo
Tek gecelik bir iliskiydi diyorsun yani neyse bu seferlik göz yumayim
Annenin dediğine koptum
Yemin Yemin ederim gülme krizine girdim
Talia sazankitoşum DeGeT oğlum bak gitin sazangilcesi
Yes beybe
Talia sazankitoşum DeGeT oğlum bak gitin sazangilcesi
Hakket senin. Uykun gelmiş canımcım
Bu yazdığından hiç bir şey anlamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?