Hakket senin. Uykun gelmiş canımcım
Bu yazdığından hiç bir şey anlamadım:26:
Ayy geridonusumkutusu koptum varya şu senin cenenin morarma olayina taliaa alıntı yapmış ordan gördüm
Benim kızda mememi morartti vahşi bebe ne olacak
Artik dişi de varya sakız gibi sündürüyor isirihor
aaa sen niye hala izlemedin kizz kizimin o hallerini nasil kacirdinnAnaamm bben diloşumun mama videosunu izlemedim
Bende bu facede isim var işim var diyordum
Yarın izlerim inş
hee anlayan anladi hec merak etme sennAnlayan anladı boşver canım sen geçmişten bu zamana gelen ve unutulmaz bir anımız
Off ya üç dört gün geçti hala malzeme çıkıyor ve ben hala çok eğleniyorum
Ayy geridonusumkutusu koptum varya şu senin cenenin morarma olayina taliaa alıntı yapmış ordan gördüm
Benim kızda mememi morartti vahşi bebe ne olacak
Artik dişi de varya sakız gibi sündürüyor isirihor
Anam ben manyaga bağladım iyice kikirdeyip duruyorum bu saatte eşim uyanacak şimdi
Taliaa arim balım petegim
Ben çıkıyorum öptüm seni
Gdk Retbul hadi sizde naş naş. Yallahhhhh
Herkes yyataklara hadiiii
aaa sen niye hala izlemedin kizz kizimin o hallerini nasil kacirdinnneyse kusum yarin izlersin sende artikim
hee anlayan anladi hec merak etme sennbizde zaten size malzeme olsun diye sey etmistikk kizz konusluacak konu bulamiyosunuz sonra niye kimse konusmuiyor topik cok durgun diye sikayet ediyorsunuz bizde böyle eglendirek dedik sizleri iste fenami ettik
merve kuzumya ben aciklamayi cok isterdim sana ama bu reziligimizi nasil acikliyacam bilemiyorumm yani o yuzden sy etmiyorum
hee ya hic sorma nasil isiriyorlarr benimkinide isiriyor birde sunduryor sanki et yiyorr hapur hupur
brbde o can havliyle bagiriyor densiz esimde noldu diye soruyor her defasinda isirdi diyorum iyi bende birsey oldu diyor
gel birde sen memisini isirta bak birsey varmiymis yokmuymus anlarsin diyorum
Ayy talia gece gece ne fıkırdıyon Dio benimki yaş geldi gözümden bazen benim oğlanda ısırıyoru gibi ytapıyo bide gözümün içine bakıyo sündürü benim adamda dişleri çıkınca görürsün Dio kıskanıyormu ne dedim takarım göğüs ucunu onunla emzirmama korkmuyoda değilim
Bende yatıyorum iyi geceler topik
saat nerdeyse 3 buçuk. ve ben hiç uyumadım. uyuyamıyorum. ve iş var
benim pompada tekli. göğsüm sarkık ve dolgun değil. ondan mıdır nedir akmasına engel olamadım.. öyle böyle değil baya akıyor. bi kıyafet parçası koyuyorumm altına. ondan bile üstüme bulaşıyor. o sebepten işteyken sağım yapmıyorum
sende az fikirda kiz bu saate bak bana kih kih kih diye sesler cikartiyorum kimse duymaisn diye
hee ya bende cok korkuyorum kizz ayni sündüruyorda sündürüyor birde ACIDIMI ANNEEE diye bakiyor gözümee
sen nne gögüs ucu takacan anlamadim kizz:
Dişleri çıktığında ısırırsa tara falan taparsa belki faydası olur
slm kızlar..
ben yine baya bi ara verdim.
moralim bozuk olunca ne nete girmek gelio içimden ne de başka işi. bebeğimin kalbinde üfürüm duyulmuştu geçen ay eko çekildi ve kalbimizde delik tespit edildi. herkes kapanır diyor ama ben çok endişeliyim biraz fazla hareket etse nefesi hızlansa korkuyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor. burda tek bir tane çocuk kardiyoluğu var onunda söylediği tek şey "iyi besle kilo aldır çabuk kapansın" oldu. aksi gibi benim obur oğlum aydır doğru düzgün ne emiyor ne mama yiyiyor. iştahımız sıfır. mamayı değiştirsem mi diye düşünüorum aptamil kullanıyorum 110 ml zor içio bi öğünde. 2 aylık 120 ml yetmezdi. mama önerilerinizi ve iştah artırmak için önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?