2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ayy geridonusumkutusu koptum varya şu senin cenenin morarma olayina taliaa alıntı yapmış ordan gördüm

Benim kızda mememi morartti vahşi bebe ne olacak
Artik dişi de varya sakız gibi sündürüyor isirihor

Anam ben manyaga bağladım iyice kikirdeyip duruyorum bu saatte eşim uyanacak şimdi

Taliaa arim balım petegim
Ben çıkıyorum öptüm seni

Gdk Retbul hadi sizde naş naş. Yallahhhhh
Herkes yyataklara hadiiii

Ayy geridonusumkutusu koptum varya şu senin cenenin morarma olayina taliaa alıntı yapmış ordan gördüm

Ayy acımıyormu bende düşmüyorum dişi çıkınca ısırsa

Son düzenleme:
Bakalım bu geceki ruyamin kahramanı Hanginiz olacaksınız
Retbul fena acıtıyor ama dur kızım yapma dedikçe o daha beter yapıyor ve pişkin pişkin siritiyo birde

Anaamm bben diloşumun mama videosunu izlemedim
Bende bu facede isim var işim var diyordum
Yarın izlerim inş
aaa sen niye hala izlemedin kizz kizimin o hallerini nasil kacirdinnneyse kusum yarin izlersin sende artikim

Anlayan anladı boşver canım sen geçmişten bu zamana gelen ve unutulmaz bir anımız

Off ya üç dört gün geçti hala malzeme çıkıyor ve ben hala çok eğleniyorum
hee anlayan anladi hec merak etme sennbizde zaten size malzeme olsun diye sey etmistikk kizz konusluacak konu bulamiyosunuz sonra niye kimse konusmuiyor topik cok durgun diye sikayet ediyorsunuz bizde böyle eglendirek dedik sizleri iste fenami ettik
merve kuzumya ben aciklamayi cok isterdim sana ama bu reziligimizi nasil acikliyacam bilemiyorumm yani o yuzden sy etmiyorum

hee ya hic sorma nasil isiriyorlarr benimkinide isiriyor birde sunduryor sanki et yiyorr hapur hupur
bende tabi o can havliyle bagiriyor densiz esimde noldu diye soruyor her defasinda isirdi diyorum iyi bende birsey oldu diyor
gel birde sen memisini isirta bak birsey varmiymis yokmuymus anlarsin diyorum

Anam ben manyaga bağladım iyice kikirdeyip duruyorum bu saatte eşim uyanacak şimdi

Taliaa arim balım petegim
Ben çıkıyorum öptüm seni

Gdk Retbul hadi sizde naş naş. Yallahhhhh
Herkes yyataklara hadiiii

sessiz kikirde kiz sende dikkat et aman mazallah uyanmasinn

askitomm benim sanada iyi geceler allah rahatlik versin ervosumu ve seni kocaman öpüyorumm
zeynooo yazmisya facede onada katilyiorum tekrar hatirlatim dedim daha cok resmini ekle ervosumun
iyi gecelerr

Ayy talia gece gece ne fıkırdıyon Dio benimki yaş geldi gözümden bazen benim oğlanda ısırıyoru gibi ytapıyo bide gözümün içine bakıyo sündürü benim adamda dişleri çıkınca görürsün Dio kıskanıyormu ne dedim takarım göğüs ucunu onunla emzirm ama korkmuyoda değilim

Son düzenleme:

sende az fikirda kiz bu saate bak bana kih kih kih diye sesler cikartiyorum kimse duymaisn diye
hee ya bende cok korkuyorum kizz ayni sündüruyorda sündürüyor birde ACIDIMI ANNEEE diye bakiyor gözümee

sen nne gögüs ucu takacan anlamadim kizz:44:

saat nerdeyse 3 buçuk. ve ben hiç uyumadım. uyuyamıyorum. ve iş var

ZEYNOOOO canim simdi diger sayfaya baktimda cidden hic anlamadan dinlemeden sana haksizlik yapmislar gülüm aslinda tek sanada degil hepimize yapilmis bu haksizlik sanki biz bir anda o sayfayi reddetmis gbii olmusz cok samimi olanlarimiz bir araya toplanmis diye düsünülmus oysa senin nekadar guzel düsüncelerin vardi. canim bazi insanlara yaranilinmaz kimisi anlar kimisi anlasada isine geldigi gibi anlar iste :)) arzumunda cikip seni anlayacagini sanmiyordum zaten basindan beri icimde bi kusku vardi buna dair zate bastada sormustum sana arzumun haberi varmi o ne diyor diye :) sende haberi yok ama olsada birsey diyecegini tahmin etmiyorum cunku cok fazla aktif olamiyor demistin :)) cok cok mantikliydi söylediklerin ve dusuncelerin o sayfada sadece bebisler konusulsun burda geyik muhabbeti yapalim demistim öylede olmustu ama bazilarimiz ki ben de dahil cogu seyleri burda sormayi tercih ettik tabi buda yanlis degildi cunku burasi daha cok aktifti ay neyse cok uzattim snein bildigin seyleri yazdim daha cok asil diyecegime gelemedim bi turlu :))

canim demisinya secimizi yapin diye ya orasi ya burasi diye kuzum benim insalah sabaha kadar iyice dinlenip sabah üzerinde bir daha dusun bu söylediginin :)) sundan eminimki buraya gelip sohbete katilan kimse oraya gitmeyi tercih etmiyecektir bende dahil :))
fakat biz orayida bos birakmayalim neden dersen ki ben oraya coktantir giirp birseyler yazmis degilim gecen gun rezenenin sorusuna yazdiklarim ve acemiperiye gecmis olsun diye yazdigim haricinde devamli buraya giriyorum ilk burayi aciyorum :) ilk zamanlar 2 sekme aciyordum artik onuda yapmiyorum cünkü öylede zor oluyor karistirilabilyior vs neyse :)) KIZ DIYECEGIM BIZ ORDA BEBISLERIMIZIN ILK ANLARINI ILK HEYECANLARINI PAYLASTIK LÜTFEN BUNU BIR DUSUN SEN ORAYA GIREN BURAYA GELMESIN BURAYA GIREN ORAYA GITMESIN DIYE INSANLARI KOSULLAMA CANIM BENIM HERKES KENDI SECIMINDE ÖZGÜR SÖYLEKI EGER ARZUMUDA CIKIP BURDAKILER ORAYA ALMAM DERSE BEN COK ÜZÜLÜRÜM BELKI BIR ARA HATRLAMAK ICIN BEBEGIMIN ILK ANLARINI ILK HISSETIKLERINI OKUMAK ISTEYECEGIM ki bunda bi ara melinnaz yapiyordu gecmisi tekrardan okuyordu hatirmak icin :)) lütfen böyle bir secenek sunma isteyen gider istemeyen kalir ki zaten burda olmak isteyen burda istemeyen katilmiyor bazen bazi kisiler bakip cikiyor eger benim o sayfaya girmem yasaklanirsa yetkili kisilere sikayete kadar giderimm 2 topigide kaptirip ben acarim kafami bozmayin ülennnnnnnede olsa topigin delisiyim delidir ne yapsa yeridirana cokk uzun yazmisim ya insallah okursun sonuna kadarokumayan dombilik tostoparlak olsun insallahhh

uyuyamıyorum ki talia.

morartma olayına gelince benim oğlumda az buçuk obur. bakalım ek gıdada neler yaşatacak bana :)

hmm doğrudr cnm.diğer elinlide sabitlesen iyice oturtup ucunu bastrsan belki akmaz.yinede akarsa tabi yapack bişeyin yok

Çok geçmiş olsun. Zamanla kapanan çok oluyor, inşallah sizde onlardan olacaksınız.
Benim oğlumda uzun süre aptamil içtikten sonra sıkıldı. İçmemeye başladı. Öyle 110 cc falan nerde mümkün değil 60 dan fazlasını sürmüyordu ağzına.

Sonra sma ya geçtik. Hem severek içti hemde çok güzel kilo aldı.

Talia

sen farkindamisinn bunlar zaten benim fazla iyi niyetimden ve fazla ince dusunmemden dolayi yaşanıyor. ..

kimse kusura bakmasinn bende gerizekalı degilimmm.. benimde limitlerim varr.. canimi yakmaya calisanlarin başlarını oksayacak kadar aptal hic degilim...

senin bu söylediklerini zaten zamaninda düşünmüş Olmasaydım suannn bes para etmez insanlar gelip benim canımı sikamazlardi...

Ben sadece insani duygularimla rica ediyorum dedim.. oraya giden buraya gelemez diye bisi de soylemedim.. dogru diyosun herkes özgür. . Ben kendime bakarim geriside beni ilgilendirmez diyosunn evet haklısın. .. istedigini yap canimm.. eyvallah.

Neler oluyor orda kızçeler.
Dün misafirim vardı sabahtan akşama kadar giremedim doşru dürüst bir şeyler kaçırmışım ben. Arzu ne yazdı ki?

Ben en iyisi bir geçmişe gidip geleyim. Bugün arkadaşlarım gelecekler yine kaçırıcam her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…