Ya insanlar şuraya kafa dağıtmaya gülmeye sorunlarını anlatmaya geliyo yaptıklarına bak.sanal alem bile kıskandılar.Kizlar anlam vermekte zorlandigim bazi seyler oluyor..
dun buraya yazan 1907 bugun diger topikte konusulanlar ve az once arzumu msj atmis diger topik senin adina neden benim bilgim yok diye..
arzumuya aciklama yazdim fkt msj kutusu dolu gonderemedim.
Burdan okursa sevinirim.
Herkes digr topikteki durgunluktan dolayı üzüntüsünü belirtince bende arzu pek gelip ilgilenemiyor hatta hic gelmiyor diye o topigi daha aktif biri alip ilgilenebilir diye kendim buna gonullu oldum. Hatta arzumudan izin alalim diyee de belirttim. Geçmiş sayfalarda var.. editore mail attim. Diger topikte boyle konu sahibi değişikligi yapilabiliyor mu diye sadece sordum.
bakin burasi onemli. Ben sadece boyle bisey yapilabiliyomu diye ogrenmek icin mail attim. Su an yetkili editor lerde bu yazdığımi okuyolar. Yalan bisi varsa kesinlikle müdahale edebilirler.
bana direk bir mail atildi. Degisiklik yapildi diye. Gittim baktim gerçekten zeyno yazıyordu. Madem yapildi arzu da bu durumdan memnun olur herhalde diye düşündüm.
Gunlerce ugrastim düşündüm ki burda hep paylaştım. Amacim 2 topigi teek topik olarak birlestirmekti.. orası issiz terkedilmiş gibi olmasin diye..Çünkü herkes üzülüyordu.
sonra olmadi tabii sebepleri sonuclari hep paylaştım sizlerle.. tekrar anlatmanin bir mantigi yok.
Su an arzunun msj ile sunu anladim kii cok buyuk hata etmisim.
bazen ince dusunmek zarar verebiliyor.. baktigin zaman beni ilgilendiren bisey yoktu diger topikle ilgili. Ben burayi actim mi evet actim. Oranin ne olduğu beni ilgilendirmemeliydi.
Cok farkli tamamen iyi niyetimle yola cikmistim ben...
yanliz geldigim nokta cokda hakettigim bir nokta degill..
onun icin suan sizlere acik ve net bi sekilde söylüyorum.
ya burda olun ya ordaa.. ilkkez boyle bi noktadayim. Kimseye nerede yazmasını soylemek haddim degil.. kimse cocuk degilll..
Kimseyi birseylere zorlamak adetim hic degil.. tamamen insani duygularimla rica ediyorummm sadecee. Oraya yaxanin buraya yazmasını asla istemiyorum...
ZEYNOOOO canim simdi diger sayfaya baktimda cidden hic anlamadan dinlemeden sana haksizlik yapmislar gülümaslinda tek sanada degil hepimize yapilmis bu haksizlik sanki biz bir anda o sayfayi reddetmis gbii olmusz cok samimi olanlarimiz bir araya toplanmis diye düsünülmus oysa senin nekadar guzel düsüncelerin vardi. canim bazi insanlara yaranilinmaz kimisi anlar kimisi anlasada isine geldigi gibi anlar iste :)) arzumunda cikip seni anlayacagini sanmiyordum zaten basindan beri icimde bi kusku vardi buna dair zate bastada sormustum sana arzumun haberi varmi o ne diyor diye :) sende haberi yok ama olsada birsey diyecegini tahmin etmiyorum cunku cok fazla aktif olamiyor demistin :)) cok cok mantikliydi söylediklerin ve dusuncelerin o sayfada sadece bebisler konusulsun burda geyik muhabbeti yapalim demistim öylede olmustu ama bazilarimiz ki ben de dahil cogu seyleri burda sormayi tercih ettik tabi buda yanlis degildi cunku burasi daha cok aktifti ay neyse cok uzattim snein bildigin seyleri yazdim daha cok asil diyecegime gelemedim bi turlu :))
canim demisinya secimizi yapin diye ya orasi ya burasi diye kuzum benim insalah sabaha kadar iyice dinlenip sabah üzerinde bir daha dusun bu söylediginin :)) sundan eminimki buraya gelip sohbete katilan kimse oraya gitmeyi tercih etmiyecektir bende dahil :))
fakat biz orayida bos birakmayalim neden dersen ki ben oraya coktantir giirp birseyler yazmis degilim gecen gun rezenenin sorusuna yazdiklarim ve acemiperiye gecmis olsun diye yazdigim haricinde devamli buraya giriyorum ilk burayi aciyorum :) ilk zamanlar 2 sekme aciyordum artik onuda yapmiyorum cünkü öylede zor oluyor karistirilabilyior vs neyse :)) KIZ DIYECEGIM BIZ ORDA BEBISLERIMIZIN ILK ANLARINI ILK HEYECANLARINI PAYLASTIK LÜTFEN BUNU BIR DUSUN SEN ORAYA GIREN BURAYA GELMESIN BURAYA GIREN ORAYA GITMESIN DIYE INSANLARI KOSULLAMA CANIM BENIM HERKES KENDI SECIMINDE ÖZGÜR SÖYLEKI EGER ARZUMUDA CIKIP BURDAKILER ORAYA ALMAM DERSE BEN COK ÜZÜLÜRÜM BELKI BIR ARA HATRLAMAK ICIN BEBEGIMIN ILK ANLARINI ILK HISSETIKLERINI OKUMAK ISTEYECEGIMki bunda bi ara melinnaz yapiyordu gecmisi tekrardan okuyordu hatirmak icin :)) lütfen böyle bir secenek sunma isteyen gider istemeyen kalir ki zaten burda olmak isteyen burda istemeyen katilmiyor bazen bazi kisiler bakip cikiyor eger benim o sayfaya girmem yasaklanirsa yetkili kisilere sikayete kadar giderimm 2 topigide kaptirip ben acarim kafami bozmayin ülennnnnn nede olsa topigin delisiyim delidir ne yapsa yeridir ana cokk uzun yazmisim ya insallah okursun sonuna kadar okumayan dombilik tostoparlak olsun insallahhh
Ben okudummmmmm:18: sultanım