2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ya insanlar şuraya kafa dağıtmaya gülmeye sorunlarını anlatmaya geliyo yaptıklarına bak.sanal alem bile kıskandılar.ya sen işinden ödün veriyosun belki evinde zamanından ödün veriyosun burada insanlarla ilgilenmeye çalışıyosun isteklere cvevap vermeye çalışıyosun ki buna mecbur değilsin bence topiği açıp bir iki tablo yapıp sende kenara çekilebilrdin.ama buradaki ilgiyi muhabbeti kıskanmışlar resmen. Sen takma canım kafana topiği takip etselermiş zamanında niyetini bilirlerdi demekki bu kadar ilgililermiş.boşşverr bunun için canına sıkmana değmez

Ben okudummmmmm:18: sultanım

durum tespiti yapmak istiyorum, muhtemel şimşekleri üzerime çekeceğim ama çok da fifi...

geçtiğimiz perşembeydi sanırım bir arkadaş çıktı ve zeynoya neden bu topiği açma gereği duyduğunu sordu, aynı gün birkaç saat sonra 1907 diye bir arkadaş çıktı ve saydırdı saçma sapan. şimdi bu tesadüf mü? tartışılır!!!!!!!!!!

dün zeyno söyleyince diğer topikte konuşulmuş diye gittim okudum. birkaç arkadaş yorum yapmış. kimse de aaaa öyle bi topik mi var dememiş. yani herkes durumdan haberdar bir kısmı da hazımsız.

diğer taraftan biri yememiş içmemiş arzumu ya yetiştirmiş durumu...

birileri resmen arkadaşlığımızı çekemedi ve ortalığı bulandırmaya çalışıyor. ne kadar kıymetli değerli bişey demekki burdaki ki birilerinin gözü var.

bu yapılanlar çok komik. burası sanal alem istiyorsan gir istediğin yere yaz istediğinle sohbet et. bizim şaşamız buranın hareketliliği resmen kıskanılmış başka bir açıklaması yok meyve veren ağaç taşlanır.

Murathan Mungan'ın Yüksek Topuklardaki cümleleri aklıma geldi. Çok güzel bir kadının ağzından yazılmış cümleler;
Kimini hayal kırıklığı büyütür, beni de kıskanılmak büyüttü. Takmayacaksın, takarsan daha çok üstüne gelirler. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm.

geçmiş olsun cnm nazar mı var acaba bol bol okuyun bebişinizi.

cnm yazdıklarından bende çok faydalandım eline saglık

cnm yazdıklarından bende çok faydalandım eline saglık

çok sevindim, kendi yaşadıklarım ve doktorumunda duyduklarımından derlediklerim. bir de orda yazmayı unuttum. ek gıda öğünlerinden sonra az da olsa su verilmeliymiş. ihtiyacı varsa alır yoksa tükürür ya da almaz demişti doktorum. her öğünden snra birkaç tatlı kaşığı. benimki çok sevmiyor suyu biberona koyuyorum 10 cc. diliyle oynayarak 3-5 yudum içiyordur herhalde.

çok hoşsun ya bahçeliyi çok mu izledin:)

Günaydın canlarım. Gecmisi okudum ve uzuldum acikcasi. Zeynonun tamamen iyi niyetle yaptigi pekcok fedakarlik var burdaki muhabbet ortamimizin olusmasi icin. Hemde hicbir cikari olmadan. Biz bazen gecmisi bile okumaya useniyorken o oturup bebegim icin dis posteri yapti ne mecburiyeti vardi? Burda kimse dîslanmiyor isteyende cok kolay muhabbete dahil olabiliyor. He istemeyende bir carpiya bakar sayfayi kapatmasi. Burdayim, burda oldugum icinde cok mutluyum. Sende dusunmemeye calis artik zeynocum, seni seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…