Daha yeni mi yaktınolma mı bebeğim, ana kucağında oturuyor. yere iki tane yorgan attım üst üste onların üstünde yuvarlanıyordu. sonra koydum anakucağına hala bi mama sandalyemiz olmadığı için orda meyvesini verdim çok acıkmış sanırım löp löp yedi ağzını silip önlüğünü çıkarınca da ağlamaya başladı.
takılıyoruz öyle işte laptop kucağımda
teli görünce benimki de elimde almaya çalışıyor he alıyor da noluyor ağzına götürüyor. bi de hava soğuk yaw ben bugün ilk kez kombiyi açtım
yoksaaaaaaaaaa ikimiz birden miiiiiii
Daha yeni mi yaktın
bibizim kıçımız donuyor neredeyse 2 aydıryanıyo😱
zeynoooo
kız kim bizim içimizdeki hain
zeynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bizi gör yaaa
yok sayma
zeynooooooooooooooooooooooo ??? yoksa ben miyim:86:
Monletter kizlarr...
burada dert yanip destek oldugumuz sahsiyet..
hayir o gidip bu ikiyuzlulugu utanmadan yapabiliyosa eger bende adini buraya dan diye yazar bir kalemde de silerim.
okudugunu da biliyorum...
olma mı bebeğim, ana kucağında oturuyor. yere iki tane yorgan attım üst üste onların üstünde yuvarlanıyordu. sonra koydum anakucağına hala bi mama sandalyemiz olmadığı için orda meyvesini verdim çok acıkmış sanırım löp löp yedi ağzını silip önlüğünü çıkarınca da ağlamaya başladı.
teli görünce benimki de elimde almaya çalışıyor he alıyor da noluyor ağzına götürüyor. bi de hava soğuk yaw ben bugün ilk kez kombiyi açtım
Daha yeni mi yaktın
bibizim kıçımız donuyor neredeyse 2 aydıryanıyo😱
Sen daa yeni mi actinnn
kis bizim totomuz donuyor 1.5 aydir full yaniyoo vallaaa
olma mı bebeğim, ana kucağında oturuyor. yere iki tane yorgan attım üst üste onların üstünde yuvarlanıyordu. sonra koydum anakucağına hala bi mama sandalyemiz olmadığı için orda meyvesini verdim çok acıkmış sanırım löp löp yedi ağzını silip önlüğünü çıkarınca da ağlamaya başladı.
Kızlar son 1 ayda 2 aile dostumuz kısa aralıklarla vefat etti kanser yüzündn. Dünde eşimin kuzenini trafik kazası sebebîyle kaybettik. Bütün bunlar üstüste gelince kötüyüm hep çok olumsuz şeyler geliyo aklıma daha önce bahsetmiştim ameliyat oldum kafatasımdan diye elim sürekli ameliyat yerimde acaba şişmi yoksa tekarladımı kitle diye düşünüyorum. Öyle bişey yoktur inşallah bîliyorum ama işte..geliyorum okuyorum ama yazabîlecek enerjim yok içimden hiç bişey gelmiyor. Burada Zeynoo lütfen takılma o insanlara. Aslında onların avantajına çocuklarla ilgili olmayan şeylerin burdan konuşulması sonuçta onlara göre gereksiz şeylwrle sayfaları meşgul olmuyo telden yazıyorum buarada bölük pörçük oldu. Buarada sütümde azaldı üzüntüden rezene içiyorum inşallah işe yarar dua edin bana litfeen
yaaaa hatırlıyamıyoruuum
ay bide zilli dönüşüm ecz_havva ase gidip oraya yazmışlar
Cnm bende hepinizi cok seviyorum burayia seviyorum burada olmayidaaaönümüzde ki maçlara bakalım biz basit ve ucuz seylerle ugrasmayalim
Canim ben geldim ama emire mama verdim ciktim pat diye
sana iyi yolculuklar hayatimmm dikkatli olun
Hahahah..buna cok güldümOda bisey mi Pulibet benim yazimida begenmisss
bana msj veriyor. . Konuşmuyorum ama arkandayim diyor anlıyorum ben onuu
şimdiden iyi yolculuklar tatlım
Ahhhh ahhhhh yazacak çok şeyim var bu olanlarla ilgili ama dişçi randevum var şimdi...
ama zamanı geldiğinde içimi çok fena dökücem...
bunlar en az zeyno kadar beni de üzüyor çünkü...
ayrıca bişey daha dikkatimi çekti, burda bize dert yanıp desteklemeye çalıştığımız bir arkadaşın gidip orda bu yazılanları beğenmesi(
garipsedim durumu...neyse dediğim gibi şimdi rahatça yazamıyorum ama müsait olduğumda gelicem...
yaaaa hatırlıyamıyoruuum
ay bide zilli dönüşüm ecz_havva ase gidip oraya yazmışlar
Yok Benimm; ) diyecektim ama cevabınızi almışsınizzay yoksa benmiyiiiim
Aman birakin su insanlari yaa bu sefer boburlenecekler ben nneymisim ortaligi birbirine kattim dicek.mevzu konusu o oldu diye sevinecek :)
Haftasonu sikmayin caninizi minik tirtilim bosver senin herseye yetismene yedirememisler belliki
Kızlar son 1 ayda 2 aile dostumuz kısa aralıklarla vefat etti kanser yüzündn. Dünde eşimin kuzenini trafik kazası sebebîyle kaybettik. Bütün bunlar üstüste gelince kötüyüm hep çok olumsuz şeyler geliyo aklıma daha önce bahsetmiştim ameliyat oldum kafatasımdan diye elim sürekli ameliyat yerimde acaba şişmi yoksa tekarladımı kitle diye düşünüyorum. Öyle bişey yoktur inşallah bîliyorum ama işte..geliyorum okuyorum ama yazabîlecek enerjim yok içimden hiç bişey gelmiyor. Burada Zeynoo lütfen takılma o insanlara. Aslında onların avantajına çocuklarla ilgili olmayan şeylerin burdan konuşulması sonuçta onlara göre gereksiz şeylwrle sayfaları meşgul olmuyo telden yazıyorum buarada bölük pörçük oldu. Buarada sütümde azaldı üzüntüden rezene içiyorum inşallah işe yarar dua edin bana litfeen
Kavustuk dunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?