2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Daha yeni mi yaktın
bibizim kıçımız donuyor neredeyse 2 aydıryanıyo😱

zeynoooo
kız kim bizim içimizdeki hain

zeynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
bizi gör yaaa
yok sayma

zeynooooooooooooooooooooooo ??? yoksa ben miyim :86:

Monletter kizlarr...

burada dert yanip destek oldugumuz sahsiyet..
hayir o gidip bu ikiyuzlulugu utanmadan yapabiliyosa eger bende adini buraya dan diye yazar bir kalemde de silerim.
okudugunu da biliyorum...

Monletter kizlarr...

burada dert yanip destek oldugumuz sahsiyet..
hayir o gidip bu ikiyuzlulugu utanmadan yapabiliyosa eger bende adini buraya dan diye yazar bir kalemde de silerim.
okudugunu da biliyorum...

o kim beee(hemende sileriz)
ay heralde bide ismini vermeyip korumacı mı olucan

Sen daa yeni mi actinnn
kis bizim totomuz donuyor 1.5 aydir full yaniyoo vallaaa

Daha yeni mi yaktın
bibizim kıçımız donuyor neredeyse 2 aydıryanıyo😱

Sen daa yeni mi actinnn
kis bizim totomuz donuyor 1.5 aydir full yaniyoo vallaaa

benim ev öyle kızlar ya. pek bi sıcak oluyor bilmiyorum sebebini. millet bana gelir ay çok sıcak kombiyi biraz kıssana derler e kombi çalışmıyor ki derim birazdan kapatıcam herhalde çocuk terlemiş üstünü çıkardım çünkü

şuan Erva bi yandan ben bi yandan dişliği kemiriyoruz
kızlar sinire birebir
sinirlenince alın çocuğun dişiliğini ısırın

Kızlar son 1 ayda 2 aile dostumuz kısa aralıklarla vefat etti kanser yüzündn. Dünde eşimin kuzenini trafik kazası sebebîyle kaybettik. Bütün bunlar üstüste gelince kötüyüm hep çok olumsuz şeyler geliyo aklıma daha önce bahsetmiştim ameliyat oldum kafatasımdan diye elim sürekli ameliyat yerimde acaba şişmi yoksa tekarladımı kitle diye düşünüyorum. Öyle bişey yoktur inşallah bîliyorum ama işte..geliyorum okuyorum ama yazabîlecek enerjim yok içimden hiç bişey gelmiyor. Burada Zeynoo lütfen takılma o insanlara. Aslında onların avantajına çocuklarla ilgili olmayan şeylerin burdan konuşulması sonuçta onlara göre gereksiz şeylwrle sayfaları meşgul olmuyo telden yazıyorum buarada bölük pörçük oldu. Buarada sütümde azaldı üzüntüden rezene içiyorum inşallah işe yarar dua edin bana litfeen

ay bizim kombi ekim basından beri yanıyor sanırım hem de baya iyi yanıyo kansızlık vsr bende gelecek faturayıda merak ediyorum:)

canııım
Allah şifa versin ve başınız sağolsun Rabbim mekanlarını cennet etsin
sende aklına olumsuz şeyler getirip kendini üzme hastalığa davetiye çıkarma lütfen
Allah yardımcın olsun

yaaaa hatırlıyamıyoruuum

ay bide zilli dönüşüm ecz_havva ase gidip oraya yazmışlar

ben 2 topiğide takip ediyordum cnm uyku eğitimi mevzuları orda konuşuldu bir arkadaş bebeğin ayagındaki döküntüyü oraya yazdı bazen burda muhabbet gırla gidiyo önemli mevzu kaçabiliyor bu tür tartışmalar çok gereksiz yaa insanlar bilgi alış verişinde bulunmak daha daileri gidip sohbet etmek için girdikleri platformu niye tatsızlaştırıyorlar anlamıyorum.arkadasın dediğine katılıyorum ben yeni üye olsamda takip ediyorum bir yıldır hiç görmediğim insanlar şimdi yazıyo.mantıklı olan hiç kimse bu mantksız duruma bir anlam veremiyor zaten takmaya değmez.

Tesekkur ederim canimm
Oda bisey mi Pulibet benim yazimida begenmisss

bana msj veriyor. . Konuşmuyorum ama arkandayim diyor anlıyorum ben onuu
Hahahah..buna cok güldüm o da seni bizim kadar taniyo:)
Bizde ayni serefe nail olaydik iyiydi..ağzını bicak açmıyor. .tas olsa çatlardi walla:)
şimdiden iyi yolculuklar tatlım

Teşekkür ederim canım

Bende cok şaşırdım duruma:44:
Discide randevu neden? Agrin biseyin yok, , kontrol dimi?
Sen moralini bozma üzülme. .
yaaaa hatırlıyamıyoruuum

ay bide zilli dönüşüm ecz_havva ase gidip oraya yazmışlar

Hee buralara sigmadim, oralara taştımm
Rezene burdan bise sorunca dondum ona cnm, birde lahinisi gördüm diye şettim
ay yoksa benmiyiiiim
Yok Benimm; ) diyecektim ama cevabınızi almışsınizz
Nirann hanimm nirann hanimm..bakıyorum da artik geçmiş okumadiginizdan fransiz kaliyosunus olaylara. .ona göre

Edaa basınız sagolsun canım. Mekani cennet olsun.Allahim ailesine yakınlarına uzun ömür versin ins
Sanada gecmis olsun..Sende moralini bozma.. Allah in izniyle hersey yolundadir, kendine kafani mesgul edecek bahaneler üretme lutfen:112:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman birakin su insanlari yaa bu sefer boburlenecekler ben nneymisim ortaligi birbirine kattim dicek.mevzu konusu o oldu diye sevinecek :)
Haftasonu sikmayin caninizi minik tirtilim bosver senin herseye yetismene yedirememisler belliki

Başınız sağolsun cnm allah ailesine sabır versin.sütünde çoğalır inşallah sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…