2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ellerini kulaklarına koyuyor önce sonra beline, gözler bi o yana bi bu yana... bilemedim ama kullanasım var

çocuklar uyuyor mu? ne durumdasın? bizde eşim işte kız uyuyor
Bende çözemedim son asamayi ama kullan
Bişeye kızmış, kapisacak gibi:)))
Çocuklar uyanık, dizimde mirildaniyo bebis. .püüp püüp baloncuk yapıyor
Abisine ders yaptirdim..1 saate kadar satranca goturecegim onu
Valiz hazırlıyordum yarim kaldi, ona devam edeceğim, aksama dogru ist.e yolculuk var

Ohh keyfine bak canımm fıstık uyurken:112:
Cmt.side boşsun demek, ne güzel. .

kızlaaaaarrrrrrrrr dün akşam 8 den beri sallamıyorum benim haylazı direniyorum ama emerek uyuyo çoğu zaman bu bi sorun mu acep eğitim açısından

Ay dunurum yetisemedim sana cok iyi yazmissin bu arada :))
heytt adres verin bize adres gelir dagitiriz ortaligi valla :) (atesi korukleyen sari kafa )
Hadi ben kacar kahvalti yapiyim :)

ooo satranç süpermiş. istanbula yolculuk daha da süpermiş. ne kadar kalacaksınız? kim var burda?

Ay dunurum yetisemedim sana cok iyi yazmissin bu arada :))
heytt adres verin bize adres gelir dagitiriz ortaligi valla :) (atesi korukleyen sari kafa )
Hadi ben kacar kahvalti yapiyim :)

afiyet olsun dünürüm. ben de kendime pancake yaptım onu yicem şimdi

Caniiiim yazdigin her kelimeye noktasina kadar katılıyorum. ..
hic bisi tesaduf değil..kasıtlı soruldu o soru..

biz burdayiz.. yazip kacmak adetimiz degil...
gizli gizli okumak size yakışıyor zatenn...

sıkıntısı olan korkmasin buyursun gelsin özelden devam edelim...

kimseye papuc birakacak degilimmm :82:

ooo satranç süpermiş. istanbula yolculuk daha da süpermiş. ne kadar kalacaksınız? kim var burda?

afiyet olsun dünürüm. ben de kendime pancake yaptım onu yicem şimdi
Evet seviyor 2 yıldır gidiyor , iyi oluyor
Yarin gece döneceğiz cnm. Ates alacagimKardesim var ama ist.de işimiz de var
Bi kac gun kalmak güzel olurduda, okul var ya plani bozuyo

kafana takma hiçbişeyi. biz yolumuza devam edelim sohbetimize bakalım. herkese kapımız açık diye en başından beri söylüyorsun.

arzumu ne dedi sana ne yazıştınız bilmiyorum ama aklı başında bir arkadaştı, mantıklıydı ve uyumluydu öyle hatırlıyorum. belli ki bunca zaman takip edememiş topiği. sebeplerimizi anlayacaktır diye umuyorum.

Kızım ben bu aralar hastayım sana. hafiften bir imrenme de yaşıyorum haberin olsun. elinden her iş geliyor maşallah. hamaratlığına hastayım, moralin bozuk olsa da karalar bağlamıyorsun, yüzün gülüyor hep, ayrıca çok komiksin, elin de pek çabuk belli ki... ayyy bir aşk doğuyor galiba. nerden aklına geldi bunlar diyecek olursan, sabah kalktım etrafa bi baktım yapacak bir sürü şey var bugün izinli günüm. aklıma sen geldin dedim şimdi hülya olsa bütün işleri bitirir bi yandan topiğe yetişir üstüne de bi tatlı bi tuzlu mama pişirirdi. bu arada gördüğün rüyaya bayıldım, neden bilmiyorum gözlerim doldu, bizi öyle hayal ettim falan. ay ben de gdk gibi süt veren ineklere ağlıcam sanırım yakında

arkadaslar gecmısı okuyamadım esım evde takıp edemıyorum bırılerı zeynoya bırseyler demıs sanırım bosver canım yaa kımseye derdını anlatmakzorunda degılsın burayı ıster okurlar ıster okumazlar kıskanılıyor bence burdakı yakınlık

kızlar yaa neler olmus ben yokken cok ısım var gecmısı okuyamıyorum cok ısım var temızlık yapmam lazım kızımı kayınvalıdeme bıraktım hemen ısımı bıtırıp asagı ınmem lazım ama hepsını okuycam olayları bılmeden yorumyapmak ıstemıyorum

Nereye kayboldun yaaa ben geldim sen gittin :44:

Cnm bende hepinizi cok seviyorum burayia seviyorum burada olmayidaaa önümüzde ki maçlara bakalım biz basit ve ucuz seylerle ugrasmayalim

Zeynoo daa gelmişş

Canim ben geldim ama emire mama verdim ciktim pat diye
sana iyi yolculuklar hayatimmm dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…