2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynocum bende cıkıyorum ısımı bıtırıp gecmısı okuyup gelıcem kızımın yanına gıtmem lazım opuyorum senı

Cnm bende çok öpüyorum seni
sana kolay gelsinn görüşürüz yineee

bu arada geridonusumkutusu dun cok guzel sari kafa lar paylasiyordu yaaa hepsine bayildimmm hepsi cuk oturmus vallahiii
ozelliklede bennnn

Dur bulcam gecmisteee

Ahhhh ahhhhh yazacak çok şeyim var bu olanlarla ilgili ama dişçi randevum var şimdi...
ama zamanı geldiğinde içimi çok fena dökücem...
bunlar en az zeyno kadar beni de üzüyor çünkü...
ayrıca bişey daha dikkatimi çekti, burda bize dert yanıp desteklemeye çalıştığımız bir arkadaşın gidip orda bu yazılanları beğenmesi(
garipsedim durumu...neyse dediğim gibi şimdi rahatça yazamıyorum ama müsait olduğumda gelicem...

Tamam sen git simdi uykusuz kalmaaa
Alnim ak benim allahima şükürler olsunnn bende yarin sabah uyandığımda bu üzüntüyü uzerimden atmis olucam elbett..

Zeyno buraya ilk yazdigimda sana dedimya muthis bi enerjin var diye bence bu enerjini kimse icin dusurme bosver burda seni bilen biliyo ben diger topigi takip ettigimdede senin herseye karsi guclu durusuna hayrandim herkes biseylerden sikayet ederken sen herseye pozitif yaklasip herkesi motive etmeye calisiyordun sezeryan oldun geldin burda korkulacak bisey yok ikinci gun ayaga kalkip bebegime kendim baktim dedinya butun korkularimi alip goturdun bunun gibi birsuru ornek verebilirim sana.... diger topikten biri demisya orayi daha samimi olanlar acti diye bence burda samimiyetten ote bisey var ama tarifi zor... insanlar kendini buraya ait hisseettigi icin burda ait olanda buraya geldi zaten ikilem cikaranlar kendini aayri tutanlarda kaldi seni hic tanimdan konusmadan sevdim ben biraz gec yazabildim hislerimi ama anca firsat buldum biarada Geridonusume olan hislerimi yaziiicimmm bikackisi daha var cok kendimi buldugum:))))

denoz nolursun sen üzme kendini olur mu? aha böyle kulaklarını tıka

Cnm o dedigin arkadasi ben bide seninle birlikte evime davet etmistimm
zaten cikardim arkadasliktan.. albumlerdende sildim.. ikiyuzlu insanlarin aramızda yetri yok çünküü. .

hem sen üzülme bosverrr cnm

taliaaaaaaaaaaaaa
yaw bir zamanlar dönüşüm benden şikayet ediyordu
şimdide herkes senden
gene alıntıda rekora koşmuşsun
ayağın takılsında o alıntıların içine düşüp kaybolasın emi
senin alıntını yaptıktan sonra sana neden ne yazacağımı unutuyorum şimdi anladım
okadar uzunkii yeniden okumam gerekiyor
ama bu kezde diğer alıntılar görünmüyor umutuyorum

82kiloyum ve hala 82kiloyum işin gari tartıya çıkıyorum hee iyi 82kiloyum diyorum çoktan alışmış ve sindirmişim

kız kim sana ne göstersin anlayamadım

Son düzenleme:

Cnm benim cok tskler

zaten diğer topigi aktif olarak goturen bizdik.. suan yazanlara konusanlara bakiyorumda hatırlamıyorum bile kendilerinii
cok trajedik dil mii

gorende diyecek kii onlar haril haril yazıyorlar dida biz ayrilarak bölücülük yapmış olduk

Kim yaaa o yazanlarrr kimm yaniiii... biz varken 2 kelime etmislikleri yok
gelmisler hesap soruyorlar
ezik ezik kalmislarr disaridaaa alin iste size koskoca topik kendi capinizda bizden uzak takilinn

Cnm o dedigin arkadasi ben bide seninle birlikte evime davet etmistimm
zaten cikardim arkadasliktan.. albumlerdende sildim.. ikiyuzlu insanlarin aramızda yetri yok çünküü. .

hem sen üzülme bosverrr cnm

yaaaa hatırlıyamıyoruuum

ay bide zilli dönüşüm ecz_havva ase gidip oraya yazmışlar

Bugun bossun galibaaa performance süper bebegimmmm
ovgu yok mu ovguu

Bizim emir beyyy telimi almaya calisiyo elimden bi rahat vermiyooo

olma mı bebeğim, ana kucağında oturuyor. yere iki tane yorgan attım üst üste onların üstünde yuvarlanıyordu. sonra koydum anakucağına hala bi mama sandalyemiz olmadığı için orda meyvesini verdim çok acıkmış sanırım löp löp yedi ağzını silip önlüğünü çıkarınca da ağlamaya başladı.

takılıyoruz öyle işte laptop kucağımda
teli görünce benimki de elimde almaya çalışıyor he alıyor da noluyor ağzına götürüyor. bi de hava soğuk yaw ben bugün ilk kez kombiyi açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…