zeynocum bende cıkıyorum ısımı bıtırıp gecmısı okuyup gelıcem kızımın yanına gıtmem lazım opuyorum senı
Nereye kayboldun yaaa ben geldim sen gittin :44:
Tamam sen git simdi uykusuz kalmaaa
Alnim ak benim allahima şükürler olsunnnbende yarin sabah uyandığımda bu üzüntüyü uzerimden atmis olucam elbett..
bu benim zeyno
şaka şaka
b sensin. öndeki araba kullanan. otobüstekilerde biz oluyoruz
zeyno:
bu müdürünün gördüğü zeyno
bu gerçekte olan kk ya giren zeyno
Ahhhh ahhhhh yazacak çok şeyim var bu olanlarla ilgili ama dişçi randevum var şimdi...
ama zamanı geldiğinde içimi çok fena dökücem...
bunlar en az zeyno kadar beni de üzüyor çünkü...
ayrıca bişey daha dikkatimi çekti, burda bize dert yanıp desteklemeye çalıştığımız bir arkadaşın gidip orda bu yazılanları beğenmesi(
garipsedim durumu...neyse dediğim gibi şimdi rahatça yazamıyorum ama müsait olduğumda gelicem...
Ahhhh ahhhhh yazacak çok şeyim var bu olanlarla ilgili ama dişçi randevum var şimdi...
ama zamanı geldiğinde içimi çok fena dökücem...
bunlar en az zeyno kadar beni de üzüyor çünkü...
ayrıca bişey daha dikkatimi çekti, burda bize dert yanıp desteklemeye çalıştığımız bir arkadaşın gidip orda bu yazılanları beğenmesi(
garipsedim durumu...neyse dediğim gibi şimdi rahatça yazamıyorum ama müsait olduğumda gelicem...
ben yazcaktim ama merve coktan yazmis canim dogma büyüme mersinli ama memleketi baska oluyor
canimya bosa panik yapma bunlar gayet normal seyler kendisi tanimaya calsiyor dönmuyor diyede endiselenme benim kiz bile tm oalrak yeni dönmeye basladisimdi daha zor olyuor altini degistirmek
de getmi heheh bayildim buna de get diyoruz biz size yanii hee
sana ne yazcagimi unuttum kii he tmm hatirladim simdi kiz sana demedim esmer diyee biliyim sen bembeyaz bir hatunsun
lover loverin avaratindaki kiz esmerya o yuzden dedim hemde kenndisi esmere yakin bir hatun melez guzeli sanki masallahh
kiz bukadar beddua edilirmii ya ask olsun yabenim yazdiklarimi okumayan sisko olsun yisin yisin sissin
ASKITOMMMMMMM BENDE SENII COKKKKK SEVIYIMMMMMMIYIKI VARSIN SENDE BEBEMM
hehehe rekoru kimseye birakmaya niyetim yok
ohh ohhh afiyet olsun yarasin ervosa bol bol süt olsun insallah
sen doktora gitmeye devam et canim masallah agahta cok iyi durumdaa
askimmm ben gelemedim bugun ya sohbet olmamissenin geldigini bilseydim gelirdim mutlaka diyecem ama gelemezdim hem cok isim vardi hemde annem gelmistii neyse simdi gördüm ismini asagida ben bunlari yazana kadar cikmamis olursun umarim
kizzzzzzz sen agahi piskopatmi yapmaya niyetin var ne öyle oyun havasi ardingan agir bir sanat muzigi
ac yavruma bir ninnni benim annemm güzel annemm beni uyut kollarindaaaaaaben bunu dinletiyorum dilaya hepp cocuk isyan edecek yakinda az kaldi tabi arada degisiyoruz yaa oy lo lo loylii na le celli huliii hürremin nennisii
nidense herkesde bana yazcagini untuuyorr en azindan sen es gecmemisin birseyler karalayim demisin yinede
hee kuzum öleee isteee öpüyorum seni ve derinii ve tabu kaanida öptüm
canimsin senn yaaa
hee aynen öyle yapmislar kuzum ya senle merve gelecek diye kimse girmemis bugun
tüüüüüüüüüüüü allah cizirtini versin emii densiz heriffbi bayana öyle denirmii hic denyooo
kizz sende bozsaydinya adamiiama benim askitom yapamaz öyle seyler dimi
anaaa öylemi begemismii kizz sus caktirmasana biz onla cok büyük bir ask yasiyoruzz burda gizemli havalara o yuzden giriyouzz
Pulibet mi benim üstüme gül kokluyorsun demek
Annenden ne haber tabi annenin yanında girsen kızardı sana eminim
Ben annemin yanindayken buraya girdiğimde
Annem bana senin kiskaniyorum bu kadınlar kulübunden diyo bana
82kiloyum ve hala 82kiloyum işin gari tartıya çıkıyorum hee iyi 82kiloyum diyorum çoktan alışmış ve sindirmişim
kız kim sana ne göstersin anlayamadım
Cnm o dedigin arkadasi ben bide seninle birlikte evime davet etmistimm
zaten cikardim arkadasliktan.. albumlerdende sildim.. ikiyuzlu insanlarin aramızda yetri yok çünküü. .
hem sen üzülme bosverrr cnm
Zeyno buraya ilk yazdigimda sana dedimya muthis bi enerjin var diye bence bu enerjini kimse icin dusurme bosver burda seni bilen biliyo ben diger topigi takip ettigimdede senin herseye karsi guclu durusuna hayrandim herkes biseylerden sikayet ederken sen herseye pozitif yaklasip herkesi motive etmeye calisiyordun sezeryan oldun geldin burda korkulacak bisey yok ikinci gun ayaga kalkip bebegime kendim baktim dedinya butun korkularimi alip goturdun bunun gibi birsuru ornek verebilirim sana.... diger topikten biri demisya orayi daha samimi olanlar acti diye bence burda samimiyetten ote bisey var ama tarifi zor... insanlar kendini buraya ait hisseettigi icin burda ait olanda buraya geldi zaten ikilem cikaranlar kendini aayri tutanlarda kaldi seni hic tanimdan konusmadan sevdim ben biraz gec yazabildim hislerimi ama anca firsat buldum biarada Geridonusume olan hislerimi yaziiicimmm bikackisi daha var cok kendimi buldugum:))))
yettim bebeğim burdayım
Cnm o dedigin arkadasi ben bide seninle birlikte evime davet etmistimm
zaten cikardim arkadasliktan.. albumlerdende sildim.. ikiyuzlu insanlarin aramızda yetri yok çünküü. .
hem sen üzülme bosverrr cnm
dilca ,, vay tırıspılar demek sana getirmediler haa..
ben dağıttım komşucuklarıma ..
büyük kase eşimin iş yerine gidicek..
aslında aşure bende sevmem tadına bile bakmadım neredeyse ..
sadece şekeri iyimi diye suyuna baktım okadar ..
[/QUOTE
Ya valla kocan yaşadı becerikli hatun
Ben de istiyorum ya nereye üye oluyorsunuzkızlar bana milupadan paket geldi bugün içeriği bi tane çanta bebişin eşyalarını koymak için,aptamil 2, aptamil 4 yaklaşık 30 grlık,sütlü pirinçli mama o da 20 gr bide 10a yakın migros ve tansaşta kullanmak üzere indirim çekleri. üye olalı baya olmuştu yeni geldi hülyaa sana gelmezse hemen mesaj at geçen diyodun ya
beğwndim bebeeeemmTatlım senide bubarbiye benzettim neremi diyeceksin sen sormadan ben yazayım saçları ucunda azıcık(sünnet edilen sarı kafa) da olsa kıvırcık bide gözleri senın gözlerin gibi çok güzel şaçlarını azıcık kumrallaştırıp kullanabilirsin şekerim
Eki Görüntüle 861904
Talia gibi beğenmemelidir yaparsan ikinci seçenek
Eki Görüntüle 861905 kuzum var
aynı ben 🐞😀
Yaptın mı kuzumasenin sorularına cevap verirmisinnbende aynı soruları soruyorum çünküü
fırın kaç derece olcak, bende yapcam bu akşammm
nasıl oldu 😱
Bugun bossun galibaaa performance süper bebegimmmm
ovgu yok mu ovguu
Bizim emir beyyy telimi almaya calisiyo elimden bi rahat vermiyooo
zeynooooooooooooooooooooooo ??? yoksa ben miyim:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?