2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynooo

kabızlık sorunu ne kadar sürdü lina çok ağlıyor kıyamıyorum bugün desty nin dediği hipp mamayı aradım tabiki bulamadım netten sipariş vericem artık offf ek gıda işini bırakayım diye bile düşündüm ama tekrar başlayınca yine olur

tam doyduğu için dimi
bizim de kalkmalar attıı
ne vereyim gece yatırrken ya tok tutsun

zeytinyağını denedin mi
bide su ver bol bol
bi dene bakalm
ben ne zaman versem içiyor suyu
benle yarış edecek neredeyse

koymuştum. geçmişi okumuyosunuz bozuluyorum

yetişemiyorum valla ya
uykuyu bi türlü öğrenenmiş bi kızım var
ben hep başında olmalıyım düşen emziği vermeliym
olmadı acıkır dakka başı
emzirmeliym
acıkıyor mu kaka mı yapacak anlamadığım çığlık çığlığa ağlamalar
işim zor ama
ona aşığımmm

tam doyduğu için dimi
bizim de kalkmalar attıı
ne vereyim gece yatırrken ya tok tutsun

Sanırım öyle. Gün içinde sağlam emdiği zamanda kalkmıyordu geceleri. Yatmadan önce pirinç unuyla muhallebi yapabilirsin aslında.

Akşam öğünü için bebek muhallebisi tarifi:

Malzemeler
Bir su bardağı su
İki tepeleme tatlı kaşığı pirinç unu/birbuçuk tatlı kaşığı irmik/yulaf unu
Anne sütü/formul mama
Bir yemek kaşığı teryağı
Üzüm pekmezi

Yapılışı

Bir su bardağı suda pirinç unu/yulaf unu/ irmiği iyice karıştırın. Topak topak olmaması için kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Oldukça koyu bir mama kıvamında olacaktır. Birkaç dakika kaynadıktan sonra ocaktan indirin tereyağını ekleyin. Ilıdıktan sonra bebeğinizin yediği kıvama gelene kadar anne sütü/ formül mama ekleyin. Pekmezle tatlandırın. İşte size besleyici doyurucu bir bebek muhallebisi.

Ben de yarın deneyeceğim bunu pekmez ve tereyağı eklemeden.

önceki başkaydı ama bu da sana gelsin

kaşık maması verdim sulandırıp
ama sanrım çok sulandırdım
çok tutmadı o da
amaaan huy galiba

Canim bende gecen gün kabiziktan dolayi kostur kostur hastaneye gittim oglum yaparken poposunu kaldirarak ciglik atiyordu resmen orda bagirsaklarini bosalttilar tamamen aptamil comformil e gec hemen dedi doktorumuz ama oglum onu begenmedigi icin hipp comfort a gectik destynin dedigi hipp comfort degil sanirim bu karin agrisi ve kabizlik icin 3 gundur bundan veriyorum ve bol su iciriyorum olum sudan ne kadar nefret etsede :S simdi günlük yapiyor cok sükür birde orda varmi bilmem ama sütsekeri diye birsey var suyuna biraz ondan atiyorum hem birkac kasikta olsa tatli oldugu icin iciyor hemde kakasini yapsanin da yardimci oluyor (doktorum tavsiye etti bana da)

Son düzenleme:
hahahaha tam biz
bazen de götünü götünü dövesim geliyooo
heele burda uslu bebişleri okudukça sinr oluyrm şuan da olduğu gibi
önceki neydi yaaaa onu da kooyy :44:

aaa merve gibi sende başlama azıcık klavyenizi çalıştırın geçmişe kayıverin

zeytinyağını denedin mi
bide su ver bol bol
bi dene bakalm
ben ne zaman versem içiyor suyu
benle yarış edecek neredeyse

zeytinyağını sebze püresine katıyorum suyu da pek sevmiyor maalesef ama ben yine de her öğün sonrası kaşıkla içirebildiğim kadar içiriyorum maşallah seninki seviyormuş ne güzel

zekana hayran kalıyorum nirooooooo

Kis sen konus bariiii
naptin k.v de nin gazina gelip verdin mi kilolariii

Ahh ahhh gülüyo musun bide sen simdi bana
Henüz kiloları veremesemde büyük bi adım atıp spor salonuna kaydımı yaptırdm. Pazartesi baslıyorum.
Haa bu arada benim sevgili kayınvalidem bi bomba daha patlattı. Pantolonunu getirdi, bana uzattı ve bu bana olmuyo sana olursa giy dedi. Ki kendisí benim iki katım kiloda.. Ayy delircem düsündkce.. Ben senin pantolonuna kaldm sanki..
Ve hala gitmeye niyeti yok

kızlar merabalaaaar nasılsınız ben epeydir giremedim 2 gün gölcükteydim bu sefer görümcelerime misafir oldum . evleri çok soğuktu kuzucuğum hasta oldu ilk defa burnu aktı ay kızım sümüklü oldu ama o hali bile tatlıydı e tabi burnu tıkandı ve 2 gecedir uyku yok nefes alamadıkça ağlayarak uyanıyo benim de uykusuzluktan başım çatlıyo ha birde aşure yaptım bugün bu yorgunlukla ama pek güzel olmuş bu saatte 2 koca kase götürdüm

Ayy cnm geçmiş olsun inşallah çabucak çıkarır dişlerini de rahatlar yavrucak , ishali için muzu ezip mama ile veya sütünle karıştırıp verebilirsin cnm belki iyi gelir. damadıma iyi bak öpüyorum onu tontiş yanaklarından.

Eklentiler

• $1391757_10152009881468739_2027880423_n.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…