2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

off kıyamam yaaa lina da öyle ıkınıyor yapamıyor kıpkırmızı oluyor yavrum sonra çığlık atıyor içim gidiyor şimdi baktım canım hipp confort diye mama yok tr de şu var hipp combiotik süt şekeri dediğin laktoz mu acaba ben hiç duymadım onu eczanedemi satılıyor ben malt içeceği içtiğimde lina 2 - 3 kez kaka yapardı kaç gündür içiyorum o bile fayda etmedi

Pas vermese kalmayacaktin yaneee hıhh zaten son siralar fazla aktiv olamiyorum diye herkesler unutmus beni

sen unutulacak hatunmusunn kiss
Bana atar yaptın yaa hisselerin deger kaybettiii demek kiii

espiri yaptimm heee bi atar da bunun icin atma sonraaa

canim ceyrek bardak veriyorum demissin.. az az verdiğin icin bence cok abartılı degilll.. bende 2 öğün ek gida 1 de meyve suyu veriyorum. .
sorun olacagini zannetmiyorum

Yaa deliricem yaw her haftasonu kvyi gormek zorundamiyim ben yaaaa(sartelleri atmis sari kafa)
Denizkizi gecmis olsun canim burun tikanikligi cok zor valla
Gdk : tatlim oglen yogurt ver agaha oda bagirsaklarini calistirir yarim cay bardagi ver bisey olmaz. bide mamasinin icine 1 olcek toz kasik mamasindan ekle sabah ekle ama gaz yapabilir seninkinin bagirsaklar hassas biraz :) hem mamanin tadi daha tatli olur hemde aray a azicik ek gida karistirmis olursun agahcik tatli mama seviyodu yanlis hatirlamiyosam

hngi mamanın içine toz mama atayım. maya yok bende ya

Cnm esranin hipp comfort dedigi combiotic olan teneke kutuda olan bazi eczaneler satmiyo onu kalkiyo bu fln dedi bizim eczane ama ne kadar dogru bilmiyorum.

Canim en fazla 4 gun sürdü. . Oda 1 defa..

bizimkide öyleydi sancidan yapamamaktan huzursuz de ve uyuyamiyordu..
2 hafta sonra falan duzeldii. Gazını da pirtlatiyor kakasini da hergun yapıyor. ..

evet agladiklarinda insan dayanamiyor ama mecburen vermeye devam et..
o sekilde alisacak çünküü birakma sakinn

Hipp yokda milupa all oda guzel.. bide bu kavanoz mamalarrindda keskin eksimsi bi tat oluyor onun icin yemiyor du benim ki.. 1 tane cici bebeyi sutte eritip icine karistiriyorum.. o keskin tadi aliyorr aklinda bulunsun yemezse boyle deneyebilirsin

demin baktım da milupanın sitesinde çok güzel tarifler var sen de bir bak
benim ek gıda işi de çok düzensiz
o an aklıma ne eserse birazcık veriyorum
bir düzeni yok yavrumun
ama yarından itibaren düzene sokucam
her öğlen ve akşam ek gıda vericem aralarda da meyve suyu
devam sütüyle yoğurt yapıcam bu hafta içi bakalım olucak mı
öğleleri çeşitli sebze çorbalarından vericem
az yese de mutlaka her gün vericem
akşamları da yoğurt vericem her gün
ara ara meyve püresi katarım ya da bebe bisküvisi ezerim içine ya da pekmez katarım
aralarda da az az üzüm suyu elma suyu havuç suyu armut suyu artık ne olursa vericem kızıma

dilca buydu sennki
ama bana yokmu yaa ben de istiyorum GDK. Zaten Hülya da rüyasında beni görmemiş adım yoktu siz beni unuttunuz iyice küstüm size

cnm Miray zor bir bebek ama çok çok çok tatlı bir bebişş ,eskiye nazaran artık daha iyi de mi cnm çğnkü ilk zamanlarımızda daha zorlanıyodun gitgide daha da düzelecek inşallah.

tam doyduğu için dimi
bizim de kalkmalar attıı
ne vereyim gece yatırrken ya tok tutsun
cnm iyi doyunca daha uzun uyuyolar, sen gece dün aldığın o kaşık mamasını kaşıkla ver normal ölçülerde ama orda verilen ölçünün yarısı kadar hazırla o çok oluyo mesela 5 yemek kaşığı diyosa 2-3 yemek kaşışı aynı şekilde suyun da yarısı , kaşıkla ver çok daha güzel doyacaktır üstüne yine istiyosa emzirirsinde mışıl mışıl uyur.
sağol cnm zor valla ama burun aspiratörü ile boşaltıyorum onda da kıyameti koparıyo çok ağlıyo sen niye her hafta sonu k.valideyi görüyosun kız merak ettim ha bide şu mama ile kaşık mamasından bir ölçek karıştırma işini bende yapıcam bi deniyim bakim ben herzaman vermiyorum da gece yatarken verirsem daha iyi uyuyo hem o sayede bir kez süt sağabiliyorum biriktirmek için.

Gülüyorum çünkü hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz napalimm
doğru söylüyorlar aldik kilo ama söyleyen k.v diye tabii daha cok sinirlendin sen bosver canim yaaa takilma onun söylediklerine
Bak ne guzel spora da yazilmissin benim oyle bir sansimda yok
Zamanim yok çünküü. . Simdi bak cok kiskandim seniii

kac kilosun suan ve hedefin kacc
verdikce yaz banada benide motive ettt

Cnm esranin hipp comfort dedigi combiotic olan teneke kutuda olan bazi eczaneler satmiyo onu kalkiyo bu fln dedi bizim eczane ama ne kadar dogru bilmiyorum.
bugün buradaki olabileceğini düşündüğüm birkaç eczaneye baktım migrosa baktım bulamadım ama öyle bişey söylemediler ebebek te var oradan sipariş vericem galiba

Dönüş bana yaptigin o ates üstündeki cadiyi hafizama aldim arada kaynadi sanmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…