2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok sağol cnm bilmiyodm 15inde indirim olduğunu.sorun deil ama yinede takip ederim.alıcam ya valla ondanmı üşüyo bilmiyorm.bide aklıma şu geliyo.park yatak bizimki.yatağı kraft ama incemi geliyo altı acaba diyorm bilmiyorm.trulumu alıncAa düzelir inş

daha gençsin olur inşallah üzülme 1 yılda çok uzun bi süre degil bildigim kadarıyla hatta doktorlar 1 yıl denemeden tedavi bile vermiyolar cogu zaman. gerçi bende 1 ay denemiştim olmadı diye doktora gittim hemen ilaç verdi o ay oldu çok şükür. seninde hayırlısıyla olur inşallah

Tahliller felan temiz cıktı eşimde sayı ve hareket azlıgı vardı dırek tüp dediler ama gecen ay düşüğüm oldu yani normal yolla hamıle kalabıldım. bende erken basladım tahlıllere felan Ilac felan vermıyolar bana yaa Klomenmi kullandın taktılar bı rahım fılmıde rahım fılmı dırenıyorum cektırmıcem dıye.kanallarımda sorun olsa hamıle kalamazdım hiç ama dimi.yumurtlama takıbı yapalım demıyorlar hiç vakti saati geldiğinde olucaktır muhakkak.sagolasın cnm.

Kızlar size burdan böyle birşey yazmak istemezdim ama gerçekten çok kötüyüm sizinle de paylaşmak istedim.
Kızımın sınıf arkadaşının 2 yaşında bir erkek kardeşi vardı.Geçen cumartesi buluştuk kankiler ve erkek kardeşleri diye de resimlerin çekip face e bile koymuştum.
Çocuk geçen pazar yani buluştuğumuzdan bir gün sonra birden yürüyemiyor tutunarak yürümeye başlıyor ce doktor bir beyin emarı çekelim diyor bakıyolarki beyincik ile beyin sapını tümör kaplamış.Hemen geçen çarşamba ameliyata aldılar acıbadem kozyatağında mehmet özek diye prof yaptı.Sonra beyinde yara yeri kanadı tekrar ameliyat ettiler.Dün minik alp in kalbi bunlara dayanmadı ve kaybettik
Alp i annesi 20 ay emzirmişti.Onuniçin 2 yıl işine de ara verdi daha 2 ay olmuştu tekrar işe başlayalı.Anne de baba da perişan.Allahtan ki Kızları var.ona iyi gözükmek için ayakta durmaya çalışıyorlar.
Diyeceğim şuki çocuğun şurasında şu var bu böyle falan filan hiç bunlara takılmayalım.Allah hepimizin evlatlarına sağlıkla uzun ömür versin

çok üzüldüm Allah aileye sabır güç versin kızlarını korusun ömrü uzun sağlık bir evlat olsun inşallah
Rabbım hiç anne babaya evlatlarıyla sınamasın acılarını göstermesin amin

Okurken gözlerim doldu Allah sabır versin melek geldi melek gitti.Allahım hepsini korusun.bende ilk zamanlar yaman uyumuyor diye çok sıkılıyordum sonra reflü sü başladı ve hiç gecmicek sanmıştım devamlı kudan bir çocuk ozaman dan söz verdim kendime asla hiç birşeyine of dememeye çalışıcam diye.sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.Annenin durumunu düşünmek bile istemiyorum.çok üzüldüm

ya kızlar kafayı yiycem valla.daha geçen yazmıştm burda kaynanamlara sinir oluyorum iki günün biri burdalar die.dün gece doğru düzgün uyumadm çocuk ikide bi uyandı.gece süt sağıyorm eşim çocuğu getirip bıraktı uyumuyo die.sütü sağdm çocuğu yedirdm uyuttum.yinede çok uyandı.nese sabah yorgunluktan ölüyorm saat on gibi uyudu çocuk sabah yatıp bende dinleneym dedim.az yemeğimiz vardı dünden yeriz onu dedim.yarım saat uyumadm kapı dan dan.kaynanam.gene gelmş.hastaneye gelmişler kocasıyla.öğlen eşim gelecek yemek yok hepimize.yemek yaptm apar topar.öğlen yedik.giderler dedim.akşam yanaştı hala gitmediler.nese gidecekleri yok içime sinmedi çorba falan yaptm.akşam kayınpeder vayy başım tuhaf oluyo...gittiler eşimle tansiyon ölçtürdüler.bi ton bekledik gelsnler die.nese geldiler yemek yediler.eşim.gitmeyin burda yatın demezmi.hemen razı onlarda.ya ben gece süt sağıyorm pijamayla geziyorm.kalsınlar ama haketmiyolar.daha benm kırkım çıkmadan bu adam eltimle oturup beni çekiştirdi ağlattı.daha hastaneden çıkmadım doğumda bu kadın hastanede bide bnm moralimi bozdu şimdi ne hakla geliyolar.biz buraya taşınıncada yanımızdan gittiler die günlerce konuşmadı kayınpeder.sonra oluyla kanka oldu benle küs durdu.şimdide bnm hazırladığım sofraya oturuyo iki günün birine.eşinle konuş dersiniz ama konuşsam kavga edebiliriz kafayı yiycem

allah arkadaşınıza dayanma gücü versin..gerçekten çok zor çok kötü

biraz abartmıyosun? adamın anne babası sonuçta.. oğlunun evinde yemekte mi yemicek anlıyorum çok yorgunsun kii hepimiz şu an öyleyiz çocuğu verirsin kayınvalidenin kucağına iki patates doğra pişir al sana yemek. birde hazır tarhana çorba..
aranızda ne geçtiğini detaylarını bilemem tabii

çok üzüldüm biz ne desek boş..
Allahım o anneye bol bol sabır versin acısını hafifletsin
Cennette bir bekleyeni oldu

Bayagi iyi yiyor canim menu saglam. Bu sekilde gece deliksiz uyumasi lazim ama bizim minnoslar zirt pirt uyaniyor. Benim oglum acikiyor neden anlamadim bir de bana sokulmak sicakligimi hissetmek icin uyaniyor bu aralar. Seninkinin kilo alimi da sahane. Biraz daha sabredip beklersen duzene grecek gibi duruyor.

Ben kahvaltiya baslamadim henuz. 4 saatte bir emziriyordum ama benim oglum ek gida yemek icin az emmeye ve memeyi bosaltmamaya basladi. Zaten azicik sutum var bu gidisle hepten gidecek
Insallah tez vakitte hayirli bir evlat sahibi olursun

Ne dertten uykusuz kal ne de bebek yuzunden Allahim sana da mis kokulu uslu bir bebek nasip etsin

Cok uzuldum Allah rahmet eylesin. Oglum dogdugundan beri evlat acisi cekenleri daha iyi anliyorum ve sabirlarina hayran kaliyorum, dusuncesi bile korkunc

Bizim duzensiz duzenimiz soyle

8.30 kalkis (Tracy ye gore gec kaliyoruz), emiyor kahvalti yok
10.30 uyku (sansim varsa 1,5 saat ama hep 1 saat uyuyor)
12 gibi ogle yemegi (sebze puresi), bunu da ya yarim kase ya da 3/4 kase yiyor
14 civari uyku (1 ya da 1,5 saat)
15.30 emiyor ama az
17 gibi meyve ya da yogurt veriyorum yedigi kadar
19 emiyor, muhallebi veriyorum acsa
21,30 gibi uyuyor

Bazen 18.30-19 civari uyumak istiyor. Bazen gunduz hic uyumuyor, gece 12 ye kadar duruyor. Neden sasiyor duzeni anlayamiyorum. Gece yatma saatini erkene cekmeye calisirsam gece 12 gibi kalkip oyun oynamaya basliyor Iki gundur emmiyor dogru duzgun. Bir haftadir gec berbat uyuyor. DIs diyorum o bu su derken gunler geciyor. Kilo alimi da berbat. Duzelecek diye bekliyorum bakalim

Allahım bütün melekleri korusun. O anneye de bol bol sabır versin. Çok üzüldüm okuduklarıma.

Evet gerçekten haklısınız ama uyumasının önemli olduğunu düşünüyorum işte. Sinirlerim de bozuk başka şeylere.
Umarım siz de en kısa zamanda kavuşursunuz miniğinize.

cok kötu oldun okuyunca cok üzüldüm rabbim ailesine bol bol sabir versin insallah kimseyede böyle bir aci yasatmasin umarim :))

canım hiç dert etme,benim eşimde de sperm sayısı düşük demişler daha önce doktorlar,varikoseli var. ve de aşılama olmadan çocuğun olmaz demişler... Ben de cahil gibi buna güvenip korunmadım ve evlendikten kısa bi süre sonra hamile kaldım... belki de hamile kalmamın sebebi nasılsa hamile kalmam deyip rahat olmamdı... hiç tadını bozma... herşey olacağına varır,inşallah bebeğini kucağına alacağın günü de yazarsın bize... allah büyük.

ben çok zor büyüttm bebeğimi.doğumdan bi gün öncesine kadar çalıştm ama kundğını bile kendm dktrdm kaynanam evde otururken.hiçbişeye karışmadılar.bnm evladmsa onunda torunu deilmi,insan heves eder.lohusalık boyunca hiç yardm etmediler.hazır varsa kondular.yazdmya haketseler ben çok ağırladm önceden onları.tek büyütüyorm bebeğimi ve inan bazen günlerce bi süpürge açamıyorm.onlarsa beni robot görüyolar.acımıyolar hiç bana.kucağına veresm bile yok.ben gazdan muzdribm hala o üstünü çıkarır.ben şeker vermem o reçel yalatır..herneyse çok etken var tabi daha yazmadığım.haketmiyolar ve çok kızgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…