2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
fyyyzzz, kasık ağrıları bebişten dolayı olabiliyor..
ama mehselin dediği gibi yine takipte ol canım..

kızlar isimler unuttum ama bi kaç arkadaş geçmiş sayfalarda yazmıştı..
gebelikte enfeksiyon, normalden daha sık karşılaşılabilen bi durum
bunun için muhakkak sıkı takipler yaptırın.. belirtilerine bakarsanız, gebelik belirtileriylede çok benzer
bugün kontrole gittim, daha doğrusu gitmem gerekti..
dün kendim test yaptırmıştım(sık sık kendim yaptırır oldum)..enfeksiyon çıktı..dr'a haber verdim,tedavi uygulamaya başlayacağız..
ihmal etmeyin diye hatırlatmak istedim.. çünkü bazı hekimler idrar testi istemiyor bile..

kızlaaar ben geldim, bebişimin hareketlerini gördüm çok şükür ilk başta uyuyordu doktor amca şöyle bir salladı karnıma vurdu uyandırdı Sonra da "vay siz misiniz beni uyandıran" der gibi kıpır kıpır kıpırdandı sıpam Bir de poz verdi, resmini aldık ama şimdi yükleyemiyorum:26:. Kollar ayaklar her bişeyi tamam, dolaşımını kontrol etti, normal Bulantılar devam ettiğinden 10 gün daha rapor aldım İkili testi cuma günü yapacağız. İnşallah tertemiz çıkar. Bir de ben geç yumurtlamıştım, biz beş gün geriden geliyorduk her hafta, bu hafta iki günlük arayı kapatmış, 3 gün gerideydi:119:Bir kötü haber (bu da nazar boncuğumuz) bir kg. daha verirsem hastaneye yatacağım ama bebek gayet sağlıklı

Doktor amcanın dediklerini de aktarayım size;

1)Gelecek hafta kulakları oluşacak o yüzden iletişime başlıyoruz
2)Yüksek ses, ani ışık değişimleri ve özellikle bas sesler bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş, bunlardan uzak durulacak ve özellikle yattığımız odada ses ışık olmayacak, televizyon karşısında uyunmayacak
3)Günde 1,5 lt su içmem yeterli imiş
4)Bu haftalarda yoğun duygu patlamaları olabileceği için önemli kararlar almayın vee bol bol naz yapın dedi

İşte böyle

keep, ne güzel söylemiş doktorun "bol bol naz yapın"
maşallah bebişineee her kontrolde böyle mutlu etsin annesinii
sen bu raporlar yüzünden kovulacaksın sonunda

tavuk sotede yapabilirsin cnm pilavla güzel oluyor. bende nohutla bulgur pilavı yaptım dün dergide okudum bol bol bulgur yiyin diyodu onun için yaptım :) bu arada yazıyoruz ama aslında annişlerimizin canı çekebilir :/

bayıldım doktoruna canım nerde bu dr? bu kadar ayrıntılı konuşan bulmak zor.benimlede konuşsun,banada naz yap desin :)))

Canım çok sevindim ne güzel haberlerle gelmişsin sen Allah nazarlardan korusun

ay canım çok bebeğndim ya ben bu doktoru açıklamalara bak senin adınada çok sevindim canım

tavuk sotede yapabilirsin cnm pilavla güzel oluyor. bende nohutla bulgur pilavı yaptım dün dergide okudum bol bol bulgur yiyin diyodu onun için yaptım :) bu arada yazıyoruz ama aslında annişlerimizin canı çekebilir :/
ben fikir olsun diye sormuştum ben genelde hep sıkıntı çekerim de "ne pişirsem" konusunda
evet evet sote de olur, daha az uğraştırır :13:

ben fikir olsun diye sormuştum ben genelde hep sıkıntı çekerim de "ne pişirsem" konusunda
evet evet sote de olur, daha az uğraştırır :13:

bulgurda önemliymiş arkadaşlar bol bol yemek lazımmış nohutun yanına pirinç pilavı daha iyi giderdi ama faydalı olması daha önemli yeterki bebişlerimiz iyi beslensin :) şimdiden afiyet olsun cnm

Ben dun o testi burayi yazmistim AMA gerilerde kaldi sanirim. Bulup tekrar buraya koymak lazım. Benimkisi erkek çıktı bakalım doğrumu? Bütün bunlar işin eğlencesi tabiiki. Bir cinsiyet tercihim olmadığı için Allah ne verirse kabulüm. Sağlıklı olsun yeter.

Bugün kayınvalideden bir yöntem öğrendim. Neredeyse 20 kişide denedik doğru çıktı. Denemek isteyen deneyebilir.

Malzemeler:
1 iğne
40 cm kadar İplik
Silgili kurşunkalem

İpliği iğneden geçirdikten sonra kurşunkalemin silgisinden batırarak geçirin. Sonra ipliğin iki ucunu birleştirip kalemi aşağı doğru sallandırın. Sonra sol bileğinizin üzerine getirip hiç hareket etmeden bekleyin. Zaten kalemin Hareketi'de duracak. Bekleyin. Bir süre sonra sallanmaya başlayacak. İleri geri sallanırsa erkek yanlara doğru sallanırsa kız. Bu sizin ilk hamileliğiniz ise direk karnınızdaki bebeğin cinsisyetini gösteriyor. Eğer daha önceden düşük yaptıysanız yada başka çocuğunuz varsa ilk hamileğinizden başlıyor. Diyelimki 5. Hamileliğiniz. 1. Den başlıyor sonra duruyor yeniden sallanmaya başlıyor duruyor yeniden. Böylece hepsinin cinsiyetlerini söylüyor en sonda karnınızdakininkini söylüyor. 7 çocuklu komşumuzun hepsini doğru bildi. Şaşkınlıktan dilimi yutacaktım. Mesela ben 5 düşük yaptım ikisi kız üçü erkekmiş. Bu seferkide erkek çıktı. Bakalım. Bu seferkide doğru Çıkacakmı? Elbetteki böyle şeylere yüzde yüz güvenilmez ama yinede paylaşmak istedim. İsteyen eğlence olsun diye yapar. Herkese iyi geceler.

bulgurda önemliymiş arkadaşlar bol bol yemek lazımmış nohutun yanına pirinç pilavı daha iyi giderdi ama faydalı olması daha önemli yeterki bebişlerimiz iyi beslensin :) şimdiden afiyet olsun cnm
evet canım, faydalıymış..
ben de daha sık yapıcam diyorum bulgur pilavını ama eşim pirinç pilavı hastası..
size de afiyet olsunn

yavaş yavaş toparlanıyım, herkese iyi akşamlar

bunlar da bebişime gelen ilk hediyeler kızlarr. pijamalarımız biraz büyük ama büyüyünce giyer artık ama çok şekerlerr :)

maşallah arayı kapatıyo meleğin cnm çok sevindim bulantıların bi geçse kilo kaybın olmaz ama şu aralar o da artık geçer heralde inşallahsenin doktor da baya iyiyimiş herkesin istediği cinsten

mrhabalar arkadaşlar nasılsınız minikler nasıl :) bnde bugün test sonuçlarımı aldım tiroid 10 numara maşallah toxoplazma çıkmadı antikor almamışım hiç allaha şükür doktorum bi test daha istedi kocam pozitif ben negatif kan grubuyun uyuşmazlığımız var önlem alıyoruz dedi doktor 1 hafta snra o testi yaptırıcam şuanda problem yok bulantılarda geçse daha iyi olucam

Son düzenleme:

katılıorum sana cnm bazen halk arasında öyle inanışlar oluyor oğlan olunca anne güzelleşir derler çok kusanın oğlu olur derler ben hastanelik olucam bu gidişle ne yani oğlummu olucak he belki oğlum olucak ama inanmıorum böyle şeylere rabbim bilir herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…