2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ah canım..çok geçmiş olsun...sıcak tetikledi demekki ( ev işi de yemek de yapmıyorum ben inan..ama eşimde laf etmiyor hiç,anlıyor halimi allahtan.Yorma sen de kendini,dikkat etmeliyiz ki hamileliklerimiz zor değil keyifli geçsin.Kilo alma konusunda da endişelerim var.Şimdilik çok kilom yok ama şu 3 ayı atlatalım,bulantılar geçsin diyetisyen yardımı alıp hem bebeğimi sağlıkla besleyeyim,hemde kendime fazla yük bindirmeyeyim istiyorum.Bakalım,bu iradede olabilirsem o zamanda :)))

bulgurda önemliymiş arkadaşlar bol bol yemek lazımmış nohutun yanına pirinç pilavı daha iyi giderdi ama faydalı olması daha önemli yeterki bebişlerimiz iyi beslensin :) şimdiden afiyet olsun cnm

Bende şimdi kuru baklagilleri araştırıyodum bana bi arkadaşım pirinç pilavının hiçbir faydası yok bulgur ye demişti ama öyle değilmiş yani bulgurda daha fazlaymış ihtiyaç duyduklarımız ama pirinçte içinde çok önemli vitaminler barındırıyormuş ayrıca kuru fasulye.ıspanak vs bunlarda faydalıymış benim derinlemesine bir araştırma yapıp yeni bir besin düzeni oluşturmam lazım hem çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten biber dolmasınada pirinç yerine bulgur koyun diyorlar. Balıktada somon ve uskumruyu tercih etmeliymişiz

kızlar herkese merhaba,umarım herkes iyidir.bende bugün sağlık ocağına sonuçlarımı almaya gittim.doktorum yoktu yorumlayamadıhemşire kaydımı aldı,kilomu tansiyonumu ölçtü.tetenoz aşısı için 20.haftada çağırıcaz dedi.evime yakın bi tıp merkezi var.belki yarın gidip bi baktırırım bebişim orda mı diyenapim çok merak ediyorum daha iki haftam var,aklım hep onda.günler geçmek bilmiyor...

kızlar naparsınız..az önce forumu açtım mesaj geldi diye sevindim..bir baktım uyarı almışım hani bir site var ya orada grup kuralım yazmıştım..ama benden önce başkası yazmış ben ardından yazmıştım...üstelik sitenin ismini de tam yazmamışız yani düşünün artık

Son düzenleme:

ayyyyy canım o zaman benim sıpada öyledir:) ya bayagı bayagı görünüyo yani her yeri:) şeyi görünmüodu dımı bende 3 haftadır görmedimmm yaaa

Çok güzeller canım hepsi ellerine sağlık. Ben bu kapı süslerini çok seviyorum. Özellikle bebek için olanlara ve hastane odası süslerine bayılıyorum ama burda böyle şeyler yok malesef. Şimdilik hayal tabii ama İnşallah hamileliğim son zamanlarına yaklaşsın Türkiye'den getirticem

tebrik ederim kocaman olmuş bebeğin
bişey yemiş miydin kontrolden önce
tatlı yiyince çok hareket ediyormuş öyle duymuştum
doktor erkek gibi dediyse biz ne desek boş çünkü onun kadar bilmiyoruz
Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin herşeyden önce

Bunlarda bizim şimdiye kadar ki hediyelerimiz ama ayıcıklı tulumu kendim aldım

Eklentiler

• $576440_4840834387081_677324527_n.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $071120121222.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $071120121223.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $121120121228.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $121120121229.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $121120121231.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $261020121173.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $261020121176.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $261020121178.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $261020121179.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $261020121180.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 24

Malesef bende aldım canım neyse boşver artık yazmayız birdaha bizde zaten ben sadece çok mantıklı demiştim ama idam edildim hıh

ayyyy cok guzel her biri,bayıldım...her ne kadar cok erken birşey almaktan yana değilsem de şu an içim gitti...onların bir de süt,bebek koktuklarını düşününce çıldırıyoruuum

Sağol canım aslında bende taraftar değilim ama insan dayanamıyor ki zaten renklerdende anlaşılacağı gibi herkes içi gittiğini almış dayanamayıp yani kimisi mavi kimisi pembe İnşallah onları süt bebek kokutacak varlığımı sağlıkla alırım kucağıma sizlerde öyle tabi

Aminn ..Rabbim hepimizin meleklerini korusun,sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah...benim komşum da erkek bebek donu (donansın-mış) ve atlet gibi bir üst almış,sağolsun düşünmüş ben de incitmek istemedim ama kız-erkek muhabbeti beni çok sıktı artık...çevremde çok az bilinmesene rağmen hem de,herkes öğrense başımı alamam ...ben şu an sadece sağlıına odaklandım,her an ister istemez bunu düşünüyorum...

teşekkürler tatlım darısı artık başına senin minnoşunda görücez böyle şekillerini az kalmış Allahım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
çikolata yemiştim 2 saat öncesi ben etkisi geçmiştir dedim ama tam coşmuştu tavsiye ederim mutlaka ama bizim ufaklık gibi azıtırsa zor bela yakalarsınız görüntüleri
cinsiyetide siz söylemezseniz ben gider internetten nub teorisnde master yapar çıkartırım birşeyler dedim o zaman gülerek tahminde bulundu
hepimize sağlık sıhaatli hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım

bunlar da bebişime gelen ilk hediyeler kızlarr. pijamalarımız biraz büyük ama büyüyünce giyer artık ama çok şekerlerr :)

ay kızlar yesinler sizin kıyafetlerinizi ya ne kadar çok şey var öyle ztn kendimi zor tutuyorum 3 parça şey alıp koydum almıcam dedim bunları gördükçe içim gidiyor

ilginçtir canım bende haftasonu ailemdekilere yüzükle olanı yaptım hepsini doğru bildi şaşmadan hemde tüm kızlar yapsın bakalım neler çıkıyor

hepsi çok şirin:)ama bence pembeleri boşa aldın...içimden senin oğlun olacak gibi geciyorbana hedie falan gelmedi daha... ben ilk olarak mama önlüğü aldım..kargoda geldi gelecek..diğerlerini cinsiyet belli olunca alacagım..ama gecen bir sitede çok ta uygun tulumlar vardı ama bitirmişler hemen tavşan,palyaco tulumu falan

Son düzenleme:

Mutlaka öyledir ama ben çok beceriksizim:)))))

Bide annem geldiğinde burda elişi şeyler almak için malzeme bakmıştık annem hiç beğenmemişti. Buralı (Amerikalı) insanlar elişi pek yapmadıkları için malzeme bulmak çok zor olanlarda çok zevksiz geldi bize. Gerçi belki büyük şehirlerde bulunur ama kim gidecek almaya. Hayırlısıyla o günler gelsinde bakarız. Daha çooook var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…