cok uyumaktan da olabilir ama sanırım hassaslaşıyoruz giderek.
ben iki gün önce sıcak su lastiğini koydum belime agrıyı geçiricem diye. hava da soguk malum, iyi geldi sandım önce sonra bel agrısı bel acımasına dönüştü ve ben eğilip dogrulamaz hale geldim. bir daha kendi bildiğime kesinlikle böyle bir şey yapmayacagım :/
benim ağrı genel olarak neden kaynaklanıyo bilmiyorum ama hamilelik döneminde eskisi gibi ev işi yapmak mümkün olayacak sanırım. parça parça yapmak gerekecek her şeyi, çok çabuk yoruluyorum
bulgurda önemliymiş arkadaşlar bol bol yemek lazımmış nohutun yanına pirinç pilavı daha iyi giderdi ama faydalı olması daha önemli yeterki bebişlerimiz iyi beslensin :) şimdiden afiyet olsun cnm
iyimiş canım ben bir gidiyim peki balgattakindemi doktıor sincanda mı
canım doktor balgattaki koru hastanesinde...doktora gidince bana da yazarsın fikrini..inş memnun kalırsın...
bunlar da bebişime gelen ilk hediyeler kızlarr. pijamalarımız biraz büyük ama büyüyünce giyer artık ama çok şekerlerr :)
Eki Görüntüle 551047 Eki Görüntüle 551048
kızlaaar ben geldim, bebişimin hareketlerini gördüm çok şükürilk başta uyuyordu doktor amca şöyle bir salladı karnıma vurdu uyandırdı Sonra da "vay siz misiniz beni uyandıran" der gibi kıpır kıpır kıpırdandı sıpam Bir de poz verdi, resmini aldık ama şimdi yükleyemiyorum:26:. Kollar ayaklar her bişeyi tamam, dolaşımını kontrol etti, normal Bulantılar devam ettiğinden 10 gün daha rapor aldım İkili testi cuma günü yapacağız. İnşallah tertemiz çıkar. Bir de ben geç yumurtlamıştım, biz beş gün geriden geliyorduk her hafta, bu hafta iki günlük arayı kapatmış, 3 gün gerideydi:119:Bir kötü haber (bu da nazar boncuğumuz) bir kg. daha verirsem hastaneye yatacağım ama bebek gayet sağlıklı
Doktor amcanın dediklerini de aktarayım size;
1)Gelecek hafta kulakları oluşacak o yüzden iletişime başlıyoruz
2)Yüksek ses, ani ışık değişimleri ve özellikle bas sesler bebeğin gelişimini yavaşlatıyormuş, bunlardan uzak durulacak ve özellikle yattığımız odada ses ışık olmayacak, televizyon karşısında uyunmayacak
3)Günde 1,5 lt su içmem yeterli imiş
4)Bu haftalarda yoğun duygu patlamaları olabileceği için önemli kararlar almayın vee bol bol naz yapın dedi
İşte böyle
bunlar da bebişime gelen ilk hediyeler kızlarr. pijamalarımız biraz büyük ama büyüyünce giyer artık ama çok şekerlerr :)
Eki Görüntüle 551047 Eki Görüntüle 551048
kızlar burda bebişim için yaptığım kapı süsleri var.ben yaptım.yapımları çok kolay.sizlere fikir olması amacı ile paylaşıyorum.bu hamaratfazii ziyeret ederseniz bebişim cicilerini ğörürsünüz:)))
biz geldik hanımlar herkese merhaba:)
umarım herkes iyidir miğde bulantılarınız biraz olsun hafiflemiştir.
bizde doktor kontrolümüzden geldik, bizim ufaklığı gördük maşallah hiç yerinde sabit durmadı bir o yana bir bu yana dolanı durdu çok hareketliydi, doğru düzgün fotoğrfnı bile çekemedi doktorumuzbugün 12+0 ız günüyle orantılı gidiyoruz boyumuzda 5 cm olmuş
cinsiyete gelince şu anda birşey belli olmaz oluşma aşamasında dedi, eşimle bizde baya baskı yaptık bir yorumunuz vardır illaki dedik görünmüştür birşeyler
oda dayanamadı kesin ve net olarak düşünmeyin ama bana göre şu anda Erkeğe benzettim dedi kesin sonuç haftaya pazartesi 2li testimiz var o zamana net olabilir dedi.
tabi çok ama çok kız isteyen eşim öğrendiği anda suratı bir değişti hala kabul etmiyor kendisi kızım o benim diyebende onun sayesinde inanamadım kesin olarak ailemize birşey söylemedim hatta ihtimalini bile
ve buda net olarak tek yan pozumuz diğerleri hep karışık
nub teorisinden anlayan arkadaşlar siz neye benzettiniz yorumlarınız nedir
Eki Görüntüle 550749
slm kızlar
kıyafetlerinize sığmamaya başladınızmı
benim kotlarım artık zor kapanıyor
kızlar naparsınız..az önce forumu açtım mesaj geldi diye sevindim..bir baktım uyarı almışımhani bir site var ya orada grup kuralım yazmıştım..ama benden önce başkası yazmış ben ardından yazmıştım...üstelik sitenin ismini de tam yazmamışız yani düşünün artık
Bunlarda bizim şimdiye kadar ki hediyelerimiz ama ayıcıklı tulumu kendim aldım
ayyyy cok guzel her biri,bayıldım...her ne kadar cok erken birşey almaktan yana değilsem de şu an içim gitti...onların bir de süt,bebek koktuklarını düşününce çıldırıyoruuum
Sağol canım aslında bende taraftar değilim ama insan dayanamıyor ki zaten renklerdende anlaşılacağı gibi herkes içi gittiğini almış dayanamayıp yani kimisi mavi kimisi pembeİnşallah onları süt bebek kokutacak varlığımı sağlıkla alırım kucağıma sizlerde öyle tabi
tebrik ederim kocaman olmuş bebeğin
bişey yemiş miydin kontrolden önce
tatlı yiyince çok hareket ediyormuş öyle duymuştum
doktor erkek gibi dediyse biz ne desek boş çünkü onun kadar bilmiyoruz
Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin herşeyden önce
Ben dun o testi burayi yazmistim AMA gerilerde kaldi sanirim. Bulup tekrar buraya koymak lazım. Benimkisi erkek çıktı bakalım doğrumu? Bütün bunlar işin eğlencesi tabiiki. Bir cinsiyet tercihim olmadığı için Allah ne verirse kabulüm. Sağlıklı olsun yeter.
canım burdada satıl almak istediğinden 20 den başlayıp 50 ye kadar fiyatları çıkıyor.ama kendin yaparsan mastafı 5 lira oluyo.hanği ülkedesin bilmiyorum ama bir tane şu havuzlarda kullanılan sosis ve 2 şer metre istediğin renkte çiçekçiden alacağın tülle sende yapabilirsin.inş sağlıçaklada doğumunu yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?