- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
Benim bebeğimde 7.850 ve boyu 71 cm günde 3 çay bardağı ek gıda tüketiyorsayfayı açtım en son sen yazmışsın hemen bi yazayım dedim.bizde 9. ayı yeni bitirdik.benim cücük 71 cm 7850gr
ne yemek yiyor doğru dürüst ne bişey.sürekli mama yiyor.malum anne sütü yok.geçen aşısı vardı dr genel olarak normal dedi
zayıflığı da bize çekmiş sözde.ama bu kadarda olmaz çocuğumun kaburgaları sayılıyor somalili çocuklar gibi
yerde sürünmeye başladı.emekliyor gibi yani.yürüteç almıştım bir ay oldu onunla etrafı dolaşıp karıştırma çabasında.
sadece, o da iki gündür ba-ba , da-da diyor.başkada bir şey demiyor.biz hiç akşamları muhallebi vermedik.hep o biberonu dikecek kafaya
150ml falan içecek öyle uyuyacak...2 gün öncesine kadar öyle böyle 1 saatte 1 kasenin dörtte üçünü yiyordu en azından günde 1 defa.
şimdi boyuna mama...
salyaları çok arttı yine, damaklarda kabarık ama bir türlü diş te gelemedi.ondandır diyorum ama çoook üzülüyorum.
kilo persentili %18ne derdi var anlamış değilim.
çalışıyorum bide, bizimki bağımsız bir çocuk öyle beni çok ta aramıyor gibi :26:
etrafımdakiler bu konuyu çok taktığımı söylüyor ama 10. ayında 8 kilo olması içime dert napiyim
biri bana bi şeyler söylesin... bana bir akıl verin...
Arkadaşlar oğlumu süt alerjisi çıkalı 9 gün oldu doğduğundan beri hiç uyumayan bir çoçuk burda bilen arkadaşlarım var devamlı gözlerini ve burnununkaşıyor ben hep uyumadığından uykusu var zannediyordum dr a söyleyince alerjik bir bebek olduğu için atarax şurup verdi ama kullanmaya cesaret edemedim birşey olmaz veriyoruz bebeklere dedi eczacıda aynı şeyi söyledi ama ilaç ağır bir ilaç 10 gün vericeksin 1 çay kaşığı dedi ama brn süt ürünlerini kesince düZelir belki bira z dedim yok dün gece 30-40 dk da bir uyandı.reçeteli ilaç sonuçta ama ne yapmalıyım evet verirsem uyku düzenide oturucak belki gece gözlerini kaşıyarak bağırarak ağlamalırıda biticek belki ama işte çok kararsızım kullanan oldumu yada yakınlarınızdan.inanın çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız sonra vicdan azabı çekmek istemiyorum.
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
Kizlar merhaba,
İki gundur ikizlerime evde tek bakiyorum.masallah beni yormadilar.
Ama on aydir kalabalikta bakmaya alistigim icin muthis sikiliyorum.butun gun cocuklarla oyun oynamak garip bir sekilde beni bunaltiyor.bu duruma nasil ve ne zaman alisacagim bilmiyorum.
Simdi uyudular,kizimi ayagimda,oglumu salincakta kitap okuyarak uyuttum.rabbim kolayligini veriyor cok sukur.
Sizler neler yapiyorsunuz??
Kizlar merhaba,
İki gundur ikizlerime evde tek bakiyorum.masallah beni yormadilar.
Ama on aydir kalabalikta bakmaya alistigim icin muthis sikiliyorum.butun gun cocuklarla oyun oynamak garip bir sekilde beni bunaltiyor.bu duruma nasil ve ne zaman alisacagim bilmiyorum.
Simdi uyudular,kizimi ayagimda,oglumu salincakta kitap okuyarak uyuttum.rabbim kolayligini veriyor cok sukur.
Sizler neler yapiyorsunuz??
Canım ikiz çocuk için bence evde yardimci şart Anneanne babaanne bakıcı ne varsa artık ☺ ama tebrik ederim seni umarım uzun uyurlarda dinlenirsin. Bende çok sıkılıyorum. Kizim bendende çok sıkılıyor ama bebek arabamiz babamizin arabasinda işe gitmiş çıkamadım. Bende şimdi kızımı uyuttum 1 saat falan uyur yemek yapacağım sonra oglusum okuldan gelecek.
Ben de bazen sıkılıyorum canım. Şimdi kayınvalide izne çıktı da biraz rahatladım. Gündüz birkaç saat bırakıyorum. Oğlun hala ıykusunda odayı turluyor mu?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de disari cikarmayi dusundum ama tam hava iyiyken uyudular saat ucten sonra da ben cikartmak istemedim.
Annem tekrar gelecek ama cuma misafirlerim oldugu icin.temizlik felan zaten annem gelince yapiyorum,yemegi de iki arada bir derede hallediyorum.
Hep annemle baktim daha dogrusu annem bakti ama artik buyuduler kadin da bunaldi evini istiyor,o da hakli.artik tek bakmakla birlikte annem ara ara gelecek.ben de is yapicam.
Su an kizim oyuncak sepetlerine tirmanmis birseyler geveliyor agzinda,oglum da en son holde surunuyorduemeklemiyor surunuyor emeklemicek herhalde.
Kizim da ogluma yetisti kosarcasina emekliyor,gulusup kendilerince oynuyorlar
Turluyor valla,gece yerde birlikte yatiyoruz,kafasini kolumun altina sokarak uyandiriyor beniama eskisi kadar degil,o neydi ya cocugu bulamiyordum odada
Ben de disari cikarmayi dusundum ama tam hava iyiyken uyudular saat ucten sonra da ben cikartmak istemedim.
Annem tekrar gelecek ama cuma misafirlerim oldugu icin.temizlik felan zaten annem gelince yapiyorum,yemegi de iki arada bir derede hallediyorum.
Hep annemle baktim daha dogrusu annem bakti ama artik buyuduler kadin da bunaldi evini istiyor,o da hakli.artik tek bakmakla birlikte annem ara ara gelecek.ben de is yapicam.
Su an kizim oyuncak sepetlerine tirmanmis birseyler geveliyor agzinda,oglum da en son holde surunuyorduemeklemiyor surunuyor emeklemicek herhalde.
Kizim da ogluma yetisti kosarcasina emekliyor,gulusup kendilerince oynuyorlar
Turluyor valla,gece yerde birlikte yatiyoruz,kafasini kolumun altina sokarak uyandiriyor beniama eskisi kadar degil,o neydi ya cocugu bulamiyordum odada
Sizin bebisler günde kaç kez uyuyorlar yaşlarına az kaldı artık. Benimki az uyursa günde 3 kız uyuyor ama azar azar olursa günde 3 defa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de oğlumla uyumaya başladım. Dün gece götürdüm odaya yüzünü bana döndü, sarıldık. Biraz mıkırdandı sonra kapattı gözünü uyudu. Şok oldum. Sallıyordum normalde.
Benimki de cok seviyor önce gözü kapalı mikir mikir mikirdaniyor. Bazen yatarak emziriyorum hanimefendinin karnı doyunca poposunu dönüp uyuyor bende sariliyorum ona öyle uyuyoruz koklaya koklaya. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimki bazen 2 bazen 3 kere uyuyor. Genelde 2 kere ama. Gece uykusu çok bölük. Akşam 9 da yatırıyorum bazen uyana uyan uyuyor. Bazen uyanıyor gece 1 e kadar ayakta. Düzeni var aslında kendi içinde ama uykusu çok bölünüyor.
Oh mis gibi. Benim oğlumda yaptı bir kere öyle. Emdi emdi döndü totosunu uyudu.?
Benim yanımda daha güzel uyuyor. Beşiğinde yattığında çok uyanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?