2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Dün oğlumun sünnetini yaptırdık. Bugün de mevlüdünü yaptık. Zor 2 günün ardından baya rahatladım. İlk zorluğu atlattık. İnşallah Allahım askerliğini ve damatlığını da göstersin.
Çok zor olmadı tahmin ettiğim kadar. İlk gün zordu. Sancısı oldukça ağladı kuzum. Lokal anestezi ile yapıldı. Yapılırken baya ağladı.
O kadar yorgunum ki, uyku düzeni falan kalmadı. Şimdi sıra 1 yaş doğum gününde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebeğimde 7.850 ve boyu 71 cm günde 3 çay bardağı ek gıda tüketiyor
Aralarda anne şutu ancak uyku düzenimiz yok sanırım ondan kaynaklanıyor
Ve bu durum beni cok uzuyor

Beni de aradılar saglık ocağından kızamik aşısı icin
Henüz vurdurmadim
Suriyelilerden dolayı konulmuş takvime

biz 1-2 ay kadar düzenli olarak kullanmak zorunda kaldık oğlumda ataraxı.aynı anda ben de süt ürünleri tüketmeyi kestim.drun söylediği dozda başladık sonra oğlumun durumuna gör kademeli olarak azaltarak kestik ilacı.uyku düzeninde herhangi bir düzelme yapmamıştı o dönemde açıkçası.sadece tedaviye başladığımız ilk gün ataraxtan veya kullandığı diğer ilaçların etkisinden biraz sersemlemişti.ilaç kullandığımız dönemde oğlum daha 4 aylık flndı.kişiden kişiye değişir ama drun önerdiyse kullan ilacı,çok fazla etkilemez umarım bebişini.

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Doğumdan sonra adet düzenin normalse belli olması lazım. Bence erken değil, tam zamanı.

Canım 1 gün çok erken cikmayabilir bence testi tekrarla. Ilk bebek mi 😊 ben adetime iki gün kala yapmistim ve pozitifti. Geç döllenme de olabilir belirtiler psikolojik de olabilir . Umarım istediğin gibi çıkar sonuç .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar merhaba,
İki gundur ikizlerime evde tek bakiyorum.masallah beni yormadilar.
Ama on aydir kalabalikta bakmaya alistigim icin muthis sikiliyorum.butun gun cocuklarla oyun oynamak garip bir sekilde beni bunaltiyor.bu duruma nasil ve ne zaman alisacagim bilmiyorum.
Simdi uyudular,kizimi ayagimda,oglumu salincakta kitap okuyarak uyuttum.rabbim kolayligini veriyor cok sukur.

Sizler neler yapiyorsunuz??

Canım ikiz çocuk için bence evde yardimci şart Anneanne babaanne bakıcı ne varsa artık ☺ ama tebrik ederim seni umarım uzun uyurlarda dinlenirsin. Bende çok sıkılıyorum. Kizim bendende çok sıkılıyor ama bebek arabamiz babamizin arabasinda işe gitmiş çıkamadım. Bende şimdi kızımı uyuttum 1 saat falan uyur yemek yapacağım sonra oglusum okuldan gelecek.

Ben de bazen sıkılıyorum canım. Şimdi kayınvalide izne çıktı da biraz rahatladım. Gündüz birkaç saat bırakıyorum. Oğlun hala ıykusunda odayı turluyor mu?

Ben de disari cikarmayi dusundum ama tam hava iyiyken uyudular saat ucten sonra da ben cikartmak istemedim.
Annem tekrar gelecek ama cuma misafirlerim oldugu icin.temizlik felan zaten annem gelince yapiyorum,yemegi de iki arada bir derede hallediyorum.
Hep annemle baktim daha dogrusu annem bakti ama artik buyuduler kadin da bunaldi evini istiyor,o da hakli.artik tek bakmakla birlikte annem ara ara gelecek.ben de is yapicam.
Su an kizim oyuncak sepetlerine tirmanmis birseyler geveliyor agzinda,oglum da en son holde surunuyordu emeklemiyor surunuyor emeklemicek herhalde.

Kizim da ogluma yetisti kosarcasina emekliyor,gulusup kendilerince oynuyorlar

Turluyor valla,gece yerde birlikte yatiyoruz,kafasini kolumun altina sokarak uyandiriyor beni ama eskisi kadar degil,o neydi ya cocugu bulamiyordum odada

Ben de oğlumla uyumaya başladım. Dün gece götürdüm odaya yüzünü bana döndü, sarıldık. Biraz mıkırdandı sonra kapattı gözünü uyudu. Şok oldum. Sallıyordum normalde.

Ay evin içinde iki tane yaramaz dimi birine bakarken biri neler yapıyordur o sırada kimbilir. Evet canım onların da hakkı bizi buyutmusler zaten birde Torun buyutuyorlar. Ama artık buyuduler kurtardilar kendilerini. Arada gelmeside seni dinlendirir. Benim kızım da emeklemiyor surunuyor 😊

Sizin bebisler günde kaç kez uyuyorlar yaşlarına az kaldı artık. Benimki az uyursa günde 3 kız uyuyor ama azar azar olursa günde 3 defa

Sizin bebisler günde kaç kez uyuyorlar yaşlarına az kaldı artık. Benimki az uyursa günde 3 kız uyuyor ama azar azar olursa günde 3 defa

Benimki bazen 2 bazen 3 kere uyuyor. Genelde 2 kere ama. Gece uykusu çok bölük. Akşam 9 da yatırıyorum bazen uyana uyan uyuyor. Bazen uyanıyor gece 1 e kadar ayakta. Düzeni var aslında kendi içinde ama uykusu çok bölünüyor.

Benimki de cok seviyor önce gözü kapalı mikir mikir mikirdaniyor. Bazen yatarak emziriyorum hanimefendinin karnı doyunca poposunu dönüp uyuyor bende sariliyorum ona öyle uyuyoruz koklaya koklaya. .

Oh mis gibi. Benim oğlumda yaptı bir kere öyle. Emdi emdi döndü totosunu uyudu.?

Benim yanımda daha güzel uyuyor. Beşiğinde yattığında çok uyanıyor.

Aynı biz.. bende 9.00-9.30 gibi yatiriyorum. Ama gece çok uyanıyor aç olmasa bile .. yani Tika basa doyuruyorum. hemen acikmasi mumkun degil.. Ama çok kalkıyor bazen gece bir kaç kez ayagimda sallıyorum. sen emziriyor musun

Maalesef bnm sıpa 3 ayından beri koynumda sallamıos hiç anne kokusuyla uyuyor gündüz 2 veya 3 kez gece 9 dan snra kesintisiz sabah 8 veya 9 a kdr uyur tabi memeden kesilmesinin verdiği Bi durum bu keşke uyumasaydıda emzirebilseydim

Iste anne sütü alan çocukların çoğu böyle bölük bölük uyuyor bizimki fe yanımda daha güzel uyuyor sanırım kendilerini daha güvende hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…