canım o zaman sende hemen başla diyete bu arada ne kadar kilo fazlan vardı ki zaten hamile kalınca ilk aylar zayıflıyor insan farkında olmadan çok bir fazlan yoksa onlarda gider belki kendiliğinden...bir anne aynı anda iki bebeğini bile emzirebilir diye duymuştum biri mesela bir buçuk yaşında diğeri yeni doğmuş yani düşününce diyorum ki nasıl bir fabrika bunu Allahtan başka kim yapabilir ve bebeğin ağzındaki tükrük sayesinde yeni doğan bebeğin ihtiyacı olan süt farklı diğerinin sütünün içeriği farklı oluyormuş çok enteresan yaniBiraz kilo verdikten sonra yapacağız. Bu kilonun üstüne bir gebelik daha kaldıramam. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Kadın vücudu ne kadar güçlü.Bir bebeği taşıyıp, diğeri için de süt üretebiliyor. Şaşırmamak mümkün değil. :)
Bizimkide sürpriz oldu ama bi çabuk alıştık istiyoruz fakat ben memeden daha kesemedim ona çok üzülüyorum çok düşkün kıyamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o zaman sende hemen başla diyete bu arada ne kadar kilo fazlan vardı ki zaten hamile kalınca ilk aylar zayıflıyor insan farkında olmadan çok bir fazlan yoksa onlarda gider belki kendiliğinden...bir anne aynı anda iki bebeğini bile emzirebilir diye duymuştum biri mesela bir buçuk yaşında diğeri yeni doğmuş yani düşününce diyorum ki nasıl bir fabrika bunu Allahtan başka kim yapabilir ve bebeğin ağzındaki tükrük sayesinde yeni doğan bebeğin ihtiyacı olan süt farklı diğerinin sütünün içeriği farklı oluyormuş çok enteresan yani
baya almışsın canım ama benim bir arkadaşımda 20 kilo aldı 40 çıktığında 21 kilo vermişti yani bünye ile alakalı sanırım biraz inş.en kısa zamanda verirsin yaşın kaç canım eğer yaş sıkıntın falan da yoksa 1 sene beklemen sana bişey kaybettirmez bu bebiş de büyümüş olur belki daha rahat olursunGebelik öncesine dönmem için 12 kilo var. Ben 4-5 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. Vere vere 4 kilo verdim. 30 kilo aldım ben hamilelikte. Bu hızla gidersen 1 seneye anca hamile kalabilirim.
baya almışsın canım ama benim bir arkadaşımda 20 kilo aldı 40 çıktığında 21 kilo vermişti yani bünye ile alakalı sanırım biraz inş.en kısa zamanda verirsin yaşın kaç canım eğer yaş sıkıntın falan da yoksa 1 sene beklemen sana bişey kaybettirmez bu bebiş de büyümüş olur belki daha rahat olursun
29 yaşındayım. Belki 1 sene daha bekleyebilirim. Daha fazla geç kalmak istemiyorum. Biraz boğazdan kıssam kilo vereceğim aslında hızlı veriyorum ama kısamıyorum işte. Tatlı düşkünlüğm var
benimkide canım ama yavaş yavaş azaltmaya başladım yemek yemesine ağırlık veriyorum bu şekilde azaltarak bıraktırıcam bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tek buna üzüldüm çok büyük haksızlık diye düşündüm ama bundada vardır bir hayır diyerek alıştım şimdide mutluyum hiç kötü bişey aklıma getirmemeye çalışıyorum
peki adet olmak kiloda farkettirdi mi merak ettim az yiyorum ama hormonal olarak veremiyorum
inş alışır cnm dediğin gibi kahvaltıya.net bilmesem de 10 kg civarında kilosu ptesi kontrolü aşısı var,bi kaç aydr kilo almıyo gibi inş normaldr herşey.
her durumn artı ve eksileri çok cnm emin ol.ben acayip yorldm mesela.psikolojim bozldu eşime dğl ama ailesine çok kızgınım.mama aldırıcm ben yine de.keçi sütü bgn ilk verdm azck tiksinmedi ama çok da içmedi.inş alışır bakalım.
arkadaşlar mama ne kullanıyosnz ben sma aldırıym diyorm ama daha iyisi var mı acaba bilginiz varmı
Kizlar merhaba,on gun kadar giremedim epey oldu.telefonumdaki kk mobil uygulamasinda bir sorun var ben de anlamadim,o yuzden devamli giremiyorum.
Annemdeydim dun aksam geldim.oglum hastalandi gecen hafta,ben grip olmustum benden gecti.cok hapsuruyordu ve burnu akiyordu,hic hali yoktu.atesi olmadigi icin doktora goturmedim,artik ayda iki uc kere doktora gitmekten biktim cunku.alores surup verdim,cok sukur iyi geldi.agrisi olabilir diye arada pedifen de verdim.omerden humeyraya gecti,ona da ayni suruplari verdim.doktorsuz atlatabildigimize inanamiyorum
Ama oglumun istahi feci kapandi.kahvalti,corba kesinlikle yemiyor.meyve yemiyor.bugun meyve suyu sikmayi dusunuyorum.yogurt yiyor ve mama iciyor.guzel guzel yiyen cocuga ne oldu bilmiyorum.disten herhalde,zorlamiyorum.
Kkizim ise cok sukur artik 15 20 saniye ayakta durabiliyor uc bes adim atabiliyor,oglum hala siraliyor.
Uykularimiz idare eder,hala gece cok kalkiyoruz.
Uc gun sonra bebeklerimin dogumgunu,iki gun sonra da benim dogumgunum,evde esimle basbasayiz.
Sizlerin yazdklarini da soyle bir okuyabildim,benim de ikizleri 13 aylik olan bir arkadasim hamile su an,ben de korkuyorum acikcasiistemiyorum,belki 7 8 sene sonra.bu bir sene cok cok cok zor gecti,hala uzun sure tek kalamiyorum,insallah basima gelmez.ama sizlerin tek oldugu icin arayi acmayin cok tabii ki.
Yazismayali cok oldu,ozledim sizleri.
geçmiş olsun canım. bebişlerin de senin de yaşınız hayırlı uğurlu olsuuunnn :)
anneni anlattıkca maşallah diyorum şanslısın ne güzel. az çok yaşadıklarını okudum. zor bir sene geçirdin. inşallah bundan sonrası tadını çıkarmak olur.
iştah konusuna gelince bizimki de aynısı. abartısız şundan 1 ay önce yediğinin yarısını yiyor...
Kizlar merhaba,
5 haziranda yasimiza girdik cok sukur.cocuklarla disari ciktik,onlari atli karincaya bindirdik,cok hoslarina gitti.dogumgunu yapmak istemedim,ailelerimiz bile yoktu insallah akillari erecegi zaman guzel bir dogum gunu yapmayi dusunuyorum.
Dun once saglik ocaginda bir yas asilarini oldular,ardindan bir yas kontrolu icin doktorumuza gittik.notlarimi paylasmak istedim,
-kizim masallah 9640 gr ve 76 cm,oglum ise masallah 13440 gr ve 82 cm.aralari epey acildi.
-ilk sorum inek sutu mu keci sutu mu oldu.keci sutunun hicbir besleyici degeri olmadigini,rant saglamak isteyenlerin aldatmacasi oldugunu soyledi doktorum.gunluk sutu sulandirarak kullanmami soyledi,bir ay sonunda direkt sut icebilirler dedi.dun denedim,hoslarina gitti,insallah hep oyle olur.
-zeytin vermedim ben daha,once ezmesini ver sonra kendisini ver dedi.zeytini sen ez dedi.
-ayakkabida kifidisten baska hepsi cop dedi.
-bal bir cay kasigi gece yatmadan dedi.
-oglum kahvalti etmiyor dedim,sart degil dedi.bulamac istiyor hala dedim,damak zevkidir olabilir ver dedi.5 yasina kadar bulamac yiyebilirmis.
-oglumda orta kulak iltihabi cikti,antibiyotik kullaniyoruz ve bir hafta yikamak yok.
-kizima kabizligi icin bitkisel surup verdi.ismi lakso.
-gunduz uykularini teke indirmeye calisiyorlar dedim,zaten bir yas sonrasi sadece ogle uykusuna yatarlar,o da iki saatten fazlaysa kaldir dedi.su an kizimi bir saattir ayagimda salliyorum,ne yemege ne tuvalete vaktim olmadi daha,cok gerginim.uyumuyor ve cok sinirliyim.tabii doktorun umru degil.
Asilar feci huysuzluk yapti sizde de oldu mu?? Oglum devamli agliyor.
Minnoşlarının ilk yaşı hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıklı ömürler versin inş. Doğum günü olayını da aslında biz büyükler tamamen kendimizi mutlu etmek için yapıyoruz bunlardan biride benim sanırım anlamayan çocuğa parti organize ettim sonradan da pişman oldum şuan iptal durumu yok hazırlıklarla uğraşıyorum bide iki canımla. Bizim uykularda problem yok hala çok şükür en az 2kere uyuyor akşam 9 @ kadar bir yürümeye başlamış ama teyzesi bütün evi dolanıp geliyor artık dusmeside kalmadı maş. 9 dişimiz var şuan hızlı ve sorunsuz çıktılar devamı gelir inş ama oğlum istediğini eliyle gösteriyor yapmZsak kendini yerden yere vuruyor sinirli bazen. Şımarttı babası arada Bi hırpaladığında oluyo sabır kalmadı bide gebelik hormonlar falan derken yıprandım senin kız oğlana göre minyon sanırım oğlun tosun gibi maşallah tututu op yerime kuzuları bizim ki o kdr olmamıştır sanmıyorum bu 1aydır yemek yedirirken cinlerim tepeme çıkıyor ağzında tutuyo lokmayı yutmuyo bazen kaseyi tabağı vurduğum oluyo yere oğlum çok iyi yiyen Bi çocuktu ben bezdirdim birazda sanırım kemik sularımı yapmıyorum taze çorbalar meyveler ama iştah yok bide erken emekleri yürüdü muzurluk işi gücü Allah sabır versin bize senden farkım yok valla 4 @y sonrada kızçe geliyor işim zor yani canım eve salıncak yaptık artık tek çare o oldu öneriyorum sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?