2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım o zaman sende hemen başla diyete bu arada ne kadar kilo fazlan vardı ki zaten hamile kalınca ilk aylar zayıflıyor insan farkında olmadan çok bir fazlan yoksa onlarda gider belki kendiliğinden...bir anne aynı anda iki bebeğini bile emzirebilir diye duymuştum biri mesela bir buçuk yaşında diğeri yeni doğmuş yani düşününce diyorum ki nasıl bir fabrika bunu Allahtan başka kim yapabilir ve bebeğin ağzındaki tükrük sayesinde yeni doğan bebeğin ihtiyacı olan süt farklı diğerinin sütünün içeriği farklı oluyormuş çok enteresan yani

benimkide canım ama yavaş yavaş azaltmaya başladım yemek yemesine ağırlık veriyorum bu şekilde azaltarak bıraktırıcam bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tek buna üzüldüm çok büyük haksızlık diye düşündüm ama bundada vardır bir hayır diyerek alıştım şimdide mutluyum hiç kötü bişey aklıma getirmemeye çalışıyorum

Gebelik öncesine dönmem için 12 kilo var. Ben 4-5 aydır diyet yapmaya çalışıyorum. Vere vere 4 kilo verdim. 30 kilo aldım ben hamilelikte. Bu hızla gidersen 1 seneye anca hamile kalabilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

baya almışsın canım ama benim bir arkadaşımda 20 kilo aldı 40 çıktığında 21 kilo vermişti yani bünye ile alakalı sanırım biraz inş.en kısa zamanda verirsin yaşın kaç canım eğer yaş sıkıntın falan da yoksa 1 sene beklemen sana bişey kaybettirmez bu bebiş de büyümüş olur belki daha rahat olursun

29 yaşındayım. Belki 1 sene daha bekleyebilirim. Daha fazla geç kalmak istemiyorum. Biraz boğazdan kıssam kilo vereceğim aslında hızlı veriyorum ama kısamıyorum işte. Tatlı düşkünlüğm var

gençmişsin canım insanlar daha bu yaşlarda anca evlenmeyi düşünüyo artık eskidenmiş küçük yaşta evlenip hemen çocuk doğurmak şimdi evliliğimin tadını çıkarayım diye düşünerek bi süre çocuk konusunu erteliyoruz hee tabi genç yaşta anne olmak da çok güzel bir duygu bende 26 yım

Bende 27 yaşındayim 6 yıl arayla yaptım 2.yi bence düşünen arkadaşlar yaşı kiloyu boşverin yapın bende keşke daha erken yapsaydim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende öle düşünüyorum vardır bunda da bir hayır bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

canım ben mama olarak sma kulanıyorum ilk başlarda gold goat kulandık bıraz pahalıya geldi sma ya geçtik
araştır istersen en iyi mama olarak biliyorum gold goat ı

geçmiş olsun canım. bebişlerin de senin de yaşınız hayırlı uğurlu olsuuunnn :)
anneni anlattıkca maşallah diyorum şanslısın ne güzel. az çok yaşadıklarını okudum. zor bir sene geçirdin. inşallah bundan sonrası tadını çıkarmak olur.
iştah konusuna gelince bizimki de aynısı. abartısız şundan 1 ay önce yediğinin yarısını yiyor...

hamilelik haberleri gelmiş :) tebrik ederim tüm hamileleri. anladığım kadarıyla plansız olmuş hepsi ama vardır bunda da bir hayır. Rabbim yardımcınız olsun.kardeş fikri şu anda bana çok uzak. 30 yaşındayım. en az 2 sene düşünmüyorum. aslında ilki zor oldu ikinci için beklememem gerektiğini söylüyor dr ama ben öyle düşünmüyorum. oğlum sakin duran ama huysuz bir çocuk. beni çok yoruyor. ağlaması çok... hala odadan dışarı çıkarken bile ağlıyor. çok keyfi yerinde olursa anca o zaman ağlamıyor sadece beni takibe başlıyor :) yürüme telaşında. bir kaç adım attı hatta canımın içi yavrum. çok seviyorum çok tatlı ama gerçekten yorucu bir çocuk. etrafımdakiler de acele etme diyor bu nedenle. sağlığı yerinde olsun evladımın düzelcek zamanla da huyu inşallah.
iştahı aşılardan sonra bir bozudu pir bozuldu. kahvaltı önceki yediğinin çeyreği. öğlen yoğurt. öğleden sonra çorba. yoğurt çay bardağı çorba yarım kase kadar. meyveyi seviyor. kayısı ile çok şükür kabızlığı düzeldi gibi. dr balık yağına başlattı. multı tabs. az yediği için akşam yatarken muhallebi vermeye devam ediyorum. zaten ekmek yemiyor, muhallebi ile tamamlıyorum. tam buğday unundan yapıyorum.
bizden haberler böyle :)

Adana'da Bebeklerinizin doğum günü partilerinde fotoğraflarınız çekilir,

Kizlar merhaba,
5 haziranda yasimiza girdik cok sukur.cocuklarla disari ciktik,onlari atli karincaya bindirdik,cok hoslarina gitti.dogumgunu yapmak istemedim,ailelerimiz bile yoktu insallah akillari erecegi zaman guzel bir dogum gunu yapmayi dusunuyorum.
Dun once saglik ocaginda bir yas asilarini oldular,ardindan bir yas kontrolu icin doktorumuza gittik.notlarimi paylasmak istedim,
-kizim masallah 9640 gr ve 76 cm,oglum ise masallah 13440 gr ve 82 cm.aralari epey acildi.
-ilk sorum inek sutu mu keci sutu mu oldu.keci sutunun hicbir besleyici degeri olmadigini,rant saglamak isteyenlerin aldatmacasi oldugunu soyledi doktorum.gunluk sutu sulandirarak kullanmami soyledi,bir ay sonunda direkt sut icebilirler dedi.dun denedim,hoslarina gitti,insallah hep oyle olur.
-zeytin vermedim ben daha,once ezmesini ver sonra kendisini ver dedi.zeytini sen ez dedi.
-ayakkabida kifidisten baska hepsi cop dedi.
-bal bir cay kasigi gece yatmadan dedi.
-oglum kahvalti etmiyor dedim,sart degil dedi.bulamac istiyor hala dedim,damak zevkidir olabilir ver dedi.5 yasina kadar bulamac yiyebilirmis.
-oglumda orta kulak iltihabi cikti,antibiyotik kullaniyoruz ve bir hafta yikamak yok.
-kizima kabizligi icin bitkisel surup verdi.ismi lakso.
-gunduz uykularini teke indirmeye calisiyorlar dedim,zaten bir yas sonrasi sadece ogle uykusuna yatarlar,o da iki saatten fazlaysa kaldir dedi.su an kizimi bir saattir ayagimda salliyorum,ne yemege ne tuvalete vaktim olmadi daha,cok gerginim.uyumuyor ve cok sinirliyim.tabii doktorun umru degil.

Asilar feci huysuzluk yapti sizde de oldu mu?? Oglum devamli agliyor.

Son düzenleme:
Selam kızlar uzuun zamandır yazamadım bizden haberler;
3 Haziran'da 1 yaşına bastık çok şükür.dığum gününü yrın kutlucaz ailecek yemek yicez ardından pasta kesilecek birde oğlumun ilk bir yılını anlatan güzel bi slayt hazırladım hep beraber onu izlicez.
1 yaş aşıları oğlumda da çok huysuzluk yaptı.
Birde azı dişleri de çıktı oğlumun çook erken diş çıkarıyor şuan 14 dişi var 1.5 yaşına kadar tamamlar dedi doktor iştah sıfır kilo 9.5 boy 76 hep dişten dedi doktor çıksın birden toparlıcak bu sizin en zor döneminiz dedi.ben de toparlıcak diye umuyorum.normalde iştah süper ama diş döneminde bıçak gibi kesiliyor birde çok huysuz herşeyi ağzına alıyor anneee diye boynuma atlıyor:) sıralamaya devam ediyoruz henüz ayakta bile duramıyor.uykusu falan iyi ateş de yapmıyor diş çok şükür bu günlerimize.hepinize kolaylıklar diliyorum valla annelik zorrr ama güzel:)

Son düzenleme:
Onu yazmayı unuttum hoşunuza gider belki boyut yayınlarından "canım yavruma beni tanımanı istedim" diye bi kitapçık.365 güne 365 cevap.her sayfada bi soru var.nerede doğduğumu nerde okuduğumu babasıyla nasıl tanıştım vs.sayfaları henüz doldurmadım belki 2.çocuktan sonra doldururum :)

Canim coook tesekkur ederim.
Evet annem olmasa ben herhalde cok zor gelirdim bugunlere,hakkini odeyemem.ne zaman darda olsam hep yanimdaydi.guzel dilekkerin icin de cok tesekkur ederim.ama sanki zorlasiyor hersey buyudukce.is hic bitmiyor,ev hep daginik.tek derdimiz bu olsun,saglikli olsunlar yeter ki.

Minnoşlarının ilk yaşı hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıklı ömürler versin inş. Doğum günü olayını da aslında biz büyükler tamamen kendimizi mutlu etmek için yapıyoruz bunlardan biride benim sanırım anlamayan çocuğa parti organize ettim sonradan da pişman oldum şuan iptal durumu yok hazırlıklarla uğraşıyorum bide iki canımla. Bizim uykularda problem yok hala çok şükür en az 2kere uyuyor akşam 9 @ kadar bir yürümeye başlamış ama teyzesi bütün evi dolanıp geliyor artık dusmeside kalmadı maş. 9 dişimiz var şuan hızlı ve sorunsuz çıktılar devamı gelir inş ama oğlum istediğini eliyle gösteriyor yapmZsak kendini yerden yere vuruyor sinirli bazen. Şımarttı babası arada Bi hırpaladığında oluyo sabır kalmadı bide gebelik hormonlar falan derken yıprandım senin kız oğlana göre minyon sanırım oğlun tosun gibi maşallah tututu op yerime kuzuları bizim ki o kdr olmamıştır sanmıyorum bu 1aydır yemek yedirirken cinlerim tepeme çıkıyor ağzında tutuyo lokmayı yutmuyo bazen kaseyi tabağı vurduğum oluyo yere oğlum çok iyi yiyen Bi çocuktu ben bezdirdim birazda sanırım kemik sularımı yapmıyorum taze çorbalar meyveler ama iştah yok bide erken emekleri yürüdü muzurluk işi gücü Allah sabır versin bize senden farkım yok valla 4 @y sonrada kızçe geliyor işim zor yani canım eve salıncak yaptık artık tek çare o oldu öneriyorum sanada

Ara ara cocuklari ben de hirpaliyorum tahammulum kalmiyor ama sonrasinda icim yaniyor annelik ne enteresan birsey..
Masallah canim,benimkiler dhaha yurumuyor ama kizim yirmi saniye kadar ayakta durup iki uc adim atiyor.heryeri indiriyorlar,mutfakta herseyin yeri degisti,oglum kiler dolabimi toptan yerinden oynatiyor artik tosuncuk bir goruntusu yok aslinda,cok iri bir delikanli olacak.kizim citi piti kaldi teyzesi evet,2580 gr dogmustu,oglum 3130 gr dogmustu.asiri farkli dogmadilar ama erkek cocugu iste fark atti ama o citi pitidaki kurnazliklar anlatmakla bitmez,yedikleri aklina gidiyor diyoruz
İste ben de tam onun icin istemedim dogumgunu,esim adet yerini bulsun bir pasta yiyelim dedi,e cocuklar yemeyecek,anlamayacak ona bile ne gerek var dedim sana da allah kolaylik versin canim,is guc neyse de hamilesn.yardim eden vardir umarm.
Salincak bende cocuklar uc dort aylik oldugundan beri var,yalnizken oglumu salincakta kizimi ayagimda uyutuyordum,simdi mumkun degil oglum o salincaga girmek istemiyor,kiyamet kopuyor.ikisi de ayakta sallanmak istiyor,birini ayagimda,digerini de hemen yanimda yastiga yatirip yastigi sallayarak uyutuyorum zor oluyor.kizim kucagimda uyurdu,o da onu istemiyor.insallah sallanmak istemedikleri zaman da gelir
Valla doktorun iki saati gecerse kaldir sozunu hic dinlemedim,olur mu oyle sey.bugun iki kere uyumak istediler ne yapayim yatirmiyim mi.cocuktan cocuga degisir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…