2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada arkadaşlarr,
benim bulantılarım gün itibariylee bariz bi şekilde gitti.. çoooook hafiiffledii çok şükür :) sizde durum nedir?

Tam da böyle düşünüyorum ben. O yüzden kitap arayışına başladım. En faydalı kitapları alıp şimdiden okumaya başlayacağım. Şükür ki annem yanımda olacak, bana çok faydası olur. Ama ben de cahil bir anne olmak istemiyorum. Bebeğimin her şeyiyle ilgilenmek istiyorum. İlk göz ağrım o benim

o ne küü :) anlamadım bişii aydınlatın lütfeeenn :18:
Ultrason resmindeki görüntüye göre bebek cinsiyeti belirleme. Bebeğin bacak tarafındaki çıkıntı (üreme organının çıkıntısıydı galiba) aşağı doğruysa kız, yukarı doğruysa erkek oluyormuş. Herkeste tutuyor mu bilmiyorum.

Forumda bir topik var bunla ilgili. Sayfalarca yazı yazılmış

olsun ya sıkma canını tek problem bu olsun cnm benim nolcak sanki hem biraz daha geç görünce daha büyümüş görürsün cinsiyet tahmini de kolay olur öyle düşün bide 1 hafta arayla tekrar göreceksin minişini ne kadar güzel
bol salatalk,marul,elma ve kayısı yersek ekmeği de mümkün olduğu kadar yulaflsını tüketirsek suyu da günde en azından 2lt içersek olmayız cnm sen de yapmaya çalş bol lifli posal gdalar tüket lif de meyvelerde ve sebzelerde çok var.
aynen öyle olacak canım.su çok önemli özellikle kabızlık için.ben tükettiğim suyun miktarını bilmek için evin içinde sabah kalkar kalkmaz doldurduğum 1,5 lt şişeyle dolaşıyorum.çok denemesini yaptm günde 1 taneyi içersem kabız olup 3-4 gün sonra tuvalete çıkıyorum ama 2 şişeyi bitirirsem ertesi sabah tuvalette buluyorum kendimi.
ah kuzucum benim yesin teyzesi onu maşallahcanım nub teorisine az çok baktm ama seninkinde şeyisinin olduğu yeri net göremiyorum yada anlayamadım.yalnız senin kese de benimki gibi yusyuvalarlak, yassı ve uzun değil yani.kese yuvarlaksa kız oluyormuş.
ultrason için ayrı topiğe gerek varmıydı ki, burdan paylaşıyoruz ne güzel
bölünmeye gerek yoktu :))
ay hakkaten kızlar ya orda paylaştım nasıl olsa diye buraya foto koymamazlık edersiniz bide :26:ben bu topiğe zor yetişiyorum zaten iki topiği bir arada hayatta yürütemem aslında yapabilsek bölünmeden topluca ikisine de yazabilsek çok güzel olur da :44:

Canım benimde sarı akıntım var ve doktora gidicem yarın 3 buçukta.Bende sorucam akıntımı,bekle istersen buradan yazayım sana bana ne önerdiğini,hemen kullanmamış olursun.

çok saçma ama adetten öncemi hamile kalmışsın:)))

:) yok canım erken yumurtlamışım, normalde 22 eylülde adet oldum 27-28 günde bir adet oluyorum bu durumda 5 ekim gibi yumurtlamam lazım, ama ben 1 ekimde yumurtlamışım :) o yüzden geç gebelik değil erken gebelik benimkisi :)

doktorum ikili testi 11+3 de istemişti o da geçtiğimiz pazartesiye denk geliyordu ancak gittiğim hastanede testin fiyatı çok yüksek ben de başka bir yerden randevu aldım bu perşembe yaptırıcaz. 11+6 da yaptrmış olacağım yani. heyecanla bekliyorum ben de hem bebeğimi görücem hem de sonucu çok merak ediyorum.

Ya kızlar diğer arkadaşların yorumlarında da okudum. 2li test özürlü olup olmadığı konusunda bilgi veriyo mutlaka yaptırmalıyız vebal olmasın falan diye. Özürlü olduğu tesbit edilince tedavi edilebiliyo mu ki? Yoksa içleri rahatlasın diye mi yaptırmak istiyolar. Diğer iç organlarında Allah korusun bi problem varsa erkenden önlem almak için mantıklı olabilir tabiki ama özürlülük konusunda bi tedavi var mı ki?

Ayrıca kaç kişi duydum doktorlar bebeğiniz özürlü dediler ama hepsi Allah'ın verdiği herşeye razıyız dediler aldırmadılar bebişlerini ve sağlıklı bebekleri oldu. Ben de şok oldum. Hamilelikleri boyunca ne sıkıntılar çekmişlerdir bi düşünsenize. Özürlü çocuk bakmak gerçekten çok zor Allah kimseyi böyle sınamasın.

Bulbulcüm sen de eğer aldırmayı falan düşünmüyosan hiç öyle test yapıp kafanı karıştırma derim. Hem zaten o dediğin test bebek için riskli diye duymuştum ben.

İnşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur /B]

ben çıkıyorum güzel anneler biraz da ismi lazım değil bi siteye girip takılcam ordan kaçarm ütü yapmam lazım annem geldi öğleden sonra, şimdi yemeklerim hazr sayılr oh rahatım bu bir iki günkendinize ve minişlere çok iyi bakın hepiciğinizi öptüm kocaman ama minişleri daha kocaman öptüm oooh mis gibiler

amin canım Rabbim sınaması kimseyi öle ve bizi

Minikkuş, forumda gezen genital hub teorisine göre senin bebek kız

Ben pek bakmadım genital hub teorisine, ne yüzük testi ne bişey pek meraksız bişeyim yahu

Çoğunluk kız diyor ve ben de kız fikrine alışmaya başlıyorum.

Teşekkür ederiz teyzesi, aslına bakarsan ben eşime kız çocuğunu daha çok yakıştırıyorum, sanki kızı olsa daha çok bağlanacakmış gibi geliyor.
Ama aynı zamanda bir evin bir oğlu anne baba yaşlı o yüzden erkek ister diye düşünüyorum. Arada oğlum felan diyor ama ben kıza da alıştırmaya çalışıyorum.
Benim içinse hiç farketmiyor kız yada erkek diye de birşey hissetmiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…