Minikkuş, forumda gezen genital hub teorisine göresenin bebek kız
bana da öle dedi canım artık ayda birbirşey merak ediyorum anne adayları kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık bana doktorum artık normal kontrola başlayabiliriz dedi ayda bir o yüzden soruyorum sizde bu kadar bekliyor musnuz
birşey merak ediyorum anne adayları kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık bana doktorum artık normal kontrola başlayabiliriz dedi ayda bir o yüzden soruyorum sizde bu kadar bekliyor musnuz
birşey merak ediyorum anne adayları kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık bana doktorum artık normal kontrola başlayabiliriz dedi ayda bir o yüzden soruyorum sizde bu kadar bekliyor musnuz
benım cok tu nulantım azaldı sanki ama agzımdaki metalik tattan hiçbirsey yiyemıyorumbu arada arkadaşlarr,
benim bulantılarım gün itibariylee bariz bi şekilde gitti.. çoooook hafiiffledii çok şükür:) sizde durum nedir?
korkma canım ben ilk hamileliğimd ehiçbirsey yemedım serum dısında maasaallah kızım 3bucuk kilo doğduamiinn cümlemizin korkuorum 3 ayın sonunda geçmezse die beslenemem yoksa bebekte kraker kdr doğar ya
merhaba kızlar ALLAH kısmet ederse bende haziran annesi adayıyım . kızlar sut kanunları diye bişey var duydunuzmu hiç bilmiyorum . bu sgk ile anlaşma yapan özel hastahanelerde oluyor aslında bizlerden 12 tl katkı payı ve 30 tl muayene ücreti dışında alınan ücretlerin çoğu yasal değil . hamilelikte bir nevi 18 yaşına gelmemiş çocuklarda nasıl ücretsiz işlem yapılıyorsa buda aynı şekilde .. bende özel hastahaneye gidiyorum ilk gittiğimde benden 100 tl muayene ücreti alıp sadece 35 tl fatura kesip verdiler daha sonrasında araştırıp sut kanunlarını öğrendim .ikinci gitmemde ben sut kanunlarına göre muayene olmak istiyorum geçen geldiğimde benden 100 tl alıp 35 tl fatura kestiniz dedim ya tam 100 tl faturamı kesip verirsiniz yada sizi şikayet ederim dedim . hepsinin yüz ifadesi değişti sonrasında 30 tl muayene ücteti 12 tl katkı payı olmak üzere 42 tl ödedim . doktorun istediği tahliller içinde 863 tl istediler bende listeyi alıp bir kısmını devlet hastahanesinde yaptırdım. devlet hastanesinde yapılmayan tahlilleride gittiğim özel hastahanede önce 300 tl dediler sonra sut kanunları dediğimde ücretsiz yaptılar . sizde özel hastahaneye gidiyorsanız bunu bir sorun ve araştırın derim .
aaa millet doğurmak için yurt dışına gidiyor, doğurup geliyor sen buraya mı gelcen..İlk defa böyl bişey duydum çok ilginçmiş gerçekten. İstanbul'da mı yaşıyosun canım hangi hastaneye gidiyosun? Bütün özel hastanelerde geçerli mi acaba?? Ben de yurtdışındayım da doğum için İstanbul'a annemin yanına gelmeyi planlıyorum. Bi doktor vardı aklımda doğum masrafları toplam 3000 TL tutmuş. Ben de hiç fiyat bilmiyorum. Ama sanki biraz çok gibi geldi. Sizce nasıl??? Süt kanunu desem düşürürler mi ki?
Sana verdikleri ultrason çıktısı var ya ona göre bakıp tahmin yürütüyorlar. Ben de ultrasona girince pıt pıt atan kalbe dalıp gidiyorum. Zaten başka bir şeyini göremedim. Kol-bacağını seçtim ama sonra döndü bebek. Bu kez gittiğimde daha net olacak eminim.ayy tatlım ben anlamıyorum ki hiç ultrasondan, bakıyorum bakıyorum hiç bir şey göremiyorum.. kahve falı gibi :) doktor gösterirken bir kalp atışını dalıp gidiyorum heyecandan başka bir şeyine de bakamıyorum..
Güzel hamişler bugün çok mutluyum. Bebişimizi ilk kez bu kadar ayrıntılı gördük. Doktor Bey devlet hastanasi olmasına rağmen eşimede banada teker teker uzuvlarını gösterdi pırpırlayan kalbini bi kez daha gördüm. Rabbime çok şükür inşAllah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.Benim sarı akıntım vardı onun için fitil verdi sizlerden fitil kullanan var mı? Doktor bey zararı olmaz diyor ama propektüsünde ilk 3 ay çokda önerilmediği yazıyor. Kullanan biri varsa bilgilendirirse sevinirim..
Sana verdikleri ultrason çıktısı var ya ona göre bakıp tahmin yürütüyorlar. Ben de ultrasona girince pıt pıt atan kalbe dalıp gidiyorum. Zaten başka bir şeyini göremedim. Kol-bacağını seçtim ama sonra döndü bebek. Bu kez gittiğimde daha net olacak eminim.
Çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim
Ama 11. haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi
Eki Görüntüle 551572
mmr; eşine çok geçmiş olsun canım..ben niye anlamıyorum miniklerin ultrason fotolarındanneresi popo, neresi başı çözemiyorm
bu arada yoğunluğun arasında bir de nezle oldum..gözlerim,burnum akıyor..sesim gitti..topictem öğrendiğim ballı, limonlu sıcak su içiyorum boğazımı yumuşattı biraz. hapşuruyorum bide bir arkadaşım sen hapşurduğnda bebek takla atıyor demişti eğer doğruysa bnmki akrobat olcak bu gidişle
Saol canım ya ben ilk öğrenince şok oldum birde direk doktor bütün kötü ihtimalleri saydı sağolsun..Hamileliğin sonunu göremiycem ben heralde dedim..Benim muhtemel doğum tarihim 29 haziran gibi ama doktor sen oraları zaten göremezsin haziran başı gibi düşün dedi..
Doktor ilişki ve seyahat yasak dedi banada..Bende günlük yaşantıma devam etmeye sadece daha dikkatli olmaya çalışıyorum..Sen herhangi bir kadın doğumcuyamı gidiyosun yoksa özellikle riskli gebelik uzmanımı seçtin..
mmr; eşine çok geçmiş olsun canım..
sen de dikkat et kendine, ben de hapşuruyorum bugün, akşam ballı, limonlu, ıhlamur ve zencefilli iksirimden yapıyım kendime :2:
benimde akıntım oluyor . doktoruma söyledim . 3. aydan önce ilaç vermiycem ondan sonra bakarız dedi bana
çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim
Ama 11. Haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi
Eki Görüntüle 551572
Canım benimde sarı akıntım var ve doktora gidicem yarın 3 buçukta.Bende sorucam akıntımı,bekle istersen buradan yazayım sana bana ne önerdiğini,hemen kullanmamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?