2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Minikkuş, forumda gezen genital hub teorisine göre senin bebek kız

ayy tatlım ben anlamıyorum ki hiç ultrasondan, bakıyorum bakıyorum hiç bir şey göremiyorum.. kahve falı gibi :) doktor gösterirken bir kalp atışını dalıp gidiyorum heyecandan başka bir şeyine de bakamıyorum..

birşey merak ediyorum anne adayları kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık bana doktorum artık normal kontrola başlayabiliriz dedi ayda bir o yüzden soruyorum sizde bu kadar bekliyor musnuz

birşey merak ediyorum anne adayları kaç günde bir doktora gidiyorsunuz artık bana doktorum artık normal kontrola başlayabiliriz dedi ayda bir o yüzden soruyorum sizde bu kadar bekliyor musnuz

ben 15 gunde bır gıdıyorum dusuk tehlıkem ve rahım anomalım oldugu ıcın.doktor bana 20 gune kadar gel dıyor zaten tamda denk gelıyor ıkılı test 3 lu test sonra 18 hafta detaylı ultrason falan 3 aydan sonra 20 gunde gıdecegım.

bu arada arkadaşlarr,
benim bulantılarım gün itibariylee bariz bi şekilde gitti.. çoooook hafiiffledii çok şükür :) sizde durum nedir?
benım cok tu nulantım azaldı sanki ama agzımdaki metalik tattan hiçbirsey yiyemıyorum

amiinn cümlemizin korkuorum 3 ayın sonunda geçmezse die beslenemem yoksa bebekte kraker kdr doğar ya
korkma canım ben ilk hamileliğimd ehiçbirsey yemedım serum dısında maasaallah kızım 3bucuk kilo doğdu

İlk defa böyl bişey duydum çok ilginçmiş gerçekten. İstanbul'da mı yaşıyosun canım hangi hastaneye gidiyosun? Bütün özel hastanelerde geçerli mi acaba?? Ben de yurtdışındayım da doğum için İstanbul'a annemin yanına gelmeyi planlıyorum. Bi doktor vardı aklımda doğum masrafları toplam 3000 TL tutmuş. Ben de hiç fiyat bilmiyorum. Ama sanki biraz çok gibi geldi. Sizce nasıl??? Süt kanunu desem düşürürler mi ki?

aaa millet doğurmak için yurt dışına gidiyor, doğurup geliyor sen buraya mı gelcen..
hangi ülkedesin?

Sana verdikleri ultrason çıktısı var ya ona göre bakıp tahmin yürütüyorlar. Ben de ultrasona girince pıt pıt atan kalbe dalıp gidiyorum. Zaten başka bir şeyini göremedim. Kol-bacağını seçtim ama sonra döndü bebek. Bu kez gittiğimde daha net olacak eminim.

bn de mantar var canım ama doktorum 3 ay bir şekilde idare edeceksin 3 ay sonrasında fitil vercem dedi. öncesinde uygun görmüyor fitili? biraz daha araştır istersen..

kızlar bu arada bayadır giremiyorum internete..eşim menisküs ameliyatı oldu.ilk başta biraz endişeli sonrasında da yoğun günler geçirdik miniğimle. biraz yorulduk tabi..miniğim nasıl,ne durumda bilemiyorum bir sonraki randevumuz aralığın 2sinde..çok merak ediyorum miniğimi, nasıl geçecek günlerrr? çok şükür ki eşimin durumu iyi..bu arada ben hala 2li test yaptırıp kafamı bulandırmayı düşünmüyorum.geçen eşimle de konuştuk tedavi mümkün mü diye sordu,hayır dedim. o zman yaptırmayalım dedi..yaptırmayacağız galiba..Allah miniklerimize sağlık,afiyet versin..

bu sefer bende daha dikkatli bakmaya çalışırım inş. görebilirim nub çıkıntısını, erkek gibi hissediyorum gerçekten erkek mi diye merak ediyorum sanırım.. yoksa ilk bebeğim kız erkek ne farkeder. sağlıklı olurlar inş.

ben niye anlamıyorum miniklerin ultrason fotolarından neresi popo, neresi başı çözemiyorm
bu arada yoğunluğun arasında bir de nezle oldum..gözlerim,burnum akıyor..sesim gitti..topictem öğrendiğim ballı, limonlu sıcak su içiyorum boğazımı yumuşattı biraz. hapşuruyorum bide bir arkadaşım sen hapşurduğnda bebek takla atıyor demişti eğer doğruysa bnmki akrobat olcak bu gidişle

mmr; eşine çok geçmiş olsun canım..
sen de dikkat et kendine, ben de hapşuruyorum bugün, akşam ballı, limonlu, ıhlamur ve zencefilli iksirimden yapıyım kendime :2:

yok canım 2 doktora gittin neden kanama var diye yat dinlen demekten başka bişi yappmadılar o sırada annemlerin yanındaydık eşimle adanada sonra o kalp şeklinde rahmi olan tanıdığımın gittiği doktora gittim özel hastane ama büyük... o söyledi nasıl göremediler diye ben ağlıcam böle.hiiçççç korkma dedi sakın hayata devam dikkat et ilaçları al beslenmeye dikkat felan böyle dedi 3 3.5 ay dikkatli olucan o kadar dedi.... bana ilişki şu şekilde yasak bebek yerleşinceye kkadar 3 3.5 aylık olup da kanama durunca devam edebilirsin dedi sorun değil dedi...

sayehat konusundada sorun yok dedi güle güle dedi hatta baya güldük doktorlar 6 saatlik yol geldim ALLAH a çok şükür hiçbişi olmadı... ara ara kanamalar oluyor.bazen hiç olmuyor kahverengiye dönüyor.böyle yani canım...
banada dedi erken doğum düşük risk i ama ilk önce rahat ol dedi düşünceni değiştir dedi .... işte tanıdığımı örnek gösterdi o tam zamanında yaptı.genelde sanırım 36 haftalıkken felan gelişimi tamamlanıyor o zaman doğum yaptı maşallah sağlıklı oğlu var 3 yaşında...

bizim bebişler rahmimizde ya yan yatacaklar yada aynı sandalyeye oturur gibi kafaları tam göğsümüzün altında olacak buda yere felan eğilemicez demek oluyor o kadar canımm...

iii düşün ben öle yapıyorum...ALLAH ın izniyle birşeycik olmaz canım :)))))

mmr; eşine çok geçmiş olsun canım..
sen de dikkat et kendine, ben de hapşuruyorum bugün, akşam ballı, limonlu, ıhlamur ve zencefilli iksirimden yapıyım kendime :2:

sağol canımm..senin hastalık da hemencecik geçer inş..

canım o nub mudur nedir bende inceledim çocugun şeyini gösteren çubuk şeklinde yer paralel..yani kız:)

kızlar merhaba,şuan cepten giriyorum geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.şuan ben çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti,dudaklarım uyuştubugün eşimle 12. beraberlik yıl dönümümüz.zaten benim için özel bir günü bu sene bebeğim taçlandırdı.ve 2 saattir hazırlanıyorum.giyindim süslendim eşimi bekliyordum.bi sürpriz beklemiyordum ama en azından bir yemek yeriz diyordum.bide akşama doktorada gideriz bebişimizinde iyi olduğunu görürsek bu gece tam bir kutlama olucaktı bizim için.biraz geç kalınca aradım eşimi nerdesin diye.oda demez mi mesaideyim beni bekleme diye.ortalıkta kalmış gibi hissettim.bide tamamen unutmuş bugünü.sabahtan beride beni hiç aramamıştı.ve ben şunuda anlamıyorum bugünü unutmasın diye nerdeyse hergün hatırlattım.zaten butarz özel günlere daha çok ben dikkat ederim.nasıl unutur?ilk defa hamiieliğinde verdiği aşırı duygusallıkla telefonda hüngür hüngür ağladım.ağlarken kendimi kaybettim resmen.bebişimide üzmüşümdür şimdi(boşlukta gibiyim.elimde çantamla kapıda beklerken bütün planlarım suya düştü,sizlede üzüntümü paylaşmak istedim sadece.taksiye atlayıp bebişimi görmeye gitmek istiyorum.ancak onun varlığı beni bu bunalımlı halden çıkartabilir sanırım...

Canım benimde sarı akıntım var ve doktora gidicem yarın 3 buçukta.Bende sorucam akıntımı,bekle istersen buradan yazayım sana bana ne önerdiğini,hemen kullanmamış olursun.

Sağol canım teşekkür ederim bende tekrar çok yoğun gelmedikçe kullanmayı düşünmüyorum. Senin cevabınla kesin emin olurum inşAllah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…