2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aaa millet doğurmak için yurt dışına gidiyor, doğurup geliyor sen buraya mı gelcen..
hangi ülkedesin?

Cezayir'deyim canım. Ama eşim Cezayirli olduğu için burda da doğursam orda da doğursam çocuk zaten çift vatandaşlıklı olacak. Ben de Anneciğimin yanında doğurmak istiyorum. Doğumdan bi süre sonra da bebişi ve annemi alıp Cezayir'e gelmeyi düşünüyorum. Ben ailenin en küçüğüyüm çocuğu olan kız kuzenim bile yok o yüzden çok tecrübesizim annemin profesyonel yardımına ihtiyacım var :) Gerçi asıl profesyonellik kayınvalidemde 9 tane doğurmuş maşallah :)

ne güzel haberlerlerle gelmişsin
çikolata çok sağlıklı değil aslında yemesen daha iyi olur.

aynı hastanede başka bir doktor mu yapıyor yani 2 li testi

bana da kız gibi geldi gördüğüm kadarıyla
hayırlı evlat olsun anne babasına

Canım kıyamam ben sana ya üzülme. Benim eşim ne evlilik yıl dönümü, ne doğum günüm hiç bir şeyi evlendik evleneli kutlamaz. Hatta onunkini kutladığımda da bana çok kızmıştı. Onlar biz gibi duygusal varlıklar değiller ne yazık ki. Bu yüzden hiç üzülme. Ama eminim eşinde çok üzülmüştür ve gönlünü alacaktır. Bence miniğini gör herşeyi unut. Bu arada nice mutlu senelere:)

amiinn cümlemizin korkuorum 3 ayın sonunda geçmezse die beslenemem yoksa bebekte kraker kdr doğar ya

3 aydan sonra hormon seviyesi düşüşe geçeceği için sıkıntılarımız azalacak inşallah merak etme canım kraker doğmıcak yani. Hatta yeni doğum yapmış arkadaşlarım bulantılar geçince bi iştah açılıyo bi açılıyo ki diyolar. Bakalım görücez :)

canım yaa belli oluyor mu nub çıkıntısı daha 10 hafta yeni bitti, bende meraklandım şimdi yeni mi ultrason tarihi..

canım minikkuşun.o bizden 1 hafta önde:) ama bende yarın bakalım gidebilirsem doktora inşallah ultrason fotosu güzel çıkar da ben de görürüm nubunU

Son düzenleme:

Cnm yaa tahmin edebiliyorum neler hissettigini ahh bu kocalar yok muu tam odunlaryarinda bizim tanismamizin 4. Senesi dedim hediye alicazmi her sene aliyoduk dedi artik evlendik cnm ne gerek var evlilik yildonumunde aliriz dedi ama hic olmazsa yemege gideriz dimi dedim ama bakalim gidicekmiyiz yarin gorucez.keske hazirlanmadan arayip hatirlatsaydin sen cnm insallah senin ve bebeginin gonlunu alir gelir gelmez.

şekerim inşallah süpriz yapıodur şu an eşin sana :) benim de aklıma öyle bi fikir geldi.... eşim yaptığından değil ama.ben hediye beklerim eşim çiçek alır gelir hayal kurmamak gerek yane :))

hadi inş tatlım ya yemek yemek istiyorum artık ah bi bitse şu bulantılar iyi bakıcam ona ama annesi kendine bakamıo daha :) bekleyelim görelim bakalım

canım kıyaamam ya...çok üzüldüm

bende seninle aynı durumdayım aslında.. eşimden fazlasıyla alaka bekliyorum.. o da yapmayınca kendimi paralıyorum ağlamaktan

senin yazını okurken bile ağladım düşün

bunlar tamamen hormonal ama yinede kimse için bu kadar üzülmememiz lazım

gözün aydın kızın oluyor canım
inşallah benimde kız olur eşim kafayı yer herhalde çok istiyr kızı olmasını :44:

canım yaa üzüldüm yazdıklarını okurken..onlarda yok öyle incelik,istisnalar var tabi ama bnmki de seninki gibi.daha düz bakıyorlar olaylara.onun şimdi işleri stresli ve yoğunsa unutmuş olabilir,çünkü bizim gibi özel günleri çok önemsemiyorlar.çok beklentiye girmezsen bu kadar yıpratmazsın kendini. olmadı eve gelince ceza olarak yarın çıkarsın seni yemeğe. birlikte o gün yerine başka bi gün yersiniz farkeder mi? önemli olan başbaşa birlikteliğinizi kutlamak değil mi? ama ağlama daha fazla. bence şuan seni bu kadar üzdüğünün bile farkında değildir. eve gelince anlat düşüncelerini güzelce. böyle böyle yaparız diye düşünmüştüm çok kırıldım diye. yarın çıkarsın seni yemeğe.. bebeğini de kendini de üzme daha fazla,ileride eşinle bebişinle birlikte çıkıtğınız nice yemekleriniz olur inş..

canım niye kızıyorsun ki? sonucu değiştirebileceğimiz bir sonuç değil aldırmaktan başka bir çözümü de yok ve ben aldırmayı düşünmüyorum. 2li testte sadece bir ihtimal down sendromlu veya trizonomi 18 hastalığı olup olmadığını gösteriyor. hasta olma ihtimali yüksek çıksa o hamilelik nasıl geçecek,zaten duygusal dönemdeyim. hem de belki çocuk sapasağlamken. ben kesinlikle sizi anlıyorum bilmek istiyorsunuz ama bizde aldırmayı düşünmediğimizden Allah'a emanet ediyoruz ve her haliyle onları kabul ediyoruz.. Rabbim zor imtihanla imtihan etmesin bizleri. hepimizin bebişleri sapasağlam olsunlar inş.

sorma cnm hamile kaldım kalalı bildiğin gazmanım :2: birhaftadır belim çok ağrıyodu ama bugün berbat haldeyim benim daha önceden hafif bir belfıtığım vardı ama hafifte olsa tuttumu tutuyodu epeydir rahattım ama hamileleik tetikledi galiba 2 gündür tuttu bugün sağ bacağıma kalçamdan kramplar giriyo ve ayağıma doğru sancı yayılıyo hiç bukadar çok ağrımamıştı biara eşime beni hastaneye götür diyecektim ama o benden beter dün trafik kazası geçirdi diz kapağının altından 10 dikiş atıldı bacağına ve bütün vücudu acıyo zavallımın kaza sebebiyle 2 gündür sürekli onunla ilgileniyorum sanırım çok ayakta da kaldım ondan da arttı bel ağrım ama çok sancıyo ayağa kadar vuruyo

ah tatlım ya bizdeki amaçta aldırmak değilki zaten ama bilmek bilinçlenmek sadece bu eksiğiyle tamıyla yavrum bnm kabulüm rbbim kmseye tattırmasın böyle acılar illaki çocuğumda herhangi bi sorun olsa üzülürüm yıpranırım ama kabullenirim onu sonuçta

Ahh canım geçmiş olsun çok ( sana mı eşine mi üzülsem bilemedim...İnşallah tez zamanda kavuşursunuz sağlığınıza (

Bugün bebeğimi gördüm. Allah'a çok şükür gününden üç gün önde gidiyor. Doktorum ilk defa çok umutlu konuştu. Artık 4 haftada bir gelmen yeterli dedi. Bu defa herşey yolunda dedi. 6 tüp kan aldılar genetik testlerimi yapacaklarmış. Her hamile için yapılan rutin testlermiş. Kendimi gerçekten hamile hissettim. Bir dahaki randevum 11 Aralık'ta. O zaman kadar arada sırada evdeki doppler ı kullanırım inşallah zaman geçer. Bol bol su içmeye devam. Bulantılarım için çok iyi çok iyi dedi bişey vermedi. Sadece canının istediğini ye dedi. Kısıtlama koymadı. Bende gelirken markete uğradım hazır çorbalardan aldım. Aslında hiç yemem böyle şeyleri ama yemek yapasım yok yapanda yok mecbur kaldım. Sordum zaten bir zararı yokmuş. Çok ince eleyip sık dokuma dedi. Çiğ et falan yeme yeter dedi. Rahat ol keyfini çıkar dedi. Bende öyle yapmayı deniycem. Eşim beni Perşembe günü tatile çıkarıyor. 4 gün Orlando da gezip tozcaz. O kadar stresli bir iki ay geçirdimki İnşallah iyi gelir ve rahatlarım biraz. İkimizinde bu tatile çok ihtiyacı var. Üstelik cuma günü eşimin doğum günü. İnşallah herşey iyi olur.

geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…