aaa millet doğurmak için yurt dışına gidiyor, doğurup geliyor sen buraya mı gelcen..
hangi ülkedesin?
günaydın kızlar şimdi doktordan geldim, neler oldu anlatayım.
kan verdim toxoplazma, rubella vs için sonuçları yarın alacam.
onun dışında 10 gün önce kanamam olmuştu, sorun yokmuş şu an bebeğimiz gayet sağlıklı, gelişimi iyi dedi doktor.
buarada bizim doktorda, ağzından cımbızla laf alınanlardan,
o yüzden adamı sürekli soru yağmuruna soktum.
yükses sesi sordum, zararı olmamıştır dedi, düğüne gitmiştimde, sanırım o sürekli maruz kalanlara.
sonra ikili testin tarihini sordum,özel hastaneye gidiorum ben, hastane ücretini karşılamıor pahalı dedi,
o yüzden 1 ay sonra 3 lü test yapalım dedi.
bende ücret önemli deil, gerekliyse yaptıralım dedim, yok önemli deil, zaten 3 lü testle aynı kapıya çıkacak dedi.
bilemiorum siz ne düşünüorsunuz?
buarada demir hapı verdi, içinde folik asitte varmış o yüzden folbiolu bırak gerek yok dedi.
hastaneden çıkınca yolun üstünde sağlık ocağı vardı, akıllılık yapıp gidip kayıt oldum, çok ilgilendiler,
ebeyle falan tanıştırdı aile hekimimiz, kilomu tansiyonumu ordada ölçtüler.
tetanoz aşısı için falan biz sizi ararız dediler.
işte olanlar bu şimdilik
ha bu arada ultrasonda bana kız gibi geldi, nub teorisi aklıma geldi,çıkıntı paraleldi, eşim erkek istior ama bakalım hayırlısı.
bide dün akşam baya çikolata yedim, sonra karnıma sancı girdi, sanırım bebişim enerjiden hopur hopur hopladı
ayy yeter ne çok konuştum, dolmuşum hehe
yorumlarınızı bekliorum.
evet canım minikkuss tu o bende onu bekliyordum şimdi gelmiş
en erkenlerden biri benim sanım haftaya pazartesi randevumu aldım kızlar şöyle özetlediler aşamaları ilk olarak organ gelişimi incelencekmiş ki sanırım bu 3 veya 4 boyutluda olucak sonrasında 2 li test adı verilen ölçümler yapılıcak burun boyun ölçümleri en son olarakta kan testi vericekmişim, aç tok fark etmiyormuş vede bunların ücreti 270 tl imiş böyle bilgi verdi gidiceğimiz doktorun asistanı, kendi doktorum yönlendirdi peritonoloji uzmanıymış.
Çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim
Ama 11. haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi
Eki Görüntüle 551572
canım o nub mudur nedir bende inceledim çocugun şeyini gösteren çubuk şeklinde yer paralel..yani kız:)
kızlar merhaba,şuan cepten giriyorum geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.şuan ben çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti,dudaklarım uyuştubugün eşimle 12. beraberlik yıl dönümümüz.zaten benim için özel bir günü bu sene bebeğim taçlandırdı.ve 2 saattir hazırlanıyorum.giyindim süslendim eşimi bekliyordum.bi sürpriz beklemiyordum ama en azından bir yemek yeriz diyordum.bide akşama doktorada gideriz bebişimizinde iyi olduğunu görürsek bu gece tam bir kutlama olucaktı bizim için.biraz geç kalınca aradım eşimi nerdesin diye.oda demez mi mesaideyim beni bekleme diye.ortalıkta kalmış gibi hissettim.bide tamamen unutmuş bugünü.sabahtan beride beni hiç aramamıştı.ve ben şunuda anlamıyorum bugünü unutmasın diye nerdeyse hergün hatırlattım.zaten butarz özel günlere daha çok ben dikkat ederim.nasıl unutur?ilk defa hamiieliğinde verdiği aşırı duygusallıkla telefonda hüngür hüngür ağladım.ağlarken kendimi kaybettim resmen.bebişimide üzmüşümdür şimdi (boşlukta gibiyim.elimde çantamla kapıda beklerken bütün planlarım suya düştü,sizlede üzüntümü paylaşmak istedim sadece.taksiye atlayıp bebişimi görmeye gitmek istiyorum.ancak onun varlığı beni bu bunalımlı halden çıkartabilir sanırım...
aynı hastanede başka bir doktor mu yapıyor yani 2 li testi
amiinn cümlemizin korkuorum 3 ayın sonunda geçmezse die beslenemem yoksa bebekte kraker kdr doğar ya
canım yaa belli oluyor mu nub çıkıntısı daha 10 hafta yeni bitti, bende meraklandım şimdi yeni mi ultrason tarihi..
kızlar merhaba,şuan cepten giriyorum geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.şuan ben çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti,dudaklarım uyuştubugün eşimle 12. beraberlik yıl dönümümüz.zaten benim için özel bir günü bu sene bebeğim taçlandırdı.ve 2 saattir hazırlanıyorum.giyindim süslendim eşimi bekliyordum.bi sürpriz beklemiyordum ama en azından bir yemek yeriz diyordum.bide akşama doktorada gideriz bebişimizinde iyi olduğunu görürsek bu gece tam bir kutlama olucaktı bizim için.biraz geç kalınca aradım eşimi nerdesin diye.oda demez mi mesaideyim beni bekleme diye.ortalıkta kalmış gibi hissettim.bide tamamen unutmuş bugünü.sabahtan beride beni hiç aramamıştı.ve ben şunuda anlamıyorum bugünü unutmasın diye nerdeyse hergün hatırlattım.zaten butarz özel günlere daha çok ben dikkat ederim.nasıl unutur?ilk defa hamiieliğinde verdiği aşırı duygusallıkla telefonda hüngür hüngür ağladım.ağlarken kendimi kaybettim resmen.bebişimide üzmüşümdür şimdi (boşlukta gibiyim.elimde çantamla kapıda beklerken bütün planlarım suya düştü,sizlede üzüntümü paylaşmak istedim sadece.taksiye atlayıp bebişimi görmeye gitmek istiyorum.ancak onun varlığı beni bu bunalımlı halden çıkartabilir sanırım...
3 aydan sonra hormon seviyesi düşüşe geçeceği için sıkıntılarımız azalacak inşallah merak etme canım kraker doğmıcak yani. Hatta yeni doğum yapmış arkadaşlarım bulantılar geçince bi iştah açılıyo bi açılıyo ki diyolar. Bakalım görücez :)
bu arada arkadaşlarr,
benim bulantılarım gün itibariylee bariz bi şekilde gitti.. çoooook hafiiffledii çok şükür:) sizde durum nedir?
Çok net olmasa da 12.hafta fotomuz, kalp atışımız da görüldü yine, gününden önde gittiğini söyledi ama pek güvenmedim
Ama 11. haftaya göre büyümüşüz, kız mıyız erkek miyiz artık bilelim dimi
Eki Görüntüle 551572
aman cnm gidin mutlaka bazen gitmycem diyenleri duyuyorum kızıyorum ama biri bana ne dedi biliomusun 3 lü test zamanın gelince göbekten bi sıvı alıolar dedi amniyon sıvısı onu yaptırma dediler düşük riski oluyomuş bebeğin içinde olduğu sıvı ya :s bnde ona taktım brz kafayı 3lü testi gerçi herkese yaptırtmıolar ama bakalım
Günaydın kızlar :) Güzel bir gebeş gün olsun hepimize..Biz dün gece hiç uyuyamadık..O ne bel ağrısıydı öyle anlatamam..35 yıllık ömrümde hiç bel ağrısı yaşamamıştım.İlkini dün gece yaşadım diyebilirim.Bir de gaz...offf ne gaz hem...zehirlenmesin diye eşimi öbür odaya gönderdim :))) Sağa dön,sola dön...bel ağrısı,gaz sancısı sabahı sabah ettim valla..dün de hiç gaz yapacak bir şey yememiştim ama işte :)) olan kocama oldu,gece gece :)))
canım niye kızıyorsun ki? sonucu değiştirebileceğimiz bir sonuç değil aldırmaktan başka bir çözümü de yok ve ben aldırmayı düşünmüyorum. 2li testte sadece bir ihtimal down sendromlu veya trizonomi 18 hastalığı olup olmadığını gösteriyor. hasta olma ihtimali yüksek çıksa o hamilelik nasıl geçecek,zaten duygusal dönemdeyim. hem de belki çocuk sapasağlamken. ben kesinlikle sizi anlıyorum bilmek istiyorsunuz ama bizde aldırmayı düşünmediğimizden Allah'a emanet ediyoruz ve her haliyle onları kabul ediyoruz.. Rabbim zor imtihanla imtihan etmesin bizleri. hepimizin bebişleri sapasağlam olsunlar inş.
sorma cnm hamile kaldım kalalı bildiğin gazmanım :2: birhaftadır belim çok ağrıyodu ama bugün berbat haldeyim benim daha önceden hafif bir belfıtığım vardı ama hafifte olsa tuttumu tutuyodu epeydir rahattım ama hamileleik tetikledi galiba 2 gündür tuttu bugün sağ bacağıma kalçamdan kramplar giriyo ve ayağıma doğru sancı yayılıyo hiç bukadar çok ağrımamıştı biara eşime beni hastaneye götür diyecektim ama o benden beter dün trafik kazası geçirdi diz kapağının altından 10 dikiş atıldı bacağına ve bütün vücudu acıyo zavallımın kaza sebebiyle2 gündür sürekli onunla ilgileniyorum sanırım çok ayakta da kaldım ondan da arttı bel ağrım ama çok sancıyo ayağa kadar vuruyo
sorma cnm hamile kaldım kalalı bildiğin gazmanım :2: birhaftadır belim çok ağrıyodu ama bugün berbat haldeyim benim daha önceden hafif bir belfıtığım vardı ama hafifte olsa tuttumu tutuyodu epeydir rahattım ama hamileleik tetikledi galiba 2 gündür tuttu bugün sağ bacağıma kalçamdan kramplar giriyo ve ayağıma doğru sancı yayılıyo hiç bukadar çok ağrımamıştı biara eşime beni hastaneye götür diyecektim ama o benden beter dün trafik kazası geçirdi diz kapağının altından 10 dikiş atıldı bacağına ve bütün vücudu acıyo zavallımın kaza sebebiyle2 gündür sürekli onunla ilgileniyorum sanırım çok ayakta da kaldım ondan da arttı bel ağrım ama çok sancıyo ayağa kadar vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?