2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ahh canım geçmiş olsun çok ( sana mı eşine mi üzülsem bilemedim...İnşallah tez zamanda kavuşursunuz sağlığınıza (

saol canım ben de dünden beri hem çok üzüldüm hem de çok yordum kendimi şimdi eşimin halinden beter oldum sırt üstü yatıyorum....

canım gecmiş olsun..senin birazda işinin agırlığındandır cnaım..29 ekimde bile bütün gün ayaktaydın..kolay değil..onlarda etkilemiştir seni..

canım gecmiş olsun..senin birazda işinin agırlığındandır cnaım..29 ekimde bile bütün gün ayaktaydın..kolay değil..onlarda etkilemiştir seni..

olabilir cnm zaten bugün hem eşimle ilgilenebilmek hem de kendim dinlemek için 4 günlük rapor aldım haftasonuyla 1 hafta dinlenmiş olcam, iyi gelecek bana bu rapor bi de pek bi halsizim işe gidesim hiç yok miskin miskin yattığım yerden kalkasım gelmiyo bebiş uyumak istiyo heralde

Kızlar iyi akşamlar..2 aydır nerdeyse ilk defa bugün bu saate kadar oturdum bunu kutlamak için yazayım dedim..Birde mide bulantılarım yavaşlamış haliyle devam ediyor..Ben şuana kadar 4 kilo verdim..Çünkü sadece meyve yiyebiliyorum..O yüzden bütün kıyafetlerim oluyor..Yalnız göbeğimde bariz bir çıkıntı hissediyorum..Kilo veriyorum ama göbeğim gitmiyor.. birde bilmiyorum gökyüzü hareketlerine inanırmısınız ..Bugün hem yeni ay hemde tam güneş tutulması olacak o yüzden bugün düşüncelerinizi temiz tutun ve evrene iyi şeyler gönderin..İstediğiniz şeyleri önce Allahtan sonra evrenden isteyin.Ve aklınızda gökyüzüne bırakın...Benden söylemesi...

Merhaba kızlar bugün doktordaydık..şükür çok iyi geçti haftasıyla uyumlu..kalp atışını yine dinlettii.o güzel sesi duyunca zaten aklımdaki bütün sorular uçtu gitti:)cinsiyetini sormadım bebeğim iyiymişya daha ne isterim:) Burnunu gözlerini herşeyini gösterdi..ikili test yapıldı 3 gün sonra alıcağım sonuçları inşallah güzel çıkar.. Bu arada folbiolü kesti decavite başla dedi..birde kan ialcı başalyalım artık dedi..böyle işte kızlar..darısı sizlere sizlerden güzel haberler duyalım..Allahım herkesin evlatlarını korusun..

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler.. arkadaşın biri paylaşmıştı gecen haftalarda sabiha paktuna keskinin bebeğimi beklerken kitabını form doldurmuştum..bugn geldi sadece 6 lira kargo parası ödedim..çok güzel bir kitap bence sizde doldurun yollayın

sezencim artık hamilelik takvimini koysana bak bebeişinde kocaman oldu dımı:) bu arada bana devaciti doktor 3 hafta önce vermişti ama çok büyük midemi bulandırıyo...içmiyorum..midem düzelsin hemen devam edecegim

kızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENK

Son düzenleme:

canım ya üzülme erkekler hep böle zaten arada sırada istisnalar olur oda nadir insanlara denk gelir...sen sıkma canını inşallah...aaaaa bu arada ben ne hatırladım benim nikah tarihim yarınnn ama düğün 17 haziran da gerçi bende unutmuşum valla :))))) siz iyi olunda bebişin iyi olsun da gerisi halledilir tatlım :))) sen bebişini üzme sakın.eşinde hatasını telafi eder inşallah canımm...bebeğin ve sen herşeyden nce gelirsiniz :)))

kızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENKEki Görüntüle 551942 Eki Görüntüle 551943

ayyyy çok şeker bende almak istiyorum ama benimkinin cinsiyetine daha var zor tutuyorum kendimi :))) bence mavi de giydirilir ya neden olmasın erkeklere kırmızı oluyoda neden mavi olmasın kızlara değil miii...güle güle kullansın bebişin canımm :))))

gözün aydın kızın oluyor canım
inşallah benimde kız olur eşim kafayı yer herhalde çok istiyr kızı olmasını :44:

İnanmiyorum aynen benim esimde kiz cocuk hastasi eskiden erkekler tam tersi erkek cocuk isterdi simdiki donemde kiz cocuk istiyorlar.Allah gonullerine gore verir insallah ama benimki ruh sagligimi bozdu hamileligin verdigi duygusallikla o kiz bebekleri gorup sevdigi an kotu oluyorum 2 defa agladim erkek olursa sevmiceksin diye :) ama cok guzel erkek bebek gosteriyorum siritarak ay ne tatli diyor kiz bebek gosteriyorum yuzunde guller aciyor ama simdi bu sevilmez mi diye.İlk bebegimiz umarim kiz olur tabiki en basta saglikli olmasi onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…