2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

şekerim inşallah süpriz yapıodur şu an eşin sana :) benim de aklıma öyle bi fikir geldi.... eşim yaptığından değil ama.ben hediye beklerim eşim çiçek alır gelir hayal kurmamak gerek yane :))

kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimiyiki varsınız:13:dün akşam uyuya kaldığımdan hemen gelip yazmak istedim.dün akşam evet çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradımkendimi toparlayıp ilk işim bi taksi çağırmak oldu.atladığım gibi acile gittim.bekleyip eşimlede gidebilirdim ama ona bu gece o mutluluğu yaşatmak istemedim.sadece ben görmeliydim bebişimi.özel bir hastaneydi ama cihaz okadar iyi görüntü vermesede doktor kalp atışlarını görebiliyorum dediduyamazmıyız dedim?cihazımızın o özelliği yok dediben net olarak göremesemde doktora inandım,zatende bişey olsa büyümezdi dimi teyzeleri,maşallah 3 cm olmuşuz.en son 2cm dive bak hareket ediyor dedi doktor,evet bende bişeyler gördüm o an sanki,totosu havaya kalkıp duruyorduo an artık filmin koptuğu andı bende ve ağlamaya başladımartık gözlerimin buğusundan ekranı göremesemde iyi olduğunu biliyordumbüyük bir huzurla evime döndüm.zaten peşimden de eşim geldi.ama öyle aman aman bir özür dilemedi benden,özel bişeyde yapmadı gönlümü almak için.bende doktora gittiğimi söyledim.onsuz gitmeme çok şaşırdı ve hemen fotosu görmek için çantama saldırdıtabi resmi görünce hayal kırıklığına uğradı net olmadığı için ama büyüdüğünü söyleyince oda sevindi.iyi bak annesi ona dedi.bende onun annesinede sen iyi bak ozaman dedim,üzme onuöle kapandı işte ama ben çok kırgınım tabi soğuk davranıyorum ama bebişim bana güç verdi.onu çok seviyorum daha şimdidenhepimizin bebeklerine dua ediyorum kızlar,Allahım bebişlerimizi korusun...

bilgisayarım bozuk olduğundan gün içinde girenmiyorum şimdilik.en kısa zamanda yaptırmalıyım.eşim işe gitmeden hemen yazayım dedim sizlere,bilgisayarda onla gidicek çünkühepinizi öpüyorum,güzel bir gün diliyorum arkadaşlar

günaydın kızlar, bugün yine çok kötü miğdem bulanıyo. hiç birşey yiyemiyorum. kahvaltı da yapamadım. 3 kg vermişim...:26:

günaydın kızlar , umarım iyisinizdir , ben düne göre daha iyiyim hiç olmazsa kavgayla güne başlamadım malum dünkü gereksiz biri yüzünden boş yere üzüldüm gün sonunda da müdürümle konuştum konu genel müdüre kadar gitti yani sormayın neyse boşverelim gitsin , sabah 3 te uyandım yine erkenden , acıkmıs bi halde meyva yiyip gene yattım ama uyuyamadan kalkıp işe geldim .
bugun yogun bigün olacak benim için , umarım bebeğim bu kadar stres ve kosturmacanın içinde rahattır

mnsroz; canım olayın tatlıya bağlanmasına sevindim. Küsmeyin, dargın kalmayın böyle bir sebepten zaten, erkeklerin %80i böyle maalesef. Benim eşim de çok takmaz özel günleri. Evlilik yıldönümümüzü ve benim doğum günümü hatırlar okadar
nişan, tanışma yıldönümlerimizi hiçç hatırlamaz. Ay napalım, bu halleriyle de seviyoruz biz eşlerimizi dimmi? :))

Günaydın herkese

Rüyamda regl olduğumu gördüm, 4. gününde hatırlıyorum "aaa ben hamileydim ki, bu regl değil kanama diyorum" panikliyorum..
Öyle garip bir rüyaydı

Çok geçmiş olsun umarım eşin en kısa zamanda düzelir.

Merak etme bazen bende çözemiyorum, uzun uzun incelemek gerekiyor Kendi bebişimi daha rahat anlıyorum çünkü ekranda da görüyorum yoksa onun içinde uğraşmam gerekirdi.
Neyse ki hepsi minnak ve net fotoları olsa da olmasa da sevimliler, hormonlar sana dünyanın en güzel bebek fotolarını gösteriyor o an

canım o nub mudur nedir bende inceledim çocugun şeyini gösteren çubuk şeklinde yer paralel..yani kız:)

Bu nub teorisine bir ben bakmadım galiba ben de eksik kalmayıp bakayım Nub teorisine göre herkes kız dedi zaten ayy şöyle babasından daha nazlı, inatçı ona kök söktürcek bir kız olsa Eşim zaten ikinci bir aşkı kalbim kaldırmaz erkek olsun diyor çünkü kız olursa aşık olacak farkında

bana da kız gibi geldi gördüğüm kadarıyla
hayırlı evlat olsun anne babasına

İyice alıştım ben kız fikrine sağol canım hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

gözün aydın kızın oluyor canım
inşallah benimde kız olur eşim kafayı yer herhalde çok istiyr kızı olmasını :44:

Biz eşimle bebek kıyafetlerine bakıyoruz o kızların kıyafetlerine dalıp gidiyor sözüm ona erkek istiyor. Eğer kızım olursa bu elbiseleri toplar eve getiririm diyor

Geçmiş olsun canım eşine ve sana acil şifalar

Gözün aydın canım zaten stresliydin bu tatil eminim sana iyi gelecektir. Bebeğin gelişimide iyiymiş Maşallah
Allah nazarlardan saklasın
Benim de doktorum aynı kafadan hamilelik hastalık değildir. Hamile olduğunu unutma ama keyfini de çıkar diyor

cnm hangi doktora gidiyorsun merak ettim...benim doktorumun da karısı k.doğumcu beraber çalışıyorlar onlar da...
benim de haftaya perşembe 2li test için randevum var ama ben kime yaptıracağını bilmiyorum doktorumun o yüzden merak ettim senin doktorunu...
ve sana söyledimi hangi perinatoloji uzmanına gönderecekmiş???

Sabah ezanından beri uyanık durumdayım, sanırım artık uyku hali geçmeye başlıyor.
Normalde eşimin kahvaltısını hazırlayıp onu gönderdikten sonra uyurdum ama cin gibiyim bugün

Herkesin günü güzel geçsin

bana anne babanın bir cinsiyeti coook istemesi uzucu gelior yani ilk cocuk de an azından... hani bir kızı olan ikinciyi erkek ister ya da tam tersi ama ilk cocuk da kız istemek erkege haksızlıkgibi oluyor ben ve esim hic dusunmemeye ve konusmamaya calisiyoruz bu hangi cinsiyet isteme konusunu zaten sunun surasında 1 ay kaldı ogrenmeye

Bu kadar üzülme emin ol hormonlarının etkisiyle durumu olduğundan daha vahim algılıyorsun.
Bizlerin eşlerimizden bu tür beklentileri oluyor tabi ama bir düşün hangimiz karşımızdakinin bizden beklentilerini tam olarak yerine getirebiliyoruz ki.
Ben de bazen eşime söylenirdim bu tarz şeyler yüzünden ama şimdi bakıyorum ki aklında sürekli gelecek kaygısı var, benim için bebek için daha çok kazanmaya şartları daha iyi hale getirmeye çalışıyor öyle ki bazen kayış kopuyor.

Böyle düşünürken asıl olan seyleri atlamamak lazım sevgi bağlılık evlilik bebek bunlarımız varken bazen acılan küçük yaralar bir öpücükle derhal kapanabilir.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar... Benim de ilk defa bu sabah midem şiddetli bulandı. Çamaşır serdim eğilip kalkıp tansiyonum mu düştü bilmiyorum.

benim aklımdan hiç yaptırmamak geçmedi. Bir sınava gireriz, bütün geleceğimizi o testten öğrenemeyiz ama sınav sonucumuzu öğrenmek yine de önemlidir. Bir de şimdi hormonların da etkisi ile herkes "aldırmam" diyor ama Edward sendromunda zaten çocuğun yaşama olasılığı pek yok, yani muhtemelen 8-9.ayda ya da doğumdan hemen sonra o bebeğe veda etmek gerekecek (Allah korusun). Down Sendromlu çocuklar yaşıyor ama zihinsel yetersizliği oluyor ve Türkiye şartlarında bunların hakkıyla olan bakımı eğitimi çok zor ve çoook pahalı. Ailenin gerçekten çok bilinçli ve maddi durumunun da epeyce iyi olması gerekiyor. Türkiye'de bu çocukların pek çoğu hayatı boyunca aileye bağımlı oluyor. Aile yaşlandığında çocuklar resmen ortada kalıyor çünkü Türkiye'de gerekli yaşam destekleri ve olanakları yok. Bu karar verilmeden önce en az bir tane bu duruma sahip çocukla tanışmak, aile ile konuşmak lazım diye düşünüyorum. İnşallah testlerimiz tertemiz çıkar da hiç bunları konuşmak ve düşünmek zorunda kalmayız.

günaydın kızlar, bugün yine çok kötü miğdem bulanıyo. hiç birşey yiyemiyorum. kahvaltı da yapamadım. 3 kg vermişim...:26:
canım kaç kg. ile hamile kaldın? Ben 5 kg. verdim, dr. sürekli kilo takibi yapıyor. Hamile kaldığın kilonun %10unu verince bebek için tehlikeli oluyor ve hastaneye yatıp serumla beslenmen gerekiyor(Allah korusun) bu yüzden her gün düzenli kilo takibi yap..İnşallah kısa zamanda hayırlısıyla geçer bulantılarımız

Günaydın tüm güzel haziran anneleri, gününüz inşallah çok çok güzel geçer.

Denoz cum alıntı yapamadım şöyle anlatıyım bnm doktorum b.düzü kolan has. Fatma hanım eşi ise farklı bir hastanedeki Kamer bey, pcos tedavisinde kamer beye gdiyordum hamilelik haberini alınca yakınlıgindan dolayı eşine gitmeye başladım, 2 li test içinde b.çekmece kolan has. Altan beye gidicem. Emin olmamın sebebi sadece doktorumun yönlendirmedi değil tesadüf üzere çevremdende çok tavsiye ettiler yakın olduğu içinde problemlem olmadı.

Herkese günaydın,
Bitki çayı içmenin zararlı olduğunu duydum. Ben çok severim de. Hangilerini içememek gerektiğini bilen var mı?

Herkese günaydın,
Bitki çayı içmenin zararlı olduğunu duydum. Ben çok severim de. Hangilerini içememek gerektiğini bilen var mı?
Ben epeyce araştırdım, bunlar hamilelikte uzak durulması gerekenler canım burada olmayan daha pek çok bitki var ama, bitki çayları ile ilgili şöyle söyleniyor; neredeyse tümü zararlı bu yüzden meyve çayı (elma, portakal vb. gibi) içmek en güvenlisi

Yasak Liste

• NANE
  • MAYDANOZ
  • FESLEĞEN
  • KİMYON
  • ÇEMEN
  • TARÇIN
  • SAFRAN
  • KEKİK
  • ADAÇAYI
  • KETEN TOHUMU
  • AHUDUDU
  • SİNAMEKİ
  • BİBERİYE
  • KEREVİZ
  • ANASON
  • PAPATYA
  • LAVANTA
  • REZENE
  • YABAN MERSİNİ
  • SARI KANTARON
  • MELİSA
  • KEDİ OTU
  • OĞUL OTU
  • ALOE VERA
  • GİNSENG
  • KARAHİNDİBA
  • MERCAN KÖŞK
  • KARANFİL
  • YEŞİL ÇAY
  • YER ELMASI
  • MARMELATLAR
  • KAKAO
  • TATLI VE ŞEKERLEMELER
  • GAZLI,KAFEİNLİ İÇECEKLER
  • HAFTADA İKİDEN FAZLA TON BALIĞI
  • ET EZMELERİ
  • ÇİĞ ET ÜRÜNLERİ VE CİĞER

..................................................................................pardon kızlar tekrar olmuş

Son düzenleme:
Günaydın herkese.
Kızlar ben size bişey sorcam tuvalete gitme sıklığınız nasıl..
Ben sabah 3 bardak falan su içiyorum uyanır uyanmaz..İşe gelincede bi yarım litre içmeye çalışıyom ama o kadar tuvalete gidiyorumki anlatamam size abartmayayım öğlene kadar 10-15 arası oluyodur artık utanıyorum koridordan geçerken(henuz iştekilerin haberi yokda bebekten)..Sizde böyle oluyomusunuz?
Bu arada esmer melegim saol yazdıklarınla inan içim rahatlıyo sen sanırım duruma doktorun sayesinde daha kolay alışmışsın. Biz eşimle ilk öğrendiğimizde çok üzüldük ama artık daha iyiyiz:)

:13:
eşim ve ben de bu şekilde düşünüyoruz..
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inş..

günaydın kızlar....

su gecelerden korkar oldum öyle kötu ruyalar goruyorumkı her gece güzel bir gune baslayamaz oldum... benım gıbı olan varmı? bırde kocacım yurt dısına gitti ve en az 25 gun gelmeyecek offf offfff zaten duygusaldım herseye aglıyordum şimdi daha kötu oldum vakit hiç gecmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…