kızlar merhaba,şuan cepten giriyorum geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir.şuan ben çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti,dudaklarım uyuştubugün eşimle 12. beraberlik yıl dönümümüz.zaten benim için özel bir günü bu sene bebeğim taçlandırdı.ve 2 saattir hazırlanıyorum.giyindim süslendim eşimi bekliyordum.bi sürpriz beklemiyordum ama en azından bir yemek yeriz diyordum.bide akşama doktorada gideriz bebişimizinde iyi olduğunu görürsek bu gece tam bir kutlama olucaktı bizim için.biraz geç kalınca aradım eşimi nerdesin diye.oda demez mi mesaideyim beni bekleme diye.ortalıkta kalmış gibi hissettim.bide tamamen unutmuş bugünü.sabahtan beride beni hiç aramamıştı.ve ben şunuda anlamıyorum bugünü unutmasın diye nerdeyse hergün hatırlattım.zaten butarz özel günlere daha çok ben dikkat ederim.nasıl unutur?ilk defa hamiieliğinde verdiği aşırı duygusallıkla telefonda hüngür hüngür ağladım.ağlarken kendimi kaybettim resmen.bebişimide üzmüşümdür şimdi (boşlukta gibiyim.elimde çantamla kapıda beklerken bütün planlarım suya düştü,sizlede üzüntümü paylaşmak istedim sadece.taksiye atlayıp bebişimi görmeye gitmek istiyorum.ancak onun varlığı beni bu bunalımlı halden çıkartabilir sanırım...
Canım kıyamam ben sana ya üzülme. Benim eşim ne evlilik yıl dönümü, ne doğum günüm hiç bir şeyi evlendik evleneli kutlamaz. Hatta onunkini kutladığımda da bana çok kızmıştı. Onlar biz gibi duygusal varlıklar değiller ne yazık ki. Bu yüzden hiç üzülme. Ama eminim eşinde çok üzülmüştür ve gönlünü alacaktır. Bence miniğini gör herşeyi unut. Bu arada nice mutlu senelere:)
Cnm yaa tahmin edebiliyorum neler hissettigini ahh bu kocalar yok muu tam odunlaryarinda bizim tanismamizin 4. Senesi dedim hediye alicazmi her sene aliyoduk dedi artik evlendik cnm ne gerek var evlilik yildonumunde aliriz dedi ama hic olmazsa yemege gideriz dimi dedim ama bakalim gidicekmiyiz yarin gorucez.keske hazirlanmadan arayip hatirlatsaydin sen cnm insallah senin ve bebeginin gonlunu alir gelir gelmez.
şekerim inşallah süpriz yapıodur şu an eşin sana :) benim de aklıma öyle bi fikir geldi.... eşim yaptığından değil ama.ben hediye beklerim eşim çiçek alır gelir hayal kurmamak gerek yane :))
canım kıyaamam ya...çok üzüldüm
bende seninle aynı durumdayım aslında.. eşimden fazlasıyla alaka bekliyorum.. o da yapmayınca kendimi paralıyorum ağlamaktan
senin yazını okurken bile ağladım düşün
bunlar tamamen hormonal ama yinede kimse için bu kadar üzülmememiz lazım
canım yaa üzüldüm yazdıklarını okurken..onlarda yok öyle incelik,istisnalar var tabi ama bnmki de seninki gibi.daha düz bakıyorlar olaylara.onun şimdi işleri stresli ve yoğunsa unutmuş olabilir,çünkü bizim gibi özel günleri çok önemsemiyorlar.çok beklentiye girmezsen bu kadar yıpratmazsın kendini. olmadı eve gelince ceza olarak yarın çıkarsın seni yemeğe. birlikte o gün yerine başka bi gün yersiniz farkeder mi? önemli olan başbaşa birlikteliğinizi kutlamak değil mi? ama ağlama daha fazla. bence şuan seni bu kadar üzdüğünün bile farkında değildir. eve gelince anlat düşüncelerini güzelce. böyle böyle yaparız diye düşünmüştüm çok kırıldım diye. yarın çıkarsın seni yemeğe.. bebeğini de kendini de üzme daha fazla,ileride eşinle bebişinle birlikte çıkıtğınız nice yemekleriniz olur inş..
canım ya üzülme erkekler hep böle zaten arada sırada istisnalar olur oda nadir insanlara denk gelir...sen sıkma canını inşallah...aaaaa bu arada ben ne hatırladım benim nikah tarihim yarınnn ama düğün 17 haziran da gerçi bende unutmuşum valla :))))) siz iyi olunda bebişin iyi olsun da gerisi halledilir tatlım :))) sen bebişini üzme sakın.eşinde hatasını telafi eder inşallah canımm...bebeğin ve sen herşeyden nce gelirsiniz :)))
kızlar desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
bilgisayarım bozuk olduğundan gün içinde girenmiyorum şimdilik.en kısa zamanda yaptırmalıyım.eşim işe gitmeden hemen yazayım dedim sizlere,bilgisayarda onla gidicek çünkü