2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Ama yine de çok zorr bir karar. Allah bu kararı vermek zorunda bırakmasın hiçbirimizi hayırlısıyla.

merhaba canım.. su tuvalet olayı ile benımde basım dertte su içersem hiç cıkamıyorum ordan ama asıl gecelerı bi ölüm........ geçen gece saydım tam 6 kez uyandım.. artık yoruluyorum gıtmekten:S

Günaydın herkese. Akşamdan beri çok kötüyüm. Ağrı, kramp, kusma ne varsa yaşadım. Şu gribi atlatayım artık ne olur dua edin bana ve bebeğime.

Hormonlarının oyunuyla aşırı tepki vermişsin. Tatlıya bağlanmasına sevindim.
kızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENKEki Görüntüle 551942 Eki Görüntüle 551943
Bu mavi biraaz erkek mavisi olmuş. Turkuaz ve çok açık bebe mavisi giydirilebilir kıza da. Satıcılar giydiren yok dese de ben bebe mavisi giydiririm kızım olursa. Erkek olursa da kırmızı giydiriim mutlaka. İlla bir şey almak istiyorsan beyaz, yeşil, sarı gibi her iki cinsiyetin de rahatlıkla kullanabileceği renkleri tercih et
Herkese günaydın,
Bitki çayı içmenin zararlı olduğunu duydum. Ben çok severim de. Hangilerini içememek gerektiğini bilen var mı?
Söktürücü özelliği olan çaylar zararlı. En bilineni adaçayı. Ihlamur, nane-limon, kuşburnu içebilirsin

merhaba canım.. su tuvalet olayı ile benımde basım dertte su içersem hiç cıkamıyorum ordan ama asıl gecelerı bi ölüm........ geçen gece saydım tam 6 kez uyandım.. artık yoruluyorum gıtmekten:S
ben de ne olduysa son 5-6 gecedir kalmıyorum.. genelde 2-3 defa kalkardım
sabah bi hışımla koşuyorum tabi wc, ama geceleri uyandırmıyor beni bebişim

Son düzenleme:
canım sen tek başına mı kalıyorsun peki? yok mu arkadaşın ailenden biri, çağırsan en azından sana manevi olarak destek olsa..Hamilelikte kabuslar çoğumuza oluyor hormonların etkisi ile. Genelde de en korktuğumuz şeyleri görüyoruz. 12.haftadan sonra arkadaşlar bunların hafiflediğini söylüyor ama arada bir yine oluyormuş. Yatmadan önce eşinle netten konuşsanız, var mı öyle bir imkan?

Coğumuzda var canım, bende de oluyor sacma sapan korkunc rüyalar bazen ağlayarak uyandığım oluyor ya da cok etkilendiğim.
Eşin yanında olmasa da yanlız kalmamaya çalış.

Cinsiyeti ne olursa olsun zaten çok sevicez bu kesin , benim için hiç farketmiyor sağlıklı ,iyi bir insan olması , kaderinin güzel olması herşeyden önemli.Eşim kız çocuk konusunda çok hevesli tabiki erkek olursada sevicek, açıkcası onun çok hevesli olması benide rahatsız ettiki ağladım.Ancak ilk bebekte kız olmasını çok isterim çünkü onun o hevesi beni çok rahatsız ediyor ve 2. de kafam rahat olsun istiyorum.Bende konuşmak istemiyorum ama onun kendini şartlamaması için erkek çocukda olabileceğini ona hatırlatmaya çalışıyorum.Sizin yaptığınız çok doğru ama benim eşimde çok hevesli kız olsun tepesinden indirmesin etrafında dolaşsın ona naz yapsın gülücük atsın benim kocada böyle işte....

bu gece annemlere gectim... ama ailem bıle olsa kendı evımde rahat oldugum gıbı olamıyorum....var imkanlarımız sürekli arıyor konusuyoruz ama ben cok etkılendım sabah msj atmıs gunaydın dıye hüngür hüngür agladım.....abartıyorum bıraz ama engel olamıyorum kendıme.. kabuslara gelıncede su 3 ayı bı doldursak bebegımle galıba bende rahatlayacam..... ama daha var vakıt :S

canım benim ya oluyo böle şeyler.. boşwer kırgınlığı göbişindeki meyvenizi düşün.. bi sarıl kocaman eşine hiiiiçççç kırgınlık kalmaz

eğer senin moralin yüksek olur yüzün gülersee bebiş de mutluluktan taklalar atar canım merak etme

günaydın cnm valla kafamızda gün boyu kurduğumuz için rüyalara yansıyo normal olarak

bende çok su içiyorum çok sık tuvalete gidiyorum..boşver hem bebek için hem bizim için çok sağlıklı su içmek okadar içilen su nerey gidicek tabikide çıkıcak

bol bol dua et yatarken cnm.. Şöle düşün eşin dönünce bebişiniz kocaman olucak :))

kızlar günYDIN BEN ANKARADA TESTLERIMI YAPTIRDIM DOTOR SONUC İYİ DEDİ AMA BİDE SİZE SORUYUM DEDİM RUBELLA İGG POZİTİF CIKTI 48,23 CIKTI.RUBELLA IGM 0,12 NEGATİF TOXO İGG 0,32 NEGATİF BUNLARDAN ANLAYAN AVRSA YATDIMCI OLURMU ACABA BANA

canım, benim zaten kg fazla.73 kiloyum 15 kg fazlam var.bu kiloları da pko hastalığına yakalanınca aldım.bu hastalık hızla kilo aldırıyormuş. şimdi de ben kendi açımdan soru olacağını düşünmedim.hani kg fazla olduğu için...ama sakıncası varsa bu durumun doktora bir sorsammı acaba dersin??

günaydın canım bence gayet iyi sonuçlar bildiğim kadarıyla gözün aydınn

Bende dualarımı okuyup yatmama rağmen karanlık rüyalar görüyorum. Bide yatmadan korku filmleri izleyince çok maceralı oluyor sormayın Ama bence duygusal halimizle ilgili. Eşiniz içinde Allah kavuştursun diyeyim:)

kızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENKEki Görüntüle 551942 Eki Görüntüle 551943

MaaşAllah ikiside çooooook tatlı:)) O mavi takımı bende çok beğenmiştim ama henüz almaya cesaret edemedim. Yalnız hatırladığım kadarıyla bide pembesi vardı onu almanız daha tehlikeli olurdu çünkü mavi kıza gene giydirilirde pembe erkeğe giydirilmez. Hem heveslenmiş almışsın hiç düşünme 1-2 giyidrdikten sonra hemen büyüyecek pıtırcıklar inşAllah

Coğumuzda var canım, bende de oluyor sacma sapan korkunc rüyalar bazen ağlayarak uyandığım oluyor ya da cok etkilendiğim.
Eşin yanında olmasa da yanlız kalmamaya çalış.

ya canım bi gorsen en son erciyes dagını asan sel baskını gördum....gecen gecede bagırqaarak eşimi uyandırmısım kızım yapma dur dıye bagırıyormuşum... o kadar cok etkılenmıskı bir uyandırdıkı benı gözlerı dolu dolu ne yapıyordu kızım sana dıye

gunaydın gusel annelerrr
bana da dun arkadasım hedıyeler almıs bı guzel kı sormayın ole kıyafet falan degıl ama
bıberon emzık cıngırak falann nası mutlu oldum anlatamam yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…