Bende dualarımı okuyup yatmama rağmen karanlık rüyalar görüyorum. Bide yatmadan korku filmleri izleyince çok maceralı oluyor sormayınAma bence duygusal halimizle ilgili. Eşiniz içinde Allah kavuştursun diyeyim:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn insallah bir an önce kavusturur...artık bir ay boyunca gece gunduz sizlerleyim beni ihmal etmeyınbizi yalnız bırakmayın
canım Allah seni tez zamanda eşine kavuştursun inşallah
off offf amin canımmmmmm
Bende dualarımı okuyup yatmama rağmen karanlık rüyalar görüyorum. Bide yatmadan korku filmleri izleyince çok maceralı oluyor sormayınAma bence duygusal halimizle ilgili. Eşiniz içinde Allah kavuştursun diyeyim:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn insallah bir an önce kavusturur...artık bir ay boyunca gece gunduz sizlerleyim beni ihmal etmeyınbizi yalnız bırakmayın
günaydın kızlaaar9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın
günaydın cnm
o imrenme hiç bitmicek canım ben en önde gidenlerdenim ama benden önde gidenlere imreniyorum hahahahha
günaydın kızlaaar9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın
ayyy al benden de o kadar canım ya
ne guzel dımı 12 haftalık kocaman olmus
her gun bebegımın nersı ne olmus ne kadar buyumus okuorm hep aynı seylerı usanmadan okuyorum
bızde sanırım aynı zamanlarda dogum yapcaz
hep dıorm keske sat gunum daha erken olsaymıs 1 hazıran falan beklenen dogum tarıhı
gözün aysın canım güze haberler alırsın inşallah yaptırdığın testlerdeMerhaba kızlar bugün doktordaydık..şükür çok iyi geçti haftasıyla uyumlu..kalp atışını yine dinlettii.o güzel sesi duyunca zaten aklımdaki bütün sorular uçtu gitti:)cinsiyetini sormadım bebeğim iyiymişya daha ne isterim:) Burnunu gözlerini herşeyini gösterdi..ikili test yapıldı 3 gün sonra alıcağım sonuçları inşallah güzel çıkar.. Bu arada folbiolü kesti decavite başla dedi..birde kan ialcı başalyalım artık dedi..böyle işte kızlar..darısı sizlere sizlerden güzel haberler duyalım..Allahım herkesin evlatlarını korusun..
bende almıştım canım güzel bi kitap görümceme vermiştim şimdide annelik ve bebek bakımı diye bi kitap aldım oğlumdada vardı aynı kitaptan oda güzel bi kitap gene birisine verdiğim içim aynısın aldım onuda tavsiye ederimkızlar iyi geceler.. arkadaşın biri paylaşmıştı gecen haftalarda sabiha paktuna keskinin bebeğimi beklerken kitabını form doldurmuştum..bugn geldi sadece 6 lira kargo parası ödedim..çok güzel bir kitap bence sizde doldurun yollayın
çok güzeller güle güle giydiririn inaşşalah canım sen erkeke istiyorsun heralde ekeklerinkine kaymış gönlünkızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENKEki Görüntüle 551942 Eki Görüntüle 551943
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hayırlısı olsunSelam kizlar. Bir ugrayayim dedim, 5 kanamam var benim, artik hic umit kalmadi.
ıhlamur içebilrsin canımHerkese günaydın,
Bitki çayı içmenin zararlı olduğunu duydum. Ben çok severim de. Hangilerini içememek gerektiğini bilen var mı?
kızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:
ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.kızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:
ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.
dikkat et canım kendine.. ben hafta içi gelen misafire karşıyım yaa (çalıştığım için) :26: ama evdeysen sorun yok tabi, inş güzel geçer akşamınız..
aynen bende öyle ya eşimin bir arkadaşı var karısı ev hanımı bana hafta içi geliyorlar bizi haftasonu çağırıyorlar sinir oluyorum
ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.
dikkat et canım kendine.. ben hafta içi gelen misafire karşıyım yaa (çalıştığım için) :26: ama evdeysen sorun yok tabi, inş güzel geçer akşamınız..
kızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:
Günaydın herkese.
Kızlar ben size bişey sorcam tuvalete gitme sıklığınız nasıl..
Ben sabah 3 bardak falan su içiyorum uyanır uyanmaz..İşe gelincede bi yarım litre içmeye çalışıyom ama o kadar tuvalete gidiyorumki anlatamam size abartmayayım öğlene kadar 10-15 arası oluyodur artık utanıyorum koridordan geçerken(henuz iştekilerin haberi yokda bebekten)..Sizde böyle oluyomusunuz?
Bu arada esmer melegim saol yazdıklarınla inan içim rahatlıyo sen sanırım duruma doktorun sayesinde daha kolay alışmışsın. Biz eşimle ilk öğrendiğimizde çok üzüldük ama artık daha iyiyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?