2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın kızlaaar 9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın

günaydın kızlaaar 9. haftaya girmenin mutluluğu içerisindeyim şimdi iki basamaklı haftalara geçmeyi bekliyorum takviminde 12 hafta yazanlara bir imreniyorum sormayın

günaydın cnm

o imrenme hiç bitmicek canım ben en önde gidenlerdenim ama benden önde gidenlere imreniyorum hahahahha

ayyy al benden de o kadar canım ya
ne guzel dımı 12 haftalık kocaman olmus
her gun bebegımın nersı ne olmus ne kadar buyumus okuorm hep aynı seylerı usanmadan okuyorum
bızde sanırım aynı zamanlarda dogum yapcaz
hep dıorm keske sat gunum daha erken olsaymıs 1 hazıran falan beklenen dogum tarıhı

hatta ben çoğu zaman yorum yaziim de takvimi okuyayım diye sabırsızlanıyorum aslında tümünü görebiliyoruz ama imza alanındakini okuyunca daha heyecanlı oluyor

merhaba arkadaşlar,

siz söyleyince nub teorisine göre görebilecek miyim diye hemen ultrason görüntülerini inceledim bebeğimin heyecanla. bu teoriye göre erkek görünüyo . benim içimden de en başından beri hep erkek geçiyordu zaten. her şeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi, kız erkek ne fark eder

yarın ikili test için gideceğim doktora bakalım cinsiyetle ilgili bir şey öğrenebilecek miyim

gözün aysın canım güze haberler alırsın inşallah yaptırdığın testlerdeamin acanım hepimizinkini korusun
bende almıştım canım güzel bi kitap görümceme vermiştim şimdide annelik ve bebek bakımı diye bi kitap aldım oğlumdada vardı aynı kitaptan oda güzel bi kitap gene birisine verdiğim içim aynısın aldım onuda tavsiye ederim
kızlAR BUGÜN DAYANAMADIM YAVRUŞUMA BU CİCİLERİ ALDIM..BİRİ MAVİ KIZ OLURSA GİYDİRİLİRMİ ACABA BU RENKEki Görüntüle 551942 Eki Görüntüle 551943
çok güzeller güle güle giydiririn inaşşalah canım sen erkeke istiyorsun heralde ekeklerinkine kaymış gönlün

Selam kizlar. Bir ugrayayim dedim, 5 kanamam var benim, artik hic umit kalmadi.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hayırlısı olsun
Herkese günaydın,
Bitki çayı içmenin zararlı olduğunu duydum. Ben çok severim de. Hangilerini içememek gerektiğini bilen var mı?
ıhlamur içebilrsin canım

kızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:

ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.
dikkat et canım kendine.. ben hafta içi gelen misafire karşıyım yaa (çalıştığım için) :26: ama evdeysen sorun yok tabi, inş güzel geçer akşamınız..

aynen bende öyle ya eşimin bir arkadaşı var karısı ev hanımı bana hafta içi geliyorlar bizi haftasonu çağırıyorlar sinir oluyorum

aynen bende öyle ya eşimin bir arkadaşı var karısı ev hanımı bana hafta içi geliyorlar bizi haftasonu çağırıyorlar sinir oluyorum

ha ha çok mantıklı benim kaynanam da aynısını yapıyor bana hafta içi gelip bizi hafta sonu çağırıyorlar ben de aynen ondan oluyorum

Geçmiş olsun kızlar Allah güç kuvvet versin şifa versin bende iki gündür giremiyorum doğru düzgün dün sol elim kırılmışçasına bir acıyla uyandım hastaneye gittik röntgen çekemedikleri için kan aldılar :26: Buün eşim sonuçları aldı romatizmal bişeymiş eşimde tam açıklama yapmıyo bana kafam çok karıştı ara sıra yaşıyorum böyle kol ağrıları sanki kırılmış gibi ertesi gün azalıyo 3. gün geçiyo. Doktor doğumdan sonra tedavi uygulucaz demiş ne olabilir ki anlamıyorum

rica ederim canım... :))) bende çok fazla çıkıyorum lavaboya yoruldum artık inanırmısın gitmek istemiyorum ama mecbur :))))

Geçmiş olsun bende bir gün iyi bir gün kötü devam ediyorum. Bugün kötü günüm Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…