Geçmiş olsun bende bir gün iyi bir gün kötü devam ediyorum. Bugün kötü günüm Allah yardımcımız olsun..
Geçmiş olsun kızlar Allah güç kuvvet versin şifa versin bende iki gündür giremiyorum doğru düzgün dün sol elim kırılmışçasına bir acıyla uyandım hastaneye gittik röntgen çekemedikleri için kan aldılar :26: Buün eşim sonuçları aldı romatizmal bişeymiş eşimde tam açıklama yapmıyo bana kafam çok karıştı ara sıra yaşıyorum böyle kol ağrıları sanki kırılmış gibi ertesi gün azalıyo 3. gün geçiyo. Doktor doğumdan sonra tedavi uygulucaz demiş ne olabilir ki anlamıyorum
kızlar ben bugün çok kötüyüm hasta oluyorum burnum yanıyo başım ağrıyo kendimide çok haliz hisediyorum bide akşama misafir kabul etim artık son enerjimle onları hallediyim evi toplammam mamalar yapmam lazım:2:
ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.
dikkat et canım kendine.. ben hafta içi gelen misafire karşıyım yaa (çalıştığım için) :26: ama evdeysen sorun yok tabi, inş güzel geçer akşamınız..
aynen bende öyle ya eşimin bir arkadaşı var karısı ev hanımı bana hafta içi geliyorlar bizi haftasonu çağırıyorlar sinir oluyorum
Çok geçmiş olsun hepinize, eminim dikkat ediyorsunuzdur kendinize bebişler için ama hastalanınca da süründürüyor malum ilaç kullanamıyoruz.
Herkese acil şifalar
Geçmiş olsun kızlar Allah güç kuvvet versin şifa versin bende iki gündür giremiyorum doğru düzgün dün sol elim kırılmışçasına bir acıyla uyandım hastaneye gittik röntgen çekemedikleri için kan aldılar :26: Buün eşim sonuçları aldı romatizmal bişeymiş eşimde tam açıklama yapmıyo bana kafam çok karıştı ara sıra yaşıyorum böyle kol ağrıları sanki kırılmış gibi ertesi gün azalıyo 3. gün geçiyo. Doktor doğumdan sonra tedavi uygulucaz demiş ne olabilir ki anlamıyorum
ha h aha cok guldum buna bende ev hanımıyım ama yerı gelıyor kendıme yemek yapasım gelmıyor.bu bebıs benı cok tembel yaptı..bu arada bır kere nazık sekılde red edın davetlerını gıtmezsenız gelemezlerde o zman :)
kızlar iyi geceler.. arkadaşın biri paylaşmıştı gecen haftalarda sabiha paktuna keskinin bebeğimi beklerken kitabını form doldurmuştum..bugn geldi sadece 6 lira kargo parası ödedim..çok güzel bir kitap bence sizde doldurun yollayın
Allah güç kuvvet versin canım kolay gelsin
ben de aynı durumdayım, acaip üşüyorum. Keyifsizim, boğazım batıyo.. Beni gören "hasta mısın" diyor, okadar belli oluyo yanii.
dikkat et canım kendine.. ben hafta içi gelen misafire karşıyım yaa (çalıştığım için) :26: ama evdeysen sorun yok tabi, inş güzel geçer akşamınız..
Geçmiş olsun bende bir gün iyi bir gün kötü devam ediyorum. Bugün kötü günüm Allah yardımcımız olsun..
çok teşekür ederim arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım parol iştim şimdi inşallah iyi gelir işlerimin başına dönüyim.ban çalışmıyorum canım ondan hafta içi aldım misafirÇok geçmiş olsun hepinize, eminim dikkat ediyorsunuzdur kendinize bebişler için ama hastalanınca da süründürüyor malum ilaç kullanamıyoruz.
Herkese acil şifalar
ay yok bebeğim bir gün sonra tekrar arıyorlar geçen evimizde su patladıeşim bunun eşini aramız anlıyor biraz diye bunlar süslenmişler püslenmişler almışlar çocuklarını oturmaya gelmişler ay bir sinr oldum zaten hatun götünü kıprdatmaz bütün gün sildim suları onlara çay içtiler düşün
geçmiş olsun canım takma kafanı ya önemli bişey değildir de ilaç kullanamıycağın için doğurduktan sonra yapıcaktır tedavini doktor
merhaba kızlar,,yarın 12+4 olucaz.ikili test için doktora gitcem..
cinsiyet için çok mu erken_ sorsam komık olmaz dımı:)
ay yok bebeğim bir gün sonra tekrar arıyorlar geçen evimizde su patladıeşim bunun eşini aramız anlıyor biraz diye bunlar süslenmişler püslenmişler almışlar çocuklarını oturmaya gelmişler ay bir sinr oldum zaten hatun götünü kıprdatmaz bütün gün sildim suları onlara çay içtiler düşün
benım dogumda 02 hazıran nasıl 12 artı 4 oluyorsun arkadasım.11 artı 4 olman gerekmıyormu.
yanlıs yazmısım:) 12.haftadayız dıe onu da öyle yazmısım pardon:)
ay anlayamıyorum ben böyle insanları gerçekten, kayınvalidem geldiğinde bile bana iş yaptırmaz evinde yiyecekleri hazırlar getirir ben hamileyim diye, üzerime titrer.bir de ben evdeyim yani.
ki arkadaş daha bir dikkatli olması gerekir dışarıdan biri sonuçta. bu insanlar hiç mi düşünmüyorlar acaba bu kadın çalışıyor hem de hamile zahmet vermeyelim kendine zor bakıyodur diye.
okuyunca bile sinir oldum Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?