2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Geçmiş olsun bende bir gün iyi bir gün kötü devam ediyorum. Bugün kötü günüm Allah yardımcımız olsun..

Alla herkese sağlık versin kızlar ya çalışınca daha zor luyor dn eşim son zamanlardda dağınıksın dyor bnde siirlendim hamile hamile çalışıyorum ben sinirle bütün evi topladım bu seferde yardıma geliyor söylemeden düşünse olmaz sanki

Çok geçmiş olsun hepinize, eminim dikkat ediyorsunuzdur kendinize bebişler için ama hastalanınca da süründürüyor malum ilaç kullanamıyoruz.
Herkese acil şifalar

aynen bende öyle ya eşimin bir arkadaşı var karısı ev hanımı bana hafta içi geliyorlar bizi haftasonu çağırıyorlar sinir oluyorum

ha h aha cok guldum buna bende ev hanımıyım ama yerı gelıyor kendıme yemek yapasım gelmıyor.bu bebıs benı cok tembel yaptı..bu arada bır kere nazık sekılde red edın davetlerını gıtmezsenız gelemezlerde o zman :)

Çok geçmiş olsun hepinize, eminim dikkat ediyorsunuzdur kendinize bebişler için ama hastalanınca da süründürüyor malum ilaç kullanamıyoruz.
Herkese acil şifalar

Sağol canım evet istediğimiz kadar dikkat edelim sakınan göze çöp batıyor işte Allah yardımcımız olsun dünkü acıyı biranda kesebilirim dedi doktor ama ilaç veremediği için koca gün acıyla kıvrandım

geçmiş olsun canım takma kafanı ya önemli bişey değildir de ilaç kullanamıycağın için doğurduktan sonra yapıcaktır tedavini doktor

arkadaslar bebegımın ultrason resmını koymak ıstıyorum ama nasıl bılgısayar kamerasından cekıp koyabılırım.cepten de cekerım ama baglantı kablom yok laptopa baglayacak.yardımcı olurmusunuz.tabı bende becerebılırsem.

ay yok bebeğim bir gün sonra tekrar arıyorlar geçen evimizde su patladıeşim bunun eşini aramız anlıyor biraz diye bunlar süslenmişler püslenmişler almışlar çocuklarını oturmaya gelmişler ay bir sinr oldum zaten hatun götünü kıprdatmaz bütün gün sildim suları onlara çay içtiler düşün

Acaba hangi form? Nerede yani? Araştırdım ama bulamadım :/

Allah güç kuvvet versin canım kolay gelsin

Geçmiş olsun bende bir gün iyi bir gün kötü devam ediyorum. Bugün kötü günüm Allah yardımcımız olsun..

Herkese acil şifalar
çok teşekür ederim arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım parol iştim şimdi inşallah iyi gelir işlerimin başına dönüyim.ban çalışmıyorum canım ondan hafta içi aldım misafir

ooo ısın cok zor o zaman onlarla.ben sahsen anlayıssız ınsanı sevmem.helekı sen calısan bır ınsansın bende evlenmeden once calısıyordum evlenınce bıraktım.calısan ıcın tatıl ne kadar onemlıdır ısten gelınen aksam ne kadar onemlıdır bılırım.helekı pazarları kıme bolunecegımı sasırırdım.arkadasın calısmamıssa hıc senın halını anlayacagını sanmam.cunku yan gelıp yatmaya alısmıstır.bence sen bunu esıne soyle en azından ayda bır gorusun.ben annemle bıle haftada gorusuyorum.arkadsların kım kı bu kadar yan yana dıpdıbe senle her hafta...oofff kızıyorum boyle ınsanlara...

geçmiş olsun canım takma kafanı ya önemli bişey değildir de ilaç kullanamıycağın için doğurduktan sonra yapıcaktır tedavini doktor

Sağol canım inşallah değildir :26: evet ancak doğumdan sonra demiş işte Allah beterinden saklasın

merhaba kızlar,,yarın 12+4 olucaz.ikili test için doktora gitcem..
cinsiyet için çok mu erken_ sorsam komık olmaz dımı:)

ay anlayamıyorum ben böyle insanları gerçekten, kayınvalidem geldiğinde bile bana iş yaptırmaz evinde yiyecekleri hazırlar getirir ben hamileyim diye, üzerime titrer.bir de ben evdeyim yani.

ki arkadaş daha bir dikkatli olması gerekir dışarıdan biri sonuçta. bu insanlar hiç mi düşünmüyorlar acaba bu kadın çalışıyor hem de hamile zahmet vermeyelim kendine zor bakıyodur diye.

okuyunca bile sinir oldum Allah kolaylık versin..

Minnos1 bebeginin fotosunu telfnnda internt varsa cekip mail olarak atabilirsn diger adresine onu bilgsyrda acabilirsn, blgsyr kamerasnda biraz ugrasman gerekebilr, bluetooth lada olablr, sd kartini blgsyra takma olaslgn varsa oda olur en son tlfnda ckip mms olarak kocana at internetten bakip oda sana mail atsin ayhh ne kadar cok karışık çözüm ürettim dimi

Prensesra bence sirabikirsin ve insallah doktorun kurallarim var duye inat etmez ve tahminde bulunur, bizim ufakligin ilk tahmini 11+0 da oldu burayada yazmıstım ve 12+0 da hayırlısıyla daha net bir bilgi alıcaz insallah:))

yanlıs yazmısım:) 12.haftadayız dıe onu da öyle yazmısım pardon:)

benım doktor 10 artı 3 ıken erkek dedı bılemıyecegım.hamılleık takvımınde erkek kız cınsıyetı ayrılıyor dıyor 11 haftada demekkı bellı oluyor.doktorunu sıkıstır belkı soyler.olmadı resmını koy arkadaslar su nu teorısımı ne ona gore soylesın bende merak ıcındeyım bu konuda.resım koymayıda bılemedım.ama galıba su nuba gorede erkek anlaxdıgım kadarıyla baktım ultrason fotoma..hayırlısı ınsallah.ıkılı testın de de guzel haberler alman dılegıyle.allah gonlundekını versın ınsallah saglıklaa...

vayyy beee na kayınvalideler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…