Minnos1 bebeginin fotosunu telfnnda internt varsa cekip mail olarak atabilirsn diger adresine onu bilgsyrda acabilirsn, blgsyr kamerasnda biraz ugrasman gerekebilr, bluetooth lada olablr, sd kartini blgsyra takma olaslgn varsa oda olur en son tlfnda ckip mms olarak kocana at internetten bakip oda sana mail atsin ayhh ne kadar cok karışık çözüm ürettim dimi
Prensesra bence sirabikirsin ve insallah doktorun kurallarim var duye inat etmez ve tahminde bulunur, bizim ufakligin ilk tahmini 11+0 da oldu burayada yazmıstım ve 12+0 da hayırlısıyla daha net bir bilgi alıcaz insallah:))
ha h aha cok guldum buna bende ev hanımıyım ama yerı gelıyor kendıme yemek yapasım gelmıyor.bu bebıs benı cok tembel yaptı..bu arada bır kere nazık sekılde red edın davetlerını gıtmezsenız gelemezlerde o zman :)
ay yok bebeğim bir gün sonra tekrar arıyorlar geçen evimizde su patladıeşim bunun eşini aramız anlıyor biraz diye bunlar süslenmişler püslenmişler almışlar çocuklarını oturmaya gelmişler ay bir sinr oldum zaten hatun götünü kıprdatmaz bütün gün sildim suları onlara çay içtiler düşün
İlk defa böyl bişey duydum çok ilginçmiş gerçekten. İstanbul'da mı yaşıyosun canım hangi hastaneye gidiyosun? Bütün özel hastanelerde geçerli mi acaba?? Ben de yurtdışındayım da doğum için İstanbul'a annemin yanına gelmeyi planlıyorum. Bi doktor vardı aklımda doğum masrafları toplam 3000 TL tutmuş. Ben de hiç fiyat bilmiyorum. Ama sanki biraz çok gibi geldi. Sizce nasıl??? Süt kanunu desem düşürürler mi ki?
Sağol canım inşallah değildir :26: evet ancak doğumdan sonra demiş işte Allah beterinden saklasın
Minnos1 bebeginin fotosunu telfnnda internt varsa cekip mail olarak atabilirsn diger adresine onu bilgsyrda acabilirsn, blgsyr kamerasnda biraz ugrasman gerekebilr, bluetooth lada olablr, sd kartini blgsyra takma olaslgn varsa oda olur en son tlfnda ckip mms olarak kocana at internetten bakip oda sana mail atsin ayhh ne kadar cok karışık çözüm ürettim dimi
Prensesra bence sirabikirsin ve insallah doktorun kurallarim var duye inat etmez ve tahminde bulunur, bizim ufakligin ilk tahmini 11+0 da oldu burayada yazmıstım ve 12+0 da hayırlısıyla daha net bir bilgi alıcaz insallah:))
kızlar acayip kabızlık çekiyorum yaklaşık 5 gündür tuvalete cıkamıyorum ayıptır söylemesi..ne yapıcam şaşırdım
iyi günler güzel hamişler ve bebişleri . dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ve duydum . doktor 1 ay sonrasına randevu verdi artık ayda bir görüşeceğiz dedi .
kızlar acayip kabızlık çekiyorum yaklaşık 5 gündür tuvalete cıkamıyorum ayıptır söylemesi..ne yapıcam şaşırdım
Merve02 canım benim kesin olarak netleşmiş değil ama doktorumuz erkeğe benzetti, 2 li testte dahada kesinleşir herhalde:)
sosyolog canım bebeğimi beklerken kitabunı hangi siteden aldın
Maşallah canım kalbi bir ömür boyu sağlıcakla atsın inşallah
Canım ben tam 1 ay kabızlık yaşadım ve neler çektim gözlerimde yaş kalmadı ne kanlar aktı ayıptır söylemesi
neler yaptık neler hoşaf mı dersin çorba mı dersin kuru kaysı mı dersin şurup bile kullandım hiçbiri işe yaramadı
tam 1 ay tık yoktu bende çatlama derecesine geldim ve 2 gün önce doktora gittik
bana 2 tane lavman yaptılar ve kurtuldum çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum
Doktoruna bi danış istersen daha fazla içerde katılaşmadan çaresine bak derim canım
gözün aysın canım güze haberler alırsın inşallah yaptırdığın testlerdeamin acanım hepimizinkini korusun
bende almıştım canım güzel bi kitap görümceme vermiştim şimdide annelik ve bebek bakımı diye bi kitap aldım oğlumdada vardı aynı kitaptan oda güzel bi kitap gene birisine verdiğim içim aynısın aldım onuda tavsiye ederim
çok güzeller güle güle giydiririn inaşşalah canım sen erkeke istiyorsun heralde ekeklerinkine kaymış gönlün
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hayırlısı olsun
ıhlamur içebilrsin canım
Acaba hangi form? Nerede yani? Araştırdım ama bulamadım :/
Allah dermansız dert vermesin kimseye canım içini ferah tut
ayyyy cnm inşallah benim doktorda seninki gibi tahminde bulunur :18: cuma günü gidicem bende 11+2 olucaz. Gerçi o kadar az konuşuyorki doktor amcamız sormasak 9 ay sölemez herhalde
ayy çok geçmiş olsun cnm ya inanamıyorum o kadar uzun olduğuna ne zor günler geçirmişsindir kimbilir lavmandan sonra düzene girdimi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?